Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. divize, nemocnice

+17
Eyuurin
Firel
Ryuuka Hosentsu
Suki
Satoshi
Shinichi
Sode
Lus
dead wind
Yuki-onna
Miss_Atlantis
Amaru
Misman
Nawaki
Mishkenzie
Solas
Red
21 posters

Strana 1 z 20 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next

Goto down

4. divize, nemocnice Empty 4. divize, nemocnice

Příspěvek pro Red Sat May 25, 2013 12:51 am

Zde se nachází kasárna čtvrté divize a nemocnice, která je pod jejich správou.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3869
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

4. divize, nemocnice Empty Re: 4. divize, nemocnice

Příspěvek pro Solas Sat May 25, 2013 1:33 pm

Dr.Daisuke Stein

Seděl ve své kanceláři, v níž se mísil cigaretový kouř s vonnými tyčinkami a dodával jí tak velmi specifický zápach, který dokázal přebít vše co tu kdy zůstalo smrdět po předchozích kapitánech 4.divize. Minimálně co zvládl celý rok soustavného naplňování kanceláře touto směsí.
Zrovna se přehraboval v několika fakturách, které se nakupily potom, co nechal 4.divizi rozsáhle přestavovat a zlepšovat.
Hlavní věcí bylo, že si nechal přistavět menší knihovnu, do které nechal trvale vypůjčit z 10.divize všechny lékařské svitky, knihy a příručky, aby tak lékaři nemuseli při hledání nějakého lékařského problému cestovat přes půl Seireitei a také se mohli průběžně zdokonalovat. Stálo ho to sice mnoho přemlouvání kapitána 10.divize, ale nakonec byly argumenty dost přesvědčivé a desítka mohla v prázdném oddělení zbudovat sekci s čtením pro dospělé.
Také nechal přistavět několik dalších pokojů a operačních sálů, čímž nemale navýšil kapacitu nemocnice. Pak nechal provést ještě pár modernizací, školení a podobných věcí.
Problém byl v tom, že tyhle věci docela dost stály a jak je známo, 4.nebyla zrovna výdělečnou divizí. Nepálila alkohol jako jiné divize a těžce profitovala na ničení druhých, neměla žádné mastné poplatky za prodloužení výpůjčky jako 10.divize, nebo novinářský monopol 9.divize, který umožňoval pouze koupi jejich časopisu, nic jiného tu nevycházelo. Daisuke začal vážně zvažovat, že by zavedl 30,- pravidlo. Přeci jen, jinde se to již osvědčilo.
Zatím mu však zbývalo jen mnoho faktur, které bylo třeba zaplatit a běžný rozpočet 1.divize pro divizi 4.to rozhodně nedokázal pokrýt, nebyl ani ze zámožné rodiny, která by to máchnutím ruky zaplácla a život by šel dál. Navíc byl na rozdíl od mnoha jiných kapitánů zodpovědný a faktury nepálil v krbu, ani je nepoužíval jako papírové čepičky, nebo toaletní papír.
Vytáhl tedy ze stolku vlastního pekelného motýla, o kterého požádal kapitána 12. divize, neboť někam se dostat mu trvalo docela dlouho a tak si pořídil jej, aby mohl posílat vzkazy, navíc do 1.divize se člověk musel nejdříve objednat, protože mladý kapitána jako on, mohl prostě narazit na poradu elity a být sprdnut.
Poslal tedy pekelně rychlého Emanuela na sekretariát 1.divize s tím, že potřebuje něco závažného řešit s kapitánem 1.divize.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4152
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat May 25, 2013 5:36 pm

Hikaku

Po ošetření a několikadenním odpočinku byl konečně tento paceint propuštěn. Netušil kolik dní uběhlo od toho co se oběvil na okraji lesa někde za rukongaiem. Popravdě ani ho to moc nezajímalo.
Pořád byl oslaben a potřeboval někde nabrat fyzické síly ale hlavně reiatsu a k tomuto měl naštěstí své zanpakuto a tak když vylezl z nemocnice první co řekl bylo „Dengen no ripojitori“. Doufal že v zanpakuto ma uloženo alespoň nějaké reiatsu.
Netušil zda ještě je nebo není kapitánem sedmé divize, přeci jen byl dlouho pryč a do toho ještě tento komat. Netušil kam teď půjde a tak se vydal prostě tam kam jej nohy nesly.(bytevní pláň)
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun May 26, 2013 1:44 pm

Do kanceláře kapitána 4.divize přiletěl pekelný motýl a Emanuel. Emanuel pouze oznámil předání zprávy a zalezl si do svého pelechu v šuplíku. Standardní pekelný motýl předal zprávu o poradě kapitánů.

Dr.Daisuke Stein

Takže to nakonec vypadá, že mě vrchní kapitán přijme, i když teda dosti jiným způsobem, než jsem čekal. Povzdechne si. Neměl rád kapitánské porady, už jen kvůli tomu, že tahle byla jeho první, taky to byl do 1.divize kus cesty a pro někoho o holi to bylo přímo utrpení.
Co se dá dělat, povinnost je povinnost. Ve zbývajícím času co měl seskupil všechny faktury a podklady, připravil žádost o nové doktory pro vedení Akademie a objednávku zdravotnického materiálu. Po všech těch bojích a podobných problémech byly sklady 4.divize pěkně vybrakované a ovazovat pacienty starým ložním prádlem se mu příčilo.
Když měl tedy vše hotové, sebral podklady ohledně divize a zastrčil je do svého bezedného zdravotnického pytlíčku. Pak pomalu vstal a z věšáku si vzal své haori kapitána 4.divize. Bylo tradičního střihu s dlouhými rukávy, i když už párkrát uvažoval, že by si nechal ušít nové, s nesvého materiálu a kratšími rukávy. Krev se prostě špatně pere a kdo měl furt kupovat nové haori.
Jelikož měl dost času, rozhodl se ještě před odchodem udělat vizitu, zkontrolovat své pacienty a ty vážně nemocné, což nebylo tak těžké. Nemocnice byla touto dobou prázdná, měli tu pár úrazů, několik lidí na záchytce a pár lidí na kontrole, ale jinak tu byl klid a mír.
Opatrně zavřel dveře, zapálil si cigaretu a s tichým poklepáváním hole se vydal obhlédnout nemocnici.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jun 11, 2013 10:45 am

Dr.Daisuke Stein

Jen co dorazil zpět do divize, nechal Genmu, svou pravou ruku v divizi, svolat všechny členy 4.divize. Když se všichni sešli na nádvoří, promluvil.
Milá...divize. Z rozkazu vrchního kapitána se naše divize účastní speciální...soutěže...nebo spíše cvičení.
Odmlčel se a nechal, aby jeho hlas došel i k nejzazším členům.
Náplní cvičení je, že se nejspíš budou ostatní divize snažit propašovat měnící se artefakt, který uživateli znemožňuje použít duševní energii. Našim úkolem by mělo být tomuto zabránit, ale nemocnice nemůže dlouhosáhle šacovat každého pacienta nebo rozmístit se podél hranic a hlídkovat.
Zapálí si cigaretu a potáhne, aby ukojil potřebu nikotinu.
Navíc nemocnice musí mít zdraví a bezpečí pacientů vždy na prvním místě, proto i nadále pokračuje běžně zavedená praxe a postupy jednání s příchozími. Jediné co chci je aby byl každý pozorný vůči jakémukoliv podivnému chování, záhadným předmětům ze kterých vyzařuje reiatsu vrchního kapitána a podobně. Pokud takový předmět naleznete, nahlásíte mi jej, nebo mi jej přinesete a já poté podniknu potřebné kroky. To je prozatím vše! Rozchod!
Pošle členy vykonávat jejich funkce a on sám se uchýlí do své kanceláře, kde začne zkoumat novou léčivou bylinu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jun 11, 2013 12:42 pm

Freddie si velice pečlivě vyslechl hlášení, ale nezdálo se, že by ho nějak extra zajímalo. Jeho tvář neprozrazovala vůbec žádné emoce, jako ostatně vždycky.
Spoiler:
Ihned jak hlášení skončilo, tak opět zmizel někam do spletitých choteb 4. divize. Zřejmě za nějakým naprosto důležitým lékařským případem...
... jen o několik minut později se divize otřásla pod zvukem elektrické kytary...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jun 11, 2013 8:47 pm

Dr.Daisuke Stein

Zvedl hlavu od stolu, když se divizí rozezněl zvuk elektrické kytary.
Freddie zase cvičí? Nebo léčí? No...hlavně že to pomáhá pacientům...
Usměje se a pak si něco uvědomí. Zničeho nic se zvedne a vydá se do dolních částí nemocnice. Do míst, kde se nacházely jen sklady, márnice a kotelna. Pomalu došel až k jedněm silným kovovým dveřím. Opatrně na ně položí ruku a zruší ochrany, které jsou kolem dveří umístěny. Pak vejde dovnitř a trocha světla, která vládla v podzemí dopadla na postavu uprostřed místnosti.
Aaaach...hudba...ta rajská hudba...slyšíš ji...slyšíš?! Promluví s šíleným chechtáním osoba spoutaná v řetězech a kido poutech.
Daisuke koukal bez výrazu na Franken Steina, zmítající se ve vlnách šílenství, neschopného vykonávat jakoukoli normální činnost.
Přišel jsem tě zkontrolovat Frankene, doufal jsem že se to zlepšilo, ale jak vidím...

Franken Stein

Haaahaa...ta melodie...brnk brnk brnk...jako napnutá šlacha...zvučící na pitevně....jeeee jak já bych někoho pitval...přines mi mrtvolu..třeba i živou a zapitváme si jako bratři..co ty na to? Franken se tvářil velmi vesele.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Wed Jun 19, 2013 3:47 pm

Mitoshi

Po pár minutách cestování dorazil, i s Konan v náručí, k bráně čtvrté divize.
I přes ono cvičení ho překvapilo, že bez větších problému prošel až k nemocnici. Když pomalu vkročil dovnitř, rozhlédl se.
"Chtělo by to někoho, kdo by si vás převzal Konan-san," sdělil jsem ji, stále se rozhlížejíc po chodbě.
"Možná jsem zase v nějakém skladu..." pomyslel si.
Tu příšernou kakofonii nějak ignoroval... sice hodně těžce ale ignoroval.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jun 19, 2013 3:55 pm

Opravdu. Nikdo vám ve vstupu na pozemky 4.divize nebránil. Po cestě jsme potkali pár členů, nepatřících do nemocnice, kteří vás s úsměvem pozdravili, ale stále vás pátravě sledovali. Bez jakýchkoli průtahů došel Mitoshi až na recepci, která byla znatelně nová, bylo zde několik sester, které se usmívaly a ťukali něco do počítačů. Když uviděly, že neseš Konan, jedna z nich luskla prsty a zpoza rohu vyběhla mladičká sestra s vozíkem. Sestra za pultíkem promluvila. Dobrý den, vítám Vás v nemocnici 4.divize. Mohu se vás zeptat na jméno, zařazení a zevrubný popis toho co se vám stalo?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Wed Jun 19, 2013 4:10 pm

Mitoshi

S úsměvem položil Konan na vozíček.
"No od teď je to vaše práce," řekl jsem zaměstnancům nemocnice.
"Přeji brzké uzdravení Konan-san," popřál ji, když se otáčel. Pak se rozešel směrem domů, do deváté divize. Pár kroků za nemocncí si začal hvízdat. Při tom si prohlíźel okolí. Všechno bylo opravdu stejné, jako když odcházel, maximálnĚ trochu zmodernizované. Přeci jen to byl jen rok, co oděšel, tak se celkem sám sobě divil, že se diví. A s těmito myšlenkami opustil pozemky 4. divize.
Misman
Misman

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Jun 20, 2013 8:48 pm

Amaru

Přemejšlel jsem nad tím hrozně dlouho a nakonec jsem se rozhodl. Do nemocnice ve 4.divizi jsme doběhl dost utahanej. Spěchal jsem rovnou k nejbližšímu okýnku. Izumi Amaru, 3.důstojník 3. divize. Potřeboval bych nutně mluvit s kapitánem, jestli se teda už vrátil! vybafl jsem na sestru dost chladně.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 20, 2013 9:08 pm

Sestřička se na Amarua jen podívala. V jejím pohledu bylo dost odměřenosti. Ano, kapitán dorazil před chvílí ze své pravidelné pochůzky po nemocnicích v Rukongai. Pokud s ním chcete mluvit, musím vás nejdřív ohlásit.Její hlas byl stejně neměnný, jako její výraz. Byl to pocit jako ve viktoriánské škole. NA chvíli odešla někam dozadu a když se vrátila, tvářila se úplně stejně. Kapitán vás nyní přijme. Nachází se v nejvyšším patře ve své kanceláři.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Jun 20, 2013 9:26 pm

Amaru

Tyjo. Nemohl jsem věřit tomu že drsnej přístup funguje! Hezky jsem se usmál na sestru. Pěkně děkuju poděkoval jsem a šel jsem rovnou do té kanceláře. Chvíli jsem jí sice hledal ale pak jsem jí konečně našel. Zaklepal jsem a vešel dovnitř. Eh. Zdravím kapitáne. Snad vás nějak moc neruším. vykoktal jsem nějak. Nebyl jsem moc zvyklej navštěvovat kapitány.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 20, 2013 9:30 pm

Dr.Daisuke Stein

Vzhlédl od haldy papírů na stole s kouřící cigaretou v ústech. Nic co by stálo za zmínku. Usměje se, což byl po sestře docela příjemný pohled.
Slyšel jsem, že potřebuje o něčem urgentním mluvit... Pořádně jsi tě prohlédl. Ach..vy jste byl dneska v nemocnici...s tou dívkou jejíž kamarád měl být odpojen od přístrojů...hádám, že chcete mluvit o tom...že ano? Koukl na tebe významně.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Jun 20, 2013 10:09 pm

Amaru

Jo ehm to je přesně ono. Teda přesněji jsem přišel abych se ujistil že se to nestane. řekl jsem trochu zaraženě. Neslyšel jsem přes dveře úplně všechno a vyděsilo mě to když jsem se teď dozvěděl celou pravdu. No strejda, teda chci říct kapitán Izumi tu dívku adoptoval do našeho klanu a pro mě je jako starší sestra. A já nikdy nedovolím aby jí někdo ublížil.  řekl jsem a vůbec si neuvědomil že jsem teď vlastně drzej na kapitána.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 20, 2013 10:15 pm

Dr.Daisuke Stein

Myslel jsem, že se rozhodla přispívat na jeho zdravotní péči? Koukl na něj nechápavě. Copak on někomu ubližoval? Nechtěl, aby pacienta odpojili tak jako tihle dva, ale prostě chyběly peníze na to, aby se mohli starat o pacienta, který už tak dlouho neprojevil známky zlepšení. Nebylo to podle Daisukeho, ale takhle to bohůžel ve světě peněz chodilo.
Ale já ji nehodlám ubližovat. Byl jsem pouze upřímný a vysvětlil jsem jí, jak se věci mají...myslím, že to je lepší, než ji falešně uklidňovat a klamat, že vše bude dobré...
Krapet ho zpražil pohledem, aby si uvědomil, že nejsou na trhu.
Má divize sponzoruje finančně většinu nemocnic v Rukongai, ale za současného stavu má sama málo na vlastní provoz.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jun 21, 2013 11:34 am

Shiranui Genma

by lhal, kdyby řekl, že nerad spí. Ale rok v kómatu, to už bylo trochu moc. Nejdřív to šlo. Jeho tělo bylo zaměstnané odbouráváním jedu, a potom se mu pár týdnů zdály velice zajímavé a barevné sny. Ale poslední dobou už to začínala být opravdu nuda, takže se na to Genma vykašlal a probudil se.
Otevřel pomalu oči a když se rozkoukal, pohnul hlavou doleva a doprava, aby zjistil, kam ho to zašili.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jun 21, 2013 12:24 pm

Genma se probudil do hrůzostrašně vypadající zatuchlé místnosti kde kapal bojler...ne počkat...to bylo probuzení do dalšího sna. Když se probudil do reality, čímž si ale bez totemu nikdy nemohl být jistý, byl v tmavém pokoji, ležel v měkkých peřinách, které hezky voněly...v pokoji byla jen ta postel, na které spal...jinak tu nebyl nikdo...jen tma a ticho...ta tma..protože byl večer...i tak ale za okny svítalo..pomalu...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jun 21, 2013 3:43 pm

Genma

zachrochtal a začal se na posteli kroutit. Uvědomil si, že je mu hrozně. Měl hlad a žízeň a zároveň mu bylo zle a byl ztuhlý jako nikdy. Jedno věděl jistě - už tu nechce ležet ani minutu. Cítil se hrozně zesláble, ale i přes to zvládl mrmlat si nadávky, když ještě napůl v deliriu vytahoval hadičky s výživou ze svých paží. Potom se vyhrabal na nohy. Bylo to těžší, než čekal. Nějakým zázrakem se dopotácel ke dveřím, které otevřel, a potom se začal ploužit po chodbě opíraje se o stěnu. Byla tam tma a navíc byl pořád docela mimo, takže si ne a ne uvědomit, kde to přesně je a kudy nejrychleji k jídlu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jun 21, 2013 3:52 pm

Genma vyšel na chodbu s šíleným pocitem hladu, žízně, lulání a dalších tělesných potřeb. Celá nemocnice byla tichá a liduprázdná. Když jsi pokračoval, narazil jsi na místo, kde se svítilo. Světlo šlo z otevřených dveří ze kterých bylo slyšet tiché hlasy. ...a tak mi povídá - Paní ale já na svém pokoji nechci nikoho dalšího. Vůbec nevnímal, když jsme mu řekla že je to nařízení kapitána...s některýma je to težký... povzdechl si ženský hlas. Druhý mu odpověděl. Jo někdy se hold nezavděčíš...uaaaah...jsem trochu ospalá, asi se půjdu natáhnout. Pomalu svítá, někdo by měl jít obhlídnout pacienty. Třetí hlas následuje téměř ihned. Já pudu, stejně musím pro něco do skladu, uvařte mi zatím kafe... Ozvaly se kroky, jak se žena blížila ke dveřím.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jun 21, 2013 4:28 pm

Genma

jí rozrazil dveře přímo před nosem. Trojice sestřiček, to bylo něco pro jeho zrak!
"Nazdar, dámy," nasadil svůj osvědčený úsměv a opřel se s trochou námahy o futro. Bohužel si neuvědomoval pár věcí, tak třeba že se už rok neholil, nečesal, nebyl na slunci a nečistil si zuby. A taky že měl na sobě jen bílou nemocniční košili.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jun 21, 2013 4:35 pm

Sestřičky

Genma-san! Zakřičely všechny skoro současně a okamžitě se k tobě vrhla, aby tě mohly podepřít posadit na pohovku na sesterně. Vy..vy jste se vrátil...už jsme skoro ani nedoufaly... Řekla nejmladší, blonďatá s milým úsměvem. Nikoho ze třech sestřiček neznal, což znamenalo, že jsou nové.
A-asi máte hlad a žízen..a..a.aaa...spoustu dalších věcí...a kapitán, musí o tom vědět kapitán... Vykřikla černovlasá a začala se rozhlížet, protože nevěděla co dřív. Zklidnila je až nejstarší, zrzka. Měla klidný výraz a vypadalo to, že i autoritu. Klid holky, Genma-san nám poví sám, jak se cítí a co potřebuje. otočí se na tebe a čeká, že odpovíš.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Fri Jun 21, 2013 6:25 pm

Amaru

Podívejte kapitáne. Pokud se strejda dozví že taháte peníze ze nee-chan aby mohl její kamarád žít tak se hrozně naštve. Nejdřív seřve jí že mu tohle neřekla pak mě protože jí mám na starost a pak vtrhne do 4divze a udělá bordel a to jenom proto ze musite tahat penize z nekoho kdo je prostě nemá. zkusil jsem to kapitanovi vysvetit tak aby to neznělo moc jako vydírání nebo snad výhružka. Protože já přece nikdy nikomu nevyhrožoval, byl jsem prece hodny chlapec.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jun 21, 2013 10:34 pm

Genma

měl náhle silný pocit deja vu. Po chvíli si uvědomil, že to není deja vu, že se mu jen připomněl začátek jednoho pornofilmu, který kdysi viděl. Uchechtl se. Smůla, že na takové věci teď neměl náladu, protože tato situace rozhodně měla potenciál... No. Nic. Zatřepal raději hlavou a přemýšlel, o co by si měl říct. Cítil se, že by mohl sníst pečeného kance, ale byl to lékař, takže věděl, že to teď není nejlepší nápad.
"Chci sklenici vody a vývar. Když bude z kance, nebudu se zlobit," kývl na sestřičky, když se bezpečně posadil. Rozhlížel se po jejich roztomilých tvářičkách a jeho nitro se naplňovalo hřejivým pocitem, že je dobře, že je opět ve světě živých.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jun 22, 2013 10:06 am

Dr.Daisuke Stein

Povzdechl si. Uznávám, že to není běžná praxe, ale ta dívka se sama nabídla...nekázal jsem jí, aby za něj platila a přesto ona sama přišla s tím, že bude platit jeho léčbu...
Spojí prsty rukou a přes ně si pořádně prohlédne Amarua.
Chápu, že není morální, platit za léčení, ani to, že by to měla platit vaše sestra, ale nechápu proč si všichni myslí, že finance nemocnice jsou bezedné? Jsme nevýdělečná divize, která se stará o každého raněného v Seireitei a to není levná záležitost. Jestli hodlá váš strýček najít přebytečné miliardy na financování nemocnice...nebude muset za zdravotní péči zase dlouho nikdo platit...
Řekne s klidem, ale ne úplným.

Sestřičky

Obskakovaly Genmu, ten si musel připadat jako hrdina svého oblíbeného filmu, i když oblečený. Bloncka donesla vodu, černovláska seděla u Genmy a hlídala ho, zatímco zrzka odešla pátrat do kapitánovy lednice. Byl prohlášený kuchař a vařil si všelijaké pochutiny.

Když se vrátila za deset minut a nesla kouřící misku, která voněla už ode dveří. Nevím z čeho to je, kapitána vaří ze všeho možného...třeba to byl i kanec.. Podá ti horkou tekutinu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down