Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cesta na Sever (S)

+5
Aki
Eshen
Akkaku Naito
DarkLezdgar
Myamoto Usagi
9 posters

Strana 8 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Goto down

Cesta na Sever (S) - Stránka 8 Empty Re: Cesta na Sever (S)

Příspěvek pro Solas Fri Mar 13, 2015 4:21 pm

Tajemná

Dobrá... Promluvila jasně a zřetelně.
Pak vytáhla své zanpakuto...Mizu wa kinaga de, mizu wa  matte, mizu wa itsumo katsu - Arieru!(Voda je trpělivá, voda si počká, voda vždy zvítězí - Ariel!) Silný nárůst reiatsu zdemoloval bariéru, katana se proměnila v dlouhý, pouze vodou tvořený, bič.
Akachi se vrhl po achilovkách, ale Tajemná mu omotala bič okolo ruky a škubnutím odklonila jeho ruku stranou. Současně po Akakkuovi vyslala Rikujōkōrō, aby ho odstranila z cesty. Podlaha pod vámi se propadla a strop se začal hroutit také. Kapitánka Taiketo byla plně soustředěná na to, aby se zrovna vyhnula jednomu obřímu padajícímu kusu.

Eshenovi se najednou začala pod nohama propadat dlažba. Když nahlédl dovnitř uviděl...hodně lávy...a regálů řítících se do ní...a taky bratry Naitovy, jak bojují s Mu...a nakonec...Kapitánku...zrovna uhýbala jednomu obřímu balvanu...hrozilo, že je celá pevnost zavalí.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Mar 13, 2015 4:39 pm

Akachi Naito

Shikai té dívky ho poměrně překvapil, i rychlost a síla kterou vládla. Nejspíš jí trochu podcenil. Ale mohlo mu to dojít, vzhledem k událostem, které se staly. Přeci jen nemrtvák mluvil o tom, že už se o to v minulosti pokusila, takže byla nejspíš už jedna ze starších. Když Akachiho omotal bič, tak neotálel a ihned si vzpomněl na jedno hado.
Hadō #11. Tsuzuri Raiden!
Pravil a doufal v pouze to, že voda toho biče opravdu vede elektřinu stejně jako klasická voda. Co já vím, tak Hado lze použít tak, aby proud šel pouze jedním směrem (alespoň Hisagi ho tak použil) a tak tedy Akachi doufal, že nezraní sebe. Pokud bič povolil, nebo dívku úder zasáhl, tak se Akachi pokusil dívku napadnout seknutím po šířce zad. Akachi věděl, že řez jeho zanpakuto je velmi bolestivý, zvlᚍ v těchto partiích.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Fri Mar 13, 2015 5:14 pm

Eshen

No, někdo musel zůstat pozadu, aby hlídal, jestli je někdo nepronásleduje a nechce obklíčit, žejo. To bylo všem jasné. Byla to důležitá práce.
Ale Eshena to fakt nebavilo, a záviděl ostatním, co se vydali dál. Alespoň mají trochu akce. No, pak se začalo všechno třást.. Eshen včas využil reiatsu, aby nespadl dolů, a když tak koukal dolů, co se to pod ním děje...
.. no, vlastně už nikomu nijak moc nezáviděl.
Každopádně, obhlédl rychle situaci. Brášky nechal tak, jak byli. Ne, že by jim nechtěl pomoct, ale rychle si všimnul kapitánky, která se zdála být v nesnázích.
Byl čas na efektní příjezd modrého rytíře.
"Střílej, Kurokamakiri!" pronesl první, a rozeslal tři části své jedné časti shikaie mezi padající suť, aby to fungovalo jako vodič..
Eshen na nic nečekal, a pustil se směrem k vrchním kusům suti, jež ohrožovali kapitánku. Přiskočil až k němu, napřáhl se pěstí..
"Hadō #11. Tsuzuri Raiden!" Zakřičel, a spustil dolů blesk. Tak, aby pořádně do těch kusů fláknul, udělal z nich prach, a jako vodič používal právě ty kousky shikaie, jež tam už měl připravené. Dokud je tu Eshen, kapitánka se nemusí bát nebezpečí!
..Teda, no, snad.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1105
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 2:17 pm

Akkaku Naito

Když po mě Mu vyšlehla, tak jsem rychle skočil stranou. Své čepele jsem ale poslal k ní a na bratra zavolal: Drž ji! Niju Eisho! Bakudo #30: Shitotsu Sansen! Bakudo #37: Tsuriboshi! použil jsem opět svou oblíbenou techniku násobení kido a nejdřív proti Mu poslal poutací kido a pak druhým vytvořil síť nad námi, která by nás měla ochránit aspoň na tak dlouho, aby měl můj bratr čas rozsekat naši zrádkyni. A já věřil, že to zvládne.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Mar 15, 2015 1:55 pm

Edit: Blbě jsem to popsal, zanpakuto je rukojeť z níž se táhne vodní bič.

Tajemná

Okamžitě přerušila spojení mezi rukojetí a bičem, čímž ji hado nezasáhlo, na druhou stranu tak uvolnila sevření, což umožnilo Akachimu jednat.
Když se dostal za ní a sekl, střetlo se jeho zanpakuto s bakudem, které zabránilo zatnout do jejích zad.
Předvídatelné! Hadō #54. Haien. Vystřelila mu hado přím do prsou.
Tim se ale odhalila Akkakuovi a tak jí jeho bakudo přišpendlilo ke zdi. Síť dokázala na chvíli zpomalit rozpadávání stropu.

Eshenovi se podařilo rozdrtit šutr a zasáhnout úlomky nejen kapitánku Suki, ale i Akkakkua. Nebylo to nic strašné, ale příjemné taky ne.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Mar 15, 2015 2:24 pm

Eshen

No, jasně, sice to nevyřešil úplně nejlíp a úlomky stejně dopadly na jeho kapitánku..
Ale, mnohem lepší, než kdyby do hlavy dostala celým tím kamenem, eh?!
Pak se ale ze své pozorovatelské pozice pustil rovnou dolů na místo, kde byla jeho kapitánka. Přiletěl tam, a postavil se vedle ní.
"Kapitánko, jste v pořádku?!" zeptal se prvně, s taseným zanpakutou, otočený na tu.. no, asi soupeřku, která bojovala s Naiťáky.
"Modrý rytíř zapomněl zakalkulovat protivítr..." pronesl, a podrbal se po zátylku s výrazem "Pardon, to jsem podělal, nechtěl jsem." Pokud ale byla v pořádku a všechno okej sanšajn, tak se připravil k boji, do pevného postoje, a čekal, jestli kapitánka taky vyrazí.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1105
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Mar 15, 2015 7:52 pm

Akachi Naito

Samozřejmě ani on není takovej blázen, aby šel do souboje bez nějakého esa, jak se vyhnout překvapivému útoku.
Utsusemi..
Zašeptal, když už holka mluvila o předvídání a hadu. Hado by tedy mělo spálit jeho oblíbený plášť na prach. Což Akachiho samozřejmě trochu mrzelo, ale lepší než aby se nechal sám proměnit v prach. Akachi měl tento pohyb obzvlášť v oblibě, protože byl velice překvapivý i pro nepřítele, který si mohl myslet, že souboj už dávno vyhrál. Akachi tedy využil tohoto překvapení a bakuda jeho bratra a rozhodl se zaútočit na přímo. Toužil po krvi té ženské jako nikdy, deptal ho její hlas. Byl mnohem radši, když byla němá. Proto jí chtěl udělat pěknej řez táhnoucí se od ramena až ke kyčli.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Mar 15, 2015 9:17 pm

Akkaku Naito

Se dvěma čepelemi jsme se přemístili tak, abychom byli každý jinde a mohli situaci sledovat z více míst a úhlů. Opravdu jsem netoužil být opět zasažen úlomky Modré smrti a navíc jsem chtěl mít Mu pořádně ohlídanou. Když proti ní vyletěl můj bratr, tak jsem okolo postavil bariéru, ve které jsme byli já, bratr a Mu, ale i Eshen a Suki.
Dvě mé čepele vyletěli za Akachim a kryli mu záda.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Mar 20, 2015 8:35 pm

Tajemná/Mu

Skoro si myslela, že už tě má, když si použil ten nejstarší bojový trik na světě, zdrhání. Když ses pak obrátil o 180, aby jsi zaútočil, měl jsi pár sekund k dobru.
Pak se rychle otočila, stáli jste si čelem v té krátké a přitom tak dlouhé chvíli. Vaše pohledy se střetly, její chladné zelené oči a ty tvé. Jediný náznak jakékoli emoce v její tváři však smetlo něco, co jsi nečekal. Když jsi se napřáhl k útoku, v jejích očích jako by se najednou zablesklo...uviděl jsi...až panickou hrůzu...ale nekoukala na tebe...spíš za tebe...jako by jsi v ní něco vyvolal...

Pak najednou.........

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ozval se jekot, který měl velmi daleko k předchozím povýšeným a chladným jednáním. Její reiatsu doslova explodovalo nahoru. Její bič ze sebe vychrlil mohutný příval vody, který se začal destruktivně hrnout od ní. Za chvíli zmizela za vodní stěnou....

Akakku ucítil podivný pocit...bylo to...jako když voní a chutná statická elektřina...velice divné...

Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Mar 20, 2015 10:54 pm

Akkaku Naito

Začaly se dít divné věci jedna za druhou a Akkaku už z toho měl hlavu jako balón. Když se do toho ještě připojilo zmizení Mu ve vodě a statické chvění onoho reiatsu, jen jsem na všechny zařval: Stáhnout mimo tento komplex! sám jsem zrušil bariéru a shunpnul se nahoru. Věděl jsem, že něco takového již podzemí nemělo šanci vydržet dlouho. Začal jsem pak nad vstupem do komplexu sestavovat soustavu bariér, které zaktivuji, až vyběhnou všichni ven. Dával jsem si záležet, jako bych měl pečetit zuřivý souboj Vasto Lorde a kapitána.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Mar 23, 2015 9:21 pm

Akachi Naito

Chvíli hleděl té dívce do očí a skoro pocítil něco jako lítost. Když v tom celou tu krásnou, skoro až romantickou, scenérii pokazil ten její strašlivej jekot. To probudilo Akachiho z mírného výpadku a okamžitě začal reagovat na náhlou změnu situace. Pomocí shunpa se dostal nahoru za svým bratrem.
Co to do háje je?
Zanadával a koukal na to, co se děje tam dole.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Apr 05, 2015 7:56 pm

Voda opadla a Tajemná zmizela....nevěděli jste jak to dokázala...ale nezbylo po ní víc než jen stopa reiatsu. Bylo to záhadné...ale bylo to tak...zbytky Severní věže se zhroutili do hlubin.
Byl konec...zjistili jste, co se zde stalo a také...že existuje někdo...někdo tajemný...kdo za to mohl...a ten někdo teď mohl být kdekoli.

Tak to je konec přátelé...sbalte si své sakypaky a vraťte se domů.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Dec 11, 2015 11:38 pm

Kioshi Hikaku

Pořád mlčky kráčel se svým společníkem a přemýšlel nad touto zvláštní misí. "Co jsi to předtím říkal o té hoře? Že se kolem dějí divné věci? Co přesně si mě lna mysli?" Hikaku měl hory rád, i přesto, že ho minulý kapitán deváté divize nutil na jednu takovou, neskutečně strmou a bez cest, vylézt bez pomoci reiatsu. "Jo a jestli se můžu zeptat, co to tvé shunpo?" Zaměřil se na jeho reiatsu, aby zjistil, kdo ho vlastně doprovází. Chtěl si cestu zkrátit povídáním, dokud to jen šlo proto takový zájem. Samotný by putoval v tichu, popřípadě rozmlouval s Kabashim.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Dec 11, 2015 11:53 pm

Hikaku->Jakmile ses zeptal na podivnosti kolem hory, Daikimu se rozzářili oči nadšením. Asi ses právě trefil do jeho oblíbeného tématu. "Huhu.." vydal ze sebe. "Říká se, že kolem té hory se nevyskytují žádná zvířata a dokonce i ptáci se jí vyhýbají. Když se ale některé přiblíží..." začal povídat "...ptáci začnou padat oblohy a zvěř se prostě kácí k zemi. Někteří také říkají, že lidé, kteří se na tu horu někdy vydali, se již nikdy nevrátili a někdo zase, že prý poblíž žijí zvláštní stvoření. Je to prostě Tajemná hora." vysvětlil ti a tvářil se, že tomu plně věří. Pak ses ho zeptal na jeho shunpo. Párkrát překvapeně zamrkal a pak se lehce zachechtal a zazubil. "Co bych to byl za důstojníka druhé divize, kdybych byl pomalej? Plus...v Onmitsukido se na tohle klade velký důraz." pronesl. "Jo a znám spoustu zkratek." křenil se.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 12, 2015 12:40 am

Kioshi Hikaku

Nad jeho vyprávěním se také začal pousmívat. Znělo to strašně tajemně a o to víc to Hikaka lákalo. "Na vedení asi ví, co mám rád" uchechtl se. I když by těm věcem rád věřil, určitě pro ně najdou rozumné vysvětlení, tedy pokud se tam tyto podivnosti opravdu dějí. Zmínka o Omnitsukido ani o tom že je důstojník ho nežrala tolik jako to s těmi zkratkami. Někdy bude muset jít na průzkum. "Zní to všechno zajímavě, za jak dlouho tam asi budeme?" Otázal se a doufal, že to bude brzo. Už je to nějaký ten pátek, co byl na nějaké pořádné misi, proto byl tak natěšený a pln energie. Ale nejraději by šel sám, to vzrušení a napětí měl rád. Ale jeho společník mu nijak zvlášť nevadil, i přes to, jej pořád hlídal, přeci jen ho zatím neznal, a proto si musel dávat dobrý pozor. Celou cestu hleděl střídavě na nebe a na společníka a sem tam so zase pískal nějakou tu melodii.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 12, 2015 11:03 pm

Hikaku-> Daiki si dál v klidu šel vedle tebe s rukama za hlavou a sledoval nebe nad vámi. Dneska bylo hezky. "Kdo ví. Ale řekl bych tak do večera, max do rána že bychom tam mohli dojít." odpověděl ti. Nevypadalo to, že by si všiml, jak na něj věčně zíráš. Buď a nebo to na sobě nedával vůbec znát. "Máte rád záhady?" zeptal se tě najednou zničehonic Daiki.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Dec 13, 2015 1:25 pm

Kioshi Hikaku

Byl celkem rád, že si Daiki pozorování nevšímal, navíc na něj nečuměl zas tak často. "Jo, to je celkem přijatelný čas." zareagoval na první odpověď. Pak bylo chvíli ticho, které hodlal brzy něčím vyplnit. K jeho štěstí, byl ale Daiki celkem mluvný. "Záhady? No to se ví, jsem takový trochu snílek." Byl rád, že má takového společníka. "Předpokládám, že ty asi taky, vypadáš docela natěšeně." Na chvíli se zastavil a zaujatě hleděl na hejno letících ptáků, vnímal foukající vítr a poněkud čistší vzduch. Byli jen kousek od domova, a přesto už to zde vypadalo jinak. Pak dále pokračoval za Daikim.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 13, 2015 2:24 pm

Hikaku-> Jakmile jsi řekl, že máš rád záhady, Daiki doslova ožil. "Přesně tak. Miluju záhady!" odvětil nadšeně. "Slyšel jste už o sedmi divech Seireitei?" zeptal se tě. Byl ve svém živlu a bylo to na něm vidět. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Dec 13, 2015 4:32 pm

Kioshi Hikaku

Šlo vidět, že ten maník se v tom asi dost vyžívá. "Ne neslyšel. Rád se o nich něco dozvím." Slyšel o sedmi divech světa, ale že by i Seireitei měl své vlastní. A dokonce devět? Hikaku se nemohl dočkat, co to asi bude? Třeba kolem některého z nich už určitě šel a nikdy ho ani nenapadlo, že by mohlo jít o nějaký div. Čekal na odpověď či vyprávění a byl připraven hltat každé slovo.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 13, 2015 10:26 pm

Hikaku-> Daiki se zatvářil překvapeně, že takový milovník záhad jako ty neví o sedmi divech Seireitei. Pak se ale jeho výraz změnil na ještě nadšenější. "Noo....tunely, které spravovala čtyřka, se táhnou pod celým Seireitei, to jistě víte. Říká se ale, že se jimi dá dostat kamkoliv...i do Hueco Mundo a tak. V osmičce prý zase mají tajnou místnost plnou toho nejkvalitnějšího chlastu, který nikde nekoupíš. V desítce je prý taky tajná místnost, ve které je údajně ukrytá zvláštní kniha....říká se, že, když do ní napíšeš něčí jméno, zamiluje se do tebe.....a nebo umře..teď si nejsem jistý...V onsenu se zase o půlnoci za úplňku voda na chvíli ochladí až o deset stupňů. Další je kočka zástupkyně deváté divize. Umí mluvit a má rozdvojený ocas. Údajně ale oplývá ještě dalšími nadpřirozenými schopnostmi. Šestý div se týká Ban-Kaie. Říká se, že se v něm občas objeví vzkaz ze záhrobí, ale vždy jen v jednom výtisku odkud pak zase zmizí. A ten poslední se týká naší divize...v našem vězení straší mrtví vězni." pronesl Daiki. "Když nad tím teď ale tak přemýšlím...je jich ještě víc. Není tam stůl kapitána osmé divize nebo to, že dvanáctka tajně staví obří roboty na ovládnutí světů...nebo to o těch myších..." zapřemýšlel nahlas.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Dec 13, 2015 11:52 pm

Kioshi Hikaku

Pousmál se. "Ehm. O tom všem vím, nikdy jsem to ale nebral jako nějaké divy." Jestli tohle mělo být to nejsuprovější na Seireitei, tak byl zklamán. "Do toho skladu osmé divize jsem jako její člen chodil chlas.... Teda hlídal jsem to tam.". Pak se začal pořádně smát. "Řeknu ti ještě o jednom divu." Nemusel se na něj ani dívat, věděl, že bude nadšen. "Když jsem odcházel z osmé divize a stal se kapitánem sedmičky, pár láhví, a tím myslím opravdu hodně, jsem si vzal sebou. Ve své ložnici mám soukromý tajný sklad." Nemohl se přestat smát. Představoval si výraz kapitána Tomisury, až to zjistí. "A pak, že ta naše sedmička není zajímavá."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Dec 14, 2015 12:00 am

Hikaku-> Daiki se zatvářil zase překvapeně, když jsi řekl, že o divech přeci jen něco víš. Zajímavé. Jakmile jsi začal s tím, že mu řekneš ještě o jednom divu, zatvářil se opravdu nadšeně a vypadal, že hltá každé tvoje slovo. Když jsi to ale dopověděl, jeho nadšení zmizlo jako plamínek svíčky, kterou někdo poleje kýblem vody. "Ehm...o tom vím zase já." poznamenal. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Dec 24, 2015 8:22 pm

Kioshi Hikaku

To že o tom jeho společník věděl ho zarazilo, ale nedal to nijak zvlášť znát. "O jiných zajímavostech nevíš? Předpokládám, že než dojdeme na místo určení, budeme mít na povídání času dost." Vůbec netušil jak dále rozvinout tuhle konverzaci. V hlavě už měl jenom horu a kámen s neskutečnou mocí. Stejně mu to nešlo na rozum, jak něco tak mocné může jen tak trčet někde na vrcholku hory, popřípadě v ní.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Dec 25, 2015 3:48 pm

Hikaku-> Daiki se zamyslel. "No...někde za Rukongai je údajně les, do kterého, když někdo vstoupí, tak nadobro zmizí...také ale existuje verze s tím, že, kdo tam vstoupí, ztratí kompletně paměť. Docela rád bych to někdy omrkl, stejně tak i těch sedm divů Seireitei. Nebo taky tu vyschlou fontánu v Rukongaii, kde prý jednou za měsíc přesně o půlnoci při úplňku, začne téct voda a tomu, kdo do ni nakape svou krev splní přání." pronesl ninja zamyšleně. "Teď mě ale nejvíc zajímá, co najdeme na té hoře." dodal pak a podíval se na tebe. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jan 14, 2016 10:06 pm

//Mise odložena
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: