Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4., 8. a 11. divize

+11
Kurotsuchi Midori
Shinichi
Solas
Aspire
Darlian
Misman
dead wind
Sode
Raiden
Red
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 5 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

4., 8. a 11. divize - Stránka 5 Empty Re: 4., 8. a 11. divize

Příspěvek pro Darlian Mon Oct 11, 2010 4:11 pm

Daisuke Ryusaki

"Nedá se nic dělat." Pokrčil se a opatrně položil těla. "a né aby ste mi někam utekli hoši" Šáhl po zanpakuto a rychle se otočil připraven na výpad, ať už za ním bylo cokoliv.
Darlian
Darlian

Počet příspěvků : 109
Datum registrace : 21. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 12, 2010 5:18 pm

Darlian -> Otočil ses a za sebou jsi spatřil něco, co bylo bez pochyby hollowem. Měl obrovské, žluté vypouklé oči a jeho maska byla jen částečná, ale určitě to byl hollow. Upřeně se na tebe zakoukal, a pak řekl:
"Promiňte, můžete mi říct, kde je tu nějaká dobrá hospoda?" Při tom na tebe stále kulil ta svá očiska, která vypadala jako soví.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Wed Oct 13, 2010 4:00 pm

Daisuke Ryusaki

Chtěl provést výpad, ale po tom co se ho ta věc zeptala na cestu do hospody se zarazil. "Co s ním? Přece se s ním nebudu teď prát, když tihle dva evidentně potřebují pomoct." Chvíly ještě vyčkával jestli na něj zaútočí ale když se k ničemu neměl, tak se napřímil, zanpakuto docvaknul do pochvy a promluvil k tázajícímu se. Ale jistě, že bych věděl. Musíte se vydat do prava, pak do leva, kde budete pokračovat rovně... -> a popsal mu cestu do 12.divize. "Nevypadá na to, že by útočil na každého a ve dvanácté si s ním budou vědět poradit." Otočil se zpátky pro shinigami v bezvědomí, vzla je podobným způsobem jako předtím a pokračoval v cestě.
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 13, 2010 10:43 pm

Hollow poděkoval a obrátil se směrem, kam ho Daisuke poslal, když tu mu cestu zastoupilo něco velkého a temného, co vyplňovalo celou ulici před ním. Byl to další hollow, který toho prvního, který se tak slušně ptal, sežral na jedno kousnutí, a pak zavrčel.
"Hej, ty tam, shinigami! Kam mi neseš moje jídlo, ještě jsem s nima neskončil! Nevadí, dám si i tebe!" A skočil po Daisukem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Thu Oct 14, 2010 4:49 pm

Daisuke Ryusaki

Neváhal a odhodil shinigami na stranu, tak aby je hollow nesežral a sám uskočil na druhou stranu, kde aktivoval shikai. "Vím, že je to zakázané ale budou mít pochopení pro tuto situaci." Ukaž se kenkone! vyskočil do vzduchu a rozmachl se zezhora dolu aby zasáhl hollow, který uhnul. Divil bych se kdyby to tak snadné a pousmál se. Vyskočil znovu proti hollow a seknul znovu. Shumpem se dostel za něj. Hado #33 "Sakra doufám, že mi tohle vyjde." Vypadalo to, že zasáhl cíl ale v oblaku kouře to nebylo zřejmé. Dopadl lechce na zem, připravil si zanpakuto na výpad kdyby to hollow přežil.
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 14, 2010 11:46 pm

Daisuke-> Už aktivace shikai ti dělala mírné problémy, no, možná spíš větší, ovšem kidou jsi nezvládl vůbec. Jako by ho tlak z okolí zatlačil zpátky do tvojí ruky, kterou nepěkně popálil. Hollow se jen zasmál. "Máme problémy, huh?" chrochtal spokojeně a chystal se do Daisukeho kousnout.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Fri Oct 15, 2010 8:44 am

Yuki Sarashi

Yuki běžela skrz Seireitei, aby našla někoho na pomoc, a ulici byl docela blázinec, a proto vyskočila na střechu, aby se raději porozhlédla, když v tom uviděla nějakého hollow a shinigami Daisukeho (Pokud mohu) Potřebuje pomoct! Teď se hodí můj Shikai na dálku. Pomyslela si s nadějí, že by mohla být konečně užitečná. "Měj dobrou mušku, Dante!" Řekla a v tu chvíli už se ji objevila v ruce velká hnědá puška a sedla si, následně si opřela loket o stehnou a zamířila přímo na Hollow. "Chimei-teki ni satsuei." Řekla potichu a v tu chvíli vystřelila Reiatsu kulku na Hollow, mířenou do hlavy, aby ho to zabilo.

Aspire

Počet příspěvků : 57
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Sat Oct 16, 2010 12:51 pm

Daisuke Ryusaki

Když mu nevyšlo kido, které mu popálilo levou ruku a roztrhal horni cast odevu, dopadl na zem překvapen. "Jestli nefungujou kida, mám docela starost o členy 4.divize. Takhle nebudou moct léči potřebné." Sundal si roztrhaný oděv tak, že mu zůstaly poze kalhoty a boty, protože si dneska pod uniformu nevzal svojí oblíbenou vestu, která je naneštěstí stále v čistírně z předchozí mise. Stál tam na lechko proti tak velkému hollow. S popálenou levou rukou, odkrytým vypracovaným tělem, aktivovaným shikai zanpakuto v pravé ruce a s lechkým úsměvem na tváři. Problémy? Co to plácáš? teprve sem se zahřál. řekl, zvýšil své reiatsu a přešel ve výpad na hollow.
Z rozeběhu se shumpem dostal za hollow a seknul do něj, pak na jednu stranu a na druhou stranu. Dělalo mu to problémy, takže to úspěšně zopakoval třikrát a pak se vrátil zase na místo, kde začal. "Měl bych se s těma dvěma dostat co nejrychleji do nemocnice aby dostaly náležitou péči a tam oznámit, že používání kida je nebezpečné, aby se nezranilo mnoho shinigami a né se tady plácat s hollow." S obtížema zvýšil ještě jednou reiatsu a připravil se na další výpad.
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 16, 2010 8:51 pm

Yuki -> Problém byl, že vyvolání shikai vůbec nebylo úspěšné. Spíš naopak. Zanpakutou ti popálila ruce a odskočila prudce kus od tebe, div tě přitom nezapíchla.

Daisuke -> Zvyšování reiatsu ti nedělalo zrovna dobře, ale na druhou stranu jen díky tomu se ti podařilo nějakou dobu udržet shikai. Ovšem ta doba uplynula a tvé zanpakutou se ocitlo zas ve své základní podobě. Hollow byl hodně raněný, takže taky odpovídajícím způsobem naštvaný.
"Ty mrňavej červíčku, co si to dovoluješ!" zařval a začal mlátit kolem sebe, čímž ničil budovy kolem cesty, které se celkem snadno rozpadaly skoro na prach. Stejně jako ze všeho okolo, kromě hollow, z nich vycházela silná, bledá žáře, která ustala, když se rozbily.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Sat Oct 16, 2010 9:56 pm

Daisuke Ryusaki

Viděl jak je hollow naštvaný, což ho těšilo ale co ho netěšilo bylo to, že ničil všechno okolo sebe. "Je na čase jeho ničení zastavit" Sice sem menší jak ty ale ten kdo si dost dovoluje jsi ty! "Už nemám shikai a kida nejdou, což znamená že mi zbývá jen hrubé sekání. Myslím že to je spíše pro 11.divizi ale vypadá to, že na pomoc od nich bych čekat neměl." Tak jo, ukončeme to! čekal až se hollow trochu uklidní a přestane ničit všechno kolem sebe. Pozbíral veškerou sílu aby mu vycházelo rychlé shumpo a připravil se na svůj rychlý útok. "Je velký, mojí výhodou by mělo být pořád rychle měnit pozici a sekat do něj ale nevím jestli ho dokážu takhle zdolat. Jen bych mu měl asi useknout hlavu ale jak to provést aby mě při tom nedostal?" Přešel na výpad. Shumpem se přemisťoval všude kolem hollow a sekal do něj, už tam měl mnoho ran ale měl dost sil na to aby vzdoroval. Každý třetí útok zaútočil na hlavu, pak každý čtvrtý a ke konci každý pátý. A snažil se ho udolat, jednou povolit musí. I když si připadal jak bezmyšlenkovitý člen 11.divize, který netouží po ničem jiném jak krev. Zastavil se a odskočil od hollow. Byl už dosti vyčerpaný a těžce oddechoval. Tak co ty na to? A prohlížel si Hollouwa kam by mohl zasadit už smrtelný zásah a ukončit tak tento souboj, protože na remízu to nevypadalo a opravdu neměl v plánu být poražen.
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Sun Oct 17, 2010 12:07 am

Yuki Sarashi

"Au!" Zvolala a začala mávat rukama ve vzduchu, protože ji to dost pálilo. Co se to děje? Já myslela, že s tim už problémy nebudou, asi jsem tu bouři blbě pochopila. Pomyslela si, přičemž pomalu a zároveň opatrně zvedla zanpakuto, avšak ji nedávala do pouzdra. Když nemohu pomocí Shikaie, tak aspoň zkusim pomocí boje na blízko. Pomyslela si a pomocí Shunpa se objevila kousek od Daisukeho a toho hollow. Když tam tak stála a čekala na vhodnou chvíli útoku, tak měla co dělat, aby uhýbala těm rozapadajícím se budovám. Co se to tu pořád děje? Proběhlo ji hlavou, což je v téhle chvíli u ní uplně normální. Jenže to už vycítila šanci a rozeběhla se na hollowa ze zadu, že ho sekne do nohy.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sun Oct 17, 2010 9:07 am

MItoshi
Doběhl jsem do kasáran 4. divize značně udýchaný. Položil jsme jim tam Baru, a dal jsem jim krátké sdělení o tom, že se kapitáni pokouší uvolnit reiatsu a ať začnou léčit co nejdříve jak to půjde.
Pak jsem se otoćil a rozběhl se zpět do středu.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Oct 17, 2010 9:20 pm

Darlian -> Bylo to, jak jsi očekával. Hollow byl povětšinou moc pomalý, než aby se tvým útokům bránil. Hodně jsi ho zranil, v čemž ti pomohla i neznámá shinigami, která se za hollowem zjevila a sekla ho do nohy (Yuki :-)). Už v podstatě mlel z posledního, nezbývalo, než ho dorazit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Mon Oct 18, 2010 8:05 am

Yuki Sarashi

Nebyl to její boj, ale toho druhého shinigami, takže nechtěla dorazit jeho nepřítele, kterého sám dlouhou dobu porážel. Teď mu jde zřejmě o čest, takže ho nechám, aby ho dorazil. Pomyslela si a sledovala Daisukeho. Následně se podívala na hollowa, který pomalu umíral a nechápala co se to děje. Hollow v Soul Society, co se to tady děje? Dokonce je i v Seireitei, to nechápu. Proběhlo ji v hlavě a dále ho sledovala. Počkala až ho dorazí a pak k němu pomalu došla, že s nim promluví.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Mon Oct 18, 2010 3:52 pm

Daisuke Ryusaki

Když už viděl, že hollow nemá dosti sil, rozhodl se na smrtelný zásah. Shumpem se dostal k jeho hlavě. A příště si nedovoluj. řekl chladným hlasem a jedním máchnutím mu useknul hlavu. Dopadl vedle dvou složených shinigami, aby je mohl odnést, když v tom k němu dorazila nějaká shinigami. Prosím tě mohla bys mi pomoc? zeptá se a jednoho si bere přes rameno.
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Tue Oct 19, 2010 8:05 pm

Yuki Sarashi

Chvíli váhala, jak se k tomu shinigami chovat, ale pak ji došlo, že by se měla chovat normálně a zodpovědně. Když se ji Daisuke zeptal, tak jen souhlasně přikývnula, ale raději to i řekla "Ano, musíme rychle." Popadla druhého shinigami a chtěla ho zvednout, ale to nebylo tak lehké, jak si ona sama myslela, ale pak se uklidnila, jelikož se předtim bála, že tu kvůli její slabosti ten kolega umře. Ras, dva, tři, teď! Pomyslela si a v tu chvíli shinigamiho zvedla a v náručí s nim šla za Daisukem. "Eh, já jsem kdyžtak Yuki Sarashi, z 10. divize." Představila se Daisukemu.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Thu Oct 21, 2010 3:51 pm

Daisuke Ryusaki

Chtěl se rozeběhnout ale zarazilaho ho Yuki. Otočil se k ní. Těší mě Yuki, mé jméno je Daisuke. Prosím pospěšme si, potřebují co nejrychleji pomoc a hlavně by jsme měly zjistit co se vlastně děje. A vyšel ryhlejším krokem, tak aby mu Yuki stačila. "Doufám jen, že ostatní hlídky neměly takové problémy jako my a že jsou v pořádku zpátky v kasárnách."
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 21, 2010 10:52 pm

Když jste dorazili do kasáren čtyřky, byl tam celkem zmatek.
"Je to špatný, fuku-taichou," byla první slova, co jste slyšeli od Genmy. Hodil zběžný pohled na Yuki. "Zdravím." Pak se zas vrhl do ošetřování. "Co s tím sakra?" mumlal si pro sebe a drtil zuby nějakou špejli, co kdesi našel.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Fri Oct 22, 2010 9:09 am

Yuki Sarashi

Běžela co nejrychleji to šlo, ikdyž to s tim shinigami v náručí moc dobře nešlo, ale nedalo se nic jiného dělat, šlo o život. Když dorazili konečně do 4. divize, tak si jen oddechla Stihli jsme to, snad není pozdě. Pomyslela si, při čemž položila shinigamiho na nějaké lůžko, které bylo právě volné. Jenže v tom už uslyšela nějaký hlas, když ji pozdravil nějaký shinigami. "Mohu nějak pomoct?" Zeptala se, protože chtěla být také nějak užitečná.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Fri Oct 22, 2010 3:34 pm

Daisuke Ryusaki

Sakra co se to tu dějě?! "Takovej bordel tady, a když sem to tu opouštěl vypadalo to v pořádku" Už dorazily ostatní pátrací týmy? Bylo jasné, že to tu potřebuje pevný řád, ale nebyl si jistý, jestli to vůbec zvládne. Nedávno ještě byl začátečníkem a teď už je zástupcem kapitána bez toho, aby mu někdo vysvětlil jak na to a co vubec všechno má dělat. Ale jak to tak vypadá zatím na něj spoléhá celá 4.divize, protože od návratu z mise neviděl kapitánku a vlastně ani nikdo neví kde vlastně je. "Dobrá, tak se dáme do toho" začal pomáhat ostatním shinigami s jejich prací a zjišťoval postupně co se to tu děje.
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Oct 22, 2010 9:30 pm

Náhle jste pocítili silné reiatsu vycházející ze středu Seireitei. Bylo silnější než reiatsu jakéhokoli kapitána... a přece vám bylo povědomé. Bylo to společné reiatsu všech kapitánů, kteří právě v Seireitei byli.
A to reiatsu směřující vzhůru začalo pomalu ale jistě bouři ničit. Okolní částice už ho nenarušovaly, naopak - samy podléhaly jeho řádu a stával se z nich obyčejný vzduch a mraky každodenní Soul Society. A ten efekt se pomalu rozšiřoval směrem od středu k okrajím bouře. Mraky nemizely, ovšem bledá záře, která vycházela ze všeho okolo, slábla, až nakonec ustala úplně. Zlé hlasy postupně utichly, vítr se trochu zmírnil, blesky získaly obyčejnou barvu. Dýchalo se vám už mnohem snadněji... A začalo pršet.

Genma

rozhodil mírně ruce.
"Jestli máš nějaký lékařský základ, dělej, co umíš... ale léčící kidou vynech, to fakt není dobrý nápad." Zamračil se. "No a jestli nemáš... aspoň se postarej o to, abychom tady o nikoho nezakopávali... A vždycky můžeš zapalovat víc luceren, světlo potřebujeme." Pak zvedl hlavu, když ucítil to silné reiatsu zvenku, a nakrčil obočí. "Co to...?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 23, 2010 3:54 pm

Akio Ukitake

Se pomalu dopotácí do kasáren 4.divize.Haló..je tu někdo??Potřebuji malé lékařské ošetření...Poadí se na lavičku která je poblíž..hlava se mu točí..
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sat Oct 23, 2010 4:05 pm

Mitoshi
V závěsu za kapitánem Ukitakem jsem byl já s kapitánem Tomisurou přes rameno.
V kasárnách 4. divize jsem našel nějaké volné lůžko a tam Raidena posadil.
Jdu oznámil jsem kapitánovi a odešle pryč
Misman
Misman

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 23, 2010 8:40 pm

Genma

měl celkem dost práce, ale přece jen si našel chvíli, aby kapitána Tomisuru odložil vedle zástupkyně třinácté divize, která ležela na erární žíněnce na zemi s rozbitou hlavou. Pak okem zavadil o kapitána třináctky. Vydal několik rozkazů svým společníkům a pak k němu zamířil.
"Taichou, jsou všichni živí a zdraví? Alespoň tak jako vy?" zeptal se a mylel tím ostatní kapitány, kteří bojovali svým reiatsu proti bouři. U toho lovil cosi v kapse.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Oct 23, 2010 10:42 pm

Raiden Tomisura

Stále se nemůže hýbat ale vnímá okolí. Oči mu kmitají z místa na místo a pak promluví. Genmo kolik je raněných? Snažil jsem se se pohnout rukou ale bylo to bez šance. Sakra proč jsem to tak přeháněl. Použil jsem skoro veškeré Reiatsu co jsem měl. Měl bych zase začít trénovat, zlenivěl jsem! Nadával jsem si sám sobě. Pak jsem si všiml Baru která ležela vedle mě. Aj Akio-san bude na sebe opět naštvanej, že jí nedokázal ochránit. Né nadarmo jsem sloužil pod jeho velením několik let. Doufal jsem že se jim podaří doplnit mi aspoň část mého Reiatsu abych se mohl opět hýbat.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down