Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. divize

+8
Mishkenzie
Akkaku Naito
Aki
WrongSign
Solas
Nawaki
Eyuurin
passionpower
12 posters

Strana 5 z 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

4. divize - Stránka 5 Empty Re: 4. divize

Příspěvek pro Raiden Tue Oct 20, 2015 9:26 pm

Cana Alberona

"Dobré, dobré," odvětila mu, když viděla, že se probral. Do řečí se první pustil on, takže nemusela nadávat nebo tak něco, co měla obvykle ve zvyku. "Inu, čest je pěkná věc, ale pokud chceš přežít, někdy to nejde. Nemluvě o tom, že nemám takové reiatsu jako ty, abych dokázala udržet férový boj. Aspoň jsem ti ukázala, na čem máš zapracovat a možná nebudeš tak ztracený případ," pokrčila Cana rameny a rozvalila se po posteli. Ona narozdíl od něj měla orgány v pohodě, jí jen sešili dohromady díry v kůži a pak je zacelili pomocí kida. On mohl být rád, že se dostali k doktorovi tak brzo. "Neboj se, narozdíl od tebe jsem si stihla pokrýt orgány zbytkem své síly. Jediný, s čím mám problémy jsou nervy v levé ruce, ale to prý odezní do týdne," ubezpečila ho, že bude zcela v pořádku a připravená, kdyby chtěl nějakou tu odvetu.
"No, byl ti ten trénink k něčemu?" zeptala se asi na nejdůležitější otázku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Oct 20, 2015 11:16 pm

Akachi Naito

Stále ležel na zádech, což nebylo narozdíl od ležení na boku bolestivé.
No..
Pravil a zakoukal se do stropu a lehce se usmál. Poté si sáhl do kapsy a vytáhl jakousi železnou tubu, do té dvakrát lehce udeřil a z tuby vypadlo klasické dřevěné párátko. Strčil ho do pusy a začal lehce přežvykovat jeden konec.
..vím, že pokud půjde do tuhého, tak se mám nechat co nejvíce rozsekat a pokusit se sebou vzít i nepřítele..
Pokračoval.
A nepodceňovat soupeře jen kvůli tomu, že je to prsatá ženská..Nahodil dost šibalský úsměv.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Oct 21, 2015 1:34 pm

Cana Alberona

"To není úplně nejlepší řešení. Ale vzhledem k tvým schopnostem bych se ani nedivila, kdyby si to udělal," povzdechla si nad jeho věcmi, které si získal. Doufala, že to bude něco jiného, ale on tu byl kapitán, ona ne. Ta druhá věc se jí však líbila. Pobaveně se nad tím zasmála. "Sis mé prsa zamiloval, co? Má ženskost je ultimátní zbraň!" hlesla směrem k tomu a sáhla na svůj stolek, kde stála flaška s vínem. Začala zase chlastat.

Netrvalo to dlouho a ve vašem pokoji se zastavil nějaký Shinigami. Vypadal udýchaně. "Cana-san!" vykřikl hned jak jí spatřil. "Mám zprávy, v lidském světe útočí spousta Hollow na město Kasagoe," sdělil jí, zatímco se jí uklonil. "To je pod naší správou," zamrkala překvapeně, tohle by přeci kapitán a ostatní nedovolili. Pomalu se začala zvedat. Akachi mohl vidět, že se její levá ruka téměř nehýbala a že celkově nevypadala ještě v pohodě. "Takumi-san tam vyrazil na pomoc, vzal sebou i nějakého nováčka," pokračoval dál shinigami, který byl očividně z osmičky. "Hlupák!" procedila mezi zuby a přešla ke skříni, kde byly dvě čisté uniformy. Pro ní a pro kapitánka 10. divize. "Běž, vyrazím tam sama," poslala pryč tamtoho. "A ty se otoč!" křikla na Akachiho, zatímco z ní spadl nemocniční oděv. Byla naštěstí zády, tudíž Akachi mohl vidět jen její... odhalenou sedínku. Nemotorně se začala oblékat. Během toho se na něj krátce ohlédla, vypadalo to, že chtěla něco říct, ale nakonec jen zavrtěla hlavou a pokračovala v oblékání.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Oct 21, 2015 1:58 pm

Akachi Naito

Chtěl hned Caně nějak vtipně odpovědět, ale do místnosti vrazil nějaký shinigami. A bez zaklepání! No každopádně tam začali s Canou řešit nějaký útok hollow v lidském světe, Akachi stále bez nějakého zájmu zíral do stropu, než se Cana ozvala, že tam sama vyrazí.
Ženská bláznivá..
Pomyslel si, když spatřil její téměř nehybnou ruku. No Cana neváhala a šla se ihned převléct. V ten moment, kdy se otočila, aby něco řekla, se Akachi pomocí shunpa dostal za ní a se zavřenýma očima, jí lehce pomohl do toho oblečku. Ale jak už je zvykem již od řecké mytologie, hrdina se vždy koukne. Takže nahou sedínku samozřejmě před shunpem lehce zkouknul, nu což, je to chlap!
No sama určitě nejdeš, magore..
Pravil a lehce se zasmál. Šáhnul pro svůj kapitánský plášť a přehodil ho přes sebe, druhou rukou sebral své zanpakuto.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Oct 22, 2015 12:48 pm

Cana Alberona

Náhle jí někdo začal pomáhat do oblečení! "Co si myslíš, že děláš, invalido?" zeptala se zcela vážně, ale na rtech se jí objevil mírný úsměv. Za to, že se jí díval na zadek ho zabije později, teď by se jeho pomoc mohla hodit. "A ty myslíš, že mi tam pomůžeš, když jsi takto na hadry?" zeptala se s mírným posměškem a cvrnkla ho do hrudi. "Jestli tam umřeš, tak to na mě nebude, jasné?" varovala ho, zatímco mávla rukou před sebe. Jednalo se o nějaké zvláštní kido, protože se před ní spawnul sud s alkoholem. Do toho zabodla svojí zanpakuto a zazátkovala. Na to jí stačila jedna ruka. "Mimochodem... co všechno jsi viděl?" pohlédla na něj přísně a ještě si upravila svůj vršek - černou podprdu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Oct 22, 2015 1:44 pm

Akachi Naito

Jako spárvný hrdina, zachraňuji situaci..
Odpověděl s úsměvem, když jí pomohl do šatů.
Pořád jsem fešák a ten se vždycky hodí..
Lehce pokrčil ramena, opět s pořádným úsměvem. No ono gesto nakonec směřoval i k poznámce o smrti. Pak se ovšem přešlo k vážnějšímu tématu. Akachi se otočil, přiklekl a začal si "jakože" zavazovat tkaničky, které na botách samozřejmě ani neměl.
No, jak už tomu bývá zvykem od dob antického Řecka, kdy se i přes přísný zákaz...mimochodem, Řecko, to je taková krásná země. Je tam teplíčko, moře a výborné jídlo. Když už mluvím o tom jídle, tak nedávno jsem měl tu možnost zavítat do nějakého lidského fast foodu ato ti povím, jídlo jsem dostal pozdě, studené a umělé. No, ale zpátky k tomu Řecku. V Řecku, se také pěstuje výborná vinná réva a z takové vinné révy, se dá dělat spousty věcí, například víno. Kdo by to čekal, že?
Takhle žvanil o naprostých blbostech, přitom byl stále přikrčený a zíral na svojí botu. Na tváři měl celou dobu lehkej, provinilej pohled.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Oct 23, 2015 12:48 am

Cana Alberona

"Aby jsi spíš situaci ještě nezhoršil,"
zasmála se Cana nad jeho úsměvem a co se týkalo toho fešáka, raději to nekomentovala a sáhla po flašce s vínem. "Napíj se," přikázala mu.
Jakmile si začal "zavazovat tkaničky" tak mu na tu nohu dupla. Ale pak se jen zasmála, jeho žvanění nebylo zase tak špatné. "No, když budeš hodný, možná někdy uvidíš i něco víc," laškovně na něj mrkla, když v tom dovnitř vrazil nějaký doktor. "Co si vy dva myslíte, že děláte?" zeptal se vás bez jakýchkoliv servítek, tohle byla nemocnice, ne velitelské ústředí, dával tím zřejmě najevo, že tady jste pod jeho velením. "Aj..." ušlo Caně.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Oct 23, 2015 1:55 am

Akachi Naito

Akachi vzal flašku do ruky, nahodil na Canu výraz jako "opravdu černochu?" a flašku ji ihned vracel.
Včera si mě rozsekala na kusy alkoholem a leješ do mě další?
Zasmál se, ale jeho úsměv Cana rychle zničila svojí další poznámkou.
Víc?
Dostal ze sebe ještě než vešel doktor. Akachi se na něj rychle otočil, v tváři byl celý rudý.
No, my ehm..já...ona...to...ježiš...ven..ehm..
Dostával ze sebe nějaká dost náhodná slova, levou rukou se mezitím nervózně škrabal na temeni. Byl stále zničenej z té poslední poznámky. A vzhledem k tomu, že byl celej rudej, tak celá situace nevypadala zrovna nejlépe.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Oct 23, 2015 11:22 pm

Cana Alberona

"Jo, jenže teď tvé orgány nejsou stoprocentní, pokud dostaneš zásah, tak to nemusí vydržet. Takhle bych je měla být schopná ochránit tak, jako ty svoje, když jsi na mě útočil," shrnula mu to krátce a využila i okamžiku, kdy se začal červenat, aby mu do pusy nalila trochu toho chlastu.
"Jo, vysvětlil to přesně," povzdechla si Cana nad výkladem Akachiho a raději ho zdravou rukou chytla za límec. Tou, kterou nemohla skoro hýbat přidržovala sud u sebe. "Pápá," řekla jen a pak už jen proskočila oknem ven. A pryč pěšo odtud.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Oct 24, 2015 1:17 pm

Akachi Naito

Akachi ani nestihl nic moc odvětit a už ho Cana táhla ven z místnosti. Zde už Akachi nahodil svůj klasickej šarmantní pohled.
Šupák..
Poznamenal jak jinak, než s úsměvem
Tak kam teď? Nechceš abych ten soudek třeba vzal?
Pohlédl na Canu a lehce nadzvedl pravé obočí. Neznělo to moc jako nabídka, byl to spíš takový rozkaz.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Oct 26, 2015 4:14 pm

Cana Alberona

"To nebude nutný, stačí když půjdeš po svých," zaculila se a pustila jeho límec. Do pravačky pak chňapla sud a zrychlila. Mířila přímo k Senkaimonu. "Nemůžeme se zdržovat, co kdyby si mě chytil a donesl až k Senkaimonu? Jsi přeci jen rychlejší jak já," požádala ho a snad by mohl být tak hodný, aby jí tam donesl. Jinak bude muset po svých a to by nemusela tolik ocenit.

>>> Senkaimon {Reakci napiš rovnou tam}
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Dec 10, 2015 11:06 am

Kaemon

Po požárním hlášení, byli okamžitě dovezeni dva nový pacienti. Kaemona k nim z nějakého důvodu nepustili a tak si nemohl pořádně prohlédnout, o koho šlo, každopádně to s nimi podle všeho dopadlo dobře. Nicméně Kaemon teď opět neměl nic na práci. Polehával ve svém pokoji a počítal mouchy na stropě. Přirozeně mu tento hmyz nijak zvlášť nevadil. Ovšem nemohl tady tak polehávat věčně. Vstal tedy a vykročil na místo, o kterém věděl málokdo.
Čtvrtá divize, ať už chcete nebo ne, měla i své tréninkové prostranství. Vzhledem k tomu, že zde ale nikdo netrénoval, bylo v docela zachovalém stavu.
Nejprve začal s bojovým tréninkem, sundal si svou vestu, zanpakuto uchopil oběma rukama a začal se procvičovat v obouručním boji, tedy v prudkých výpadech, úderech zespod a tak dále.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Dec 10, 2015 1:24 pm

Kaemon-> Nikdo tě nevyrušoval a ty jsi tak v klidu mohl trénovat. Občas kolem prošlo pár mediků, ale ti jen zakroutili hlavou a zase odešli.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Dec 10, 2015 9:09 pm

Kaemon

Během jeho tréninku kolem prošlo pár kolegů, kteří nevěřícně kroutili hlavou, ale proč? To se opravdu všichni tak strašně moc bojí bojovat? Nikde není napsáno, že by to člen čtvrté divize dělat nemohl. Nyní, když už byl dostatečně procvičen v boji, rozhodl se trénovat shunpo. Mizel a objevoval se na různých místech prostranství, postupně zrychloval, jak jen to šlo. Kido trénovat dnes nehodlal, kdyby se o to pokusil, mohl by omylem, díky své nešikovnosti v tomto odvětví, odpáli toto prostranství a bylo by navždy po tréninku.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Dec 14, 2015 5:01 pm

Tsu Utsukushi
>>>> Trénink

V pořádku a bez nějakého zranění nebo zastavení cestou jsem úspěšně dorazil do divize která nosí číslo čtyři! Jeeej, vždy jsem chtěl tuhle divizi někdy navštívit abych věděl kam jít kdyby jsem přišel o nějakou končetinu nebo bych měl nějaké zranění na které by mi nepomohla mast a náplast, popřípadě dezinfekce. Což mi vlastně připomíná že v minulosti, přesněji před 5 lety, mi někdo usekl prst a já šel za nějakým chlápkem v brýlích co mi ho přišil zpátky ale už to bylo vážně dávno, takže si toho moc nepamatuji. Tak a teď proč jsem tady. Popravdě přesně nevím proč jsem sem šel ale snad mi někdo nebo popřípadě moje intuice napoví co tady.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Dec 14, 2015 10:36 pm

Kaemon

Při přesouvání sem, a tam si všiml nově příchozího člena druhé divize. Přesunul se tedy přímo před něj. "Copak by si rád?" Otázal se s úsměvem na tváři, i když to asi Tsu neviděl, poněvadž se Kaemon vůči němu tyčil do pořádné výšky a celého ho zakryl stínem. Někdo z druhé divize by mohl být dobrým partnerem pro trénování, Kaemon se rozhodl chvíli si s ním popovídat a pak ho na tréninkový souboj nalákat. Zatím se však tvářil nevině.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Dec 15, 2015 12:00 pm

Vy dva -> Kolem vás se prohrnula parta Yaoi fanynek a valila někam dál. Nejspíše jste je moc nerajcovali. Jinak všude klid a mír. Nezávazná konverzace by byla na místě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Dec 15, 2015 3:08 pm

Tsu Utsukushi

Hned po mém příchodu do 4.Divize mě zastavil jakýsi velmi, ale velmi vysoký chlap co byl vážně dost namakanej. Udělal jsem menší krok dozadu abych se mu díval do obličeje a nemusel si při tom lámat krk. "Ehm ..." to co jsem řekl bylo jediné co ze mě vypadlo po pohledu na něj. Chvíli jsem na něj zíral, oddechl jsem si a řekl mu do očí "No ... Jak bych to řekl *zachechtání* přišel jsem se podívat na 4.Divizi, protože jsem tu ještě nikdy nebyl.". Než mi Kaemon stihl odpovědět tak jsem uslyšel jak se zamnou hroutí dav lidí - přesněji dav Yaoi fanynek. Aby mě nerozválcovali jako stádo krav tak jsem se shunpnul na střechu nějaké budovy kolem. "Uff to bylo o fous" znova jsem si oddechl a potom jsem se rozhlížel okolo sebe abych viděl kde je zrovna Kaemon. Přehlédnout ho určitě není možné.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Dec 25, 2015 1:36 pm

Kaemon

Nechtěl věřit tomu, že se sem někdo vydá jen tak, ale tohle místo je plné zvláštních lidí, prý kapitán sedmé divize je docela zvláštní podivín. Nikdy v životě ho neviděl a upřímně doufal, že tenhle malý skrček není on. Yaoi fanynky měli co dělat, aby dokázali uhnout jemu, proto jen stál a zvlášť si jich nevšímal. "Slez dolu, to se bojíš pár holek?" Najednou ho napadlo, že by s ním mohl trénovat, když už je tady. Člen jiné divize by s tím souhlasit mohl. "Poslouchej, vím, že si sem přišel obdivovat krásy naší divize a třeba ti pak ukážu i maskovanou díru ve zdi ženských sprch, kterou dost zdejších maníků považuje za největší skvost této divize. Ale co takhle menší cvičný souboj předem?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Dec 25, 2015 2:21 pm

Tsu Utsukushi

No ... tohle bylo něco, tenhle chlápek ani nezavadil očkem o ty yaoi fanynky, křečovitě jsem se zasmál a po tváři mi sjela malá kapka potu. "Nepovažoval bych je za normální holky ... *hehe*" odpověděl jsem mu. Seskočil jsem dolů, rozhlédl se okolo sebe jestli se sem nevrhá druhá várka a potom jsem už mluvil na Kaemona. "Měl by ses nejdřív představit když chceš se mnou trénovat ... *nádech* Já jsem Tsu, Tsu Utsukushi. Člen 2.Divize" řekl jsem sebevědomě protože nerad bych dával Kaemonovi vědět že z něj de tak trochu strach, ale kdo ví, možná až se blíž seznámíme tak zjistím že takový vevnitř vůbec není. Než mi Kaemon odpoví tak jsem se mu díval do očí.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Dec 25, 2015 3:30 pm

Kaemon

Ten pidižvík si začal trochu vyskakovat a tak se Kaemon rozhodl ho trochu potrápit. Čupl si před něj pořád byl o trochu větší. Upřeně se mu zahleděl do očí s pěkně naštvaným výrazem. "To bych možná měl, ale taky nemusím." Bylo super, že zdejší akustika jeho hlas dělala mohutnějším, tudíž to na efektu přidalo. "Neřekl bych, kdybys byl nějaký kapitán, nebo důstojník, ale jsi člen jako já.". Postavil se a šel doprostřed cvičiště. "Když mě ve cvičném boji porazíš, představím se."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Dec 25, 2015 4:54 pm

Tsu Utsukushi

"Přijímám" odpověděl jsem mu a na mém obličeji si mohl Kaemon všimnout malého úsměvu. Ale v tu dobu jsem si vzpomněl že teď jsem zrovna před chvíli dokončil jeden trénink takže není moc moudré začít hned s novým ... hmm, ale pokud mu to řeknu tam mi určitě řekne něco v tom smyslu že se bojím a TO NECHCI! Kaemon už šel předem do cvičiště takže jsem ho doběhl a postavil se asi 3 metry od něj. "Začneme?" vytasil jsem meč a dal ho před sebe na obranu kdyby chtěl udělat nečekaný útok ze předu přičemž jsem víc očekával útoky ze zbylých čtyř stran.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Jan 07, 2016 10:33 pm

Tomisura Raiden
>>> za Rukongaiem

Nad čtvrtou divizí se zablesklo, byl cítit vyšší tlak reiatsu a pak zase najednou klid. Jen v jednom pokoji, na jedné posteli ležel nový pacient.
Raiden si vybral svůj obvyklý pokoj, obvyklou postel a tak. Už tady měl schovanou lahvinku saké, takže to bylo ideální místo na zotavení. Krom toho tu už měli měřák na sílu elektřiny v okolí, takže doktorům už určitě zvonil zvonek, že sem mají doběhnout. A on si zatím otevřel lahvinku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jan 07, 2016 11:52 pm

Raiden-> Chviličku sis tam v klídku popíjel, než do místnosti vešel muž s plyšovým zajíčkem a hromadou lízátek v kapse. Za ním vešla dívka. "Ale ale, copak to tu máme. Nový pacient." pronesl ten muž radostně a zároveň i celkem mile. Dívka jen koukala. Muž k tobě přešel. "Posaďte se. Pokud tedy můžete a ukažte mi, co se vám stalo." řekl a usmál se na tebe jako milý strejda na svého synovce. Ty sis všiml, že na visačce má jméno Dr. Asahina Masaomi.  Sestřička zase Miho.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 09, 2016 11:24 pm

Tomisura Raiden

"Ne, prodavače cukrovinek," povzdechl si Raiden, když mu tam vpadl pan doktor. Nebo magor? No, aspoň, že na sestřičku se dalo koukat. "Co se mi stalo? Ale, znáte to, jen nějaké ty šrámy," pronesl kapitán 8. divize a zvedl se, aby mohl předvést novou sbírku jizev, která byla momentálně zdárně seškvařené. "Potřebuji to, co obvykle. Trochu obnovit reiatsu, vyléčit spáleninu a bude to v pořádku," řekl celou lékařskou diagnózu, která pro něj byla už denním chlebem ve 4. divize. Díky svým schopnostem se mu tahle forma zranění hojila poměrně rychle, protože nemusel čekat, až mu sroste kůže atd. Pak si lokl saké.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down