Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize

3 posters

Goto down

12. divize Empty 12. divize

Příspěvek pro Red Mon Apr 30, 2018 12:23 pm

Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

12. divize Empty Re: 12. divize

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Jun 18, 2018 12:43 pm

Kioshi Hikaku
#brána 12. divize

Dokráčel sem klidnou chůzí a celou cestu přemýšlel zda má dvanáctá divize kapitána. Moc se mu dovnitř nechtělo, upřímně se toho místa celkem bál a nechtěl skončit jako nějaký experiment, jen proto, že do této divize vstoupil bez ohlášení.

Stál před bránou a čekal, jestli ho někdo přijde zkontrolovat. Svým reiatsu dal dostatečně najevo, že je tady. Krom gigaie, se chtěl zeptat ještě na pár věcí, které by mi dost pomohli.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jun 19, 2018 7:20 pm

-> Kioshi Hikaku

Hikaku dal jednoznačně najevo svojí přítomnost. Prakticky okamžitě se u něj objevili 2 shinigami. Jeden byl nízký chlapík s brýlemi na očích, druhý vypadal trochu jako vyhazovač z 11. divize. Ten nízký se ozval. "Prosím, udejte své jméno, divizi a důvod návštěvy." řekl hlasem, který nebyl zrovna příliš výrazný.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jun 19, 2018 8:10 pm

Kioshi Hikaku
#Brána 12. divize

V okamžiku se u něj objevili pravděpodobně místní gorily. Mírně se pousmál nad jejich odhodláním. Nechtěl je však nijak trápit. "Zdravím pánové, mé jméno je Kioshi Hikaku. Jsem bývalým kapitánem sedmé divize a jsem zde kvůli velice tajnému úkolu od kapitána deváté divize. Je to záležitost nejvyšší priority."
Zněl důležitě, i když šlo pouze o dort.

Dvanáctá divize Hikaka vždy trochu fascinovala,měl k těmto lidem respekt, přeci jen hlavu na takové věci nemá kde kdo. Začal si v hlavě seřazovat divize podle oblíbenosti. Očividně měl dost času na to, aby přemýšlel nad zbytečnostmi.

Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jun 19, 2018 8:14 pm

-> Kioshi Hikaku

Chlápek pokýval hlavou a něco si zapsal. "Ano, jistě. Slyšel jsem o vás, ale nikdy jsem neměl tu čest." řekl, ale neznělo to úplně přesvědčivě. Spíš jako zdvořilostní suplika kterou se naučil. "A momentálně jste ve které divizi?" zeptal se. Nejspíš ho tenhle bod zajímal víc, než setkání s bývalým kapitánem Gotei 13...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jun 19, 2018 8:19 pm

Kioshi Hikaku

Usmál se "No fyzicky jsem právě teď tady u vás ve dvanácté." Tohle si nemohl odpustit. "Pokud myslíte zařazení. Jsem momentálně, dalo by se říci na volné noze. Ovšem kvůli tomu jsem tady. Když to řeknu jednoduše, pokud splním tenhle úkol budu o krůček blíže abych se stal znovu kapitánem. A k tomu mi právě vy dva můžete dopomoci. Jak se vůbec jmenujete?"

Hikaku měl týden čas, tak si mohl dovolit menší zdržení. Tihle členové mu mohli být ukradení, ale on nebyl tenhle typ člověka. Pořád se na ně vesele usmíval.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jun 19, 2018 8:59 pm

-> Kioshi Hikaku

Shinigami se neusmál zpět. "Obávám se, že 12. divize není přístupná lidem "na volné noze". Tohle je divize Gotei 13 a pokud nejste členem Gotei 13, tak pro vás nemůžu nic udělat." řekl. Když ale viděl nekončící Hikakův úsměv tam se v něm asi něco zlomilo. "Máte alespoň oficiální pověření od kapitána deváte divize?" zeptal se. Neobtěžoval se odpovídat na otázku o jménu, asi byl nezdvořilý.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Jun 20, 2018 8:27 pm

Kioshi Hikaku
#Brána 12. divize

Dotaz ohledně oficiálního pověření od kapitána ho zaskočil. "Popravdě nemám, leda by vám stačilo tohle." Ukázal na kousek blitku, který mu uschnul na botě. "Omlouvám se pánové, ale potřeboval bych to tady vyřídit co nejrychleji, klidně kapitánovi pošlete motýla. Jde o jeho narozeniny a přeci nechcete aby byl smutný." Hikaku trochu zvýšil svoje raiatsu, tak akorát by se těm dvěma začali podlamovat kolena. Jeho úsměv zmizel a výraz, který měl na tváři nebyl zrovna dvakrát příjemný.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Jun 20, 2018 8:44 pm

-> Kioshi Hikaku

Tohle byla chyba. Ten malý chlápek nebyl asi příliš silný, protože s ním tvoje reiatsu zamávalo. Ten druhý byl ale mimořádně rychlý. Bacil tě přes ruku nějakým páskem, který se ti ovinul kolem ruky. Tvoje reiatsu zmizelo. "To bylo velice nemoudré... " řekl ten menší sotva popadl dech. Po čele mu stékala kapka potu.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down