Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2., 5. a 12. divize

+19
Kage
Rei
Yuki-onna
Firel
Lus
Myamoto Usagi
Suki
Dawn de Diablo
Bulic
Solas
joemandel
Tertaxka
Aki
Ichigo88
vodovod
Raiden
Sode
Satoshi
Miss_Atlantis
23 posters

Strana 1 z 19 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Goto down

2., 5. a 12. divize Empty 2., 5. a 12. divize

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 11, 2010 4:00 pm

Dění v kasárnách a okolí těchto divizí (samozřejmě včetně vězení ve 2. a výzkumného ústavu ve 12.).
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

2., 5. a 12. divize Empty Re: 2., 5. a 12. divize

Příspěvek pro Satoshi Sun Sep 12, 2010 5:11 pm

Suzaku
Jelikož byla cesta s Raidenovým zanpakuto velice pomalá, tak jsem vyskočil na cestě, abych se co nejdřív dostal ke kasárnám 12 divize. Tak jsem seskočil v blízkosti kasáren 5 divize, abych se dostal ke 12 divizi co nejdřív.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Sep 13, 2010 7:00 pm

Kasumi Haruka

Objevuji se před kasárnami 2.divize. Bez váhání vejdu dovnitř. Rychle zkontroluji, zda je vše v pořádku. Nic se za dobu mé nepřítomnosti nestalo. Jdu tedy do své kanceláře. Když jsem tu nebyla, nahromadilo se mi tu trochu práce. To jsem ale nějak momentálně neřešila, jen jsem chtěla vidět, kolik toho je. Po tom, co mám o všem znovu přehled, vyjdu z kanceláře směr můj pokoj. Vejdu do něj, a chvíli si ta dělám svoje věci.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 15, 2010 3:57 pm

Ke kapitánovi dvanácté divize přiletěl pekelný motýl se zprávou, aby se co nejdříve dostavil na poradu kapitánů.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Sep 15, 2010 6:34 pm

Kasumi Haruka

Za pomoci shunpa jsme se objevili oba u kasáren 2.divize. Na nic jsem nečekala, vešla jsem dovnitř a namířila jsem si to přímo do svého pokoje. Tam jsem se blesku rychle převlékla zpět do černého kimona, a přes sebe jsem přehodila kapitánské Haori. Společenské kimono jsem vrátila složené do skříně, vyšla jsem z pokoje a vrátila jsem se před kasárny, kde čekal Raiden. Tak můžeme vyrazit. Řekla jsem, když jsem se vrátila z kasáren.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Sep 20, 2010 6:34 am

Suzaku
Dorazil jsem bleskově do kasáren a zamířil jsem do tajné laboratoře, kde stále kapitán prováděl výzkumy. Bylo to jako neodešel na několik dní, ale jen na pár minut. Kapitáne, zde je nerost, který jste chtěl.

Satoshi
Hned jsem Suzaku zaregistroval a když mi řekl, že má nerost, otočil jsem se na něj a převzal jsem jej. Výborně. bylo jediné co jsem řekl a začal jsem nerost opracovávat Je to dobré... mohl být sice větší, ale tohle bude stačit. pomyslel jsem si
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Sep 21, 2010 9:56 pm

Kasumi Haruka

Přicházím ke kasárnám 2.divize a poté vcházím do své kanceláře. Usedám za stůl a vrhám se práce, kterou tu již mám připravenou.
Při papírování jsem velice zamyšlená. Většinou se soustředím na práci, kterou dělám, ale teď jsem byla myšlenkami úplně jinde. Co tě trápí? Ozvalo se. Hlas jsem poznala, a tak mě to nějak z mých myšlenek nevytrhlo. Před stolem se začala tvořit mlha, z níž se pak objevil Kenshin. Bez jediného pohledu na něj odpovím. Nic mě netrápí. A i kdyby, není to tvoje věc. Odseknu trochu hrubě. Naopak to je moje věc. Nemusíš se snažit mi něco tajit. Už tě nějakou chvíli znám, a poznám na tobě, když tě něco trápí. Řekl Kenshin klidně a popošel blíž ke stolu. Víš, že mě můžeš říct všechno. Povzdechla jsem si a z tváře mi zmizel ten zamyšlený a přísný pohled. Promiň. Nechtěla jsem mluvit takovým tónem. Řeknu ti to, až budu vědět jak. Zatím jsem si to ani já pořádně nesrovnala. Nevadí..... No já si počkám..... Pořád byl klidný a tak zněl stále i jeho hlas. Věděla jsem, že se kvůli tomu nezlobí.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Sep 23, 2010 9:00 pm

Suzaku
Mistře... při misi jsme narazili na hollowa schopného otevírat gargantu. Myslel jsem, že bude dobré vás o tom informovat.
řekl jsem kapitánovi během jeho práce

Satoshi
Takže gargantu... načal jsem diskuzi Jejich vývoj překračuje mé předpoklady... A jestli už podnikají útoky... znamená to, že bych se měl co nejdříve navrátit do Hueco Mundo a zkotrolovat situaci. odmlčel jsem se a upadl do myšlenek No rozhodně se tím budu zaobírat... Teď bych ovšem potřeboval chvíli klid, abych mohl přetvořit tuhle horninu... zatím vezmi tuhle vysílačku. Další mají Yoshiro a zbytek mise v reálném světě. Kdyby něco potřebovali buď jim nápomocen. přikázal jsem

Suzaku
Jak si přejete. uposlechl jsem a vzdálil se na dobré místo na chycení signálu.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Sep 24, 2010 10:06 pm

Kasumi Haruka

Na chvíli nastalo ticho. Dělala jsem si svojí práci a Kenshi stál stále před stolem a sledoval mě. Přestávalo mě to bavit, tak jsem se ho zeptala. To budeš celou dobu stát před tím stolem, a sledovat mě? Víš, vůbec mi to teda nepomáhá. Kenshin je zavrtěl hlavou. Taky že ne. To nemá smysl tu jen tak postávat. Odpověděl, obrátil se a namířil si to k sedačce, která byla umístěna kousek od stolu. V mžiku na ní vyskočil a lehl si. Než doděláš, co máš, budu tady. Alespoň si odpočinu. Pak se na mě chvíli zadíval. Ale ty by sis taky měla odpočinout. Poznamenal. Já vím, ale teď nemám čas. Na to už nějak moc nereagoval, jen se zatvářil jako nepochopený a pak si položil hlavu na přední tlapy.
Po chvíli, to zrovna byl Kenshin v takovém tom jeho polospánku, jsem vztala od stolu a přešla jsem k oknu, které bylo kousek za ním. Když to shrnu.... Společenství duší.... tedy spíše výpravy, k hlídkovým věžím na jeho krajích, byly napadeny silnými hollow... Někteří se ještě z mise nevrátili.... a Gotei 13 utrpělo několik ztrát.... Situace je čím dál tím vážnější..... Začala jsem vysvětlovat. Kenshin jen otevřel oči a pozorně poslouchal.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 26, 2010 5:50 pm

Za kapitánkou druhé divize přiletěl pekelný motýl se zprávou, že vrchní velitelka požaduje přítomnost zástupce druhé divize. Byl vykonán závažný přestupek, proto také žádal přípravu cely.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Sep 26, 2010 6:21 pm

Kasumi Haruka

Stojím opřená u okna. Kenshin spí. Tu přiletí pekelný motýl. Po vyslechnutí zprávy, jsem se k sobě zavolala jednoho z nižších členů divize a poslala jsem ho připravit celu. Půjdu k vrchní kapitánce sama. Beztak nemám co na práci. Kenshin o tom vědět nemusí, ten bude spát, ještě, než se vrátím. Pomyslela jsem si. Pak už jsem bez dalšího zdržování vyrazila ke kasárnám 1.divize.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Sep 26, 2010 7:04 pm

Satoshi
Už notnou chvíli jsem opracovával horninu, kterou jsem obdržel. A už se to blížilo ke tvaru, který jsem tomu chtěl vštípit. Už jen poslední úpravy... A za chvíli budu moct skrýt svou tvář před sluncem... a dokončil jsem. A je to... řekl jsem, když jsem vzal do rukou věc, která měla připomínat masku. Je docela těžká... to budu ovšem muset vydržet... Jinak bych už nikdy nebyl schopen vyjít na denní světlo... a teď, když je SS v takové krizi nemohu zahálet.... je potřeba přinášet oběti... rozhodl jsem se a nasadil si masku...

Pro představu maska:
Spoiler:
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Sep 26, 2010 10:30 pm

Kasumi Haruka

Trochu pomalejším krokem jsme se dostali až ke kasárnám dvojky, kde jsem se na chvíli zastavila. Vězení je součástí druhé divize. Takže, do doby, než se Centrála 46 rozhodne, jak s tebou naloží, budeš pod mým dohledem. Tudíš, věřím, že tě ani nenapadne něco zkoušet. Řekla jsem klidným hlasem. A pak jsem znova pokračovala dál, směrem k vězení, kde už byla připravena pro hříšníka cela.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Sep 26, 2010 10:51 pm

Raiden Tomisura

Najednou se nad Kasumi a Newermindem objeví obrovský modrý fénix kolem kterého poletují blesky. Oba můžou cítit silné Reiatsu, které skoro každého nováčka složí. A hele Kasumi ale co to sebou vede za zmetka slabého? Koukal jsem na neznámého. Když jsme se blížili k zemi tak Farukon mávl křídly a pod námi se zvedl vítr. Asi 5 metrů nad zemí jsem seskočil a přistál měkce na trávě. Farukon se proměnil na Reiatsu a to reiatsu směřovalo do pouzdra co jsem měl za obi. Po vteřince se tam sformovala moje zanpakuto a pak jsem promluvil. Ahoj Kasumi. Koho to tady máš? Pousmál jsem se ale vypadalo to spíš jako škleb a políbil jsem jí na tvář. Pak jsem se podíval na Newerminda a čekal jsem že se určitě složí jelikož jsem nijak neomezoval své Reiatsu. Pak jsem posmutněl ještě více a podíval se opět na Kasumi. Slyšela jsi už o Yoshirovi a Suiren? Vypadáto že zachvilku nebude skoro žádný kapitán který by mohl ochraňovat Seireitei. Domluvil jsem a čekal jsem co mi odpoví. Má tvář byla na první pohled smutná a na čele jsem měl skoro až vrásky jelikož jsem přemýšlel o mnoho věcích ve stejnou dobu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Sep 26, 2010 11:12 pm

Kasumi Haruka

Raidene? Reagovala jsem překvapeně, protože jsem nečekala, že by se tu objevil. Ahoj. Ehm... tenhle?... To je Newermind Irenami, je to nováček. Vedu ho do vězení. Řekla jsem pak už s trochu větřím klidem. Povšimla jsem si, že na Irenamiho působí Raidenovo reiatsu. Raidene prosím.... nechci, aby se mi tu složil, musím ho odvést. Zvážnila jsem a chvíli jsem zas poslouchala, co říká. Co?!... To nemůže být možné... Tomu se mi nechce věřit. Ne, o tom jsem ještě nic neslyšela. Budeš mi muset říct, co se stalo. S vážným pohledem jsem se pak obrátila, a šla jsem dál, kam jsem měla namířeno. Irenami mě následoval a já lehce mávla rukou, čímž jsem naznačila, že má jít Raiden s námi.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Sep 27, 2010 5:04 pm

Raiden Tomisura

Vězení? No bezva to mi k náladě ještě přidá. Pak jsem se zahleděl na Newerminda. A co náš slabý zločinec provedl? Pak jsem trochu zklidnil Reiatsu ale stále to nebylo dost, takže Newermind sice už nemohl omdlít ale nebylo mu to dvakrát příjemné. Pak jsem se pomalu vydal krátce posečenou trávou za Kasumi a smutně jsem mluvil. No víš jak jsem babča zdecimoval kancelář. Důvod byl takový že jsme letěli na pomoc týmu od jižní brány. Kapitán Yoshiro zůstal na živu ale Suiren je mrtvá a Sora nejspíš taky. A ten tvůj třetí důstojník co nastoupil po mě je pěkný hňup. Omdlí a pak se ještě uráží a myslí si že jsem nějaká špína. A to jsem mu zachránil zadek. Při posledních slovech jsem vypadal dost na štvaně ale po chvilce se mi vrátil dost smutný a zamyšlený obličej. Další podrobnosti nevím jelikož jsem s Yoshirem a ani nikým jiným od té doby nemluvil. Postupoval jsem mlčky dál a díval se na oblohu. Raidene blíží se zlé časy, cítím to ve tvém srdci. Nesmíš se poddávat smutku, buď připraven. Už zemřelo moc lidí než aby jsi mohl dál smutnit. Ozval se uvnitř mě Farukon. Ano já vím Farukone ale podívej se na to. Zbylo nás dost málo kapitánů. Připomíná mi to historii. Ale nadruhou stranu se nechci dočkat konce Seireitei! Odpověděl jsem mu zpříma a šel dál.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Sep 27, 2010 5:39 pm

Kasumi Haruka

Pokračovali jsme. Raiden mi během cesty vysvětloval, co se událo. Chvíli po tom, co domluvil, jsme se octli u vězením. Ne.. nechci věřit tomu, že i kapitánka Suiren..... a Sora také... Alespoň, že Yoshiro to přežil.... Ale... co je to za sílu, která už dokázala připravit o život tolik kapitánů... a tolik jich zranit.... Co bude dál.... A jak je vůbec možné, že hollow získali tolik síly.... Když to ale Aki přežil.... tak už to chápu.... Přebrala jsem si vše v hlavě.
Před vězením mimo strážných stál i ten člen, kterého jsem poslala připravit celu. Postavil se před nás. Kapitánko. Cela je připravena. Oznámil. Dobrá práce. Teď do ní zaveď tohohle nováčka. Přikázala jsem, a postrčila jsem Irenamiho před sebe. Ještě, než si ho člen vzal, řekla jsem mu. Hned jak bude vynesen tvůj rozsudek, dozvíš se to. Pak už ho odvedli do jeho cely.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Mon Sep 27, 2010 5:43 pm

Newermind Irenami
Kapitanka 2. divizie ma odviedla do vazenia.Hmm... v kasarnach bolo lepsiepovedal.Ked ho iny shinigami zobral docely zastal a zakrical.Heej kapitanko a hodil jej svoj zanpakutou postrazte mi ho prosim vas a usmial sa.Potom odisiel do cely.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 9:44 pm

Ke kapitánce druhé divize přiletěl pekelný motýl se zprávou, aby se i s Newermind Irenamim dostavila před centrálu 46 k soudu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Sep 27, 2010 10:31 pm

Kasumi Haruka

Převzala zprávu od pekelného motýla. To se podívejme..... ještě před chvíli jsem neměla co na práci.... Počkej ještě! Zastavila jsem člena, ještě než vešel do věznice. Změna plánu. Pak jsem pohledem sklouzla na Irenamiho. Vypadá to že nebudeš čekat dlouho. Řekla jsem mu. Máme se dostavit k Centrále 46. Tak trochu zrychlíme tempo. Dodala jsem a svižnějším krokem jsem se vydala směr Centrála. Irenami mě následoval. A já šla prozatím takovým tempem, aby to stíhal.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Sep 27, 2010 11:05 pm

Raiden Tomisura

Zamrkal jsem a koukal jsem za Kasumi. Hej to mě jako opouští bezeslova? Zatvářil jsem se uraženě. Ale pak jsem se usmál. No ale když má hlídat toho vězně tak půjdu s nima. Třeba jí přivedu na lepí myšlenky než mám já. Došel jsem k Newermindovi a položil mu ruku na rameno a tajemným hlasem jsem mu šeptl. Nepokoušej se utéct, mě neutečeš. Vypustil jsem opět na vteřinku silné Reiatsu takže jsem skoro až čekal že ten mlaďas omdlí. Pak jsem se pousmál a došel jsem ke Kasumi. Takováhle bábovka má jít do Centrály 46? Co se to děje? Nemělo by se to vyřešit třeba jen s Babčou? Zeptal jsem se milým hlasem. Pak jsem jí jednu ruku ovinul kolem pasu a mírně se začervenal. Pak jsem ovšem zvážněl. Mohu tě o něco poprosit. Jestli se opravdu nepřítel chystá napadnout Seireitei slíbíš mi že v případě že budeme prohrávat tak se někde skryješ? Chvilku jsem hleděl na její sněhobílé Haori. Ale co to tu povídám... Plácl jsem se volnou rukou do čela. ... ty jsi kapitánka takže nikdy neutečeš. Zapomeň na to co jsem tady plácal. Takže a co to vzít k té Centrále trochu rychleji? Ty můžeš jít sama a já vezmu toho slabocha támhle. Ukázal jsem prstem na Newerminda. Zrovna jsme totiž došli z travnaté stezky na normální dlážděnou cestu. Tak už jsme zase v oficiální části. Pomyslel jsem si a zamířil směrem k Centrále po boku Kasumi.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Tue Sep 28, 2010 4:52 pm

Newermind Irenami
Nechal sa odviest na sud kapitankou 2 divizie, cestou ich zacal doprevadzat kapitan 8 divizie.Ked mu dal ruku na rameno a povedal ze sa nema pokusat utiest usmial sa na kapitana a povedal:Nebojte sa kapitan nikam sa nechystam,ale aj keby som usiel vas nezabijem,viete mi v 11. divizii mame jedno pravidlo nezabijaj slabochou pokial niesu len o krok od tvojho zabitia.Potom sa nechal v klude odviezt na sud.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Fri Oct 01, 2010 4:57 pm

Ichigo Imanagi
Vejde do výzkumné divize a je nadšením bez sebe.Prohlíží si všechno kolem sebe a takhle prochází každou místnost v divizi a poznává všechny výzkumníky.Jo přesně jak sem si představoval krása.
Ichigo88
Ichigo88

Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Oct 01, 2010 6:39 pm

Satoshi
Jestě jsem chvíli setval ve své laboratoři, abych si zvykl na nové krytí mého obličeje, když v tom se v kasárnách objevilo nové reiatsu. Komu může patřit... zeptal jsem se sám sebe Když tu teď není nikdo, tak asi budu muset jít já... bože to je otrava... postěžoval jsem si, utlumil reiatsu na pro ostatní přijatelnou hodnotu, s maskou a černým haori kapitána 12 divize jsem nakonec tajným východem jsem opustil laboratoř a ocitl jsem se na vyvýšené ploše, odkud vedla dvě schodiště a též poskytovalo dobrý výhled na vstupní halu. Viděl jsem pracovníky výzkumného ústavu jak pracují na počítačích s nelegálním Windows XP Home Edition a někoho nového, jak se se všemi seznamuje. Pomalu jsem scházel dolů a klidným, díky masce velmi hlubokým hlasem jsem pronesl směřem na nového. Ty jsi kdo?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Fri Oct 01, 2010 9:05 pm

Ichigo Imanagi
Zdraví se s jednim výzkumníkem když v tom se ozve hlas Ty jsi kdo? Otočí se a vidí kapitána Satoshiho jak kouká směrem k němu. Udělá kolečko aby se ujistil že to bylo na něj a pomocí shunpa se objeví před kapitánem Satoshim.S úžasem si prohlíží jeho masku.Na co ji asi má? pomyslí si a ihned začne mluvit. Konichi wa Satoshi taichou jmenuji se Ichigo Imanagi a byl jsem přidělen do 12. divize jako nový důstojník
Ichigo88
Ichigo88

Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 19 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

- Similar topics