Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. divize, nemocnice

+13
Lus
Ryuujin
Kashike
Nawaki
Kage
Firel
dead wind
Yuki-onna
Raiden
Red
Maršál Křída
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
17 posters

Strana 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

4. divize, nemocnice - Stránka 2 Empty Re: 4. divize, nemocnice

Příspěvek pro Red Thu Dec 30, 2010 1:35 am

Yoshiro

Ano.. Je to tak.. Ale nebojte se, Kuchiki-taichou! Utečeme! Jen mi musíte pomoct z těch řemenů! Konečně to začalo vypadat slibně. Byl jsem si téměř jistý tím, že odtud konečně utečeme. Yasumaru tomu očividně věřil. Jediný problém byl v tom, že jsem se nemohl hýbat a Yasumaru nejspíš taky ne.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 30, 2010 2:00 am

Yasumaru

Byla to pravda, Yasumaru nebyl zrovna ve stavu, kdy by si poradil byť jen s dvojicí neduživých mediků, kteří si něco tajnosnubně povídali přede dveřmi, nemluvě o vyskakování z okna, které bylo navíc zamřížované. Navíc si nebyl ještě tak úplně jistý, jestli Yoshirovi doopravdy věří... přece jen, i když to byla čtvrtá divize, byli to pořád shinigami, a ti by si měli pomáhat, ne?
"No... a máte nějaký plán?" optal se tedy polohlasem, aby to ti medici neslyšeli, pokud náhodou poslouchali.

Konan -> do oka ti padla trojice dost podivně oháknutých sestřiček - jedna byla blonďatá, jedna zrzavá a ta třetí černovlasá.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Dec 30, 2010 2:07 am

Konan

Do oka mi padla trojice podivně oháknutých sestřiček. Člověk...no vlastně shinigami...no vlastně....to je jedno.....si hold nemůže vybírat. Přistoupila jsem tedy k nim. Lehkým zakašláním jsem na sebe upoutala pozornost, a pak položila svou naléhavou otázku. Promiň te, cítím tady reiatsu kapitána Yoshira. Chci se zeptat. Jak je na tom?
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Dec 30, 2010 11:08 am

Raiden

Ještě když se v něm Genma hrabal tak se probral a hlesl. Zlato jsem doma! Pak si ovšem uvědomil na koho mluví. Ehm... Zdravím Genmo-kun. Takže jsem opět skončil tady v nemocnici. Ale chci se zeptat... Následně musel Genma odejít uklidnit Yoshira, takže odpočívá dokuď nepříjde zpět... jak jsem se sem sakra dostal? Pamatuji si že jsem prošel Gargantou a krvácel. Ale pak vím že jsem chtěl děsně sushi ale zbytek je rozmazaný. Pousměje se na Genmu a zamyslí se. Tak kdy mohu domů? Jenže v tu chvíli si všimne stříkaček a zezelená. To...to...to jste doufám nepoužil. Spadne z lehátka a začne se za ním krčit. Bojím, bojím.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Dec 30, 2010 12:34 pm

Yoshiro

Podíval jsem se napravo a nalevo, jako bych se snad ujišťoval, jestli nás někdo neposlouchá. Mno..Plán... Nevím, jestli se tomu tak dá říkat. Zamyslel jsem se nad tím nahlas. Vzpomínka na to, jak Ken-chan prokopl zeď mě tak nějak inspirovala a já v tom viděl asi nejlepší možné řešení. Kdybych to ale řekl Yasumarovi, tak s tím určitě nesouhlasí. Ještě jsem neviděl Kuchikiho, jak utíká z nemocnice...On asi ještě nikdy nikdo neviděl Kuchikiho, jak utíká z nemocnice. Tahle představa byla strašně komická a já se jí tajně ďábelsky smál. Nejdřív mi musíte pomoct z těch řemenů..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Dec 30, 2010 2:08 pm

Puf, před Yoshirem a Yasumarem se objeví velitel tajné jednoty a zdělí jim, že se v první divizi koná kapitánská porada, ať se neprodleně dostaví.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 30, 2010 8:40 pm

Konan -> Sestřičky na tebe pohlédly. "Je na tom špatně!" řekla první tragicky. "Ale on je silný, dostane se z toho!" upozornila druhá. "Samozřejmě, musíme mu všichni držet palce!" dodala třetí.

Genma

"Jak jste se sem dostal? No..." odmlčel se Genma a udělal uzel na obinadle, "přivedla vás ochranka ze sídla Kuchiki, musel jsem se za vás zaručit, že momentálně nevládnete příčetným rozumem, jinak by vás asi zase odvedli! Kdo ví ptoč..." Pak pohlédl na jehly, na které se Raiden ptal. "Ale samozřejmě, proč jinak bych je tu měl, kdybych je nepoužíval k vašemu léčení?" řekl hrozně neproniknutelně. "Ale notak, kapitáne, vylezte, copak vy nevíte, že devátá divize má svoje lidi všude? Určitě nechcete být v téhle póze zvěčněn do časopisu, nebo jo?" připomněl mu. On sám by se nikdy nesnížil k tomu, aby si takovýmto podlým způsobem přivydělával, ale nebyli všichni ve čtvrté divizi natolik charakterní, jako on.

Yasumaru

si pořád ještě nebyl jistý, jestli je to dobrý nápad. Ale ty řemeny byly jasný důkaz, něco takového přece do nemocncie nepatří! Vylezl tedy s trochou obtíží z postele, vytahal si z rukou jehly kapaček a dobelhal se k Yoshirovi.
"Jste si jistý, že můžete chodit?" ptal se, když uvolňoval řemeny. Šlo to docela těžko. Potom se v pokoji zjevil někdo další. Yasumaru se nemohl mýlit - byl to člen elitní jednotky. Rychle zahrabal řemeny dekou, aby nebylo poznat, že se je snažil uvolnit, ale bylo už pozdě. Tohle muselo být nějaké strašné spiknutí, i tajná policie se v tom angažovala!
"Taichou! Už všechno vědí, jsme ztracení!" pohlédl na Yoshira zoufale.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Dec 30, 2010 9:20 pm

Yoshiro

Sakra... Zaklel jsem potichu. Ten chlápek ale řekl něco o poradě v kasárnách první divize. A jak se tam mám asi dostavit, když nemůžu chodit? Zeptal jsem se toho chlápka, co se nám tak drze objevil v pokoji. Co si to vůbec dovolujete ? Objevit se tu jen tak a dělat si z Kapitánů nějaký 'hej počkej' ... Zakroutil jsem hlavou. Hrozné...Hrozné..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Dec 30, 2010 9:24 pm

Raiden

Rozhlédl se okolo a vyšplhal zpět na lehátko. Ehm.. máte pravdu. Devátá divize se ukryje všude. No tak mě prosím dolátejte a já zase půjdu. Ale stejně i přes Genmovo vyprávění se jehel děsil. Jaká je vůbec situace? Je tu ještě někdo raněn? Optá se a prohlíží si ránu na svém boku. Zase jsem to přehnal. Měl bych být příště moudřejší.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 30, 2010 10:36 pm

Genma

"No, ještě pár kapitánů, nic neobvyklého... a už jste hotový," doplnil a poplácal Raidena po zádech pro štěstí a rychlé uzdravení.

Yasumaru

musel obdivovat Ruyichiho-taichou a jeho duchapřítomnost. I v takovéhle situaci se snažil lstí donutit toho muže, by ho odvázal a tím mu dal příležitost ho zbít a uniknout! Bylo to odvážné, ale asi marné, v tomhle stavu doopravdy nemohli moc dělat, navíc proti členovi elitní jednotky... Yasumaru se rozhlédl po místnosti, snažil se najít něco, co by jim mohlo v téhle situaci pomoct. Začal nenápadně kramařit v šuplíčkách u postelí a ve skříni, jestli tam náhodou není nějaký chloroform nebo tak podobně...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Dec 30, 2010 11:14 pm

Konan

Víc než slova, které říkali, mě vystrašil ten tragický nádech, jako v nějaké divadelní tragické hře. Překvapeně jsem na ně zamrkala a nevěděla co říct. Ummm... Dostala jsem ze sebe, než mě napadla pořádná slova. ..Mohla bych ho vidět? Zeptala jsem se. Ale než stačili promluvit, musela jsem jim položit otázku, která mě před malou chvílí začala trápit. Nejste náhodou ty Yaoi fanynky? Ehmmm...no....nemáte nějaké zajímavé fotky? Zeptala jsem se polohlasem, abych to slyšely jen ony.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 30, 2010 11:21 pm

Yaoi fanynky

už chtěly něco říct, ale její druhá otázka v nich vzbudila podezřívavost.
"No... to záleží!" řekla ta blonďatá také polohlasem a pochybovačně si Konan prohlížela. Hmm, podkapitánka deváté divize... nezdálo se, že by byla nakloněna jejich věci. Co když chtěl jen získat snadno nějaký materiál pro Ban-Kai? Měli by si ji nejdřív prověřit... "Yoshiro-san je ve svým obvyklém pokoji, ale... není tam sám...!" řekla tedy hrozně tajemně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Dec 30, 2010 11:33 pm

Konan

To je ale pohled. Jako kdybych byla nějaký zločinec a přitom jsem jen z 9. divize. Pomyslela jsem si, zatímco si mě ta blonďatá prohlížela. Má svůj obvyklí pokoj? To je tu asi hodně často. Konstatovala jsem si spíše pro sebe. Není tam sám? A s kým tam je?....Ummm počkat. Takže se vrátil i kapitán Kuchiki? Zeptala jsem se nakonec.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Dec 31, 2010 12:39 am

Yaoi fanynky

se po sobě rozhlédly. Konan neprojevila ani trochu nadšení nad myšlenkou, že je Yoshiro v pokoji s Yasumarem.
"No... bohužel žádné fotky nemáme," řekla ta blonďatá s úsměvem a všechny tři se odsunuly od Konan.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Dec 31, 2010 12:45 am

Raiden

Usměje se na Genmu a hlesne. Díky... Pošlu ti nějaké ryby z jezírka Kuchiki. Usměje se oblékne si ten zbytek uniformy a sleze z lehátka. Výjde na chodbu a začne větřit Reiatsu nějakého kapitána v okolí. Pak se na to vykašle a prostě vleze do každého pokoje. Na chodbě zahlédne dokonce i Konan v debatě s divnými sestřičkami a tak jen mávne a hlesne. Zdravím... Á konečně vpadne na ty správné dveře a vleze do pokoje kde je Yoshiro, Yasumaru a nějaký týpek od Eliťáků. Nazdar mládeži. Zamává Zanpakuto co má v ruce na pozdrav a podívá se na toho od Eliťáků. Ehm prosím nechal by jste nás chvilku o samotě. Moc moc prosím... Udělá psí obličej, pohlédne na Yasumara a Yoshira a doufá že Eliťák poslechne příkaz kapitána a vypadne. No hoši vidím že máte dobrou péči. Ale radím vám zmizte co nejrychleji, mají tu velké jehly. Hlesne, ohlédne se a jestli tam ještě stojí ten Eliťák tak mu se vší slušností poví ať vypadne...
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Dec 31, 2010 12:58 am

Raiden-Taicho, dostavte se prosím na poradu kapitánů. Zasalutoval a zmizel se závanem větru, který přinesl rybí král Raiden.
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Dec 31, 2010 1:03 am

Konan

Aha. No tak nic. Pronesla jsem trochu zaraženě a počkala, až se fanynky zcela odklidí z cesty. Začala jsem se rozhlížet po nemocnici, když v tom mě někdo pozdravil. Ohledla jsem se a zpatřila muže, který mi byl povědomí. Na jeho pozdrav jsem odpověděla zamáváním ruky, abych ho nějak neurazila. Chvíli jsem ho sledovala, co jako napodobuje a přitom mi docvaklo, že je to vlastně kapitán 8. divize, kterého jsem potkala v lázních. V duchu jsem vyprskla smíchy. Chvíli jsem ho sledovala, protože to vypadalo, že potřebuje odbornou pomoc, ale nakonec pomohl spíše on mně, když mi našel pokoj, kde leží Yoshiro. Zastavím se u dveří a lehce nakouknu do pokoje. Ehmm...zdravím. Pronesu, aby si mě všimli.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Dec 31, 2010 1:09 am

Yoshiro

Nejdřív sem vtrhl nějakej divnej chlápek a pak Raiden. Klasika,ale aspoň nám pomohl s tím chlápkem. Teď jen zbavit se jeho. To už asi bude horší. Třeba ho Yasumaru zmlátí. Nebo by nám mohl pomoct.. Hmm... Jakmile jsem ale spatřil Konan, která vcházela do pokoje, přestal jsem vymýšlet geniální plány na útěk, zavřel jsem oči a tvářil jsem se, jako že mě všechno strašně bolí. Uh.. Vydal jsem ze sebe. Pomalu jsem začal otevírat oči.. Kde..Kde to jsem? Zeptal jsem se naprosto fluffy kawaii sexy hlasem, který musel položit do kolen všechny ty yaoi fanynky, pokud ještě pořád poslouchaly za dveřmi. Pak jsem se podíval na Konan. Zadíval jsem se jí přímo do očí.. Mé žluté oči se leskly, jako by snad byly ze skla. K...Konan?
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Dec 31, 2010 1:12 am

Yasumaru

se zarazil ve svém konání. A to zrovna našel lahvičku chloroformu a hadřík, které se tam z naprosto neznámého důvodu povalovaly v nejspodnějším šuplíku! No, pro jistotu si je vzal a schoval (kdoví kam, když měl jen nějaké to nemocniční pyžamo), napřímil se a tvářil se velmi nevinně. Usmál se na Konan a Raidena, kteří právě přišli.
"Ah, dobrý den, to je milé, že jste nás navštívili," řekl a po očku švidral na Yoshira, jestli neví, zda tihle dva jsou součástí celého nemocničního spiknutí nebo jsou na jejich straně a není se potřeba obávat. Ovšem při tom si všiml, že kapitán Ruyichi vůbec nevypadá dobře! Naopak, jeho stav se zdál mnohem horší! Yasumaru se vyděsil. Co nejrychleji k němu přiskočil a začal s ním třást.
"Ruyichi-taichou, Ruyichi-taichou! Notak, nevzdávejte to! porazili jsme toho silného hollow, pomstili veškeré příkoří! Nemůžete teď umřít!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Fri Dec 31, 2010 1:15 am

Ryuuka Hosentsu

Pomalými kroky jsem konečně došel k nemocnici v kasárnách 4. divize. Po příchodu dovnitř jsem zahlédl Shinigami a tři sestřičky, jednu blonďatou, druhou zrzavou a třetí černovlasou. Na chvíli jsem se zamyslel nad jejich vzhledem, byly docela hezké. "Co to děláš Ryuu? Proto tady přece nejsi." Vyslovil jsem nahlas a očividně první dojem byl vtahu, protože by si každý pomyslel, že trpím samomluvou. Pak už jsem jen viděl, jak šla Shinigami přes sestřičky dále směrem k pokojům, jelikož jsem to tady moc neznal, následoval jsem ji. Hned po té, co se zastavila u jednoho z pokojů, ucítil jsem obrovské reiatsu. "Kdopak to tam asi leží?" Zamumlal jsem vduchu zvědavě. Jakmile otevřela dveře a nakoukla do nich, neváhal jsem a s obrovskou zvědavostí jsem přišel ke dveřím a aniž bych oslovil Shinigami, nakoukl jsem taktéž. Mohlo to vypadat blbě, ale na zvědavosti si nepotrpím. Uviděl jsem tam dva dost nabuchané týpky, z kterých šel opravdu strach, už jen kvůli jejich reiatsu. Vzhledem k tomu, že na sobě neměli haori, nepoznal jsem, že to jsou kapitáni. Zaraženě jsem se koukl na Shinigami a podle pásky přes ruku zjistil, že to je fuku-taicho 9. divize. Měl jsem nutkání něco říct, ale byl jsem v nějakém zaraženém stavu a nebyl jsem schopný ze sebe vydat ani hlásku.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Dec 31, 2010 1:19 am

Genma

už byl opravdu naštvaný, že se tady slejzá tolik lidí. Nemocnice byla místem odpočinku, ne společenských akcí! Tedy... no, to nemusel přece nikdo vědět, že ano, zůstaňme u místa odpočinku. Než se Ryuuka dostal ke dveřím, zastoupil mu cestu. Usmíval se dost zle a kolem něj zářila temná aura.
"Potřebujete něco, mladíku?" zeptal se a jeho hlas zněl jako když ulomený pahýl otevřené zlomeniny strouhá hroudu ledu. S těmi ostatními si to vyřídí později, člen dá snad nejmíň práce.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Dec 31, 2010 1:22 am

Raiden

Nejdřív se podívá na Konan a pak na Yoshirovo chování. Aha... ehm... že ano... Probroukne si a dojde k Yasumarovi. Promiň ale tady tvé nadání nepomůže. Pojď kapitán Yoshiro tu má svojí pomoc. Dáme jim řekněme 20 minut. Pojď, zvu tě na kafe co vaří v automatu na chodbě. Usměje se na Yasumara a násilně ho začne odtahovat ven z místnosti. Pak spiklenecky mrkne na Yoshira a hlesne. To máš za tu mojí minulou blbost. Začne si pískat a táhne Yasumara k automatu na kafe a je mu jedno jestli ho pak zažaluje za kradení ryb v jeho jezírku a nebo za podupání načechraného trávníčku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Fri Dec 31, 2010 1:28 am

Ryuuka Hosentsu

"Eh no, nevidíme se poprvé. Setkali jsme se když jsem sem nesl Darui, člena 5. divize, pamatujete? Přišel jsem ho navštívit a skontrolovat jeho současný stav jestli dovolíte." Pověděl jsem vyděšeně, protože z toho doktora šel doopravdy strach. Nebál jsem se ho, ale naháněl mi hrůzu a husí kůži. To šlo taky na mně poznat, protože každé slovo, které jsem řekl jsem polkl. Nepustil jsem ho hned k odpovědi, protože jsem byl zvědavý na ten pokoj z kterého zářilo velké reiatsu, okamžitě jsem položil druhou otázku. "A ještě bych se chtěl zeptat na chlápky, co leží tady v tomhle pokoji. Vypadá to na zajímavé týpky, mohl by jste mi prosím čistě ze zvědavosti říct, kdo tam leží?" snažil jsem se mluvit sympaticky a ke konci jsem se lichotivě usmál.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Dec 31, 2010 1:35 am

Yasumaru

"Neeeeee! Ruyichi-taichouuuu!" sípal zoufale. Teď už mu to bylo jasné, Raiden i Konan v tom taky jeli a zatímco Raiden si to někde za rohem vyřídí s ním, Konan tu zatne tipec Yoshirovi... a nebo ještě něco horšího?! Nelidské pokusy? Odebírání orgánů, které prodají na černém trhu? Yasumarovi probíhaly ve vzpomínkách všechny nejhorší pohádky, co mu kdy vyprávěla jeho chůva, když byl malý, zatímco byl tažen kapitánem Tomisurou vstříc krutému konci.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Dec 31, 2010 1:37 am

Konan

Yoshirův stav mě celkem vyděsil. Nakonec to vypadalo, že ty tři ani trochu nepřeháněli. Byla jsem sice o něco pomalejší než kapitán Kuchiki, ale nakonec jsem k Yoshirovi jaké přiskočila. Nepřipadalo mi to jako nejlepší nápad s ním takhle třást, jak tady ukazoval Kuchiki. Naštěstí ho po chvilce odtáhl Raiden. Jemně jsem pohladila Yoshira po tváři. Raiden něco mumlal (raději jsem si nechtěla domyslet co) a stále táhl Kuchikiho pryč. Nevím jestli byl kapitán Kuchiki s Raidenem v bezpečí, ale tohle je přeci nemocnice, co horšího by se tu mohlo stát?

Naposledy upravil Yuki-onna dne Fri Dec 31, 2010 1:43 am, celkově upraveno 1 krát
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next