Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cesta za Ohnivým ptákem

3 posters

Goto down

Cesta za Ohnivým ptákem Empty Cesta za Ohnivým ptákem

Příspěvek pro passionpower Sat Aug 20, 2016 4:39 pm

Tělo v hlubinách se skrývá
odkud ohnivý pták se dívá
kde hlasitě voda dopadá,
která nikomu ho nevydá

I vás básnička navedla na správný směr, tudíž na jih. Dokonce jste věděli i co hledáte. Nejhlubší jezero v Soul Society. Tedy asi. Ještě to mohlo být to s největším vodopádem...nebo největší jezero. Tak jako tak jste tedy vyrazili na výlet za jezery, kterých na jihu bylo poměrně dost.. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Cesta za Ohnivým ptákem Empty Re: Cesta za Ohnivým ptákem

Příspěvek pro Aki Sun Aug 21, 2016 9:31 am

Akachi Naito

Snědl poslední sousto ze své placky. A najednou si všiml, že k placce dostal i ubrousek. Lehce se zasmál vzhledem k tomu, že se před chvílí utíral do Yata. Ubrousek vzal a utřel si s ním ústa. Přeci jen se mu pár drobků určitě dostalo do vousů.
Hmm..tak..zkusíme nejhlubší?
Zeptal se a s úsměvem se podíval na Yata. S tímhle klučinou, který byl před chvílí ještě naháč, se mu zatím zamlouvala mise více, než s jeho bratrem a doktůrkem. Tenhle klučina přijímal Akachiho chování a to bylo vše, co Akachimu ke štěstí stačilo.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun Aug 21, 2016 12:28 pm

Yato
>>>> Kasárny 12.Divize

Cestou z 12.Divize až sem, jsem stihl svojí placku, kterou zaplatil Akachi, sníst v čas. Špinavé ruce jsem si očistil tak, že jsem si plácal dlaněmi o sebe, čímž spadly některé nečistoty na zem a mastnota se rozprostřela po dlaních, takže by se snad měla za pár minut vsáknout, nebo v to tedy doufám. Cestou jsem se moc okolo sebe nerozhlížel, spíš jsem sledoval chvílemi záda Akachiho a zase chvílemi jsem sledoval zemi před sebou. Což asi na téhle misi není moc nejlepší, protože hledáme přeci jezera a to se člověk musím okolo sebe dívat ... jinak ani houby nenajde. Ale poučil jsem se, takže jsem se začal rozhlížet okolo sebe! "Můžeme ... ale jak ho najdeme ... možná by nám mohly pomoct místní" zase mě něco napadlo a nebál jsem se můj návrh navrhnout Akachimu. Už si pomalu na něj dokonce i začínám zvykat. Tak snad mě nezklame jako Ginren ... nebo jak se už jmenoval. Začal jsem se rozhlížet, jestli nezahlédnu nějaké stavení ve kterém bych mohl najít někoho koho se zeptat. Jestli jsem nějaké zahlédl, tak jsem se k němu vydal.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Aug 21, 2016 5:38 pm

No..jelikož jste zrovna procházeli Rukongaií, tak tu bylo dost domů a dokonce i lidí. Někteří na vás koukali s nechutí, někteří se strachem a někteří, hlavně děti s obdivem. No a některým jste byli ukradení.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Aug 28, 2016 10:01 am

Akachi Naito

Akachi si tak vykračoval po Rukongaii. No a tak nějak by měl asi spolupracovat s Yatem, ale sotva Yato něco dořekl, tak Akachi už stál u houfu dětí.
Tak co děcka, budete taky drsný shinigami jako my? Tak nezapomeňte, po akademii se hlašte v desítce!
Pravil se smíchem a dokonce děcka nechal šáhnout na rukojeť jeho meče. Akachi byl holt takový, bylo pro něj dost těžké se soustředit na misi a podobné věci. Možná ani neměl být kapitán, ale co se stalo, stalo se.
A vy mi určitě poradíte, že? Nejhlubší jezero tady..nevíte jak se jmenuje a kde je?
Zeptal se a jednomu z klučinů rozdrbal číro.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun Aug 28, 2016 10:20 am

Yato

Když jsem vyrazil tak jsem se i rovnou zastavil a pořádně se rozhlédl. Viděl jsem dost budov, vůbec jsem si neuvědomil, že jsme v obydlené části, a tak jsem tam chvíli postál. Akachi si mezitím začal hrát s dětmi a získat od nich informace přes jeho milou stránku. Snad mu něco neprovedou a nebo nebude muset hrát jejich hru. Nad myšlenkou jsem se jenom lehce pousmál a rozhodl jsem se vyslechnout dospělejší jedince. Koukalo na nás dost tváří, většinou s nechutí, ale i zastrašení. Vybral jsem si nejbližšího dospělého který vypadal na to, že je námi zastrašen. Přišel jsem k němu "Mohl bych se vás prosím zeptat, kde bychom našli nejhlubší jezero zde v Rukongaii? Je to důležité." zeptal jsem se ho s klidem. Snad mi neuteče a řekne mi to bez problémů.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Aug 28, 2016 7:44 pm

Ty děti se na Akachiho dost překvapeně koukaly a různě ho tahaly za haori a za nohavice a tak nějak všude kam dosáhly. Někteří dokonce na to, jestli budou shinigami vykřikly, že jo. Pak ses zeptal na jezero a oni se na sebe jen podívaly  a pokrčily rameny. "Tady jezera nejsou...." odpověděla jedna malá holčička, která se schovávala za o trochu větším chlapcem.

Yato si vybral nějakého dědu, který o vás moc nejevil zájem. "V Rukongaii nejsou žádná jezera. Ale daleko za Rukongaií jich několik je. Stačí jít víc na jih..." odpověděl ti.

Naposledy upravil passionpower dne Wed Sep 21, 2016 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Sep 21, 2016 12:05 pm

Akachi Naito

Akachi si děcka docela užíval. Byla to sranda a navíc si připadal fakt dobře, že třeba bude časem pro někoho i vzorem a že možná fakt v některým zasel semínko toho, že se jednou vydají na dráhu shinigami.
Tak jo děcka, díkec a já razím na nebezpečnou misi! Mějte se hezky..!
Zakřičel s velkým úsměvem a ještě jednomu klučinovi rozdrbal vlasy. Poté se vydal za Tsuem.
Tak co, nějaký info?
Zeptal se a lehce si prokřupal krk a dlooooouze se protáhl. Jak tam tak klečel u těch dětí, tak se musel zase dát rychle do pucu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Wed Sep 21, 2016 2:19 pm

Yato

"Děkuji vám Pane" poděkoval jsem starému muži, dědovy, za informace. Ale celkem mě to i překvapilo, že v Rukongaii žádné jezera nejsou.... přeci jen by to bylo fakt super místo na nějakou vesnici, kdyby bylo horko tak se můžeš jít kdykoliv vykoupat a tak. No, ale asi takový nápad nikdo neměl... prozatím. Uklonil jsem se dědovy, nakonec a už mě z druhé strany začal bombardovat Akachi otázkami. "Zřejmě asi nic nezjistil...." prolítlo mi hlavou, holt asi se dá využít jenom jako fyzická síla. Prohlédl si rychle Akachiho a odpověděl mu pohledem do očí "V Rukongaii prý žádné jezera nejsou, ale kdybych šli dál na jih, tak tam by jich mělo být dost. Bohužel, podrobnější informace jsem nezískal...." spadla mi brada a chvíli jsem se díval do země. Asi ho to trochu mrzelo, že nemohl získat víc informací. Znova jsem se podíval na Akachiho a čekal co navrhne... jestli bude se chtít dál vyptávat a nebo prostě jít na vlastní pěst rovnou na jih.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down