10. divize
+5
Aki
Akkaku Naito
Mina
soronus
Red
9 posters
Strana 1 z 8
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
10. divize
Nacházíte se v kasárnách desáté divize.
- Důležité:
- Od minulého příspěvku uběhl jeden měsíc. Ať jste dělali, co jste dělali, teď děláte něco jiného.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: 10. divize
Reizo Kami
Poflakuje se s rukama skříženýma na hrudi po kasárnách a sleduje co se kde děje, snadněji řečeno se nudí.
Uvěznění jeho bývalého kapitána ho velice zasáhlo. byl to přeci jeho nadřízený a cítil k němu opravdu veliký respekt, a to on sám necítí opravdu ke každému.
Při jeho procházce se zastavil u okna které směřovalo na seireitei, stále hleděl z toho okna a přemýšlel nad minulostí.
Poflakuje se s rukama skříženýma na hrudi po kasárnách a sleduje co se kde děje, snadněji řečeno se nudí.
Uvěznění jeho bývalého kapitána ho velice zasáhlo. byl to přeci jeho nadřízený a cítil k němu opravdu veliký respekt, a to on sám necítí opravdu ke každému.
Při jeho procházce se zastavil u okna které směřovalo na seireitei, stále hleděl z toho okna a přemýšlel nad minulostí.
soronus- 3rd Seat 10. Divize
- Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27
Vychádzala z knižnice, kde strávila deň s pár knihami. Tentokrát však nehľadala nejaké informácie len si proste čítala. Mala rada knihy a v knižnici bolo vždy pokojne. Za tie posledné týždne sa trošku pohybovala mimo divízie kvôli povinnostiam, len teraz mala aspoň deň voľna, aby si trošku odpočinula. Ale teraz ako je podkapitánkou, nemohla opustiť svoju povinnosti a teraz sa musela k ním vrátiť. Mierila práve do svojej kancelárie, ale potom prekvapene zamrkala, keď zbadala shinigamiho, ktorý sa díval von oknom. Bola síce podkapitánka, ale veľké množstvo divízie nepoznala a tento shinigami bol príkladom. Nech koľko chcela, nedokázala sa mu prihovoriť.. nie prvá, pretože na to nebola zvyknutá. Na nič stále nebola zvyknutá a mala pocit, že si ani nezvykne. Preto sa snažila prejsť len okolo, aby ho nerušila, keďže bol asi zabraný do myšlienok.
Mina- Kapitán 11. divize
- Počet příspěvků : 888
Datum registrace : 02. 06. 11
Reizo Kami
Uslyšel jakési jemné kroky která kráčeli za ním, otočil hlavou a s lehkým úsměvem a přikývnutím pozdravil. sám byl v Divizi docela krátce takže i on sám nezná příliš lidí v divizi. Všiml si však podkapitánského znaku na její ruce.
"Ahh... Dobrý den."
Snažil se říci co nejmileji, přeci jen to byla vyšší hodnost.
Uslyšel jakési jemné kroky která kráčeli za ním, otočil hlavou a s lehkým úsměvem a přikývnutím pozdravil. sám byl v Divizi docela krátce takže i on sám nezná příliš lidí v divizi. Všiml si však podkapitánského znaku na její ruce.
"Ahh... Dobrý den."
Snažil se říci co nejmileji, přeci jen to byla vyšší hodnost.
Stuhla trochu, keď ju oslovil. Určite to bolo na ňu, pretože nikto iný v okolí nebol. Otočila sa a videla ako sa na ňu díva, čiže určite pozdravil ju.
"Em.. dobrý deň." pozdravila tiež celkom nervózne, ale zachovala si stále tu chladnú tvár, takže nervózita v jej hlase nebola skoro počuť. To už sa naučila vždy zakryť svoju nervózitu za chladnou tvárou, ktorá skôr každého odradzovala. Ale na tom predsa nezáležalo, keďže nepotrebovala nikdy na nikoho zapôsobiť a tak.
Mina- Kapitán 11. divize
Reizo Kami
Lehce si ji prohlédl a pak se podíval znovu na podkapitánskou pásku...
"Umm... vy musíte být Akiyama Sawai, pokud se nepletu."
Podíval se jí do očí. Při říkání jejího jména se zadrhával, nevěděl jak přesně se to vyslovuje.
"Slyšel jsem že jste naše nová podkapitánka, teda skoro nová, vím že jste tady už nějakou dobu ale tohle je poprvé co se setkáváme.
Ještě jednou se na ní usmál.
Lehce si ji prohlédl a pak se podíval znovu na podkapitánskou pásku...
"Umm... vy musíte být Akiyama Sawai, pokud se nepletu."
Podíval se jí do očí. Při říkání jejího jména se zadrhával, nevěděl jak přesně se to vyslovuje.
"Slyšel jsem že jste naše nová podkapitánka, teda skoro nová, vím že jste tady už nějakou dobu ale tohle je poprvé co se setkáváme.
Ještě jednou se na ní usmál.
Dívala sa naňho a prekvapene zamrkala, keď poznal jej meno. No, bola tu už mesiac, takže to bolo asi jasné, že to bude skoro každý vedieť. No, tým sa zaoberať nemusela, aspoň to nebude teraz pre ňu ťažšie.
"Áno. Volám sa Akiyama Sawai." zopakovala po ňom, pretože jej meno hovoril trochu neisto, ale správne. "Dopočul ste sa správne. Bohužiaľ však nepoznám ešte mená všetkých v divízii." povedala trošku neisto zase ona, pretože mu tým vlastne naznačila, že vôbec netuší kto je vlastne on. K zoznamu členov divízie sa ešte nedostala a preto sa vždy cítila blbo, keď proste pred ňou stál člen divízie a ona mu nedokázala prísť na meno, keď bola na takej pozícii akú teraz má.
Mina- Kapitán 11. divize
Reizo Kami
"Velice mě těší, mé jméno je Reizo Kami, 3. důstojník 10. divize."
Svěsil ruce podél těla a uklonil se.Mluvení s vyší hodností zrovna moc nevynikal, ale snažil se, a i to se snad cení.
"Vlastně jsme na tom docela podobně, nastoupil jsem jen nějakou chvíli před váma. Umm, neměla by jste teď prosímvás čas?"
"Velice mě těší, mé jméno je Reizo Kami, 3. důstojník 10. divize."
Svěsil ruce podél těla a uklonil se.Mluvení s vyší hodností zrovna moc nevynikal, ale snažil se, a i to se snad cení.
"Vlastně jsme na tom docela podobně, nastoupil jsem jen nějakou chvíli před váma. Umm, neměla by jste teď prosímvás čas?"
Prikývla na to ako sa jej predstavil. Necítila sa zase ako niekto strašne výnimočný, aby sa k nej zase takto choval, ale z inej stránky jej duše jej to dosť lichotilo aký mal k nej rešpekt.
"Teší ma, Kami-san." uklonila sa tiež, predsalen to bola slušnosť. Bolo pre ňu jednoduchšie byť len obyčajným členom, ale popravde, vôbec sa to nezmenilo. Stále sa cíti ako obyčajný člen len s väčšou zodpovednosťou a jej povinnosti voči divízii sa trošku nakopili.
"Aha, tak to sme na rovnakej lodi." povedala, narovnala sa znova a v duchu si vydýchla, pretože aspoň niekto tu bol na tom podobne ako ona. Prekvapene však zamrkala a zamyslela sa. Pozrela sa smerom, kde ju viedla cesta do jej kancelárie.
"No, určite si nájdem čas. Čo potrebujete?" povedala zadumane a pozrela sa späť naňho. Pre každého bolo väčšinou divné a možno až skoro nepríjemné, keď sa vôbec neusmiala, ale to skôr niekto spozoroval po dlhšom čase stráveným s ňou.
Naposledy upravil Mina dne Wed Jul 02, 2014 7:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Mina- Kapitán 11. divize
Reizo Kami
"Ehmm... no víte, chtěl bych se zeptat na tu událost ohledně našeho kapitána Akimota, před měsícem."
Pousměje se a poškrábe se na zátylku hlavy.
"Víte, nějak mi k tomu nikdo nechtěl říct žádné detaily a tak jsem se chtěl zeptat vás."
Snažil se tvářit co nejmileji.Nechtěl být nějak zvědavý, ale tohle ho opravdu zajímalo, věděl že kapitán nebyl bůh ví jaký dobrák, ale že by ho kvůli tomu zavřeli na tak dlouho? to se mu nějak nezdálo.
"Ehmm... no víte, chtěl bych se zeptat na tu událost ohledně našeho kapitána Akimota, před měsícem."
Pousměje se a poškrábe se na zátylku hlavy.
"Víte, nějak mi k tomu nikdo nechtěl říct žádné detaily a tak jsem se chtěl zeptat vás."
Snažil se tvářit co nejmileji.Nechtěl být nějak zvědavý, ale tohle ho opravdu zajímalo, věděl že kapitán nebyl bůh ví jaký dobrák, ale že by ho kvůli tomu zavřeli na tak dlouho? to se mu nějak nezdálo.
Povzdychla si. Tušila, že sa bude pýtať na kapitána. Tiež ju to trápilo. Už to bol mesiac od jeho zadrženia a stále sa nedozvedela nejaké novinky, aspoň sa k nej nič nedonieslo.
"Verte mi, trápi ma to rovnako ako vás, ale bohužiaľ nemám bližšie informácie. Viem, že bol zadržaný za zradu voči Soul Society alebo tak nejak, ale nič viac neviem." vysvetlila mu v kratšej verzii. Vybavila si ten deň, keď sa stala podkapitánkou a zároveň kapitán, ktorý ju menoval, bol zadržaný za zradu.. ale sám vravel, že je nevinný, avšak mu nemohla nijak pomôcť. Cítila sa kvôli tomu sama vinná, akoby ho tiež tým zradila, keď tam bola a mohla mu pomôcť určite viac. Avšak, ľutovať toho teraz už nemohla, keď to nejde dať naspäť.
Mina- Kapitán 11. divize
Reizo Kami
"Aha, chápu."
Zvedl hlavu směrem k stropu a díval se do prázdna, měl přimhouřené oči s lehkým úsměvem na tváři, bylo vidět že ho to docela trápí.
"takže jste na tom stejně jako všichni ostatní, nikdo nic neví... dokonce ani sám podkapitán, tedy podkapitánka."
Ruce si složil za hlavou, podíval se zpět na Akiyu.
"Dobře, děkuji za váš čas." pousmál se na ní.
"Aha, chápu."
Zvedl hlavu směrem k stropu a díval se do prázdna, měl přimhouřené oči s lehkým úsměvem na tváři, bylo vidět že ho to docela trápí.
"takže jste na tom stejně jako všichni ostatní, nikdo nic neví... dokonce ani sám podkapitán, tedy podkapitánka."
Ruce si složil za hlavou, podíval se zpět na Akiyu.
"Dobře, děkuji za váš čas." pousmál se na ní.
Akkaku Naito
Procházel jsem desátou divizi a uviděl dvě osoby. Důstojníka a podkapitánku. Přišel jsem k nim a uklonil se. Dobrý den. Jmenuji se Akkaku Naito, asi mě ještě neznáte. Jsem v desítce nový. Nevíte kde je nyní kapitán? slovo kapitán ze mě padalo dost neochotně, takže to vypadalo, že vůči němu mám nějakou averzi.
Procházel jsem desátou divizi a uviděl dvě osoby. Důstojníka a podkapitánku. Přišel jsem k nim a uklonil se. Dobrý den. Jmenuji se Akkaku Naito, asi mě ještě neznáte. Jsem v desítce nový. Nevíte kde je nyní kapitán? slovo kapitán ze mě padalo dost neochotně, takže to vypadalo, že vůči němu mám nějakou averzi.
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28
- Meno:
- Akiyama je priezvisko a Sawai je meno, ak si teda nenapísal len v skrátení jej priezvisko.
Dívala sa na jeho tvár. Vyzeral naozaj utrápene. To u nej bolo naopak. U nej sa nikdy nedalo poznať či ju niečo trápi, pretože svoj výraz skoro nikdy nemenila. Na jeho ďalšie slová len prikývla, pretože mala pocit, že ho tým sklamala, ale čo sa s tým dalo robiť, keď nič viac nevedela.
"Nemáte zač." povedala mu po chvíli a potom sa pozrela do strany odkiaľ počula ďalší hlas. Nepoznala skoro nikoho po mene, ale tváre si trošku pamätala, keď okolo nej niekto prešiel, ale tohto shinigamiho určite v divízii ešte nevidela.
"Dobrý deň. Volám sa Akiyama Sawai." pozdravila a potom prekvapene zamrkala na jeho ďalšie slová. Bol nový, možno nevedel, že kapitán len tak ľahko nevráti, ale zase to bolo divné, pretože sa vedelo, že kapitána nemajú. "Ako to myslíte? Kapitán je predsa uväznený." namietla trošku neisto. Možno.. ktovie.. možno, že ho pustili, ale druhá možnosť, ktorá ju napadla dávala viac zmysel. "My máme nového kapitána.." znelo to viac ako dodatok než otázka, ale bolo na nej poznať, že jej to z jeho slov došlo ako to myslí. To bolo blbé pre podkapitána, že nevie, že majú nového kapitána. Ale možno, že sa mýli.
Mina- Kapitán 11. divize
- Name::
- Jojo pardon, moje chyba chtěl jsem napsat její jméno
Reizo Kami
Celou dobu se usmíval, když ale přišel nějaký podivín. vůbec ho neznal, vlastně ho tu viděl úplně poprvé.
"Umm... myslím že bys ho našel někde hluboko ve vězení, nejspíš zapečetěného jak říkala tady... slečna."
Díval se na Akkakua, ale když řekl slovo slečna pohlédl na chvilku na Sawai. Kapitán 10. divize byl pro něj jen jeden, ikdyž přijde někdo jinej nebude to už Aki.
Akkaku Naito
Vy to nevíte? zeptal jsem se a začaly mi cukat koutky. Kapitán o kterém mluvíte, Akimoto Makoto byl popraven. pokrčil jsem rameny. Novým kapitánem se stal Akachi Naito. Potřebuji si s ním nutně promluvit. A vzhledem k tomu, že se zřejmě někde fláká, tak mám asi smůlu.
Vy to nevíte? zeptal jsem se a začaly mi cukat koutky. Kapitán o kterém mluvíte, Akimoto Makoto byl popraven. pokrčil jsem rameny. Novým kapitánem se stal Akachi Naito. Potřebuji si s ním nutně promluvit. A vzhledem k tomu, že se zřejmě někde fláká, tak mám asi smůlu.
- :
- Takže Reizo je meno a potom Kami je priezvisko, ak to správne chápem
Prikývla len na slová Reiza, ale potom sa zarazene pozrela na toho nového člena. Tak to nečakala, že je popravený. To nie je možné. Toto si určite musí niekde overiť. O takejto veci určite bude informovaná.
"No.. toto si určite overím." povedala potichu a pozrela sa do strany. Bola dosť zaskočená, takže chvíľku bola ticho, aby si usporiadala myšlienky a potom sa pozrela na Akkaka. "Podľa priezviska usudzujem, že ste rodina." a taktiež, keď o ňom takto hovorí. Dodala nakoniec, ale vo svojich myšlienkach a dívala sa naňho.
Mina- Kapitán 11. divize
Reizo Kami
Sám slyšel že byl jen uvězněn a ne popraven, nejspíše lže, ale nevěděl proč, nebo si to prostě jen sám spletl. Akkaku mu již od pohledu nebyl moc sympatický a tohle bylo ještě horší.
"Pokud nejsou moje informace mylné tak Kapitán 10. divize Akimoto Maki byl pouze uzavřen do vězení, žádná poprava neproběhla."
Díval se přímo na Akkakua, jeho pohled se změnil z takového smíška spíše na velice vážný.
"Ne, opravdu nevím kde je... "
jednu ruku si spustil podél těla a tu druhou si opřel o cuku své katany. Nadále pozoroval toho nově příchozího člena.
Sám slyšel že byl jen uvězněn a ne popraven, nejspíše lže, ale nevěděl proč, nebo si to prostě jen sám spletl. Akkaku mu již od pohledu nebyl moc sympatický a tohle bylo ještě horší.
"Pokud nejsou moje informace mylné tak Kapitán 10. divize Akimoto Maki byl pouze uzavřen do vězení, žádná poprava neproběhla."
Díval se přímo na Akkakua, jeho pohled se změnil z takového smíška spíše na velice vážný.
"Ne, opravdu nevím kde je... "
jednu ruku si spustil podél těla a tu druhou si opřel o cuku své katany. Nadále pozoroval toho nově příchozího člena.
Akkaku Naito
Jen jsem lehce kývl: Ano, jsme rodina. nijak dál jsem to nerozváděl a bylo vidět, že je mi to téma nepříjemné. Nechci, aby se o mě ostatní příliš zajímali... pak jsem se podíval na Reiza. Inu... já jsem zaslechl, že byl popraven. Je možné, že jsem se dostal ke špatným informacím.
Rozhlédl jsem se po okolí a přemýšlel. Kde se zašíváš, nii-san?
Jen jsem lehce kývl: Ano, jsme rodina. nijak dál jsem to nerozváděl a bylo vidět, že je mi to téma nepříjemné. Nechci, aby se o mě ostatní příliš zajímali... pak jsem se podíval na Reiza. Inu... já jsem zaslechl, že byl popraven. Je možné, že jsem se dostal ke špatným informacím.
Rozhlédl jsem se po okolí a přemýšlel. Kde se zašíváš, nii-san?
Prikývla len na jeho slová a potom sa pozrela na Reiza. S tým súhlasila, predsa len by sa poprava kapitána viac rozniesla než jeho zatknutie.
"Každopádne, skúsim o tom zistiť viac. Určite už bolo po tom čase rozhodnuté." povedala a povzdychla si. Buď skúsi toho nového kapitána alebo zájde za novým vrchným kapitánom. Keď bola za ten čas aj mimo divízie, počula všade si šepkať, že sa novým kapitánom 1. divízie stal kapitán 3. divízie, ale nevedela to istotne. Takže ten čo ho zatkol je vlastne ten, u ktorého by sa mala pýtať, čiže ideálne. "Čo máte teraz na pláne, Kami-san, Naito-san" opýtala sa ich oboch. Nič nepotrebovala, len proste bola asi.. zvedavá.
Mina- Kapitán 11. divize
Reizo Kami
Uvěznění kapitána 10. divize mu přišlo spíše jako spiknutá, kapitán který ho uzavřel a nakonec se stal kapitánem 1. divize, to nemohlo být jen tak. Poté se podíval na naši pod-kapitánku, její oslovení Kami-san se mi líbilo, je asi 1. kdo mu vůbec řekl, nepočítaje nižší hodnosti.
"Vlastně jsem v plánu nic moc neměl, možná si něco přečíst nebo se jen tak projít kolem, nic určitého."
Opravdu neplánoval nic velkého, přemýšlel že by si šel i zatrénovat ale na to dnes neměl náladu.
Uvěznění kapitána 10. divize mu přišlo spíše jako spiknutá, kapitán který ho uzavřel a nakonec se stal kapitánem 1. divize, to nemohlo být jen tak. Poté se podíval na naši pod-kapitánku, její oslovení Kami-san se mi líbilo, je asi 1. kdo mu vůbec řekl, nepočítaje nižší hodnosti.
"Vlastně jsem v plánu nic moc neměl, možná si něco přečíst nebo se jen tak projít kolem, nic určitého."
Opravdu neplánoval nic velkého, přemýšlel že by si šel i zatrénovat ale na to dnes neměl náladu.
Akkaku Naito
Budu muset něco probrat s kapitánem. A pak pravděpodobně budu muset s žádostí za vrchním kapitánem... zamyslel jsem se, jaké by to bylo, kdyby nový kapitán 1. divize schválil propuštění. Znal jsem ho, respektive jednou jsem s ním mluvil a vypadal na rozumného člověka. Arari...
Na mé tváři se objevil smutný výraz. Bude toho docela dost.
Budu muset něco probrat s kapitánem. A pak pravděpodobně budu muset s žádostí za vrchním kapitánem... zamyslel jsem se, jaké by to bylo, kdyby nový kapitán 1. divize schválil propuštění. Znal jsem ho, respektive jednou jsem s ním mluvil a vypadal na rozumného člověka. Arari...
Na mé tváři se objevil smutný výraz. Bude toho docela dost.
Pozrela sa na Reiza a potom na Akkaka a prikývla. Poškriabala sa potom vo vlasoch a pozrela sa do strany. Mala by sa vrátiť do kancelárie a dokončiť nejaké papierovačky, čo jej zostali po Makim a potom pôjde tiež za vrchným kapitánom. Nechcela vyzvedať, čo chce Akkaku od vrchného kapitána, nebola to jej vec a nechcela byť ani vlezlá alebo tak.
"Tak fajn. Musím ísť. Keby ste niečo potrebovali, nebojte sa obrátiť na mňa." povedala im ako posledné a len kývla hlavou a potom sa odobrala do svojej kancelárie, ktorá bola kúsok, kde sa usadila a robila papierovačky.
Mina- Kapitán 11. divize
Reizo Kami
Pousmál se na Sawai.
"Samozřejmě, kdyby něco tak řeknu."
Poté se podíval na Akkakua.
"No nic, já půjdu zkontrolovat pár členů jestli se někde jen neflakaj a dělají svoje povinnosti, chceme přece aby byla 10. divize tak nejlepší.
Mrknul a pomaloučku pokračoval po cestě skrz divizi. Samozřejmě že když řekl že je jde zkontrolovat tak trošičku lhal, chtěl se jen někde zašít a sám odpočívat.
Pousmál se na Sawai.
"Samozřejmě, kdyby něco tak řeknu."
Poté se podíval na Akkakua.
"No nic, já půjdu zkontrolovat pár členů jestli se někde jen neflakaj a dělají svoje povinnosti, chceme přece aby byla 10. divize tak nejlepší.
Mrknul a pomaloučku pokračoval po cestě skrz divizi. Samozřejmě že když řekl že je jde zkontrolovat tak trošičku lhal, chtěl se jen někde zašít a sám odpočívat.
Akkaku Naito
Dobrá. Zatím se mějte. usmál jsem se na oba důstojníky a když odešli, jen jsem se opřel o stěnu u kapitánské kanceláře a zamyslel se: No Akachi. Budeš to možná mít těžký. Jsou celkem loajální vůči bývalému kapitánovi, na to, že byl odsouzen.
Pak jsem zaklonil hlavu a zavřel oči. Vzpomínal jsem na ty krásné okamžiky s... Arari...
Dobrá. Zatím se mějte. usmál jsem se na oba důstojníky a když odešli, jen jsem se opřel o stěnu u kapitánské kanceláře a zamyslel se: No Akachi. Budeš to možná mít těžký. Jsou celkem loajální vůči bývalému kapitánovi, na to, že byl odsouzen.
Pak jsem zaklonil hlavu a zavřel oči. Vzpomínal jsem na ty krásné okamžiky s... Arari...
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 1 z 8
Povolení tohoto fóra: