Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Východní pláně

+14
Sode
Raiden
Shinichi
Solas
Misman
Ryuuka Hosentsu
Amaru
Suki
Rei
Bloodkick
Miss_Atlantis
Red
Nawaki
dead wind
18 posters

Strana 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Východní pláně  - Stránka 9 Empty Re: Východní pláně

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Apr 24, 2011 3:25 pm

Akai Tsuki

Při jednom zásahu jsem se rozhlédl kolem, jestli neuvidím někoho z mojí divize. Cítil jsem reatsu kapitánky a Lus, ostatní retasu jsem z chutí ignoroval. Na Lusiinu narážku jsem se usmál O mě se neboj, už jsem byl v horších situacích a pohlédl jsem na jednoho samuraie, kterému jsem dal silně loktem do břicha a druhou rukou jsem mu usekl hlavu. Chjo, to zas budu od krve řekl jsem si a bojoval jsem dál.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Apr 24, 2011 3:43 pm

Sai -> Nakonec se podařilo Ryuuku nějak uložit a skupinka urychleně vyrazila směrem do Seireitei.

Suki -> Žena se také zastavila. Bylo vidět že se na něco připravuje a už začínala něco říkat, ovšem Suki se prostě otočila a odešla. Žena na to hleděla s kamennou tváří. Taková neúcta... bylo hloupé myslet si, že člen Gotei 13 byl věděl něco o bojové etiketě. Mlčela a snažila se tu urážku nějak vstřebat.

Akio -> Yuki něco takového nečekal. Něco takového se nedalo čekat. V tom zlomku vteřiny ale pochopil, proč je Akio hledaný Centrálou 46, ovšem bylo trochu pozdě. Zařval bolestí a překvapením, když mu Akio trhl křídlem. Když udeřil o zem, teprve si začal uvědomovat, co se děje. Máchl prudce křídly a podařilo se mu Akiovi vysmeknout. Uskočil o kus dál, prudce oddechoval a po hlavě mu stékaly stružky krve. Zařval, zvedl meč a se vší silou a reiatsuna maximum je vrhl znovu na Akia. Nebyl si teď už jistý, jestli na něj stačí... ale pokud ne on, tak nikdo tady. Nehodlal se snížit k tomu, že by si zavolal někoho na pomoc. Jeho síla v bankai rozhodně nebyla zanedbatelná a měla by i tohle monstrum potrápit. Pokud se mu podařilo se Akia dotknout, třeba jen mečem, pustil do jeho těla ohromný elektrický výboj.

Kasumi -> "Děkuji, Haruko-taichou," uslyšela jsi z Yasumarova směru. Yasumaru už byl připravený použít bankai... ale nehodlal to udělat. Teď bylo důležitější chránit své kolegy, tím dokáže víc než když jim přijde pomoct v útoku.

Mitoshi -> Žena ti nijak neodpověděla. Tedy aspoň ne slovy. Debata ji sice bavila, ale nehodlala tě tu nechat se tady prhánět na tvém obříkovi. Chvíli ho sledovala. Potom začala rukama provádět jakési podivné zaklínání, i když to vypadalo hodně netypicky. Nakonec jí z prstů vyšlo několik zářivých vláken, která se spletla do pevné sítě a omotala se obříkovi kolem nohou.

Nad celým bojištěm se začal zvedat povážlivě vítr. Přestože se vítězství pomalu ale jistě obracelo na stranu Gotei 13, vypadalo to, jako by noc v posledním záchvěvu měla ještě něco hrozného v záloze, něco, čím zničí narůstající naděje shinigami...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Apr 24, 2011 5:09 pm

Kasumi Haruka

To nestojí za řeč... Pronesla, když byla opět v Yasumarově blízkosti. Krátce se na něho pousmála a odrazila útok jednoho z těch samurajů.
Vrhla se kupředu a následně jej odstranila z cesty. To by bylo, ale teď... Z nich jde cítit jejich síla... Je jich dost, ale jsou silní jen, když útočí v té přesile... Proto... Rozmýšlela se.
Zastavila a zanpakuto si dala na rameno. Už by mohli začít ubývat... Sek sem, sek tam, ale nezdá se, že by jich bylo o moc méně, než předtím... Rozhlížela se po stavu živých protivníků, když zbystřila. Zase se něco dělo. Zase něco, co může zhoršit situaci. Ještě by to mohla být zábava... Pomyslela si a přesto, že se okolo ní zase pohybovali nepřátelé, vzhlédla mírně směrem k obloze.

Naposledy upravil Sode dne Sun Apr 24, 2011 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Apr 24, 2011 5:18 pm

Akio

Jen stojí a sleduje Yukiho. Vypadá to, že si uvědomil, co pravě způsobil.Až s tebou zkončím, nepozná tě ani vlastní matka! Zavrčí a pak už jen sleduje Yukiho útok. Vůbec se nevyhýbá, jen stojí a jakmile se přiblíží na vzdálenost meče a sekne, tak jen Akio zachytí jeho meč a nechá se tak zasáhnout ohromným výbojem, jenž mu způsobí silnou bolest a dokonce mu i přes Hierro silně popálí ruku a samotné hierro se rozpraská. Než se však Yuki naděje, tak Akiova levá ruka jej chytne za druhou ruku a Yukimu se před obličejem začne tvořit bílá koule-cero! Dost silné na to aby jej těžce zranilo. Mezitím se začne rána na pravé ruce hojit, i když je témeř nepoužitelná pro tuto chvíli.[b]
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Apr 24, 2011 5:50 pm

Sai Kazuma

Tak to by jsme měli... jen až nezdechneš Ryuu... Pomyslel jsem si když ho odváželi do Seireitei a pravděpodobně do 4. Divize... Takže... chvilka ticha... Je čas někoho zabít... Pověděl jsem vážně a vyrazil najít toho ledového hajzla který tak zřídil Ryuua... Určitě to nebude lehký soupeř, ale že bych z toho měl obavy se říct nedá... Spíš jsem byl dost nažhavený a v hlavě si představil jak mu lámu končetiny mezitím co on leží v louží jeho krve na zemi... Mám menší pocit, že se stane něco blbého... ale to já mám v bitvách pořad, protože to nikdy nekončí jen tak... Pomyslel jsem si a vyběhl hledat toho chlápka... Nevěděl jsem však ani jak vypadá... Jediné co jsem věděl je že vlastní ledové zanpakuto a chci ho zabít... Nemůžu se dočkat až táhle nesmyslná bitva skončí...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Apr 24, 2011 8:25 pm

Lus Ayazaki

Náhle se zvedl vítr. Pohlédnu k tmavé obloze a prohledám ji očima. Zdálo se, jako by mělo ještě něco přijít, něco, s čím jsme nepočítali. Nohou odkopnu jednoho samuraje dál ode mne a ten se krásně nabodne na zanpakuto jednoho z členů, která byla dobře nastavena proti němu. Chvílemi se mi zdálo, jako by se samurajové někde přímo na bojišti množili. Tančíš rád? Pronesu směrem k Tsukimu jako reakci na jeho větu. Byla jsem ráda, že je tady, ačkoliv jsem ho nestihla ještě dobře poznat. To ovšem platí skoro o všech lidech, které jsem stihla poznat. Psychická podpora se v těchto chvílích vždy hodí. Poté se porozhlédnu po bojišti, zda není potřeba pomoc i někde jinde, než právě tady.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Apr 24, 2011 8:25 pm

Satoshi
Z garganty jsem vyšel nejblíže místu bojů, jak to šlo, ale stále jsem tlumil reiatsu na co nejnižší úroveň. Ještě nenadešel čas, aby si všichni všimli, že jsem se objevil. Takže jsem se objevil dostatečně vysoko nad bojištěm a nejdříve do mě praštilo něco, co jsem opravdu nečekal, že se tady stane. Reiatsu Akiova hollowa Sice jsem ti to dal, ale nečekal jsem, že bys to použil zrovna teď a tady... pomyslel jsem si Ale teď to nejde... dokud existuje tahle hrozba, tak se teď nebudu moct ničím rozptylovat. a zapnul jsem lokátor, který jsem zrychleně splácal v Hueco Mundo během analýzy plánu B. Lokátor velmi brzo začal reagovat Je to blízko... ani jsem se nijak dále nezaobíral vymýšlením něčeho, jak to lépe vyjádřit, a přiblížil jsem se k anomálii Tyhle čísla... to není dobré... jestli rychle nevymyslím, jak to zablokovat, tak se to rozšíří... už snad nemáme ani den...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Apr 24, 2011 8:36 pm

Akai Tsuki

Usmál jsem se Jak jsme tenkrát tančili, tančil jsem poprvé v životě a od té doby se mi to i zamluvilo řeknu a seknu jednoho samuraie přes obličej. Poté se mi jeden ze samuraiů dostal k pasu, jenže přeřízl pásek, co držel mé reatsu stlačené. Tse a kopl jsem ho koleme do obliičeje To zase budu muset sockovat nový pásek na reatsu řekl jsem naštvaně. Útok krvavého drápu řeknu amé drápy se prodlouží. Vypadáto, jakoby to bylo nekonečné řeknu a zrovna jsem jednomu samuraiovy místo hlavy usekl ruku.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sun Apr 24, 2011 10:33 pm

Mitoshi
...A stalo se to, co dáma nejspíše zamýšlela. Drobeček chudáček, se s zavázanýma nohama zamotal a začal padat přímo do kopy samuraiů.
Mě tedy nezbývalo nic jiného než z něho seskočit.
Dopadl jsem pár metrů od té dámy.
Akt, který jste právě učinila, nebyl zrovna pěkný, jak jste si nejspíše vědoma řekl jsem jí a sledoval ji pohledem.
Dlaň jsem přiložil na Drobka, který se válel kousek ode mne. Ten začal tak pěkně svítit a pod rukou se z něj stával meč.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Apr 24, 2011 11:18 pm

Akio -> Yuki tě vší silou kopl do obličeje, aby se ti vytrhl a mohl uhnout energii, kterou jsi právě hromadil.

Sai -> Přehlédnout toho, co jsi hledal, snad ani nešlo. Jeho ledové útoky a blonďatá hříva zářily do noci, dokonce i oblečení měl dost světlé. Vypadat nenápadně se tedy nesnažil.

Satoshi -> Pokud jsi slovy "ani den" myslel "zhruba 30 minut", pak ses trefil. Ano... moc času to nebylo. Zjistil jsi, že anomálie, jak jsi jim v duchu říkal, jsou čtyři. Byly zhruba ve tvaru čtverce přímo nad bojištěm, každá na jedné straně. Gravitace exponenciálně rostla. Brzo dosáhne takové hodnoty, že tady všechno rozmetá. Potom imploduje a vytvoří černou díru... ale to už tu nebude nikdo, kdo by se na to díval.

Mitoshi -> "Ty toho koukám dost víš o aktech, hmm?" usmívala se žena, točila si v ruce mečem v bezpečné vzdálenosti od Mitoshiho a čekala, co z toho bude.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Mon Apr 25, 2011 12:36 am

Hitsuto

čekal jsem na dobrou příležitost k útoku na tu ženskou ale ta příležitost ne a ne přijít "Pche, si myslej že se budou jenom mlátit a že já tady budu sedět ?" pomyslel jsem si a vyčkával jsem. Když mi Suki oznámila abych sejmul tu ženskou byl sem rád, už jsem se nemusel o nikoho bát a ani se s nikým dohadovat na taktice nebo něčem podobném, tady byl můj úkol lehký, sejmout tu ženskou a nenechat se sejmout. "Yosh, nevim jestli bych měl zaútočit první nebo radši počkat" podíval jsem se na ženu "a nebo si sedneme a dáme si o vítězství menší slovní klání ?" usmál jsem se na ni přívětivě a čekal jsem jak zareaguje.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Apr 25, 2011 1:52 am

Tomisura Raiden

Usmál se na svého nepžítele přímo děsivě a hlesl: "Nápodobně. Ale vážně jste si myslel, že s touhle sra*kou porazíte ducha nás Shinigami?! I kdyby ostatní divize padly. Já tu budu a ochráním Seireitei a ostatní!" Na chvilku zavřel oči a kolem něho následoval výbuch stříbrného Reiatsu kolem jeho těla. Neměl v plánu vzít jen tohoto protivníka, ale co největší okolí. Ještě než otevřel oči křikl: "Všichni se stáhněte z mé blízkosti!" Byl to opravdu silný rozkaz, takže asi nebyl nikdo kdo by ho neposlechl. Potom otevřel oči a volně se odrazil od země. Vylétl volně do výšky asi 20ti metrů a zamumlal: "BAN-KAI! Kumo no takagoguou!" Najednou ho pohltilo jeho vlastní Reiatsu a dokonce i na zemi ve vzdálenosti těch 20ti metrů od jeho současné vzdušné pozice se vytvořil kráter. Tiše doufal, že se tam ještě nalézali nějací ti samurajové. Po 10-ti vteřinách vystoupil z té Reiatsové "pokrývky" a na sobě měl zářivé diamantové brnění a v ruce svíral zářivý meč modré barvy. Kolem něho bylo cítit naplno uvolněné kapitánské Reiatsu, takže pro obyčejné členy a prostě pro ty, jejiž Reiatsu bylo nižší než nadprůměr to nebylo nejspíše moc dobré. Proto taky vydal rozkaz ke stažení. Neměl sice takovou sílu jako Akio o kousek vedle, ale stále to byl kapitán, který chtěl ukončit tuto směšnou bitku. "Taka no aoi gin no tsubasa," vyšlo z jeho úst ledovým hlasem. Brnění zazářilo a ze zad mu vystoupily stříbrné křídla s dost silným nádechem bleskové energii. Rozhodl se začít zlehka. Zamračil se na svého hlavního nepřítele a ještě naposledy pronesl: "Tvé schopnosti jsou zajímavé, bude jich škoda!" Jeho Reiatsu se nyní stalo viditelným. Jeho vlasy divoce vlály ve vzduchu, který kolem něho mírně vířil a jeho oči zářily stříbrně díky Reiatsu. Několikrát mávl Zanpakuto a z ní vyšlo několik mocných vln Reiatsu stříbrno-modré barvy. Útok nebyl pouze na toho se zvláštními schopnostmi, ale také na Samuraje a bojovníky proti Seireitei v okolí. "Aoi gin no nami," rozeznělo se a z meče vyšla jedna silnější vlna, jelikož jak je známo, ten kdo zná název techniky zvýší sílu techniky ještě o zlomek síly. Ovšem, vypadalo to, že tohle je jen na rozjezd před jeho velkým finálem.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Apr 25, 2011 9:41 am

Satoshi
Takže zhruba půl hodiny. A jsou tady čtyři... konstatoval jsem, když se měřák zastavil a ustálil na časovém údaji To není dobré... ale když vezmu v potaz rozmístění a záměr provést co největší škody... znamenalo by to, že společná síla všech čtyř by se měla koncentrovat na středu jejich úhlopříček, kde bude jejich gravitační pole nejsilnější... To je sice dobré zjištění, ale stále mi to nepomůže k dopracování se k tomu, jak zavřít černou díru... právě jsem se měl pokusit o něco, co nikdo předtím nedokázal, bylo jasné, že to bude chtít chvíli přemýšlení i přes všechny údaje, které jsem měl z Hueco Mundo, ale pak mi došlo, že jsem to vlastně pojmenoval, což mě nakoplo Vždyť jsou to přece černé díry, to znamená, že je tam obrovská koncentrace hmoty, což tedy vylučuje fyzický útok, ale možná kdybych vytvořil kolem všech čtyř antigravitační pole... nebo všechny s sebou odnést do Hueco Mundo, no to asi ne... nebo silný elektromagnetický impuls... pak jsem se zastavil u poslední možnosti Pokud bych vytvořil dostatečný proud, který by blokoval samotnou podstatu černé díry, pak by se vlastní gravitací ta černá díra nemohla dále udržet a musela by se aktivovat, což by způsobilo rozrušení celé struktury a všechny díry by se sami pohltily... při nejlepším možném východisku... bude třeba ještě... ne, tohle budu muset stejně nejdříve otestovat... Už je to dlouho, co jsem to použil... Raitei Shourai! (http://www.gifsoup.com/view/2234936/raite-shourai.html) střelil jsem elektrický výboj na nejblizší černou díru Pokud to způsobí aspoň minimální distorzi, je jasné, že to fungovat bude, ovšem pokud ne, jsou tyhle díry mnohem odolnější, než jsem čekal.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon Apr 25, 2011 12:41 pm

Suki Taiketo

Suki dobře věděla, že se nezachovala, tak jak by měla, ale při představě, že se Akiovi něco stane nebo zase zmizí jako pára nad hrncem, jí byly nepsaná pravidla při boji absolutně jedno. Dokonce měla dojem, že Hitsuto bude rád, že si aspoň trochu zabojuje.. Doufala jen, že se mu nic nestane, to by si totiž vyčítala do konce svého života.
Stále bylo velice těžké se vůbec pohybovat v Akiově dosahu. Reiatsu, které jí paralizovalo rozhodně nebylo na ústupu ba naopak. Pomalým pohybem, jež byl tuto chvíli velice obtížný, vyprostila čepel zanpakuto ze země, aby se případně mohla bránit před samuraii. Ve chvíli, kdy na ní opravdu jeden zautočil se snažila, co nejrychleji bránit..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Mon Apr 25, 2011 12:53 pm

Mitoshi
Vím toho o nich tolik, kolik je potřeba odpověděl jsem ji.
Takže dokáže z reiatsu stvořit něco jako síť... Zajímavé... Jsem zvědavý jestli s ní budu bojovat... rád bych se tomu vyhnul, je celkem milá...
Drobeček se už téměř celý proměnil zpět na meč. Nijak jsem s tím nespěchal.
A jak se sem tedy dostala taková půvabná dáma jako vy? zopakoval jsem otázku z dřivějška.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 25, 2011 1:36 pm

Hitsuto -> Žena se na tebe obrátila, pozvedla meč v jakémsi bojovnickém pozdravu a zahleděla se ti na chvíli do očí. V příštím okamžiku už byla vedle tebe a její meč se ti chystal rozseknout krk. Slovy nijak neplýtvala. Její rychlost překvapila i tebe, i když jsi byl naštěstí v shunpu velice dobrý, takže nějakou šanci se tomu vyhnout nebo cokoli udělat jsi přece jen měl.

Raiden -> Chlapík chtěl něco poznamenat o tvých slovech, ale nedal jsi mu příležitost. Jen zíral, jak vyvoláváš naprosto zničující útok, který kosil řady samuraiů v dosahu několika desítek metrů. Tvářil se asi takhle:
Spoiler:
"Ty na to jdeš hopem, co..." pronesl přiškrceným hlasem. Vypadal cool a jeho světelné efekty taktéž, ale byl to dost rozumný muž, který ví, co je třeba vykonat. Takže dvakrát nezaváhat a začal zdrhat.

Satoshi -> Začal jsi se snažit nějak se zbavit těch tvořících se ošklivých věcí. Bylo štěstí, že to ještě černé díry nebyly, zatím to byla jen narůstající síla. I když to byla gravitace, nenarůstala ale okolo nějaké hmoty, byl to jev vyvolaný výhradně pomocí reiatsu, v polovině překažený a nyní nestabilní. Takže by mělo být možné pomocí reiatsu to zase nějak zvrátit, pokud člověk bude vědět, na co si dát pozor, aby to tam celé nevybuchlo, když uvolní nahromaděnou sílu špatným způsobem.

Mitoshi -> Žena pokrčila rameny. "No to víš... Někde si zábavu najít musím!" prohodila pobaveně. Poznala, že se ti nechce s ní bojovat a sama asi taky uvítala přestávku. "To máme dneska hezky, co?" rozhlédla se po bojišti a nadhodila nenuceně otázku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Mon Apr 25, 2011 2:36 pm

Hitsuto

byl jsem zaskočený jak rychle se u mě objevila, přeci jen jsem málokdy potkával protivníky rychlejší než já, kromě kapitánů samozřejmě, ale teď nebyl čas na poemizování o rychlosti a tak hned jak mi mé tělo dovolilo jsem se shunpnul asi dvacet metrů za ni "Jinak to nepůjde.. Probodni světlo, Kousene" špitnul jsem a namířil jsem v reiatsu mizící zanpakuto na ni, když všechno reiatsu zmizelo mohla vidět jen malý oboustranný meč který byl připravený zasít do ní nespočet smrtících ran, nebo alespoň pár jizev na které nebude ráda vzpomínat.
Hned jak jsem byl připravený tak jsem se proti ní rozeběhl a po pár metrech jsem se shunpnul nad ni a hned po tom na levo od ní "První tanec Stínový krok" zašeptal jsem do větru který vlál od mého shunpa a objevil jsem se na její pravé straně, díky těmto klamavým pohybům by tak měla být na několik sekund mimo a já jsem jí zasadil ránu mířenou skrz krk.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Apr 25, 2011 2:54 pm

Akio

Kopanec do obličeje zabral a Akio uskočil dozadu a Yuki tak měl šanci se vyhnout smrtícímu ceru, ale né úplně bez následků. Akio si pak prohlédne ruku, které byla stále nehezky popálená a vypadalo to, že regenerace neprobíhá tak rychle, jak by chtěl. Koukne na Yukiho, vypadá, že jeho hněv se o něco zmírnil. A takhle to dopadá, když hněv je to jediné, co vám zůstane. Začne vypouštět velké množství reiatsu a ruka se začne velkou rychlostí uzdravovat. Jakmile je schopen ruku používat, tak zmizí, ale né na dlouho. Než si Yuki stihne všimnout kde je, začnou na něj zespoda nalétávat samuraiové. Okamžitě je jeasné o co jde, Akio seskočil mezi ně a teď obrovskou silou zabíjel mnoho much...jedním hodem. Poté opět zmizí a oběví se za Yukim. Hodi po něm dalšího samuraje tak, že není možné jinak, než jej rozseknout, aby se nesrazili. Akio počítá s tím, že pokut tak udělá, vybije potenciílní elektřinu v meči a on, pokud se tak stane přiskočí zboku a pokuší se prudkým úderem proti lokti Yukimu zlomit ruku.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 25, 2011 3:27 pm

Hitsuto -> Ta žena byla velice vnímavý a mrštný protivník, takže ji tvoje úskoky nepřekvapily, zachovala si soustředění a tvoji ránu právě včas vykryla. Její pohyby už nebyly až tak rychlé, jako zpočátku... ale pořád na tom byla celkem dobře, bylo vidět, že je zvyklá v boji neplýtvat energií.

Akio -> Yukimu bylo celkem jedno, že si tam pohazuješ s jeho spojenci a dokonce je na něj házíš, nedělalo mu problémy je rozsekat. Bohužel mu to na chvíli zaclonilo výhled na tebe, takže tvůj záměr se dostat vedle něho se ti podařil. Když jsi mu ránou vyrazil meč z ruky, tak zařval kletbu, ale meč rychle zachytil druhou rukou a nedbaje bolesti v paži, kterou jsi mu způsobil, se do tebe okamžitě pokusil meč bodnout. Po čepeli se rozběhlo hadou 33, netřeba říkat že dost silné.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Apr 25, 2011 3:38 pm

Lus Ayazaki

Pousměji se. Zamluvilo? Tak to bychom si to mohli, až tohle všechno skončí, zopakovat. Teda, pokud toho budeme schopni. Rukou uchopím čepel jedné katany, která byla namířena na mě, a poté ji vykopnu útočníkovi z ruky. Přesto, že byl odzbrojen, nevzdával se. Po chvíli se mi povedlo ho nabodnout na jeho vlastní katanu. Po chvíli padl k zemi. Poté pohlédnu na Tsukiho, který právě nadává na zničený pásek. Dál jsem ho však nemohla sledovat, jelikož mi do záběru skočil další samuraj a svou katanou mě sekne do ruky. K jeho odstranění mi však postačí Byakurai, kterému se nestihne vyhnout. Když s nepěknou ránou padne na kolena, seběhnou se k němu další shinigami. V tom však zahlédnu, jak na Tsukiho útočí samuraj ze shora. V mžiku mu ruku spoutám pomocí bakuda Hainawa a strhnu ho k zemi. Teď už si s ním Tsuki určitě poradí sám. Během boje stále sleduji okolí, kdyby se náhodou octl někdo v nesnázích.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Apr 25, 2011 4:07 pm

Sai Kazuma

Hledaní toho chlápka šlo teda o dost lepé než jsem si myslel... Když jsem viděl někoho s ledovou zanpakuto a ten jeho vzhled bylo mi jasné, že je to on na 100%... No, zábava začíná... Pomyslel jsme si a šel pomalí k němu... snažil jsem se být nenápadný, na rozdíl od něho... Poté co jsem byl docela blízko u něho na mě zaútočily dva samuraově kterým jsem dál takové rány abych je uvedl do bezvědomý a poté si je odtáhl sebou... Rozběhl jsem se a potom co jsem byl už dost blízko u toho blonďatého chlápka jsem na něho ty samuraie téměř celou sílou hodil... Letěli na něj z jeho pravého boku... Tohle bylo takové moje "Ahoj".
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 25, 2011 4:45 pm

Sai -> Vymydlený Ken, jakmile koutkem oka uviděl, že na něj něco letí, udělal si před sebou celkem velký štít z ledu, který se rozpadl na ledové střepy stejně rychle jako vyrostl. Rozhlížel se, jestli ty samuraie na něj někdo hodil schválně, ale ve zmatku bitvy si pořád nebyl jistý... nicméně mu to bylo podezřelé.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Mon Apr 25, 2011 5:22 pm

Mitoshi
Ano, musím uznat že meteorologické podmínky dnešního dne se vskutku vyvedly. Ačkoliv je trochu nemilé, že jsou pří takovém počasí takové ztráty na životech řekl jsem s trochu zasněným tónem.
A jak se vlastně jmenujete? tohle byl ten nejdivnější rozhovor co jsem v životě zažil. Tedy až na den, kdy jsem se seznámil s Yoshirem.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Apr 25, 2011 5:27 pm

Akio

Se nehrzky zasmál, když se mu jeho záměr povedl, ale Yuki měl tužší kořínek, než se dalo čekat a Akiovi se to z nějakého důvodu líbilo. Byl to vskutku přítel hodný proměnny v hollow. Pak uviděl, jak ten zbitý muž popadl svůj meč a přichystal se na něj vystřelit nějaké hado. Bleskurychle vytvoří cero a oba útoky se srazí. Následující exploze oba odhodí stranou a Akio, který proletí vzduchem, skončí před Hitsutem. Než si žena bojující s ním všimne, zasáhne jí letící Akio a oba skončí v chumlu těl.
(Doufám, že to Hitsuto veme na vědomí Smile)
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon Apr 25, 2011 5:48 pm

Suki Taiketo

Její pohled se z Akia musel přesunout na několik samuraů, kteří si jí vybrali jako svůj momentální objekt. Už byla unavená, což se projevovalo i na jejím vzezření.. Shihakusho bylo téměř na odpis.. Snažila se je několika útoky svého zanpakuto poslat k zemi a pohledem se vrátila k Hitsutovi. Když viděla kolem sebe letět Akia, jež to lehce neohrabaně zaparkoval přímo na ženě, s kterou se ještě před chvíli potýkala, musela se pousmát.
To jí asi trochu vykolejí.. Ušklíbnula se sama pro sebe mezitím, co rukojetí zanpakuto udeřila jedno samuraie do hlavy, až bylo slyšet nepříjemné křupnutí ve chvíli, kdy mu srazila vaz.
Samotné zabíjení se Suki příčilo. Byla spíše mírumilovnou bytosti, které by nevadilo strávit dny v kanceláři kapitána Yasumara a podílet se na chodu 6.divize. Za dobu své funkce však zažívala jen akci, na kterou si už poměrně zvykla, takže se dá říct, že se stala otrlejší a nějaký ten zlomený vaz a prasklá lebka jí už prakticky nevyvedla z míry. Tohle byla válka a v ní už to tak chodí.. Bohužel..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next