Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize

+5
Firel
Satoshi
Eshen
Aki
Red
9 posters

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Goto down

12. divize Empty 12. divize

Příspěvek pro Red Tue Jul 01, 2014 5:46 pm

Nacházíte se v kasárnách dvanácté divize.

Součástí dvanácté divize je výzkumný ústav.

Důležité:
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

12. divize Empty Re: 12. divize

Příspěvek pro Aki Sat Jul 05, 2014 10:08 am

Akokoromi Shitsubo

Stál v nějaké chodbičce opřený o zeď. V ruce držel blok a propisku. Očividně neměl nic na práci a tak si kreslil nové tetování. Jako by nebyl potetovanej už dost. Ale přesto vymýšlel stále nová a nová. Nyní vymýšlel nějakédalší na ruce, protože tam mu přišlo že má ještě dost volného místa. A jemu přišlo nepomalovaný tělo jako nudný. Proto na tom musel ještě zapracovat a vymyslet spousty nových tetování. Přeci jen to nebyl lehký proces, vždy nakreslil tetování několik, než si vybral jedno, které použije.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Thu Jul 10, 2014 3:59 pm

Akokoromi -->

Akokoromi asi rád odpočíval, každopádně, jako vždycky, z chodby se objevil ten stejný chlapec, jako před časem. Tak nějak si v jeho laboratoři i s jeho spolupracovníky udělal jméno, když jim přinesl další krystaly. Jejich jména ovšem Akokoromi nikdy neslyšel. Teď chlapec vypadal uvolněněji než normálně, když si to tak válel chodbou.
"Hej!" pozdravil Akokoromiho s úsměvem, když tě viděl, a zamával směrem na něj. Pak došel až k Akokoromimu. "Máš chvilku?" zeptal se bez stresu, koukajíc někam dál do chodby, ani ne na potetovaného typana před ním.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jul 10, 2014 7:14 pm

Akokoromi Shitsubo

Furt si tak kreslil, dokud nepřišel zase ten kluk. Akokoromi jen zvednul hlavu a kývnul na pozdrav. Ještě nějakou chvilku kreslil, než ten klučina došel úplně k němu. Zetapl se ho, jestli má chvilku. Akokoromi se podíval na svůj výtvor na papíře. Bylo to fakt nádherně nakreslený. Perfektně vystínovaný, všechno krásně rovné jak podle pravítka. Byl to zvláštní ornament připomínající normanské runy. Zmačkal to a zahodil. Nejspíšto dílo nebylo dost dobrý. Poté pohlédl na toho kluka a přikývl.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Jul 14, 2014 8:35 pm

Akokoromi -->

Super! pronesl chlapec a vydal se cestou zase zpátky. Nějak moc si nevšímal, jestli za ním Akokoromi vůbec je, spíš tak nějak čučel dopředu. Zdálo se, že nad něčím přemýšlí.
"Co myslíš, zelenáči.." začal, a ruku si dal pod bradu, na znamení přemýšlení.. "Jaký využití by mohly mít ty krystaly, co si nám pomáhal sehnat? zeptal se Akokoromiho. Vůbec ale nezpomaloval a bylo vidět, že opět míří do laboratoře, kde Akokoromi už byl.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jul 14, 2014 10:27 pm

Akokoromi Shitsubo

A tak se tedy vydal za tím chlapcem. Prvně trochu váhal, protože ten klučina ho ani nevyzval k tomu, aby ho následoval. Ale tak šel tedy za ním. Oslovení zelenáči se u vůbec nelíbilo, ale asi to bude muset chvíli přetrpět.
Jde o to, jestli ty krystaly pouze odráží barvu reiatsu, nebo jestli ho i přenáší..
Odpověděl hlubokým hlasem. V hlavě mezitím přemýšlel nad tím, k čemu by se asi využívaly, kdyby pouze odrážely barvu reiatsu. Možná tak na diskotéku.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Fri Jul 18, 2014 11:45 am

Akokoromi -->

"No, zatím se zdá, že jenom odráží.." pronesl kluk, a vypadal zamyšleně..
Pak se ale chodbou objevila další postava. Mohl jsi poznat, že je to jeden z laboratoře pod vedením právě toho chlapce. Utíkal směrem k vám, a vypadal už poměrně uříceně.
"Pane, máme problém. Pojďte, rychle!" pronesl ke chlapci, otočil se a zase mazal zpátky. Chlapec se podíval na Akokoromiho. "Nóó.." pronesl, kývl na Akokoromiho, aby ho následoval, a pak se klusem dal na cestu.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jul 20, 2014 4:02 pm

Akokoromi Shitsubo

A tak tedy neměl nejmenší tušení, k čemu by se takový kameny mohli používat. Pokud pouze odráží barvu reiatsu, tak opravdu leda tak ve šperkovnictví. Poté však přiběhl nějaký muž a začal křičet něco o nějakém problému. No a klučina se rozeběhl za ním. Bylo jasné, že chce, aby je Akokoromi následoval. No tak co mu tedy zbývalo, začal klusat za nima, i když mu to bylo docela proti srsti.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Jul 28, 2014 9:40 pm

Akokoromi -->

Klusem to vůbec netrvalo dlouho, a byli jste zase přede dveřmi té laboratoře. Chlapec na nic nečekal a vtrhl dovnitř.
"Pane!" ozvalo se od jednoho ze stolů. Chlapec tam přiběhl. Chvíli do něčeho koukal mikroskopem. "To se stalo, když jsme prorazili stěnu toho krystalu.. je tam uvnitř tekutina.." mluvil dál ten vědec, co to objevil. Chlapec ho ale zastavil rukou. "Akokoromi, pojď se podívat." pronesl, a kývnul na Aka.
Pokud Akokoromi doopravdy do mikroskopu nahlédl, viděl tekutinu. A v té se něco hýbalo. Vypadalo to jako malí červíci, akorát... měli uprostřed sebe díru.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jul 30, 2014 10:35 am

Akokoromi Shitsubo

A tak běžel az tím klukem. Přesto, že na tváři měl takový neutrální, až otrávený výraz, tak byl velice natěšený na to, co se tam bude odehrávat. Ten jiný muž začal mluvit o tekutině. Že by krystaly reiatsu dokonce i pohlcovali a přeměnovali ho do kapalného stavu? Poté ho ten klučina vyzval k tomu, aby se šel sám podívat. Akokoromi tedy přikývnul a šel blíže. Pohlédl do mikrospoku. Poté však azse hlavu zvedl, lehce si promnul oči a pohlédl do něj znova. Spatřil červy. Červy s dírou.
Hollow?
Pronesl potichu, přitom stále koukal do toho mikroskopu. Bylo to...zajímavé.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Fri Aug 01, 2014 12:58 pm

Akokoromi -->
"Už to tak vypadá." pověděl chlapec, a kdyby Akokoromi zvedl hlavu od mikroskopu, viděl by, jak se chlapec přemýšlivě drbe na hlavě.
"Nevíme, jestli to jsou jednotlivý hollow, nebo jestli.. je někdo neovládá, pane." pronesl vědec, který je všechny první nahnal. To byla dobrá otázka.
"Akokoromi, budu potřebovat tvoji pomoc. Šel bys se mnou na... průzkumnou misi. Co říkáš?" zeptal se chlapec.
Jestli se Akokoromi dále díval do mikroskopu, viděl, že červíci jsou vyloženě plní života. Plazili se na všechny strany. Vlastně to byl docela zajímavý pohled.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Aug 04, 2014 2:24 pm

Celé kasárny se zatřásly vlivem změny ve vnitřní struktuře prostoru.

Satoshi
Vyšel jsem z průchodu před vstupem do kasáren, protože vytvořit průchod vevnitř by mohlo celý vnitřní prostor vtáhnout do antihmoty. Měl bych ještě zapracovat na stabilizaci efektů na vnější prostředí. Jednou bych taky mohl rozbít kasárny první divize. pomyslel jsem si, bylo příjemné mít hned na začátku mít co dělat
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Aug 05, 2014 10:20 pm

Akokoromi Shitsubo

A Akokoromi se stále díval. Opravdu, červíci vypadali plní života, Akokorimu přišlo, že skoro až dravě. Můžou takovýto malinkatí červíci člověku nějak ublížit? Budou postupně růst a sílit i bez přísunu dalšího reiatsu, nebo se živí jako paraziti? A co dělají v tom kameni, nebo spíš..vajíčku?
Hmm..
S tímto zvukem zvedl Akokoromi oči od mikroskopu a pohlédl na toho chlapíka. Přikývl na souhlas.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Fri Aug 08, 2014 12:00 pm

Akokoromi -->

"Dobrá, půjdeme do místa, kde jsme ten krystal poprvé našli. Je to taková hustá jeskyně, tady v Soul Society. Nějaké otázky?" pronesl chlapec. Mezitím, všichni za ním vypadalo, že jsou ve velkém spěchu, a že na něčem zase pracují. Někteří ale i uklízeli, co šlo, někteří dále pracovali na koukání do mikroskopů, sledování červů a kreslení a psaní čehosi do zápisníků. Jednoduše, laboratoř doopravdy žila.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Aug 08, 2014 2:10 pm

Akokoromi Shitsubo

Akokoromi toho klučinu naslouchal. Potom se ho však ten kluk zeptal, jestli nemá nějaké otázky. Akokoromi lehce naklonil hlavu a nadzvednul pravé obočí. Bylo to zajímavý, lehce se s tím hejblo i nějaké to tetování.
Myslel jsem že víte, že se moc nevyptávám..
Odpověděl suše a rozhlédl se okolo sebe. Už jen čekal na to, až ten chlapec zavelí.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Aug 16, 2014 10:27 pm

Akokoromi -->

"Výborně. Pak nás tu nemá co zdržovat." pronesl, otočil se, a na Akokoromiho mávnul. Ještě než odešel, ukázal na náhodného pracujícího v laboratoři. "Ty! Postaráš se o to, aby to tady zatím celý nevybuchlo." Když to dořekl, nenechal žádné místo na protesty, a ihned se vydal ven.

Psát sem
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Sep 18, 2014 5:24 pm

Firel
Dorazil jsem před kasárny dvanácté divize, když v tom mě překvapil drsný náraz a přímo přede mnou se odnikud objevil Satoshi.
Chvilku jsem počkal než se usadí u nás v realitě a poté promluvil.
Zdravím. Popošel jsem kousek blíž a doufal že mě zbytkové pokřivění prostoru nevcucne do toho čehosi, od kud Satoshi přišel.
Raději se nebudu ptát od kud kam toto vedlo, protože bych se to musel okamžitě doučit, nebo dodělat obdobnou techniku. Máš teď chvíli čas, nebo se chystáš spojit pár paraelních realit dohromady a sledovat, co se bude dít?
Když na to teď pomyslím... je tohle vůbec ten samí Satoshi, kterého znám, nebo se mi už párkrát vymněnil se svím "dvojníkem" v jiném časovém pásmu? Měl bych na chvíli vypnout, už zase začínám přemýšlet ve velkém.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Sep 19, 2014 8:59 am

Satoshi
Společně se svým věrným strojem jsem byl vyplivnut přesně před nově přicházejícím Firelem. Zdravím též. Ano, to bude dobré řešení, ještě to musím doladit. Přece jen jsem s tímto teprve začal. po vysvětlení jsem reagoval i na druhou část rozhovoru Neříkám, že bych pár realit na to neměl, ale ano, mám nyní čas, potřebuješ něco? zeptal jsem se
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Sep 19, 2014 10:27 am

Firel
On má vážně v zásobě pár paraelních časovích linií se kterými může experimentovat? Podíval jsem se na Satoshiho překvapeně, to co jsem myslel jako vtip bral jako skutečnost.
Zapomněl jsem že tenhle vědátor nemá smysl pro humor.
Poté co se Satoshi zeptal co potřebuju jsem vytáh papír a napumpoval do něj reiatsu.
Po té co se objevily ymboly energie a hmoty jsem pokračoval.
"Mám tu menší puzzle které má buď opravdu jednoduché řešení, nebo řešení mimo mé dostupné prostředky. Skusil jsem s tím opravdu spoustu věcí, od pumpování reiatsu z jednoho bodu do druhého, pumpování reiatsu z obou dvou zároveň. Dokonce jsem ten papír i přehnul tak aby se body dotýkali a pokračoval v pumpování. Začalo mě dokonce napadat rozložení jedné poloviny papíru na duševní částice aby splňovala podobu energie... Ale nerad bych o tuhle hračku přišel pokud by to nebylo správné řešení."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Sep 20, 2014 9:52 am

Satoshi
Vyslechl jsem Firela plně, vypadalo to jako zajímavé odreagování před obědem. Není to ten dopis, co jsi zde jednou přebíral? zeptal jsem se pro jistotu, ale bylo to více než zřejmé. Co když to není reiatsu závislý puzzle? nahodil jsem první dotaz, bylo potřeba zjistit ze začátku co nejvíce
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Sep 20, 2014 11:05 am

Firel
Když Satoshi zmínil že by to mohlo být na reiatsu nezávislá hádánka, přestal jsem do papíru pouštět reiatsu. Když jsem přestal stal se z něj obyčejný prázdný papír.
"Vzhledem k tomu, že ten dopis, či co to je, byl adresován přímo mě, pochybuji že bude reagovat na reiatsu někoho jiného. Nebo hůř, mohlo by při tom dojít ke zničení papíru."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Sep 21, 2014 11:51 am

Satoshi
To je předpokládatelné, že nebude reagovat na jiné reaitsu. potvrdil jsem si předem nevyřčenou domněnku. Ovšem pokud nereaguje plně na jakýkoliv příval reaitsu adresáta, lze předpokládat, že způsob, který jsi použil není správný. poté jsem se podíval co utlumení přívodu způsobí, vypadalo to, že jakákoliv informace zmizela. Zajímavé. Co když reiatsu je pouze katalyzátor a je potřeba pouze na začátku reakce? vyslovil jsem první hypotézu
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Sep 21, 2014 12:00 pm

Firel
Vyslechl jsem si Satoshiho nápad a zapřemýšlel.
"Je možné, že po dodání mého reiatsu do papíru, se nějak přeskládala původní struktura, takže by nenapájený papír mohl nějak reagovat..."
Pokusil jsem se přehnout papír tak jako u sebe v kanceláři, aby se symbol hmoty a energie dotýkali a čekal co se bude dít.
"Nejsem si však jistý, jestli bych měl papír přehnou úplně nebo raději ne."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 21, 2014 9:12 pm

Firel -> Stalo se to stejné, co poprvé, když jsi toto udělal, nic.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Sep 22, 2014 10:11 am

Satoshi
Poprvé jsem viděl, proč Firel měl s tímhle spoustu problémů. Nic to nedělalo. Aha, takže asi proto jsi se nijak nepohnul. Vypadá, že to nic nedělá a ani nijak nereaguje. okomentoval jsem situaci Existují ještě jiné signifikantní body, které by mohly nějak souviset s vyřešením? otázal jsem se znovu
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down