Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cesta na Sever (S)

+5
Aki
Eshen
Akkaku Naito
DarkLezdgar
Myamoto Usagi
9 posters

Strana 5 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Cesta na Sever (S) - Stránka 5 Empty Re: Cesta na Sever (S)

Příspěvek pro Eshen Tue Dec 30, 2014 12:13 am

Eshen

Už tak byl zatraceně odříznutý, tak proč to ještě nezhoršit.
K ostatním to bylo daleko. K věži taky. Ale... jednou je porazit bude muset. Taky viděl, jak kapitánka mrtvoly pálila, a že to funguje stejně dobře, jako jeho shakkahō, asi ještě lépe. Ta se o sebe postará.
A tak se pomocí shunpa snažil dostat k chokepointu u Severní věže, aby je tam mohl pálit po skupinách a ne jen po jednom.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Dec 30, 2014 12:16 am

Akachi Naito

To, že se hlava rozpadla Akachiho potěšilo. Tu novinu však nemohl poslat dále, protože si evidentně každý našel svůj způsob, jak hnusáky zabíjet. Věděl, že i když je magor co nehledí na zranění a seká dokud může, tak je tady úplně bez šance. Z mrtvolných mrtvol nepadalo moc krve, takže používat Shikai nemělo asi zcela logiku, protože samotné mrtvoly asi ani bolest necítí. Poté si však Akachi všiml nějakého reiatsu. Vyskočil vysoko do výšky, kam snad ani mrtvoly nevyskočí a obhlédl bojiště. Akachi si nebyl jistý, jestli má pronásledovat zdroj toho reiatsu, nebo pomáhat dále svým přátelům na bojišti. Ale to by nebyl Akachi, aby se rychle nerozhodl a hrdinky nezačal jednat. Přeci jen Modrovlásek byl asi pěkěn chytrej chlapík, co už našel pro ně dost výhodné místo u Severní věže. A když to zvládli v soutězce Sparťani, tak to zvládnou i Shinigami!
Možná bude něco vědět..
Pravil potichu a pomocí shunpa se vydal směrem, kde mizela ona postava. Zkusil ještě vycítit znovu ono reiatsu, jestli má pronásledování vůbec cenu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Dec 30, 2014 1:56 pm

Eshen se vydal úzkou průrvou směrem k Severní strážní věži. Mrtvoly, které si ho všimly se okamžitě vydaly za ním do úzkého prostoru, kde je měl všecky z jedné strany. To ti dávalo možnost soustřeďovat silnější útoky v jednom směru. Také sis tolik nemusel krýt záda.
Najednou z chumlu mrtvol přiletěl Byakurai.

Akachi vyskočil vysoko nad bojiště, avšak střetl se s nějakou starou silou, starým "kouzlem" která z něj začalo odsávat reiatsu, což mu bránilo i držet se ve vzduchu. To vysvětlovalo, proč nikdo jen tak nepřeskočil do vzduchu a nepřeběhl hory. Záhadné reiatsu se ale vzdalovalo dále do hor, směrem k Severní věži.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Dec 30, 2014 2:05 pm

Eshen

Konečně je všechny dostal do jedné řady. To bylo docela dosti příjemné. To, že na něj někdo odtamtud vystřelil byakurai, to už příjemné nebylo.. a hlavně Eshen vůbec nechápal. Byla tam snad zombie, která ještě dokázala udržet panty dost na to, aby mluvila? Nebo ještě hůř.. někdo živý?
Eshen už měl zanpakutou připravenou. "Bakudō #39. Enkōsen!" zařval, aby odrazil Byakurai.
"Hadō #32. Ōkasen!" napojil na to hned druhé Kidō, které by mohlo dobře fungovat proti takhle na sobě naplácaných nepřátelích. Připadal si jako čarovník, když to tam takhle házel.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Dec 30, 2014 8:38 pm

Eshenovi se naštěstí podařilo odklonit a okamžitý protiútok doslova rozmetal mrtvoly na kousíčky a uvolnil tak cestu před Eshenem. Co teď ale Eshen hodlal dělat? Běžet za kapitánkou? Pokusit se na sebe nalákat víc mrtvol? Vyběhnout vysoko do hor k strážní věži?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Dec 30, 2014 8:47 pm

Akachi Naito

A tak začal padat dolů.
Sakryš..
Řekl si a už se připravoval na další střet s těma ohavama. Uchopil meč dvouma rukama, silně se napřáhl a k posilnění použil ještě menší dávku reiatsu a udeřil přímo do země. Celé to mělo být spíš na odražení jejich útoků, pokud vše šlo podle plánu, tak se začal pomocí meče a shunpa probojovávat k Severní věži. Snažil se vyhejbat větším skupinkám nepřátel.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Dec 30, 2014 8:48 pm

Eshen

Všechno to dopadlo naprosto wunderbarově. Zombíci byli vymetáni z cesty, a byakuraiem taky nedostal. Jenže, co teď? Byl tam sám, na úplně jiné straně bojiště, než ostatní. Měl snad jít zpátky pomáhat? To ne. Poradí si. Tím by je možná tak urazil.. a on jim věřil. A věřil, že i sám si povede dobře...
I nalákání více zombíků ho napadlo, ale.. Boromirův Gondorský roh si tak nějak zase zapomněl doma, a na uzené je taky nalákat nemohl, protože ho většinu dal do skladů kapitána 8. divize. Celkově neměl moc prostředků, jak je na sebe dostat... a tím pádem se nepustil ani do toho.
Jeho čekala sólová mise. Ať se stalo co se stalo, tohle byla hlídka Severní věže. Něco se tam stalo.. a tam by mohl být i zdroj toho všeho.
Opatrně, aby ho nějaký neřád zase nechytil, ale přesto rychle, se vydal ke strážní věži. Mezitím se snažil i chytat reiatsu.. nejen, aby měl jisto, že všichni ze skupiny jsou naživu, ale taky, aby viděl tam, kam běží, kdyby tam něco s reiatsu bylo..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Dec 31, 2014 5:50 pm

Akkaku Naito

Vytvářel jsem obranu pro Mu, Suki a Akachiho. Pak jsem přes své čepele poslal všem zprávu. Objevuje se jich víc a víc, všichni se stáhněte! podíval jsem se dál na Eshena a pak poslal jeden chakram do vzduchu a blikal na Eshena. Morseovkou jsem mu poslal krátkou zprávu: Je jich tu moc. Stáhni se dál. Sám jsem se rozhodl pro jiný krok. Zatímco mé čepele kryly spolubojovníky, já jako správný mistr assassin obcházel bojiště a snažil jsem se dostat k Eshenovi. Byl jsem bez zanpakuto. Ale snad by to mělo fungovat.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jan 06, 2015 11:08 am

Trochu to popoženem, dámy a pánové..

A tak jste všichni pomalu ustupovali směrem k severní strážní věži. Mrtví se valili soutěskou za vámi, ale nedokázali v tak úzkém prostoru využívat své početní převahy a tudíž se vám dařilo prchat. Pak jste dorazili na něco, co vypadalo jako malá náhorní plošina, na níž se nacházely trosky nějakého městečka. Bylo zaváté sněhem a ledem, ale stále bylo vidět ohořelé trosky domů. Podle velikosti zde mohlo žít až několik stovek duší.
Nad tím vším se tyčila obří, do nebe sahající, pevnost. Dle její velikosti se dalo odhadnout, že v plném stavu mohla mít osádku kolem osmi tisíc mužů. To bylo dost velké číslo na hlídání hor na severu.

MY VYTRVÁME!!! Ozval se najednou hřmotný hlas vychřice podoba, který patřil muži vysoko na hradbách nad vámi.
Ze sněhu se začaly drát na povrch další mrtvoly.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jan 06, 2015 11:42 am

Akkaku Naito

Dále jsem se skrýval stranou a pozoroval vše z bezpečné vzdálenosti. Ve městě jsem se ale začal nejen skrývat, ale i hledat jiné věci, které by se zde mohly schovávat. Zároveň jsem ostatním členům mise kryl záda. I kruhovými čepelemi i svým vlastním pohledem. Říkejte tomu nedůvěra ve spolubojovníky, ale trošku jsem potřeboval jistotu, že přežijí.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Jan 06, 2015 3:54 pm

Eshen

Morseovka mu šla o trošičku líp, než znaková řeč, a Akkakuovu zprávu poslané po jeho čepeli dokonce i pochopil. Rozhodl se ale docela jasně, co bude dělat. A určitě v tom nebude zastavování se. Jednoduše.. rozhodl se, že se dostane k srdci toho všeho.
A pak se ozval dost zvláštní hlas, dosti nečekaný. To Eshena pohánělo ještě víc. S mečem připraveným a sekající cokoli nepřátelského, co by se mu snad postavilo do cesty, a s rychlostí, jakou jen dokázal vyvinout byl na svojí cestě až nahoru k pevnosti. Nehodlal zastavovat, zdržovat se, nanejhůř na pár seků.
Bylo na čase ukončit tohohle Lich Kin.. teda, neznámého zlouna.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Jan 06, 2015 5:01 pm

Akachi Naito

A tak tedy taky pokračoval a též utíkal a sekal všechno, co se mu pletlo do cesty. Akachi se těšil na nějakou pořádnou akci, ale popravdě by radši přivítal jednoho silnějšího protivníka než 13543053 slabších mrtvolných věcí. Poté si Akachi všiml toho hrozivého křiku. Ten tejpek mluvil o nějakém vytrvání. Považujou snad Akachiho a jeho bandu za útočníky?
Nevytrváš..
Řekl jen tak potichoučku a trošku se uchechtl. No každopádně pokračoval v cestě jako všichni ostatní.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Jan 07, 2015 10:02 pm

Taiketo Suki

Utíkala se svými spolubojovníky směrem k severní věži. Cestou kosila ty mrtváky, pokud se jí pletly do cesty. Začínala si připadat hloupě, že se tak hodně těšila na akci a nakonec tu ničí oživlé mrtvoly, zatímco má doma dvě krásná dvojčátka, které nutně potřebují ŽIVOU matku.
Navíc tady byla zima, naštěstí se pořád hýbali, Suki byla obzvlášť mrštná. Drala se rychle k věži, chtěla se držet za Eshenem a případně ho krýt. Ten se do toho nějak pustil..
"To spíš my vytrváme," zašklebila se pobaveně.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jan 08, 2015 6:15 pm

Všichni jste se vrhli kupředu skrz masy nemrtvých mrtvých. Byl to obří masakr, ale byli jste silní a znali jste slabiny mrtvol. Bylo to vyčerpávající, ale zvládli jste to, vyběhli jste až k pevnosti a zůstali před masivními vyraženými vraty.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Thu Jan 08, 2015 6:21 pm

Eshen

Eshen vlastně víceméně bezeslovně vedl celou zteč, a tak se první objevil před pevností s dveřmi vyraženými. Vypadalo to, jakoby přímo vítala hosty. "Pojďte dovnitř, a zbavte se všeho tohodle." jakoby říkala, kde "todle" byli ti zombíci. Jasná pozvánka.
Tak jasná, že Eshen nevystřelil dovnitř a zpomalil. První zkontroloval, jestli v pevnosti není nějaké reiatsu. Aby byl alespoň připraven. I tak ale počítal s tím, že má za zády celou bandu skvělých spolubojovníků, a tak se poté vydal dovnitř, hledajíc cokoli, co by vlastně najít chtěli.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jan 08, 2015 9:14 pm

Akkaku Naito

Dorazil jsem hned za Eshenem. Trochu mi pomohlo, že jsem kolem zombíků spíš prošel, než abych s nimi bojoval. Každopádně u svých spolubojovníků jsem v tu chvíli nenechal žádnou čepel a všechny je přesunul k sobě. A samozřejmě i Chakramy jsem vedl tak, aby nenavedly zombíky přímo k nám. Jdeme na návštěvu? zeptal jsem se s úsměvem Blu-Raye a sám vykročil.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jan 08, 2015 9:34 pm

Akachi Naito

No a tak tedy doběhl společně se svými spolubojovníky. Koukl se na ty vyražený vrata. Jen se na moment zkusil zamyslit nad tím, co je asi tak vyrazilo. No každopádně to bylo něco silného. Takže YOLO a do akce..!
Dobrá..
Pravil a poškrabal se opět na bradě. Nenápadně si tím poupravil svoje strniště. Když už byl dostatečně upravenej a frajerskej, tak vešel též dovnitř.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat Jan 10, 2015 4:27 pm

Taiketo Suki

Suki se moc nezadýchala, tihle mrtváci ji už zřejmě neměli čím překvapit. Když dorazili k vyraženým vratům, zpozorněla. Zkontrolovala pohledem okolí a obezřetně prošla dovnitř se svými spolubojovníky. Úplně cítím, jak tu na nás něco vyskočí zpoza rohu..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jan 10, 2015 6:26 pm

Všichni jste vstoupili na obří nádvoří pevnosti. Kdyby tu nebyl všude sníh, led, nepořádek a zbytky obránců, skoro by to až vypadalo útulně.
Pak se na vyvýšeném mústku nad nádvořím objevila opět ona postava. Měla shinigami kalhoty a holou svalnatou hruď, která však byla nepřirozeně bílá. Jen kolem krku mu vlály nějaké cáry hadrů.
VYTRVAT! Zařval a vypustil z ruky nějakou namodralou energii. Chvíli poté se na nádvoří z útrob hradu vyklopýtalo několik mrtvol. Tyhle ale vypadaly jinak. Celistvá těla, různě vypadající meče. Vypadalo to celkem nebezpečně.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Jan 10, 2015 11:51 pm

Akkaku Naito

Když vyběhl chlapík, já už na svém místě nebyl. Byl jsem výš a přitisknut ve výklenku tak, že jsem byl velmi špatně viditelný. Zato dva moje chakramy začaly nalétávat na mrtvoly a další dva na chlápka nahoře. Ty to schytáš. pomyslel jsem si v duchu a začal se přpravovat na vhodný okamžik pro bakudo.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jan 11, 2015 10:28 am

Akachi Naito

Pozoroval všechno dění okolo. Opět hordy nepřátel a to se Akachimu nelíbilo. Naštěstí on už si svého protivníka vybral, samozřejmě toho obnaženého, co furt něco křičel. Akachi pevně uchopil svůj meč a namířil jím na toho borca.
Zabírám si..
Pravil s úsměvem. Teď už tam musel jen naletět nějak, aby náhodou netrefil jeden z chakramů svého bratra, který se opět někde schovával. Akachi jeho styl boje moc neuznával, ale musel přiznat, že na to taky je potřeba nějaká ta šikovnost. No a pak už tedy vyletěl pomocí shunpa na toho obnaženého borce. Schválně se dva metry před ním objevil přikrčenej na levý straně a následně použil opět shunpo a pokusil se ho překvapit útokem z pravé horní strany, přímo do jeho levého ramene.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Jan 11, 2015 12:15 pm

Eshen

No, a tak to vypadalo, že šéfík už stojí přímo před nimi. Nebo alespoň někdo důležitější. Každopádně, Eshen tak nějak uznával pravidla fér boje, a tak, když na něj vyskočil Akachi, Eshen si sice trochu naštvaně odfrkl, ale co už.
"Sekej, Kurokamakiri.." pronesl, aby měl pro jistotou shikai připraven, a taky aby měl obě čepele, a jal se sekat jednoho z mrtvých minionů.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jan 12, 2015 9:30 pm

Spravedlnost je slepá: Onnen! Ozval se první, ženský hlas a nádvořím otřásl závan reiatsu. Severní vítr je krutý:Kitakaze! Následoval druhý, mužšký spolu s dalším přívalem reiatsu. Zazpívej, ať peklo zamrzne:Jukiwa! Ozval se opět muž. Slzy vdovy, nechť smrt přinesou:Kansei!

4.obživlé mrtvoly tu tak stály, s aktivovanými zanpakuto. Akakkuovy chakramy byly odhozeny silou reiatsu mimo oblast dosahu. První dívka se rozběhla proti Eshenovi, muž s větrným zanpakuto se vydal naproti Suki. Zbylí dva začali první dva podporovat.

Akachi zaútočil překvapivě velmi chytře. Nepřítel z tohoto směru nečekal útok, takže se ti jej podařilo překvapit, ale útoku se mu víceméně podařilo vyhnout. Vyšel s jen s hlubší sečnou ránou, která však nekrvácela.
Drť, Komebači! Vykřikl, načež se v jeho ruce objevilo dvouhlavé válečné kladivo.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jan 13, 2015 3:47 pm

Akkaku Naito

Pochopil jsem, že tohle nebude ten typ soupeře, které můžete s klidem odpravit na 50 metrů dřív, než si vás všimnou a tak jsem chakramy stáhl sice zpátky, ale ne tak, aby prozradily mou pozornost. Byl jsem trošku zaražen jejich silou, ale pokud jsem to správně pochopil, tak tam máme pět docela silných nemrtvých bohů smrti... Docela ironie. blesklo mi ještě hlavou.
Niju Eisho. pronesl jsem s klidem. Potřeboval jsem rychle dvě kida najednou a tak jsem se rozhodl šetřit časem. Bakudo #21. Sekienton. Bakudo #30. Shitotsu Sansen. pronesl jsem a poslal vlnu rudého kouře proti těm dvěma, kteří chtěli podpořit své druhy útočící na kapitánku a podkapitána modrovlase. Pak tam vletělo Bakudo s téměř nulovým intervalem a ještě zpoza kouře. Letělo na vdovce, na ledovou jsem si přichystal něco lepšího. Vyletěl jsem proti ní a za letu chytil dva chakramy. Další dva kroužili okolo mě, aby mě chránili. Jsem sebevrah. Možná že ninja v kouři je silný, ale... všechny je povraždím!  bleskly mi hlavou dvě prohlášení, z čehož druhé bylo od mého zanpakuto. Taky bych chtěl jeho optimismus.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Jan 13, 2015 4:02 pm

Eshen

No, teď byl Eshen rád, že už měl vyvolání svého shikaie za sebou. To poměrně urychlilo práci a ulehčilo bránění. A i když nečekal, že dostane navíc air support od jednoho z Naitobros, rozhodl se, že toho využije co nejvíc se snad jen dalo.
"Střílej, Kurokamakiri.." pronesl potichu, a nechal svojí čepel vystřelit do kouře tak, aby až se na něj narvala ta mrtvá paní, aby na ní ze všech stran části čepele zaútočily, mezitím co využíval toho, že nejsou v kouři vidět.
A jinak si zanpakutou připravil na bránění, aby neměl problém odrazit první útok.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: