Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

13. divize

+11
Ryuuka Hosentsu
Shizuka Hotake
Misman
dead wind
Ranum
Solas
Kage
Miss_Atlantis
Hysterio
Bloodkick
Red
15 posters

Strana 2 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

13. divize - Stránka 2 Empty Re: 13. divize

Příspěvek pro Solas Fri Jun 10, 2011 5:55 pm

Akio

Mrkne na ní. Ne..nebojte..toto zvládnu sám... Pak se jejich cesty rozejdou a on zamíří do kanceláře Sei-sama.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Fri Jun 10, 2011 10:06 pm

Natsuki

Prechádzala som sa po ubytovniach keď ma oslovila nejaká žena a ja som sa mierne vyľakala. Trocha som poskočila pri čom som sa hneď obrátila k nej. Etoo poprosila by som hmm.. práve som bola ubytovaná na číslo 93 a ja nemám ani tušenie kde mám začať hľadať.. povedala som pri čom som sa usmiala a dúfala som že mi táto "osoba" pomôže.
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 27. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jun 11, 2011 2:26 pm

Baru

"Jistě, pojďte za mnou. Nebyla jste daleko," pokynula jí a vedla ji ke dveřím, které byly kousek za rohem a dívka by tam určitě za chvíli došla i sama."Takže jste v divizi nová, předpokládám? Já jsem Hiboru Baru, vicekapitánka. Hlavně sledujte nástěnku na nádvoří, to je nejdůležitější. Dozvíte se tam všechno, co potřebujete. Máte zatím nějaké otázky k chodu divize nebo k čemukoli jinému?" vychrlila na Natsuki podkapiténskou řeč nováčkům. "Mimochodem, s kapitánem už jste mluvila?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sat Jun 11, 2011 2:42 pm

Natsuki

Následovala som Baru a pri jej reči som bola trocha neistá.. nevedela som ako jej odpovedať.. vlastne som ani nevedela či mám nejaké otázky a aj keď som nejaké mala tak mi zrovna vypadli z hlavy. Po tom ma však predsa len napadol nejaký dotaz. Ehm.. Baru-san, môžete mi prosím .. tykať? spýtala som sa vice-kapitánky a na jej otázku som len prikývla. Jop stretla som sa s ním.. celkom milý chlapík.. zaškerila som sa pri čom som stále stála pri dverách pretože som čakala či mi nejak odpovie.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jun 11, 2011 3:17 pm

Baru

překvapivě dlouho přemýšlela o Natsukině dotazu ohledně tykání.
"Ano, to by se dalo zařídit," přikývla nakonec, i když sama upřednotňovala zdvořilostní oslovování. Při poznámce o kapitánovi se usmála.
Potom už stály před pokojem.
"Dobrá, tady se ubytujte. Prohlédnete si později kasárny sama a nebo vám to tu mám ukázat? Mám zrovna čas a aspoň se porozhlédnu, jestli je všechno v pořádku..."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sun Jun 12, 2011 3:03 pm

Natsuki

Heem.. tykanie je fuč.. prešlo mi hlavou pri čom som sa mierne pousmiala.. pootvorila som ústa že niečo poviem keď tu sa pri mne zjavil pekelný motýľ a oznámil mi misiu. Etoo.. vyšlo z mojich úst nakoniec trocha neisto a ja som hodila pohľad po Baru.. tak asi.. dovidenia, nečakala som že budem mať tak skoro nejakú misiu.. povedala som a po tom som sa len rozbehla smer severná brána.. alebo som si aspoň myslela že je to smer severná brána.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jun 12, 2011 8:18 pm

Baru

pozvedla obočí. Zajímavé... ona něco takového tedy taky nečekala. Pak ale jen pokrčila rameny. Ovšem znamenalo to, že si bude muset najít jiné rozptýlení... Do mysli jí opět vnikly horké prameny... to by nemuselo být špatné... Ale nejdřív trochu práce! To ji určitě uklidní mnohem lépe. Vydala se tedy do kapitánovy kanceláře srovnávat a vyřizovat papírování.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Mon Jun 13, 2011 11:18 pm

Yasuo Fukushima
Yosh!
Vydal ze sebe jedinou známku radosti ,když se po úmorných peripetiích konečně protloukl akademii. Stálo ho to málo jen zraněné ruce a většinu iluzí o Shinigamich. Pomalu a velice obezřetně se snažil projít celým komplexem kasáren a letmým obhlédnutím terénu. Bylo pro něj dobré zjistit si co kde je. A také kdo kde je. Nebyl si jisté jestli pandemie prázdnoty nepostihla i divize. Snažil se tedy postupovat celými kasárnami a zjistit , co že sakra má vlastně teď dělat.
Ranum
Ranum

Počet příspěvků : 98
Datum registrace : 30. 03. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jun 14, 2011 4:45 pm

V kasárnách třinácté divize prázdno určitě nebylo. Vlastně to vypadalo, že se něco chystá, a podle všeho to byla veselá událost. Občas tě některý z členů pozdravil, i když tě nikdo neznal. Svou pochůzkou jsi zjistil, kde je obytná část, kde místa pro trénink, pro relaxaci a dokonce i kde je prádelna. Rozkazy jsi zatím žádné neměl, takže buď jsi mohl čekat, až si někdo z velení všimne, že tu jsi, a něco ti dá na práci, a nebo jsi někoho z velení mohl jít rovnou najít. No, mohl jsi zkusit i nástěnku na nádvoří, vypadala důležitě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Wed Jun 15, 2011 7:22 pm

Yasuo Fukushima
Zmateně se snažil zjistit k čemu ten obrovský spěch a shon. Snažil se propracovat k nějakému kolegovy,který by nevypadal úplně zaměstnán a zeptat se ho.
" Zdravím , co se tu děje.... já jen teď jsem přišel hledám někoho kdo by mi řekl co a jak a tady je takový zmatek.."
položil otázku a chvilku čekal na odpověď. Nakonec byl stejně nejspíš nasměrován na nástěnku. Neb byla nejistějším zdrojem informací a i kdyby ne rychlé prohlédnutí nikdy neškodí. došel tedy k nástěnce a prohlédl si jí.
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jun 16, 2011 7:40 pm

"Chystáme mejdlo na přivítání kapitána!" dostalo se ti rychlého vysvětlení od jakéhosi blonďáka, když ses snažil zjistit, proč je všude takový shon.
Bylo vidět, že nástěnka je přísně vedená, ale taky bylo vidět, že ta osoba, která ji vede, tady teď nějaký čas nebyla. Přesně to stačilo nějakým členům a členkách divize k tomu, aby to tam zvandalizovali různými fotkami k potěše oka i k pobavení, zajímavými články z časopisů, malůvkami, neslušnými inzeráty... Ale mimo to tam byly i důležité věci, jako informace o tom, že se hledají dobrovolníci k hlídkování na okraji Seireitei, úklidu po bojích, příspěvky do sbírky na pozůstalé rodiny padlých a podobně. Také tam byla základní pravidla chování v kasárnách a věci týkající se divize, jako rozpisy služeb na úklid, hlídky a podobně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Fri Jun 17, 2011 3:44 pm

Yasuo Fukushima
" aha a mužů nějak pomoc ,teda až se tu nějak uskladním."
nabídnu se a pak se nejspíš zajdu podívat na kasarna, když tu vedení není třeba bude někdo tam vědět kde budu bydlet.
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Jun 18, 2011 3:08 pm

Kanashi

Přišel jsem do svého domku ve třinácté divizi a Naru se ihned uložil ke spánku. Já šel k lednici a vytáhl z ní své skvělé saké na které jsem už tak strašnou chuť. Tak to si pochutnáme. Pomyslel jsem si a pak sebou hodil a postel, přičemž jsem pil saké. Neměl jsem v současné době co dělat a mi tohle připadalo jako nejlepší možnost využití volného času.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jun 18, 2011 3:44 pm

Yasuo -> Jak se ti tak zdálo, třináctá divize byla plná samých ožralků a zvrhlíků. No, asi to ani nebylo daleko od pravdy. Ale nějaké výjimky se přece jen našly, mezi nimi i podkapitánka, která tě spatřila z okna, jak bezprizorně bloumášna pozemcích. Chvíli tě sledovala. Další nováček? Bylo to rozhodně dobře, divize potřebovala novou krev. Potom se vyštrachala ze své kanceláře a vyšla ti v ústrety.
"Zdravím, jdete na návštěvu nebo jste nový člen?" optala se na uvítanou. Už byla skoro noc, nemohla připustit, aby se jim jen tak někdo toulal po zahradě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Jun 19, 2011 11:08 pm

Tomyo Okinawa

Už to byl nějaký pátek co jsem nebyl v divizi, jelikož jsem většinu času zabíjel na cestách, které byly samozřejmě spojené s různými misemi. Avšak bylo třeba říct, že to tu bylo stále stejné, jako by tisíc let znamenal pro tenhle zapadákov pouhý den.

Pod rouškou dne jsem se tedy nenápadně odebral do svého pokoje, jelikož jsem měl nahlášený návrat až na zítřejší den, mohl jsem si odpočinout a nic nehlásit kapitánovi. Přeci jenom nemusel vědět všechno a já měl v plánu jiné věci, než čistit záchody podle předepsané směrnice. V batohu jsem totiž ze svých cest nesl pro mě cenné ingredience do polévky, která by v kombinaci s otevřeným ohněm znamenala okamžitý výbuch. Opravdu jsem měl čas od času rád pěkně kořeněná jídla....
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Mon Jun 20, 2011 1:53 pm

Yasuo Fukushima
zrovna přemýšlel jestli je správně pravda jeho znalosti výroby alkoholu. Jen nevěděl jestli to dokáže zkombinovat i s dalšími možnostmi zábavy. Naštěstí pro něj byl z hloubání vyrušen.
" Noví člen... tedy myslím ,že by to tak mělo být."
odpověděl trochu rozpačitě a byl připraven zdrhnout čistě z obav co muže od dotyčné čekat.
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 20, 2011 7:35 pm

Baru

kývla k Yasuovi hlavou.
"Těší mě. Já jsem vicekapitánka Hiboru, kdybyste něco potřeboval, obraťte se na mě. Kapitán se nám teprve vrátil z nemocnice, takže je všechno trochu hektické a papírování se pozdrželo, ale asi byste rád dostal svůj rozpis služeb, že?" myslela už na to, jak ho hned zapřáhnout do práce, jak už bylo jejím zvykem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Mon Jun 20, 2011 8:59 pm

Kanashi

Ležení doma na posteli mě přestalo bavit, a tak jsem se raději vydal bez Narua ven. Nějakou chvilku jsem pořad tak nějakou kroužil kolem kasáren a když jsem se zrovna rozhodl se jít napít do nějakého baru přiletěl pekelný motýl. Předal mi informace, že se mám dostavit k jižní bráně na mou misi. Mise? Tu jsem už dlouho neměl, ale jedno je jisté, musím si zajít pro flašku saké na cestu, Pomyslel jsem si a taky jsem to udělal. Poté jsem šel hned k bráně.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Wed Jun 22, 2011 10:36 am

Yasuo Fukushima
" Eh aha já jsem Yasuo Fukushima... no rozpis služeb asi také ,ale nejvíc bych potřeboval vědět kde mám vlastně přebývat. A jak věci v kasárnách fungují."
snažil se mocn epanikařit, lae veškerý život v kasarnách bylo pro něj jisté novum a tak byl lehce nervozní.
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Fri Jun 24, 2011 6:47 am

Mitoshi
Dostal jsem zprávu od kapitána Ukitakeho, tak jsem tedy dle jeho přání šel do třinácté divize.
Pochopitelně jsem proto měl i jiný důvod, jinak bych tak nespěchal, ale ten jsem zatím neřešil.
Když jsem dorazil do kasáren, zamíŕil jsem přimo ke kanceláři kapitána, i když jsem pochyboval že tam vůbec bude.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jun 25, 2011 11:59 am

Akio

Opět zamyšlený, ale natěšený dorazil do kasáren. Bylo třeba začít připravovat jeho rezidenci na ples a tak musel rozdat členům divize úlohy. To že pro něj chystali nějaké mejdlo si vůbec neuvědomil. A tak rychlými kroky míří ke své kanceláři.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Fri Jul 01, 2011 6:02 pm

Mitoshi
Těsně před kapitánovou kanceláří jsem se zastavil a stočil jsem to k jiné kanceláři ve stejné divizi.
Upravil jsem si límeček a přidal do kroku.
Zanedlouho se ozvalo zaklepání na kancelář zástupkyně kapitána 13. divize.
A za nimi jsem stál já a čekal jsem jestli je Baru doma, nebo ne.
Misman
Misman

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 01, 2011 6:54 pm

Baru

doma nebyla, jelikož před chvílí vyskočila z okna a šla si povídat s novým členem, kterého viděla bloudit po zahradě. Ovšem Mitoshiho reiatsu zachytila a to trochu odvedlo její pozornost, nicméně i tak se jí podařilo odpovědět. Práce byla přece přednější! Jen se letmo ohlédla směrem ke své kanceláři, a pak se zase otočila na Yasua.
"Aha, chápu. Život v divizi není v ničem zvláštní. Na nástěnce a v rozpisu svých služeb najdete všechno. Pokud zrovna nejstena hlídce, na misi, neplníte nějaký úkol nebo se neúčastníte povinných tréninků, můžete si dělat, co chcete." Radši už nezmínila, že to je opravdu jen malý časový interval, ta volná zábava. "Bydlet budete... když půjdete tudy a zabočíte doleva, je to třetí pokoj od kraje," ukázala Yasuovi směr. Měla by tam s ním asi dojít... ale opravdu ji zajímalo, co tu chce Antero-taichou. "Pro rozpis si tedy zajděte, až se zabydlíte," navrhla. "Je to všechno i na nástěnce, ale když vám to dám sepsané všechno na jednom papíře, jenom informace pro vás, budete to mít pro začátek jednodušší. Dělám to takhle pro všechny nováčky, abychom tu měli co nejměnší chaos," dodala.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jul 02, 2011 9:02 am

Akio

Vycítí v okolí Mitoshiho reiatsu. Že by přišel kvůli plesu? To je teda rychlík. Vydá se tedy směrem odkud jeho chakru cítí - ke kanceláři své podkapitánky. Jelikož kasárna nejsou tak velká a Akio není tak pomalý, tak tam dorazí během chvilky a najde i Mitoshiho. Aa...zdravím Mitoshi. Hledáte mě? Usměje se na něj a dojde až k němu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jul 03, 2011 11:20 pm

Nad kasárnami třinácté divize se zablýsklo. Dost nepatrně, ale spatřit se to rozhodně dalo, pokud jste dávali pozor. Bylo to zvláštní, na nebi nebyl jediný mráček, takže by se nic takového stát nemělo. Žádný hrom se ale neozval, takže to asi opravdu nebyla bouře. Co když se vám to jen zdálo? Ale pokud ne, co to tedy bylo? Těžko říct. Mohlo to být nějaké znamení? Kdo ví.

Na střechu kasáren něco dopadlo. Dost potichu. Byl to nějaký shinigami. Kvůli té tmě na něj pořádně nebylo vidět. Nejdřív pomalu vyrazil na okraj střechy, kde se taky zastavil. Sledoval zemi pod sebou a hlavní vchod do kasáren....Prostě tam stál a nehýbal se.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next