Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4., 8. a 11. divize

+11
Kurotsuchi Midori
Shinichi
Solas
Aspire
Darlian
Misman
dead wind
Sode
Raiden
Red
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

4., 8. a 11. divize - Stránka 9 Empty Re: 4., 8. a 11. divize

Příspěvek pro Shinichi Sun Nov 07, 2010 6:24 pm

Sai Kazuma

Usmál jsem se na něj a vídal se zpět ke kasárnám osmé divize... teď jsem alespoň věděl kudy jít a to dobře... Po cestě jsem popíjel Drink a když jsme dorazily na místo tak jsem zaklepal místo Hikakua a pomyslel si... Jestli pak tu už bude... Nebo má nějakou misi?
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Nov 07, 2010 6:27 pm

Hikaku Kioshi

Rozběhl jsem se za Siem když už jsem stál vedle něj u kapitánovi pracovny tak mě zajímalo mě jediné je zde už kapitán nebo zas budeme čekat neklepal jsem protože jsem vyděl Saie jak klepe když jsem běžel chodbou
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Nov 07, 2010 6:44 pm

Raiden Tomisura

Po tom co se stalo u vchodu do brány Senkai jsem se vrátil zpět do divize. Zamířil jsem přímo do svého pokoje, pořádně se vysprchoval a ve spacím kimonu jsem ulehl do postele. Asi po minutě jsem usnul. Pořádný spánek jsem již potřeboval. Mé sny byly po dlouhé době klidné i přes to co se dělo v realitě. Dokonce jsem spal tak tvrdě že jsem se nepřevaloval a otevřeným oknem ke mě vnikal mírný vánek.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Nov 07, 2010 6:55 pm

Sai Kazuma

Vypadá to že tady není... pojď se podívat do jeho pokoje jestli není tam... řekl jsem Hikakuovi a šel najít jeho pokoj a Hikaku neměl ani šanci odpovědět jestli ano... Jeho pokoj nebylo moc těžké najít, protože nebyl moc daleko od kanceláře a já začal první hledat v jeho okolí... tak jsem zaťukal na dveře a vstoupil dovnitř se slovy halo je tu někdo? Však jsem to řekl velmi potichu... On si tu tak pěkně bezstarostně spí... řekl jsem si a na obličeji se mi objevila anime kapka... Pak jsem pohlédl na Hikakua (jestli tam ještě nebyl tak jsem počkal na něj) a pověděl mu potichu... Dones kýbl vody...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Nov 07, 2010 7:07 pm

Hikaku Kioshi

Stál jsem již vedle Saie když to řekl a popravdě mně to taky napadlo donesl jsem kýbl vody a řekl Saiovi "čekej ještě donesu jeden ať nemá problém jenom jeden z nás" když jsem donesl kýbl vody tak Sai už ten druhý držel v ruce "3,2,1, téď"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Nov 07, 2010 7:13 pm

Sai Kazuma

Jestli ho tohle neprobudí... řekl jsem a vylil společně s Hikakuem na Raidena-taicho kýbl studené vody... Ani mě nenapadlo co udělá... řekl jsem si když jsem na něj lil vodu a v myslí se my ukázali hodně obrázku, které končily pod zemí nebo hlavou ve zdí... Bylo už však pozdě a voda dopadla na místo kde ležel Raiden-taicho... Napadlo mě že uteču, ale nechtěl jsem v tom nechat Hikakua samého...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Nov 07, 2010 7:25 pm

Hikaku Kioshi

Hej Saii nezabije nás jakej vůbec je měl jsem strach že mě kapitán nechá zbičovat nebo tak něco co když mě pověsí hlavou dolu někde na strom dokud tam neumřu hmmmm ale na přemýšlení je již asi pozdě
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Nov 07, 2010 7:38 pm

Raiden Tomisura

Voda mě sice zasáhla ale já jsem se plně neprobral. Místo toho jsem zvedl obě ruce namířil je na ty dva a zašeptal. Byakurai!!! Od ruk mi vystřelilo Kido a prolítlo jím kousek nad hlavou. Pak jsem se již probral a byl celý mokrý. Hej co se děje? Zadíval jsem se na ty dva. Tak tohle mi okamžitě vysvětlite nebo bude zle! Nezněl jsem zrovna přívětivě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Nov 07, 2010 7:51 pm

Sai Kazuma

Ten Byakurai mě teda vylekal, ale hodně jsem si ulevil když mi proletělo jen nad hlavou... začala mě však děsit další věc a to byla probraný Raiden-Taicho...
na obličeji se mi objevil asi takový výraz:
Spoiler:
Víte... Tady Hikaku Kioshi je nový člen osmé divize a my vás hledali po celém seireitei, aby se vám ohlásil... On nás asi fakt zabije... a no nemohly jsme vás najít... a když jsme vás konečně našli tak jste tady spal a proto jsme na vás vylily vodu, aby jsme vás vzbudily... To je opravdu skvělý důvod... řekl jsem si ironicky v hlavě... To je asi tak vše... Můj výraz se změnil na tenhle:
Spoiler:
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Nov 07, 2010 8:05 pm

Hikaku Kioshi

Byl jsem trochu mimo z toho Byakuraie než jsem se vzpamatoval Sai už vše vysvětlil "Ano je to tak jsem Hikaku Kioshi a chci se přidat do vaší divize kapitáne Raidene" řekl jsem kapitánovi poté jsem se mu ještě omluvil "omluovám se za nás za oba"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Nov 08, 2010 6:38 pm

Raiden Tomisura

Můj obličej vypadal že brzo vybuchnu. Poprvé za dlouhou dobu klidně spím. Mám to i schválené od Sei-sensei a vy mě vzbudíte. V mé ruce se náhle zaleskla čepel mé zanpakuto, která původně ležele vedle mě a mířila na Saie. Ty víš jaký jsem když se řádně nevyspím! Následně můj naštvaný pohled padl na Hikakua. Aha takže k nám do divize? Nuže dobrá. Co umíš, jaká je tvá zanpakuto a hlavně .... Na tváři se mi objevil ďábelský úsměv. ...kolik vydržíš vypít SAKÉ. Ale to až potom co budeš mít možnost zmlátit tady Saie jako vstupní test. Sejdeme se za 10 minut na nádvoří a teď oba VEN!!! Ukázal jsem rukou k východu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Nov 08, 2010 7:04 pm

Hikaku Kioshi

Cože už zas evždyť jsme teď dotrénovali "Promiňte kapitáne ale já a Sai jsme právě před chvílí trénovali v boji s dřevěnými meči" připadalo mi zvláštní se zase mlátit ale vzhledem k tomu jak miluju boj mi to bylo jedno tak tedy dobrá možná konečně ten boj neskončí remízou jak to bylo doteď.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Nov 08, 2010 7:35 pm

Sai Kazuma

Hehe... věděl jsem že to máme udělat jinak... Tedy dobrá taicho... jak chcete... řekl jsem Raidenovi-taicho a vyšel z pokoje, nechtěl jsem tam ještě více šaškovat... poté jsem se vydal na nádvoří a vůbec nepočkal na Hikakua... po cestě vypil svůj Energy Drink, přičemž jsem plechovku hodil neznámo kam do rohu nějaké místnosti... Po příchodu na nádvoří jsem si lehl na zem nádvoří s rukami za hlavou a čekal až uplyne deset minut... Yare Yare, to zas bude teda otrava... nerad bojují s Hikakuem a to ne proto že je to můj kámoš, ale prostě nesnáším jeho styl boje a zanpakuto... pomyslel jsem si a dál čekal... Potom bych si mohl zajít na jahodový pohár... dostál jsem na něj fakt velkou chuť...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Nov 08, 2010 8:44 pm

Hikaku Kioshi

Taky jsem se vydal na nádvoří,cestou jsem v jedné místnosti uviděl jakousi plechovku hmmm Energi drink.Plechovku jsem vzal vyšel jsem na nádvoří a zde jsem uviděl Saie ležet na zemi s rukama za hlavou "Saii sakra chlape začni si zvikat že už jsem zase tady víš jak nesnáším když děláš bordel"
řekl jsem a hodil po něm tu plechovku
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Nov 08, 2010 9:14 pm

Sai Kazuma

Sice jsem věděl že Hikaku přišel, ale dělal jsem že ho neslyším a ignoroval ho... Když na mě vyletěla plechovka tak jsem ji chytil do ruky a podíval se jedním okem dovnitř plechovky jestli tam ještě něco nezbylo... nic tam však nebylo a tak jsem ji odhodil do levá os sebe... Poté jsem vstal a odešel několik metrů dál... tam jsem se začal protahovat a připravovat se na souboj... Ve tváří jsem měl vážný výraz a to co se my honilo hlavou bylo... Čím rychleji se tohle vyřeší tím rychleji budu moct jít pryč a zabývat se důležitějšími věcmi... nejradši bych si teď lehl a popíjel můj Drink Monster...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Nov 08, 2010 9:31 pm

Hikaku Kioshi

Když jsem viděl jak se šel Sai protahovat napadlo mě že bych měl taky trochu trénovat tak jsem se začal také protahovat šel jsem od hlavy dolů když jsem již byl protažený vytáhl jsem Zanpakuto z pochvy a začal trénovat různé výpady ale tohle jsem již dělal mimo dohled Saie aby mě neprokoukl předem
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Nov 11, 2010 7:59 pm

Sai Kazuma

Ichi, ni, ichi, ni... počítal jsem si tak v hlavě, když jsem se zrovna protahoval od shora až dolu každou část... když jsem usoudil že protažení by stačilo jsem si zaběhal rychlé na místě a udělal si několik kliku a sklapovaček... poté jsem začal cvičení zvané stínový boj kde si představuješ svého protivníka a snažíš se s ním bojovat... Celý můj výcvik spočíval v procvičení mého bojového umění, a proto jsem zanpakuto ani nevytáhl z pouzdra... nechtěl jsem se moc vyčerpávat a tak jsem si sedl a v hlavě prozpěvoval písničku...
I'm here, soba ni iru kara
Call me, boku ga iru kara
Trust me, mou nani mo osorenaide
My dear, mienai ito de
Trust me, tsunagatte iru kara
Tada kanjite ite, kono nukumori....
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Nov 11, 2010 8:17 pm

Hikaku Kioshi

Když jsem již dotrénoval rozhodl jsem se jít za Saiem.Co to dělá tomuhle říká trénink vždyť tu jen tak sedí a něco si brouká "Hej Saii nevíš kde je Raiden-Taicho vždyť už tu čekáme strašně dlouho nezajdem si vyhledat nějaké dobrodružství nebo aspoň půjdeme někam kde se něco děje?" oslovil jsem ho a čekal na jeho odpověď no snad ji nezaspívá pomyslel jsem si a pousmál se.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Nov 12, 2010 5:26 pm

Sai Kazuma

Eh... kde je? Asi pořád vyspává v pokoji... odpověděl jsem mu na první část jeho otázky a hned poté dodal... Radši tu na něj počkáme... vždyť už tak jsme ho dost naštvaly... Co tomu maniakovi zase vadí? To by chtěl pořád jen do někoho řezat?... Yare, Yare... Někdy neuškodí si jen tak lehnout. pověděl jsem si pro sebe a dál prozpěvoval svou písničku.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Nov 12, 2010 6:11 pm

Hikaku Kioshi

Máš pravdu počkáme tady.JO a Saii nemáš u sebe 2 plechovky Energi Drinku?
zeptal jsem se i když jsem věděl že Sai se nerad dělí s těmito slovy jsem si sedl na zem u jednoho z nedalekých stromů o který jsem se opřel a začal dřímat
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Nov 12, 2010 9:50 pm

Sai Kazuma

Vytáhl jsem z kapsy Energy drink Monster v zelené barvě a hodil ho Hikakovi... poté jsem si i já vytáhl jeden, ale v modré barvě... V lidském světě jsem už byl... zajímalo by mě však jak to vypadá v Hueco Mundo a kolik je tam hollow... pomyslel jsem si když jsem tak popíjel Energy drink.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Nov 12, 2010 10:08 pm

Hikaku Kioshi
poděkoval jsem Saiovi,poté jsem otevřel Energi drink a začal ho pít pomalími doušky opřený ostrom jsem přemýšlel nad tím jaké jsou tady holky,asi po půl hodině co jsem dopil drink jsem se pokusil usnout ale nešlo to měl jsem v sobě spoustu podpůrných látek a tak jsem jenom seděl a přemýšlel dál
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Nov 13, 2010 9:08 pm

Raiden Tomisura

V pokoji jsem se pěkně oblékl a ozbrojil a pak šup hup ... náhle jsem se objevil u těch dvou. Yare, yare trochu jsem se opozdil snad vám to nevadí. Tak jo začneme. Chci vidět co tady ten náš nováček umí. Sednul jsem si na větev blízkého stromu a pozoroval ty dva. Nuže dobrá, chci vidět férový a čestný zápas. Takže žádné zakázaný techniky. A hlavně se nezabijte. Jestli jim to moc nepůjde vložím se do toho nejspíš osobně. Ruku jsem položil na zanpakuto a čekal co se bude dít.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Nov 13, 2010 9:59 pm

Hikaku Kioshi

"Jistě že nám to nevadilo kapitáne" odpověděl jsem s trochou ironie poté jsem se podíval na Saie a řekl mu "nebudu tě šetřit víš jak mám rád boj a když už jsem v zápalu boje těžko se se ovládám" s těmito slovi jsem se pousmál stilem jakým se usmívá Zaraki Kenpachi asi nějak takhle
Spoiler:
pak už jsem nic neříkal a jen jsem čekal na Siovou odpověď.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Nov 14, 2010 10:09 am

Sai Kazuma

Podíval jsem se na Raidena-taicho, když přicházel a řekl mu... Abych pravdu řekl mě to vadilo... měl byste přicházet včas. Poté jsem se otočil na Hakakua Přiblblí úsměv... pomyslel jsem si když jsem se díval na něj podíval... Postavil jsem se jen pár metrů od Hikakua a odhodil za sebe plechovku dopitého drinku... Poté jsem se na něj podíval a řekl... Tak začneme ne?... Maniaku.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics