Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4. divize

+8
Mishkenzie
Akkaku Naito
Aki
WrongSign
Solas
Nawaki
Eyuurin
passionpower
12 posters

Strana 12 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Goto down

4. divize - Stránka 12 Empty Re: 4. divize

Příspěvek pro passionpower Thu Mar 10, 2016 4:31 pm

Yato, Akkaku, Akachi-> Recepční se vás dívala dosti překvapeně. Hlavně proto, že než stačila odpovědět, tak na půlku otázky odpověděl už někdo jiný. "Stein-taichou je...tedy někdo říkal, že ho viděl vejít do baru Na poradě..." odpověděla vám tedy na první část otázky. "Zkuste prádelnu, popřípadě kousek dál je obchod s dárkovým zbožím a uniformami." pronesla na otázku ohledně oblečení a ukázala za sebe na zeď, kde visela dost velká mapa nemocnice.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Mar 14, 2016 12:55 am

Akachi Naito

A najednou se zjistilo, že ten šupák, do kterého před nějakou to chvilkou Akachi strčil, je one Yato, který měl jít s Akachim a spol. na misi. Akachi se trochu ušklíbl.
To musí být nějaká chyba, tohle s náma na misi nemůže..
Ukázal na naháče, tedy na Yata a potom nahodil hned zoufalý pohled na svého bratra. Proč se tehdy Akachi hlásil na tu akademii, kdyby byl býval věděl, že bude muset jednou velit šupákovi s odkrytou zadnicí, svému otravnému bratrovi a no..Daisukemu, tak by by býval zůstal doma a spal. Bohužel musel být kdysi aktivní a jednou přijít někam na čas a díky tomu se i dostal na akademii a no..teď je tu.
Jejda..tak si kolem sebe hoď nějaké prostěradlo a jdeme do baru..vezmeme Daisukeho a mizíme..
Oznámil nakonec směrem k Yatovi a lehce protočil oči. Byla to otrava.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Mar 20, 2016 5:29 pm

Akkaku Naito

Podíval jsem se na Akachiho a zabručel směrem k Yatovi: Omluvte chování mého bratra. Dojděte si v klidu pro oblečení a pak ihned vyrazíme. pak jsem se podíval na Akachiho, naklonil jsem se k němu a šťouchl ho do žeber: Na mtuhle misi jdou dva kapitáni, jeden z nich dokonce patří k těm starším a zkušenějším. A ty to nejsi. Teoreticky bych s vámi neměl jít ani já. Poznámky si schovej až zjistíme, že je vážně k ničemu, nebo tak...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun Mar 20, 2016 9:10 pm

Yato

Úplně jsem odignoroval všechny ty poznámky a další věci okolo co ti dva řekli, přišli mi celkem blízký. Když Akachi protočil těma očima přišlo mi hned na mysl, že se mi musel zřejmě podívat na můj zadek ... no co už, je přece v nemocnic. Má aspoň štěstí, že neviděl nějakého starého dědu s kapačkou. Brrrr .... dosti nechutná představa až mi přejel mráz po zádech. Takže jsem svojí pozornost hlavně přesměroval na tu mapu a pozorně si jí prohlédnul. Byla celkem velká což není na nemocnici nic neobvyklého. Když jsem si zapamatoval kde by měla být ta prádelna, tak jsem se otočil znovu na ty dva s kterýma bych měl jít na nějakou misi. Radši jsem byl otočený tak aby je nedráždila moje holá zadnice "Můžete jít napřed ... já se zatím půjdu obléct a někde se střetneme" navrhl jsem jim. Pokud k tomu neměli nějaké připomínky tak jsem ještě chvíli vyčkal aby mi řekli místo srazu a potom jsem vyrazil směrem k prádelně. Dobrodružství po nemocnici začíná!
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Mar 25, 2016 5:44 pm

Akachi Naito

Protočil oči, každopádně nakonec nahodil úsměv a podíval se na Yata.
Fajn, sejdeme se u baru, jak říkala tady paní...nebo slečna?
Akachi se podíval na slečnu u recepce a lehce nadhodil obočí. No potom se podíval na svého bratra a no..poslouchal, ale jeho bratr sám musel poznat, že je mu to dost šumák.
Ale skupinu vedu já..tak pojď, jdeme do báru..
Pravil s úsměvem a poplácal bratra po zádech. No následně pomocí shunpa zmizel. Směr bar Na poradě.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Mar 27, 2016 1:12 am

Akkaku Naito

Povzdechl jsem si a vyrazil za svým bratrem. Snad nás Yato Na Poradě najde. pomyslel jsem si v duchu a ještě si v hlavě přehrával situaci. Dva kapitáni. Assassin. A šupák? Pochybuji. Ten chlapec určitě není obyčejný člen, jinak by ho s námi neposílali... snad. přes tyto úvahy jsem ovšem byl plný obav po celou cestu.

--> Bar Na Poradě
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Mar 29, 2016 6:20 pm

Yato

Jednoduchým kývnutím hlavy jsem odsouhlasil místo našeho setkání. Byl jsem natěšený, už jsem neměl alkohol nějakou dobu a trochu už mi začínala chybět ta chuť saké ... i když ne všechna co jsem ochutnal byla skvělá, takže jsem ještě při tom doufal aby ho tam měli dobré. Ti dva odešli a já si to už kráčel přímo k dané prádelně, přidal jsem do kroku, protože už mě začínal otravovat ten vzduch co se celý čas opíral a třel o moje dvě zadní půlky. Pokud mě nic cestou nezastavilo, něco urgentního, tak jsem se ocitl před dveřmi prádelny. Opatrně jsem otevřel dveře a nejdřív jsem nahlédl dovnitř. "Omluvte mě ..." řekl jsem do prádelny tichým hlasem. Hodně jsem doufal aby tam nikdo nebyl a já se mohl rychle a v klidu převléknout. Vešel jsem dovnitř a začal se porozhlížet po nějakém tom černém kimonu co nosí většina shinigami.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Apr 18, 2016 1:21 am

Yatokagami -> Oba jste se opět sešli v prádelně. Jak vzrušující... kdyby to viděli Yaoi fanynky, ale pro vás to nebylo nějak moc extra. Uvnitř momentálně nikdo nebyl, ale byla tam hromada vypraných uniforem, čistých, praných v Kidomexu, jenž zachová látku hebkou a pružnou. Yato se mohl přesunout tam kam měl, Kagami mohl vyrazit prohánět holky.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Wed Apr 20, 2016 6:11 pm

Yato

Vešel jsem už dovnitř a koho bych tam nenašel. Kagamiho, jak nečekané. Ale vážně, čekal jsem, že se bude snažit u nějaké sexy sestřičky a ne, že bude v prádelně. Nad touhle myšlenkou jsem se trochu pousmál a pokračoval k čistým uniformám. Cestou k nim, jsem Kagamiho samozřejmě zase pozdravil. Dále jsem si vybral hned tu první co byla po ruce a lehce jsem si k ní přičichl, jestli náhodou nějak zvláštně nesmrdí nebo něco takového. Potom jsem jí zkontroloval, jestli nemá nějaké fleky apod. a jestli na ní nic nebylo, oblékl jsem si jí. Šel jsem za něco co by zakrylo mé nahé tělo které jsem zrovna oblékal. Nemyslím si, že pohled na mě by ho nějak zrovna lákal, spíš naopak. Potichu jsem se tam převlékal, pokud mi nic Kagami nechtěl tak jsem nevydal ani hlásku a v klidu jsem se zase vracel ke dveřím které vedly do chodby nemocnice a následně se připojit ke skupině s kterou jdu na neznámou, pro mě, misi.
Směr Bar "Na Poradě"!

>>>> Bar "Na Poradě"
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed May 04, 2016 10:07 pm

Kagami

A tak Kagami našel nějaké oblečení. Pořádně to prohrabal, dokud nenašel něco, co by mu bylo. To pak pořádně prohlédl, jestli na tom není třeba vyšitý nějaký holčičí obrázek čirou náhodou nebo tak něco a když nic nenašel, tak si začal natahovat kalhoty. Yato se mezitím schoval, aby se převlékl. Kagamimu to bylo fuk. Chlapi ho nezajímali. Když si oblékl kalhoty, sundal si ty nemocniční hadry a dooblékl se. Pak se vydal najít nějakou pěknou sestřičku.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down