Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+10
Miss_Atlantis
Solas
dead wind
Raiden
Sode
passionpower
Nawaki
Naxther
Mike
Red
14 posters

Strana 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

2. divize, vězení - Stránka 3 Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro Mike Sat Jun 15, 2013 12:54 am

Kiryu Shihoin

No, jeho taktika nefungovala úplne tak, ako dúfal... síce odviedla tému, ale zvolil si asi fakt blbú otázku. Huh... teraz keď sa nad tým zamýšľam, tak ani neviem či mi presne povedali že je "bez kapitána"... pomyslel si. No čo už...
Ale jej žiadosť sa mu fakt vôbec nepáčila. Priam sa zhrozil. He? Čo? Došiel som sem len dnes a ešte ani neviem kde sú tu záchody!!! Jak mám sakra dať dohromady nejakú správu o ani neviem čom?! pomyslel si.
Jo, vlastne bol tu kapitán Izumi a hovoril mi niečo čo by ste asi mala vedieť! vložil sa rýchlo do ich rozhovoru, lebo sa mu to zdalo dôležité. Hovoril že... Pauza na to aby si Kiryu spomenul o čom Razaki hovoril a pritom sa poškrabal vetvou na hlave. Jo... Hlavný kapitán založil nejakú "hru"... urobil rukami úvodzovky, pričom sa vetva mihla pred Kasuminou tvárou nebezpečne blízko ... v ktorej ide o to, že sa medzi divíziami pohybuje nejaký meniaci sa objekt... a cieľom je nemať ho u seba. Divízia čo prehrá bude prehlasená ako... najmenej pripravená, alebo niečo také. dokončil. Popri tom dúfal že Kasumi zabudne na tú správu o chode divízie.
Mike
Mike
Zástupce kapitána 2. divize

Počet příspěvků : 202
Datum registrace : 07. 06. 13
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jun 16, 2013 7:11 pm

Haruka Kasumi

Kapitán Izumi... v kasárnách dvojky? Zamyslela se, proč se tu asi zastavoval. Nemusela ale dlouho přemítat sama, protože Kiryu se toho chytil a začal mluvit. Kasumi měla však podezření, že nebýt Kitsune, ani na tohle si už novopečený podkapitán nevzpomene. To ale teď stranou. Kolem její tváře proletěla větev. Jen očima jí doprovázela a na obličeji nedala znát zděšení, zloby nebo úlevy. Znova se ohlédla na svého podkapitána.
,,Takže jde o to, aby ho daná divize neměla u sebe? A nezmínil se kapitán Izumi o tom, zda to máme zničit, vrátit odkud to přišlo nebo někomu donést? Což mě přivádí k tomu, jak si máme přestavit měnící předmět..." poslední věta byla spíš pro ní samotnou, neb zapřemýšlela trochu nahlas. ,,Pohybuje se mezi divizemi, hm..." Pravdou bylo, že si Kasumi pod tímhle představila, že se onen předmět sám pohybuje. Možná by jí bylo vše jasnější, kdyby nebyla přesvědčená o tom, že Izanagi je snad natolik moudrý, aby neštval divize proti sobě.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jun 17, 2013 1:57 pm

Hoshi Kitsune

Hra? Měnící se předmět? Vrchní velitel by asi potřeboval trochu víc práce. Pomyslela jsem si v duchu.
"No...možná to je hloupost, ale ten předmět bude měnit podobu, takže bude těžší ho poznat. A podle tý části, že cílem je, nemít ho u sebe, ho asi budeme muset, jestli se k nám dostane, někomu podšoupnout. Tedy tak jsem to alespoň pochopila já, takže to pravda být nemusí. Chtělo by to více informací." Přidala jsem se do hovoru, týkalo se to i mě, jelikož jsem členem téhle divize.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jun 17, 2013 3:24 pm

Haruka Kasumi

Bedlivě si poslechla, co z toho Kitsune vyvodila. ,,Podšoupnout někomu dalšímu," zopakovala. Když pohroma nevznikne sama, vytvoříme si vlastní... ale to snad nemůže myslet vážně.
,,Informace můžeme zjišťovat v průběhu. Je s největší pravděpodobností, že ta takzvaná hra už začala a druhá divize nepotřebuje špatnou pověst. Shihoine, Hoshi, potřebuji, aby se do pěti minut všichni shromáždily před kasárnami. Prosím, zařiďte to," vydala rozkazy. Měla pocit, že bude nejlepší s novým podkapitánem poslat výpomoc, jelikož se zdál být lehce zmatený, co se organizace samotné divize týče. Pak se odebrala do své kanceláře.
Když procházela chodbou, někoho minula. Záhy se zastavila a ohlédla se po oné osobě. ,,Ty," chtěla odpoutat jeho pozornost od knížky. Nemáme tu nějak moc nováčků? ,,Dej na chvíli pohov četbě," nejsou tací spíš v 10.divizi? ,,a pospěš před kasárny," dořekla, rychlím pohybem se otočila a kráčela dál.
Došla do své kanceláře, jejíž vzhled jí trochu... vyděsil. Papíry na stole i na zemi, kam je dostal poryv větru vytvořený dveřmi. Kolikrát jí sem asi někdo vpadl za dobu její nepřítomnosti? Vydala se k jedné vysoké skříny, na níž zašmátrala rukou a vzala odtamtud klíč. Přišla ke stolu, během toho posbírala ze země několik listi a přidala je do štoru. Jeden ze stolních šuplíků odemkla oním klíčem a trochu v něm zahrabal. Nakonec vytáhla nějaký plánek na celkem zašlém papíře, na němž byly různobarevné tečky, sem tam nějaký křížek. Několikrát ho přejela očima a pokyvovala u toho zamyšleně hlavou. Kdo by si pomyslel, že to nebude tak zbytečné, jak se to tehdá zdálo...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Mon Jun 17, 2013 7:12 pm

Kiryu Shihoin

Iba tam stál a počúval o čom hovoria Kasumi a Kitsune... Pochopil to viac menej tak, ako Kitsune, takže nemal veľmi čo dodať... a úprimne ho nezaujimala povesť ich divízie, ale tak to bola už Kasumina vec... 
Keď teda Kasumi odišla, tak si Kiryu celkom vydýchol... popri tom dúfal že zabudla na tie rozkazy o tej správe... Fuh, je vždy takáto? Príkaz sem, príkaz tam... hnn... povedal otrávene. Otočil sa na Kitsune. Takže... napadá ťa nejaký spôsob ako zohnať všetkých členov z divízie, okrem shunpovania sa ku všetkým? Lebo mňa úprimne ani nie... povedal jej s omluvným výrazom. Fakt dúfal že na niečo príde... zatiaľ si pripadal ako kolosálna záťaž, ale bol rád že má niekoho kto mu pomôže... Len ju to začne asi dosť skoro otravovať. pomyslel si utrápene. Ak bude moje podkapitánovanie každý deň takéto, tak sa asi zbláznim...
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jun 17, 2013 8:00 pm

Tomisura Raiden

Dřív než mohla Kasumi ucítit jakékoliv Reiatsu, v jejím kabinetě se ostře zablesklo a přesně za ní se objevil jají snoubenec, tedy nikdo jiný než Raiden, který jí velmi nápadně objal kolem pasu. "Zdravíčko, slečno-neozvu-se-po-celý-rok," pronesl s úsměvem a přeShunpnul se před ní, aby jí mohl koukat do těch jejích modrých kukadel. "Nepletu se když řeknu, že jsi zpět jen chvilku, že?" zeptal se ji s mírným úsměvem a následně jí věnoval dlouhý polibek. Rok se neviděli, nechtěl se držet zpět, neměl k tomu důvod, teď jen musel doufat, že po něm ona nemrdne  prsten, který jí před dlouhou dobou dal. K svatbě se totiž tak nějak ještě nedostali. Jakmile se od ní odsál, prohlédl si vnitřní prostory její kanceláře. "Fíha, slušnej bordel, co si dělala celý rok?" zeptal se překvapeně. Jako by sám nezmizel na celý rok, že?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jun 18, 2013 4:01 pm

Hoshi Kitsune

Takže budeme taky hrát. To by mohla být zábava. pomyslela jsem si a mít ocas jako Artemis, vrtěl by nadšením. Pak mi, ale něco došlo a mé nadšení pominulo. Jak máme všechny shromáždit? Bůh ví, kolik členů tahle divize má. Tak jak je všechny dostat na jedno místo? Pochybuju, že má tahle divize rozhlas nebo tak něco. Možná že tady podkapitán s něčím přijde. pomyslela jsem si a s špetkou naděje se podívala na Kirya. 
"Je to kapitánka, je to její práce." pronesla jsem na jeho slova a s těmi dalšími moje naděje zhasla jako flambovaná želva v dešti. Chvíli jsem na něj zírala nevědě, co říct. Artemis mě zatahala za nohavici a podívala se na mě pohledem říkajícím: 'Naženu je sem jako ovce, ju? V pyžamu oblečený ovečky.' Neměla jsem nejmenší ponětí, co tím myslela ani, co jí na to říct. Nakonec ze mě vypadlo jen pouhé: "Hlavně je nesežer." A Artemis vyběhla, hooodně rychle. K mému překvapení, začali z kasáren vycházet zmatení shinigami. "Asi bych na ní měla dát pozor." řekla jsem ještě a nakoukla dovnitř. Artemis tam s tabulkou s nápisem OKAMŽITĚ SE EVAKUUJTE Z BUDOVY, PROSÍM v hubě seděla a občas na ně štěkla něco ve smyslu: 'Spořádaně opouštějte budovu.' Kde se to v ní vzalo mi bylo záhadou.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Tue Jun 18, 2013 5:06 pm

Kiryu Shihoin

To možno je... ale je to celkom otravné. poznamenal a otrávene vzdychol. Mal tušenie že toto je ešte nič a absolutne sa mu to nepáčilo.
Nad jej poznámkou o nesežraní nadvihol obočie, a potom Artemis odbehla... Podozrievavo za ňou pozeral. Um... kam si ju poslala...? spýtal sa, ale odpoveď na seba nenechala dlho čakať... Shinigami sa z divízie hrnuli ako mravce. Kiryu rýchlo uhol hlavnému prúdu. Neznášam davy. pomyslel si. Ale bol rád. Rád že to bolo tak pekne vyriešené. Hm... úprimne neviem či máme nejaký 3rd seat v divizii, ale ak nie, tak vy dve máte moje odporúčanie! povedal a usmial sa na Kitsune aj na Artemis. Sám by to lepšie nezvládol...
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Jun 18, 2013 8:56 pm

Haruka Kasumi

Náhle se kolem ní prohnal... nějak větřík. Moment, větřík v místnosti, kde se nevětralo skoro rok?! Krátce řečeno měl Raiden jediné štěstí, že byl rychlejší, než ona. Mít něčí loket v břiše není zrovna příjemné, kor když je danná osoba na tohle trénovaná. Ale co to bylo taky za nápad čapnout ženu z ničeho nic zezadu kolem pasu?! 
Místo pozdravu Kasumi hlasitě vyrhla jen něco ve smyslu: ,,Raidene!" Znělo to lehce vyčítavě. Už jen těžko šlo určit, zda tohle vyčítala tomu správnému, neb si uvědomila, že to ona nebyla ve střehu. Cítila se náhle v divizi až moc bezpečně. Ale v ostraze se nesmí nikdy polevit, připomenula si.
,,Máš pravdu. Neříká se mi to zrovna lehce, ale přicházíš nevhod. Jsem tu chvíli a práce mám nad hlavu," řekla. Raiden se o tom ostatně mohl přesvědčit sám. ,,Mám teď trochu kapitánování před kasárnami. Víš, to s tou prapodivnou hrou. O tom, co jsem dělala, si můžeme promluvit později. Počkáš tady nebo půjdeš se mnou?"
Ať už s Raidenem nebo bez se vydala Kasumi z kanceláře. Cestu si lehce prodloužila přes svůj pokoj, kde si přehodila haori o něco slušnějšího vzhledu, než bylo to předešlé. A jak tak kráčela chodbou, všimla si členů, co opouštěli kasárny a později dokonce vlčice s cedulkou v tlamě. ,,Artemis, co to vyvádíš?" zeptala se pobaveně a přišla k ní. ,,Ukaž mi to," vzala si od Artemis cedulku a pohladila jí po hlavě. Potom na její druhou stranu napsala trochu jiný, mnohem praktičtější nápis. NÁSTUP PŘED KASÁRNAMI, HNED! to byl obsah textu, který vypsala Kasumi. Potom cedulku vrátila Artemis. ,,Trochu se s tím tady proběhni, ono se to rozšíří," pobídla jí, protože ne všichni zrovna procházeli tou chodbou, kde seděla.
,,Vy dva vymýšlíte opravdu nevídané věci," pronesla ke Kiryuovi a Kitsune, když se objevila před kasárnami.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Jun 19, 2013 9:00 am

Tomisura Raiden

"Ach, myslel jsem si, že tě budu rušit, přeci jen, Izanagi tu dělá bordel od rána do večera, nom, co se dá dělat," pronesl trochu vážnějším hlasem a přitom na ní mrknul. Zdálo se, že toho měla opravdu dost na práci a on jí rozhodně nechtěl zdržovat. Místo toho jí ještě jednou políbil a než odešla ven s klidným hlasem promluvil: "Pro teď musím ještě něco zařídit, ale pak se ti ozvu. Jen raději k osmičce nikoho neposílej, nemuselo by to dopadnout dobře," dodal ještě jedno varování a pak jí již zanechal, aby si vedla práci dle svého. Zajisté nechtěla, aby byla dalším cílem onoho pošahaného předmětu. Mírně se kolem něj zajiskřilo a pak se rozpadl na blesky.

>>> Osmá divize
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Jun 19, 2013 5:45 pm

Hoshi Kitsune

"Nahánět ovečky v pyžamu." řekla jsem, když se mě Kiryu zeptal, kam jsem jí poslala. Nad jeho dalšími slovy se mi překvapením rozšířily oči. Kdyby tu byla Artemis asi by na mě skočila radostí. 3rd seat? honilo se mi hlavou, nahlas jsem však řekla jen pouhé. "Děkuji." 
Artemis pustila tabulku kapitánce do ruky a nechala se pohladit. Pak štěkla na srozuměnou a s přepsanou tabulkou se rozeběhla dál do divize. 
"Někdy mě až udivuje, čeho je Artemis schopná. Díky ní je však mise splněna." pronesla jsem vesele, stále pobavená z toho, co mou vlčici napadlo, když se kapitánka objevila před kasárnami.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Jun 20, 2013 7:26 pm

Haruka Kasumi

Chvíli ještě sečkala na poslední opozdilce. Nakonec se rozhlédla a byla připravena spustit svou řeč.
,,Utiště se!" zvýšila hlas, ale křičet nemusela, neb jak začaly mlčet první řady, šířilo se ticho dál. ,,Děkuji. Takže rovnou k věci, vrchní kapitán vyhlásil jakousi mezidivizní hru. Jedná se v ní o předmět, který je schopen měnit svou podobu. Tento předmět koluje mezi divizemi, ale cílem je, aby ho divize u sebe neměla. Neb ta, která bude vlastníkem této věci na konci hry, bude prohlášena za nepřipravenou. Mnozí z vás si jistě řeknou, že to není žádná ztráta, ale reputace je důležitá. Pověst divize je vaše pověst." Na okamžik zmlkla, aby její slova všichni pobrali. Po té si odkašlala, aby znovu utišila šum, který vzniknul. ,,Mé rozkazy jsou prosté. Znásobí se hlídky, aby každá část kasáren byla pod neustálým dohledem. Hlídky budou bdělé, ostražité. Dbejte, ať bez vašeho vědomí nepřistane na pozemcích divize ani jediný lístek ze stromu, ani jediné chmýří z pampelišky. Cokoliv poderželého nebo neobvyklého budete hlásit mě, podkapitánovi Shihoinovi nebo veliteli hlídkové skupiny. K tomu nechci, aby se v průběhu této hry na pozemcích divize pohyboval kdokoliv z cizí jednotky. To je k současné situaci vše. Děkuji za pozornost, rozchod!" Shromáždění se pomalu rozpouštělo.
Kasumi přikráčela blíže ke Kiryovi a Kitsune. ,,Doufám, že jste poslouchal, Shihoine. Věřím, že vše, co se dostane k vám, se od vás dozvím i já. A samozřejmě, dobrá práce. Hoshi, Artemis," pronesla dodatečně ke Kitsune a její vlčici.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Thu Jun 20, 2013 11:16 pm

Kiryu Shihoin

Ešte ukázal Kitsune palec nahor a potom sa aj on utíšil a počúval príhovor kapitánky Kasumi. Bla bla bla... A čo ak ma moja povesť absolutne nezaujíma?... bla bla bla... to už viem... bla bla bla... povinnosti... bla bla bla... To bolo asi tak všetko čo si odniesol z toho prejavu. Neplánoval síce celú divíziu naschvál sklamať, ale že by nejak dobrovoľne 24 hodín denne hliadkoval len aby sa im nepokazila povesť, tak to teda nie.
Jop, všetko som počúval, a čokoľvek divné mi nahlásia tak preskúmam a poviem vám o tom. sľúbil jej mechanicky. Och bože... povinnosti sú fakt otrava... pomyslel si a povzdychol si. Ale bol aspoň rád že Kitsune a Artemis dostali pochvalu, zaslúžili si ju. To ho vlastne priviedlo na nápad... Huh, no prečo vlastne nie?
Jo, kapitánka, rád by som sa spýtal... došiel som sem asi len pred hodinou, takže som to jaksi ešte nezistil, ale... máme nejakého 3rd seat v tejto divizii? spýtal sa ešte a pritom žmurkol na Kitsune.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jun 21, 2013 4:35 pm

Hoshi Kitsune

Na Kiryův zvednutý palec jsem se usmála a pak jsme s Artemis věnovali pozornost proslovu naší kapitánky. První půlku jsme už znali,takže jsme jí nevěnovali moc pozornosti, ale když začala mluvit o rozkazech, zpozorněli jsme mnohem více. Zvýšit hlídky, žádný návštěvy a navíc hlídat i místní flóru...hmm, to nezní moc zábavně. Dokonce i nechat  se mlátit drakem, byla větší zábava. Joo, Akamaru se se mnou při tréninku nemazlil.
Poté přišla kapitánka až k nám. Vypadá to, že jí baví komandovat svého nového zástupce. Nad touto myšlenkou mi zacukaly koutky. Jakmile skončila s Kiryem obrátila se ke mně s Artemis a pochválila nás. "Děkujeme, taicho." pronesla jsem s úsměvem a Artemis na souhlas štěkla. Když však promluvil Kyriu překvapeně jsem se na něj podívala. On to myslel vážně. blesklo mi hlavou.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Jun 21, 2013 8:54 pm

Haruka Kasumi

Slova jejího podkapitána zněla naprosto přesvědčivě. Nebo možná ne. Dost o tom vypovídal jeho pohled. Kasumi si jen v duchu povzdechla. Ještě, že byla už od dob Tsukiho zvyklá si všechno zařizovat sama, takže to pro ní nebylo žádné zklamání. Ale mít zase jednou někoho pracovitějšího by nebylo na škodu, pomyslela si. Záhy zpozorněla.
,,Třetího důstojníka?" zopakovala. ,,Hm, pokud nemám někde v kanceláři spolu s oznámením o vašem nástupu ještě nějaké další o přiřazení nějakého důstojníka, pak ne, nikdo takový tu už celkem dlouho není," hlesla, což jí připomnělo staré dobré časy. Tak vzdálené, ale krásné. Plné bojů, nepokojů, krve a křiku, ale přesto na nich bylo něco půvabného. Možná ta sytost barev...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Fri Jun 21, 2013 10:11 pm

Kiryu Shihoin

Ehm... no hej, to by možné bolo... povedal. Ja to teda rozhodne neviem... pomyslel si. Každopádne, pokiaľ ho nemáme, tak by som chcel navrhnúť do tejto pozície Kitsune a Artemis! dodal energicky.
A skôr než niečo začnete hovoriť, tak to chcem preto, lebo, napriek tomu že som tu krátko, mi príde že je veľmi schopná, vie rýchlo vymyslieť riešenie problému a vie vychádzať s ľuďmi. Čo sa týka jej sily a schopností... tak toho síce moc neviem... Ale tak niekto kto má vlastného vlka asi nebude len tak slabý, nie? V poslednej vete sa akosi stratil ten profesionálny tón, ktorý použil v ostatných vetách. Rýchlo ho ale zase nahodil. Každopádne, vy dve sa poznáte dlhšie a je to len na vás kapitánka, ale mne jednoducho prišla ako vhodná kandidátka. A tiež by sa mi hodil niekto, kto to tu pozná trocha viac ako ja... a okrem toho je omnoho lepšia v riešení problémov ako ja... Tak keď ju už plánujem takto využívať, tak by bolo fajn keby mala aspoň nejakú oficiálnu pozíciu. dodal si v hlave. Každopádne čakal na kapitánkinu odpoveď... nebol si ale istý, či bude kladná. Predsa len, bol tu ten argument že je tu prikrátko na to aby mohol niekoho len tak určiť, ale on mal z nej proste dobrý pocit! Či to bude ale stačiť prísnej kapitánke...
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jun 22, 2013 5:36 pm

Haruka Kasumi

Trochu pohodila hlavou, aby si vyslechla, s čím Kiryu přišel. Vlastně jí zastavoval zbytečně, nic se říci nechystala, spíš byla o to zvědavější, s jakými argumenty ještě vyrukuje.
,,Jednou je někdo taký, jindy onaký. A nemůžete se nechat šálit vzhledem, Shihoine. Každopádně jsem potěšena, že se o divizi takto zajímáte,"
pověděla Kiryovi. Na to si prohlédla Kitsune, hlavou se jí honily různé myšlenky. Vypadala zamyšleně. Nakonec se usmála.
,,Popřemýšlím o tom, vezmu vaše doporučení v potaz, Shihoine. Měli bychom divizi navrátit síly do vedení, teď mě ovšem omluvte. Kdyby jste něco potřebovali, budu v kanceláři,"
a s těmito slovy se Kasumi obrátila, aby se vrátila zpět ke své práci, která na ní už nějakou dobu vyčkávala.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Mon Jun 24, 2013 12:05 pm

Kiryu Shihoin

Kiryu sa zamračil. Šálit vzhledem? pomyslel si urazene. Zrejme ste to nepochopila! Ja som sa nenechal "šálit vzhledem", tu ide o úplne iné vlastnosti. Nebudem vám zasahovať do vášho rozhodnutia, ale toto by som bol rád keby ste pochopila! zakričal za ňou podráždeným tónom. A skutočne to aj tak bolo... Nepáčilo sa mu že si o ňom myslela že by len tak dal niekomu pozíciu len kvôli vzhľadu. Nechcel byť drzý keď nemusel, ale bolo dôležité aby si toto vyjasnili. V jeho tóne nebolo ani nejaké naštvanie, kričal len preto, lebo Kasumi bola od neho už celkom ďalej a chcel aby ho počula.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jun 25, 2013 10:10 am

Hoshi Kitsune

Poslouchali jsme spolu s Artemis debatu vedení naší divize týkající se mě, přesněji řečeno toho, jestli ze mě bude třetí důstojník nebo ne. Kiryu zavalil kapitánku argumenty. Kde jich vzal tolik, když jsme se poznali asi tak před hodinou, mi bylo záhadou,ale něco mě zarazilo. Já že umím vycházet s lidmi? Co si pamatuju, tak se mi povedlo pěkně vytočit jednoho z kapitánů první větou, co ode mě slyšel. Vypadal, že mi jednu vrazí. zavzpomínala jsem na svůj krátký pobyt v lidském světě, dokonce i na tu sprostou sošku, co po mně tehdy skočila. Ta tvá drzost tě jednou zabije. vzpomněla jsem si na slova, která od Akamara slýchávám poměrně často. Poté promluvila kapitánka. Šálit vzhledem? Díky vzhledu vyšší hodnost nechci. pomyslela jsem si a podívala se na Kirya. Nepřipadá mi jako někdo, kdo by hodnotil lidi podle vzhledu. Kapitánčiny další slova však zažehla plamínek naděje. Neřekla sice ano, ale neřekla ani ne. Takže nějaká šance tu přece jen stále je. Když však Kiryu začal za kapitánkou křičet, překvapeně jsem se na něj podívala nevědíc, co říct.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Jun 25, 2013 12:41 pm

Haruka Kasumi

Při jejím odchodu k ní ještě dolehla Kyriova slova. Nedonutilo jáí to se otáčet, ale alespoň se usmála. Ani bůh v té chvíli nejspíš netušil, co se jí honí hlavou. 
Zavřely se za ní dvěře do kanceláře, jen to prásklo. Stála u nich, ruce založené na prsou a prohlížela si ten nepořádek, co tu byl. Alespoň to tak vypadalo, zatímco ona se ve skutečnosti snažila jen přijít na to, jak se toho co nejrychleji zbavit.
Papír se dá třídit, pomyslela si Kasumi a došla ke svému stolu. Znovu se ohla, aby mohla sebrat několik listin ze země. Bylo jich tolik, že se na jednom štosu už neudržely. Prošla několik šuplíků, hledala něco, čím by mohla psát. A ejhle, našla. A tak se pustila do vyřizování. Jedním z prvních listin bylo i ono oznámení o přiřazení nového zástupce. Pak už to šlo jen ke starším a starším zprávám. Avšak čím méně to bylo aktuální, tím rychleji se jí pracovalo. Jen tak dál, podala si další papír...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Tue Jun 25, 2013 9:10 pm

Kiryu Shihoin

Kiryu si povzdychol... bol popravde rád že sa neotočila. Chvíľu tam potichu stáli a potom si všimol Kitsuninho pohľadu.
Uh, tým som samozrejme nemyslel že nevyzeráš pekne! začal sa rýchlo a splašene obhajovať. Len... som proste chcel povedať, že nedávam nikomu posty na zákľade vzhľadu, to je celé, haha... dodal s akýmsi úsmevno-ospravedlňujúcim výrazom na tvári, ale výsledok bol skôr taký že z jeho výrazu vychádzalo "Prosim, nezabi ma."
Popravde, je to skôr tak, že si myslím že vyzerá dobre... ale to jej hovoriť nebudem. pomyslel si. Ale to čo hovoril bola pravda... Nenominoval ju na základe vzhľadu. Proste a jednoducho sa za ten krátky čas ukázala ako kompetentná a spravila naňho dojem čo sa týkalo riešenia problémov... a bola naňho ešte aj milá... Každopádne, nebolo to na základe vzhľadu.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Jun 26, 2013 8:11 pm

Hoshi Kitsune

Na jeho slova, která mě vytrhla z překvapení, ze mě vypadlo jen: "Jo...aha...děkuju...asi." Jeho výraz, který úplně křičel "Nezabij mě.", mě však následně rozesmál. Takže jsem ho odhadla dobře. blesklo mi hlavou. Znala jsem ho sice asi hodinu, ale připadal mi jako zajímavý člověk. Poté jsem se zahleděla na nebe a nechala své myšlenky volně plout. "A co teď?" řekla jsem si spíš pro sebe a přemýšlela. Asi bychom se měli pustit do hlídání. To bude ale otrava.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Wed Jun 26, 2013 8:29 pm

Kiryu Shihoin

Vydýchol si keď sa rozosmiala, lebo sa mi zdalo že ho nezabije. Okej, žijem, to je rozhodne plus. Len je škoda, že to kapitánka neschválila... nevadí, keď ju budem zamestnávať naďalej, tak kapitánka uvidí že sa snaží a dá jej tú pozíciu! Alebo... si to možno rozmyslím, lebo som sa zmýlil. rozmýšľal. Ale úprimne si myslel, že sa nezmýlil... každopádne, uvidíme.
Dobrá otázka. odpovedal jej a chvíľu fakt nevedel čo má robiť. Poškrabal sa vetvou na hlave... Oh jasne, vetva! docvaklo mu. No, čo keby si mi pomohla dať túto vetvu konečne do mojej izby... a potom niečo snáď vymyslíme. navrhol jej a usmial sa na ňu.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Jun 26, 2013 10:18 pm

Hoshi Kitsune

Stála jsem tam s pohledem upřeným do nebe a myšlenkami všude možně. Z přemýšlení mě vytrhl až Kiryův návrh. Odnýst větev k němu do pokoje? blesklo mi hlavou, kterou jsem k němu otočila a podívala jsem se na větev v jeho ruce. "To mi připomíná, co s tou větví chcete dělat? Pokud se teda můžu zeptat?" pronesla jsem a podrbala Artemis sedící vedle mě za ušima.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Jun 27, 2013 7:53 am

Jak jste tam tak stáli, připletl se k vám další shinigami. V ruce držel nějaké desky. Dokráčel přímo před Kitsune a něco si poznamenal do oněch desek. Pak zvedl hlavu. ,,Hoshi Kitsune?" tázal se, ale zdálo se, že šel na jisto. ,,Byla jste zařazena do čtrtého hlídkového oddílu. Ten nastupuje svou službu až za dvě hodiny. Do té doby k vám nejsou další rozkazy." Krátce Kitsune informoval, po té se obrátil k podkapitánovi. Jemu ale nic neřekl, jen zdvořilostně pokynul hlavou a odešel k jiné skupince shinigamiů, která stála opodál.

Haruka Kasumi

Dopsala několik dalších papíru, když ucítila, že jí z toho už brní ruka. To je tak, když dlouho nic nepíšete. Odložila proto vše a prohlédla si dvě hromádky, které si na stole vytvořila. Nemusím to udělat všechno hned, pomyslela si a jala se uklízení zbylých věcí ze stolu.
Neznámo jak se tam octla i jedna z knih, kterou ve volných chvílích pročítala. Normálně jí mívala ve svém pokoji, ale možná jí tu posledně jen zapomněla. Když jí zvedla, vypadlo z ní několik papírů. Jak se k nim tak sehla, zjistila, že to jsou obrázky. Něco jako fotky, tak umělecké, ale fotky to nebyly. Tohle kreslil někdo z divize, jen ona si nemohla vzpomenout, jak se ten talent jmenuje. Přesto několik shinigami na obrázcích rozpoznala bez větších problémů. Mimo ní tam byli například Tsuki s Shibou, Aki nebo dokonce Raiden v dobách, kdy sloužil pod druhou divizí. Na jedné kresbě pak byla Akisha s Kitsune a Artemis.
,,Akisha," uvědomila si Kasumi, ,,hm... po tom, co Akio odstoupil je z ní kapitánka třináctky. Zajímalo by mě, jak se jí daří. Možná bych tam mohla na skok, alespoň na chvíli si odpočinout od toho papírování." Jak řekla, tak taky udělala. Jen srovnala ty obrázky a s knížkou je položila do otevřené, prosklené police v jedné ze skříní, které stály po stranách kanceláře.
Vyšla na chodbu a se zavíráním dvěří zkontrolovala, kolik je hodin. Během toho kolem ní proběhli asi dva nebo tři shinigami. Akce je v plném proudu, pomyslela si uspokojujícně a krátce na to opustila pozemky svých kasáren hezky směr třináctá divize.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down