Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

10. divize, knihovna

+13
Akkaku Naito
soronus
Shinichi
Inori
Solas
Nawaki
Miss_Atlantis
dead wind
Firel
Satoshi
Shizuka Hotake
Aki
Red
17 posters

Strana 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

10. divize, knihovna - Stránka 3 Empty Re: 10. divize, knihovna

Příspěvek pro Aki Thu Dec 05, 2013 9:05 pm

Aki Maki

Zastavil před strážnými a jistě se na ně podíval. "Podkapitán 10.divize Aki Maki. V lidském světě se nedávno objevil Hollow s velmi podivným reiatsu. Napadlo mě, že jsem o něčem podobném již četl a proto jsem se rozhodl ve starých spisech najít podobný případ. Bylo mi řečeno, že zde to jistě najdu. Je tu totiž teorie o původu toho Hollow.." Díval stále na strážný.
Potom co to dopověděl jim ještě pro jistotu ukázal pásku 10. divize na své levé ruce.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 05, 2013 9:54 pm

Yasumaru

nevěděl, kde mu hlava stojí. Tolik knížek, tolik autorů, tolik kategorií! A navíc ty upomínky, prodlužování, vyřazování starých tiskovin... jak to všechno fungovalo? Už si začínal zoufat, když tu uslyšel hlas, jako by anděl strážný sestoupil z nebes! Byl to zástupce kapitána 10. divize... neboli, alespoň na čas, jeho! Ten jistě bude všechno vědět a snad mu všechno vysvětlí. Jako vítr se přihnal ke zdroji toho hlasu, k Akimu, který se bavil se strážnými.
"Vy musíte být Aki Maki, zástupce kapitána! Těší mě, já jsem Kuchiki Yasumaru, byl jsem přidělený, abych dočasně zastával povinnosti kapitána 10. divize, ale úplně se v tom ztrácím. Nevadilo by vám, kdybyste mě trochu zasvětil, fukutaichou?" vychrlil ze sebe a tvářil se opravdu docela ztrápeně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Dec 06, 2013 1:41 pm

Aki Maki

Podivil se, když k němu přispěchal pro něj úplně cizí muž.
“Zastává funkci kapitána? Kapitán tu není? Takže ten muž měl pravdu..“ Pomyslel si.
Měl v plánu ho prostě a jednoduše odpálkovat, ale v tom dostal skvělý nápad.
“Mile rád vám pomohu, ale nejdřív musím vyzvednout pár spisů, co kdyby jste šel semnou a pomohl mi to odnést do pokoje a já vám poté pomohl? Bylo by to takhle mnohem rychlejší“ Pravil a mile se usmál.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 10, 2013 6:24 pm

Yasumaru

byl potěšený, protože to vypadalo, že ho tento muž nezná. To se mu často nestávalo, protože hlavu rodiny Kuchiki znal prakticky každý...
"Ale jistě, aspoň budeme mít šanci se lépe seznámit, když teď spolu budeme řídit divizi!" souhlasil hned s Akim a doufal, že všechno dopadne dobře. Neměl zrovna dobrý pocit z toho, že už zase "kradl" někomu divizi, raději by si přál, kdyby ho vrchní kapitáni nechali na pokoji čistit podlahy v šestce nebo tak něco.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Dec 10, 2013 9:47 pm

Aki Maki

Pousmál se. "No vidíš to!"
Potom se zarazil. "Teda, můžu ti tykat ne?" Pohlédl na něj. Zamyslel se. "Nebudu ti lhát, někoho mi hrozně připomínáš. Ale vem to čert, nebudu si namáhat mozek před prací" Zasmál se. Během té krátké řeči pozoroval každou reakci toho muže.
"Vida, přeci jen je ještě spousty lidí co semnou neměli tu čest.." Pomyslel si a pohlédl na strážného.
"Můžeme s kapitánem vstoupit?"
Přetvařování je tak náročný.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jan 07, 2014 10:40 pm

Stáže nějak furt ni neříkaly...

...ale nakonec se probraly k životu, pokrčily rameny a kývly na sebe.
"Dobrá," pronesl muž stojící vpravo a ukázal zástupci a zřejmě novému kapitánovi, že můžou jít dovnitř. Ten nalevo jim ale dal paži přes cestu.
"Ale pořád potřebujeme důvod, taichou, fukutaichou..." podíval se z jednoho na druhého s pozvednutým obočím, protože to nebyl jen tak někdo a vysoké hodnosti ho nemohly zastrašit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jan 08, 2014 9:02 am

Aki Maki

Udělal krok dopředu, ale v tom je druhý strážník zastavil. Myslel si, že už na něj vlítne jak to v něm vřelo. Ale naštěstí se ještě uklidnil. Pohlédl na strážníka a mile se usmál.
"Už jsem vám to objasňoval ne? Došlo k útoku Hollow s velmi podovným reiatsu. Hollow se nepodařilo zabít, ale pouze zahnat. Proto jdu pro pár knih do archívu, kde se o podobném Hollow píše. Musím zjistit pár informací a vyloučit invazi těchto Hollow.." Prohlásil.
"A věřte mi, že nemám čas to tu opakovat po třetí.." Řekl ještě takovou poznámku, ale už né příliš přívětivým tónem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 10, 2014 2:33 pm

Strážní se na sebe podívali a ten druhý se trochu zamračil, ale nakonec Akiho a Yasumara dovnitř pustili.

Yasumaru

To, co jeho zástupce říkal o podivném hollow, ho zaujalo a taky trochu znepokojilo.
"Na koho zaútočil ten hollow?" zeptal se vážným hlasem. "Byl někdo zraněn?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jan 10, 2014 5:50 pm

Aki Maki

Otázky ho zarazily. Pohlédl na Yasumara.
"Napadl průzkumnou jednotku ve světě lidí. Naštěstí nebyl nikdo smrtelně raněn." Pousmál se.
"Ale nechci vás zdržovat od práce. Tak to vezmeme hopem. Mohl by jste prosím támhle v druhém bloku najít knihy: Hollow, Speciální druhy Hollow I & II a ještě Hollow legendy? Já mezitím půjdu do třetího a čtvrtého bloku pro pár knih." Usmál se a bez toho aniž by mu Yasumaru odpověděl vyšel hledat knihy. Samozřejmě maličko lhal a ihned se vydal hledat knihu, o které mluvil onen muž.
Našel ji poměrně brzy, nebyla velká, takže se snadno vešla do vnitřní kapsy pláště. Poté pobral další knihy o Hollow. Brzy se vrátil s plnýma rukama knih.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jan 14, 2014 8:39 am

Yasumaru

"Jistě," kývl hlavou a vydal se tam, kam ho Aki poslal. Samozřejmě tam nic takového nenašel, protože knihy o speciálních druzích hollow nejsou zakázané čtivo, naopak, je to povinná četba na Akademii, takže tady neměly co dělat. Byl z toho trochu zoufalý a zároveň znepokojený z názvů svazků, které viděl na poličkách. Naštěstí většinou jména neměly, jen číselné označení, takže to nebylo tak zlé. Po asi deseti minutách se vrátil s nepořízenou.
"Maki-san, nic jsem nenašel... ale podívám se ještě v knihovně, podle mě by ty knihy mohly být spíš tam," vysvětlil omluvně. Viděl, že Aki měl větší štěstí, a doufal, že mu ta literatura pomůže zneškodnit nebezpečného hollowa.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Jan 14, 2014 8:54 pm

Aki Maki

Pohlédl na Yasumara. "Oh, omlouvám se..!" Usmál se, až se mu oči téměř zavřely.
"Víte knihovnu příliš nenavštěvuju, dostal jsem pouze radu vyhledat nějaké knihy zde.." Zasmál se a šel pomalu zpět do veřejně přístupné části knihovny. "To vám budu moc vděčný, odneseme je ke mně a pak se půjdeme k vám mrknout na to papírování" Dodal ještě a mrkl.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jan 15, 2014 5:14 pm

Stráže vás bez problému nechaly projít. Akií měl dokumenty a měl je co nejdříve doručit Na Poradu. Pak už jej čekalo pohádkové bohatství.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 16, 2014 8:54 am

Yasumaru

s úsměvem přikývl. Netrvalo mu to moc dlouho a už svíral kýžené knížky v rukou. Doufal, že na něho Aki čeká, protože nevěděl, kam by mu je měl donést. Byl spokojený s tím, jak začínají jeho vztahy se zástupcem divize, šlo to zatím lépe, než doufal.
"Dobrá, můžeme jít!" oznámil, když přispěchal s knížkami zpět.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jan 16, 2014 5:34 pm

Aki Maki

Pohlédl na Yasumara, když se vrátil s náručů plnou knih.
"Výborně..!" Téměř vykřikl. Pak si uvědomil, že je v knihovně a tak zase rychle ztišil tón hlasu.
"Odneseme je ke mně na pokoj, rád tam pracuji" Usmál se a vyšel z knihovny. Cestou se rozhodl Yasumara maličko vyslechnout.
"Povězte pravdu, bavil jste se o mně s někým než jste převzal divizi?" Pousmál se a pohlédl na něj.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jan 22, 2014 2:40 pm

Yasumaru

klusal vedle Akiho s knihami v rukou. Byl zpočátku trochu překvapený jeho otázkou, ale nakonec nad ní nijak zvlášť nepřemýšlel.
"Hmm... ne, nemyslím si. Vypadá to, že se vám zatím podařilo vyhnout se šiřitelům drbů," usmál se na Akiho.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jan 22, 2014 3:56 pm

Aki Maki

Brzy se zastavil u dveří jeho pracovno-pokoje.
"Tak tady to máme.."
Pravil a z kapsy vytáhl klíče. Chvíli mu trvalo, než se mu podařilo dveře otevřít.
"Maličko blbnou." Poznamenal a usmál se. Nakonec přeci jen vyhrál souboj nad dveřmi. Pohlédl na Yasumara.
"V tom případě mám jednu prostou radu, nevěřte každému a vždy se spoléhejte na vlastní intuici. A pokud uslyšíte cokoliv o mně, tak než uděláte nějaké rozhodnutí, tak se přijďte prvně ujistit. Stačí pouze zaklepat na tyto dveře. Slibuji vám, že budu vždy zcela upřímný. Vlastně s jakýmkoliv problémem vždy ke mně." Zatvářil se maličko tajemně. Poté ale mrkl a opět se usmál.
"Položte to prosím na stůl. Pokud dovolíte, tak si ještě odskočím a můžeme se sejít u vás v kanceláři. Čas závisí pouze na vás." Sám položil knihy na již přeplněný stůl.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jan 22, 2014 4:25 pm

Yasumaru

tak úplně nechápal, proč mu to Aki říká. Že by se o něm šířily nějaké nepravdivé pomluvy, které byly až tak závažné?
"Eh... ano, dobrá, děkuji, že mi to říkáte," vykoktal nakonec a položil knihy tam, kam zástupce ukázal. "Jistě, zařiďte si, co potřebujete, nerad bych vás obtěžoval. Já zatím budu v knihovně, tak mě tam případně přijďte vysvobodit," zasmál se mírně zoufale. Potom se rozloučil a odešel do knihovny studovat kategorie literatury.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jan 22, 2014 7:14 pm

Aki Maki

Pohlédl na Yasumara.
"Děkuji, budu tam co nevidět!" Pousmál se. Poté počkal až Yasumaru odejde. Otevřel většinu knih a rozmístil je po celém pokoji. Poté zkontroloval dokumenty v kapse. Naštěstí tam byli. Rozběhl se rychle k Modré Mušce.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Inori Thu Jan 23, 2014 3:42 am

Arisu Himitsu

Zhruba po hodině a půl pletení se tím bludištem, co zde nazývají ulicemi, konečně stanula před budovou, která vypadala jako knihovna, do které měla namířeno. Pomalu už neměla chuť ani vejít po té hrozné cestě sem, ale kdyby odešla, čekalo by jí další nekonečné pletení se ulicemi a už jen ta představa ji děsila natolik, že se ihned rozhodla zůstat. Když už je konečně tady, mohla by se dozvědět něco více o všech divizích. Navíc by se jí hodilo nenápadně zjistit, jak vypadá její kapitán, aby se v budoucnu vyvarovala trapasu. Je hrozný pocit cítit se zde jako úplný cizinec a nic nevědět. S touto myšlenou, aniž by si to pořádně uvědomila, stanula na prahu dveří. Odkašlala si a i když nikoho po letmém přejetí očí po místnosti neviděla, radši se představila. "Zdravím, mohu vstoupit? Jmenuji se Arisu Himitsu a jsem novým členem třetí divize a ráda bych se zde dozvěděla něco nového, pokud mohu."
Inori
Inori
4th Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 120
Datum registrace : 01. 01. 14
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 23, 2014 1:13 pm

Kuchiki Yasumaru (-> jeho profil je zde)

uslyšel nějaký hlas, a tak vykoukl zpoza regálu, kde si zrovna procházel knížky. Uviděl nějakou mladou dívku, která mu nebyla povědomá, což ale nebyl žádný div vzhledem k tomu, že byl teď dlouho pryč. A sama říkala, že je novým členem Gotei 13. Už to bylo dlouho, co měl na starosti nováčky, což si teď s trochou nostalgie uvědomil. Všechno bylo tehdy o dost méně stresující.
S úsměvem k ní přispěchal.
"Dobrý den, slečno, pojďte dál! S čím vám mohu pomoci?" Sice toho ještě o knihovně moc nevěděl, ale doufal, že jí aspoň s něčím pomůže.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Inori Thu Jan 23, 2014 5:22 pm

Oddechla si, že tu přeci jenom někdo je a ještě jí k tomu nabízí pomoc. Vešla dovnitř a žasla nad tím, jaké velké množství knih tu je. "Můj kapitán není přítomen a do té doby nevím, jak se zabavit. No...a tak mě napadlo se sem zajít podívat a zkusit se dozvědět něco víc o divizích a kapitánech." Znovu přejela pohledem po místnosti a povzdechla si. "Bohužel ale nevím, kde s mým sběrem informací začít, nikdy jsem zde ještě nebyla."
Inori
Inori
4th Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 24, 2014 9:25 am

Nezapomeň psát podle pravidel pro psaní příspěvků. Je to potom přehlednější a navíc za příspěvky, které nemají v záhlaví jméno postavy, nezískáš žádné navýšení reiatsu.

Yasumaru

se na dívku znova usmál.
"Snad bych vám mohl poradit já, v Gotei 13 nejsem žádný nováček... Co by vás zajímalo?" zeptal se. Byl docela zvědavý, co bude Arisu chtít vědět. Spoustu se toho určitě naučila už na Akademii, ale ani tam nemohou pokrýt všechno.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Inori Fri Jan 24, 2014 2:45 pm

(Dobře, díky Smile)

Arisu Himitsu

Na chvíli se zamyslela, protože nevěděla jak zkonkretizovat to, co vlastně chce. Nemůžu se přeci jen tak zeptat, jak vypadá můj kapitán, to bych byla za velkého pitomce. Tak co na se zeptat... "Um, ani přesně nevím. Mohl byste mi doporučit nějaké pro vás zajímavé knihy? Třeba něco o shinigami... nebo třeba historii všech divizí?" Vážně se na muže podívala. "Konkrétně historii 3. divize? Chtěla bych toho o ní vědět víc...hodilo by se mi to, když už do ní patřím..." Pousmála se. Jak tak na muže koukala, něco jí došlo. "Promiňte, že se tak neslušně ptám a omluvte mou nevědomost a troufalost, ale jak se prosím jmenujete? Ještě jste se nepředstavil."
Inori
Inori
4th Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 27, 2014 1:37 pm

Yasumaru

byl příjemně překvapený, že ho dívka nezná. Na druhou stranu to nejspíš znamenalo, že jako hlava rodu Kuchiki nedělá zrovna dobrou práci... Ale on se rozhodl, že z toho bude mít radost, protože ho konečně někdo bude soudit podle něho samotného a ne jeho postavení.
"Jmenuju se Kuchiki Yasumaru," uklonil se. "Zastupuju dočasně kapitána desáté divize," dodal ještě pro vysvětlení toho, co tu dělá. Potom se zamyslel. Vzhledem k tomu, že sám zrovna důkladným čtenářem nebyl a v knihovně se ještě nevyznal, bylo docela těžké něco Arisu doporučit. Ale rozhodl se, že to aspoň zkusí. "Hmm, nějaké knížky o Gotei 13 a hlavně o 3. divizi... víte, ještě mi to moc nejde, ale pokud máte chvíli, rád s vámi zkusím něco najít!" navrhl a už se šinul k regálu, na kterém si přečetl cedulku "GOTEI 13", takže doufal, že by tam něco mohlo být.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Inori Tue Jan 28, 2014 8:25 pm

Arisu Himitsu

Jakmile zjistila, že muž, se kterým mluví, je kapitán, zastyděla se za svou přílišnou nevědomost. Jeho jméno jí ale něco říkalo, zvláště o klanu Kuchiki už něco málo zaslechla. Rozuměla tomu, že se v této knihovně moc neorientuje a trochu si oddechla, když jí došlo, že není jediná, kdo jakožto nováček je trochu zmaten nově získanými povinnostmi. Pousmála se. Zastupující kapitán jí přišel moc sympatický. Takhle si kapitány vůbec  nepředstavovala. Myslela si, že budou vyžadovat přísnou disciplínu a budou pořád všem rozkazovat. Tento muž ale nic takového nedělal. Způsob, jakým s ní hovořil, v ní naopak trochu vzbuzoval dojem, že je ona na mnohem vyšší pozici než on. Trochu ji to vyvedlo z míry, a tak, když odešel k regálům, byla schopná říct jen "Děkuji vám." i když se ho chtěla zeptat, proč s ní takhle velmi slušně jedná.
Inori
Inori
4th Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next