Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+10
Miss_Atlantis
Solas
dead wind
Raiden
Sode
passionpower
Nawaki
Naxther
Mike
Red
14 posters

Strana 5 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

2. divize, vězení - Stránka 5 Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro Mike Sun Jul 14, 2013 5:11 pm

Kiryu Shihoin

Poker huh... Ten som už párkrát hral. zamyslel sa nostalgicky na to, ako obral pár vplyvných ľudí z vplyvných rodín o trocha peňazí. Nie že by to potreboval, ale bola to zábava bohatých. Zastavil sa ale. Uhh... ale pokiaľ si myslela strip poker, tak ten som nehral. poznamenal. Vyznelo to možno trocha blbo že to otočil na takú tému, ale jemu to bolo, ako vždy, jedno.
To malovalo dieťa? Huh, a ja som si myslel že to bol Rembrant... No deti sú rozhodne... detské. Bojím sa ich. dodal. Skutočne sa ich bál, keďže v jeho očiach boli deti ukričané malé veci plné energie. A hlavne boli otravné. A smrdeli.
Každopádne šiel za Artemis a Kitsune. Aspoň jeden z nás vie kam ideme.
Mike
Mike
Zástupce kapitána 2. divize

Počet příspěvků : 202
Datum registrace : 07. 06. 13
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jul 14, 2013 5:30 pm

Hoshi Kitsune

"Hmm. já jednou jo, ještě na akademii mě k tomu ukecali. Jako jediná jsem zůstala oblečená, teda kromě pravý ponožky. Ostatní dopadli hůř, odcházeli jenom v trenkách. Pak už se mnou nikdy hrát nechtěli." zasmála jsem se té vzpomínce.
"No, někomu, komu je dvanáct se většinou říká děti. Ale má talent v tom máte pravdu, jen, kdyby nebyla tak stydlivá. Občas jí neni rozumět, jak mluví potichu." pronesla jsem ještě. Artemis mě asi po půl hodině dotáhla až před ohromné dveře s obřím nápisem SKLAD 1 a pustila mě. Cesta k němu byla jak labirint, jednou doprava, pak zase dvakrát doleva atd. "Nakonec nebylo tak těžký to najít." řekla jsem ironicky a podrbala svou vlčici za ušima. "Díky." řekla jsem jí.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Tue Jul 16, 2013 5:49 pm

Kiryu Shihoin

Aha. povedal a zasmial sa. Okej, tak ja to radšej riskovať nebudem. dodal. Síce to bolo lákavé, kebyže vyhrá, ale či to za to stálo, to nevedel...
Stydlivá, nestydlivá, garantujem ti že by som sa ja viac bál jej ako ona mňa. povedal a opäť sa zasmial.
Po teda celkom dlhom chodení v tomto labyrinte, ktorý ostatní volali divízia, konečne došli k tomu skladu. Huh... Okej, keď už tam budeme, tak ak náhodou uvidíš nejakú mapu tejto divíze, tak povedz, lebo by som ju fakt potreboval. povedal a otrávene povzdychol. Prípadne mi požičaj Artemis, ona je niečo ako také chodiace GPS. pousmial sa a pohladil Artemis po hlave. Potom prešiel dopredu, otvoril dvere od skladu a vošiel.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Jul 17, 2013 12:47 am

Hoshi Kitsune

Nad jeho slovy o strachu z dětí jsem se musela zasmát, nějakým způsobem mi to přišlo vtipné. 
"Hai, jakmile uvidím mapu divize, beru jí s sebou. O svou GPSku se dělit nebudu." z legrace jsem při těchto slovech zasalutovala jako voják a s posledním slovem jsem se otočila ke vchodu do skladu. Počkala jsem, až vejde Kiryu a spolu se svou takzvanou chodící navigací, Artemis, vešla dovnitř. "Co vůbec hledáme?" zeptala jsem se, když jsem narazila na sbíječku. "Tohle asi ne. K čemu je druhé divizi sbíječka?" řekla jsem si pro sebe. V hlavě se mi utvořil obrázek vězně zalitého v betonu a shinigamiho se sbíječku hned vedle něho. Zaplašila jsem všechny sadistické myšlenky a vzala kladivo, které leželo hned vedle. "Mám kladivo, co dál?" zeptala jsem se Kirya.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Wed Jul 17, 2013 3:15 am

Kiryu Shihoin

Hm. pozrel Kiryu sklamane. Uprimne som viac dúfal v tú GPS, ale tá mapa bude musiet asi stačiť... povzdychol si.
No hľadáme... niečo čo by tam tú vetvu spoľahlivo pripevnilo. povedal zamyslene. Jo a to fakt neviem. dodal a predstavil si Kasumi v tej žltej stavebníckej helme so zbíjačkou v ruke, z čoho mu cukali kútiky úst. Radšej tú myšlienku zahnal.
No, máš kladivo, čo ďalej... No... Ja neviem, klince? Ale radšej by sme mali zobrať aj niečo na rezervný plán... napríklad izolepu... povedal. Izolepa bolo to prvé a zatiaľ jediné čo ho napadlo. Fakt nemal moc nápadov ako to vlastne spraviť. Možno nakoniec použijeme tú zbíjačku... Síce neviem na čo, ale bolo by to cool.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jul 18, 2013 1:12 pm

Hoshi Kitsune

"Hmm...To je dost širokej pojem." řekla jsem si potichu. Nakonec to dopadne tak, že stejně půjdem do dvanáctky pro lepidlo. povzdychla jsem si nad tím v duchu. 
"Hřebíky...hřebíky...a tady je máme." sebrala jsem hřebíky z třetí police. "Pochybuju, že izolepa udrží tu obrovskou větev." Artemis vykoukla zpoza rohu a v tlamě měla velkou roli izolepy. "Ale, když při tom něco rozbijem, aspoň bude čim to spravit." pokrčila jsem nad tím rameny a vzala si od Artemis izolepu. Pak jsem se zastavila u hromady prken a zamyslela se. Pomyslná žárovka z kreslených filmů se mi rozzářila nad hlavou. Vzala jsem s sebou i jedno z prken. "Ještě pilu a je to." řekla jsem si a pustila se do hledání pily.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Thu Jul 18, 2013 2:35 pm

Kiryu Shihoin

Zatiaľ hľadal na druhej časti skladu... Hľadal, hľadal a našiel... Jo, mapa!! zakričal víťazoslávne. Hodil na mapu letmý pohľad a hned nadvihol obočie. Huh... my tu máme močiar? spýtal sa neveriacky. Tak trocha si totiž nevšimol, že dátum na tej mape oznamoval, že sa jednalo o mapu druhej divízie z čias Veľkomoravskej ríše.
Pokrčil teda ramenami a mapu si schoval. Nič iné užitočné nenašiel, tak sa teda otočil a šiel ku Kitsune, aby zistil či ona mala väčšie šťastie. No, izolepa sa vždy hodí. pokrčil ramenami na Kitsuninu otázku. Ale fakt nechápem načo je ti to prkno. A píla. dodal keď videl ako zbiera divné materiály.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jul 18, 2013 3:19 pm

Hoshi Kitsune

"Fakt?" vyjekla jsem překvapeně, když Kiryu našel mapu. Avšak nadšení netrvalo moc dlouho. Aha, takže nic. "Pokud vim, tak ne. Jste si jistý, že je aktuální?" zeptala jsem se opatrně a dál hledala pilu. 
"No, napadlo mě, z toho prkna vyříznout kruh, na který bychom pak přidělali tu větev a pak bychom to za ten kruh přibili ke zdi. A pokud to nebude držet na zdi, tak to může sloužit jako podstavec." vysvětlila jsem mu. "Můžete si na ten kruh třeba i vyrýt Mišiho jméno." dodala jsem a usmála se. Artemis souhlasně štěkla.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Fri Jul 19, 2013 1:26 pm

Kiryu Shihoin

Pokrčil ramenami. To je teraz jedno... odpovedal na to či je aktuálna. Dôležitejšie je, že ten tvoj nápad... je dokonalý! vyhlásil s nadšením.
Tak ti s tým teda pomôžem! povedal a začal sa hrabať v neďalej hromade nástrojov. Ani to dlho netrvalo. Cha chá! vyhlásil víťazoslávne a vytiahol z hromady nebezpečne vyzerajúcu motorovú pílu. Hm, píla ako píla...
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jul 19, 2013 3:04 pm

Hoshi Kitsune

Chvíli jsem napjatě čekala, jak zakončí větu o tom, jaký je můj nápad. Jakmile jí dokončil, musela jsem se usmát. A to už z důvodu, že se mu nápad líbil, a také z toho, mže se tvářil nadšeně. Vzpomněla jsem si na včerejšek, když jsem ho uviděla poprvé vypadal znuděně a že je mu všechno jedno. Taková změna. 
Pak se začal hrabat v hromadě různých nástrojů. S hlavou lehce nakloněnou na stranu jsem ho zkoumavě pozorovala a čekala, co z hromady vytáhne. Když však vytáhl motorovku, zacukalo mi jedno obočí a být v anime, objevila by se i kapka. "Radši těch prken vezmu víc. A radši i nějaké obvazy."
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Fri Jul 19, 2013 11:10 pm

Kiryu Shihoin

Ále, detaily detaily, ruka dorastie. mávol rukou Kiryu. Každopádne, daj mi zatiaľ tie prkna a kladivo, ja to odnesiem a počkám na teba. Dojdi potom za mnou. povedal a nastavil ruku, aby mu dala kladivo a prkna. Mohol sa zachovať aj gentlemansky, aspoň raz za čas. Síce nevedel ako to všetko odnesie, ale muži sú známi tým, že nikdy nenesú nákup na dva krát!
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jul 19, 2013 11:35 pm

Hoshi Kitsune

O tom pochybuju. pomyslela jsem si, ale nic jsem na to nahlas neřekla.
"Po čem?" zeptala jsem se nechápavě a podala mu kladivo a prkna. Sama jsem si nechala asi dvě prkna a krabičku hřebíků. Artemis nesla izolepu. Nechtěli jsme, aby si náš nový podkapitán rozbil hubu na schodech hned druhý den, co je tady. Když už, tak až ten třetí.
"Už tu nic nepotřebujeme, ne?" zeptala jsem se a rozhlédla se kolem. Nic dalšího, co bychom potřebovali, mě nenapadalo. V duchu jsem se modlila, aby odněkud zase nevyskočila nějaká sprostá soška, jako při mé poslední návštěvě skladu, sice ne tohohle, ale to je jedno.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Sat Jul 20, 2013 10:16 am

Kiryu Shihoin

Aha, myslel som že ideš hľadať tých prkien viac. A nejaké obvazy. Ale dobre, pokiaľ nie, tak teda ideme! zavelil. S motorovkou v jednej ruke, s kladivom v druhej ruke, s prknami pod pazuchou a s mapou vo vrecku sa vydal k dverám do skladu... A... tam aj skončil, lebo dvere boli zavreté. Sakra... povedal si.
Pokrčil ramenami, zdvihol jednu nohu a otvoril ňou dvere. Fuck bezpečnosť. Tak teda ideme. dodal a vyšiel.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jul 20, 2013 10:57 pm

Hoshi Kitsune

"Obvazy mám když tak v pokoji a další prkna jsou hned tady." řekla jsem, hodila si do podpaží další dvě prkna a vydala se i s Artemis za ním. Jestli si tu hubu brzo nerozbije, tak musí mít nehorázný štěstí. pomyslela jsem si, když nohou otevřel dveře.
"Snad ten nápad vyjde." řekla jsem si spíše pro sebe. A taky snad nikdo nepřijde k úhoně. dodala jsem si v duchu a dál kráčela z ním.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Sun Jul 21, 2013 3:46 pm

Kiryu Shihoin

Kiryu teda len prikývol a šiel prvý smerom do svojej izby. Hm, to som fakt zvedavý či to bude fungovať. No znie to ako dosť nádejný plán. povedal. Myslím že fungovať bude. dodal a usmial sa. I keď ja nie som žiadny stavbár. Ale znie to nádejne. dodal v duchu.
Rozhodne to celé niesť nebolo zrovna ľahké, a tiež vydesil pár Shinigami s tou motorovou pílou, ale postupne došli až ku jeho izbe. Tu sa zastavil. Huh, teraz čo. Pokladať sa mi to nechce. pomyslel si a zdvihol nohu. Lenže tentokrát to nevyšlo až tak dobre ako dúfal. Začal strácať rovnováhu. Dopr...
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jul 21, 2013 4:50 pm

Hoshi Kitsune

Oplatila jsem mu úsměv a dál ho následovala, až jsme konečně dorazili k jeho pokoji. Chtěl si otevřít nohou, jenže začal ztrácet rovnováhu. Jelikož jsem měla plné ruce, moje noha vystřelila do vzduchu a zapřela padajícího Kirya. V tu samou chvíli se Artemis postavil na zadní a předníma tlapama ho také zapřela. V pořadku.? zeptala jsem se ho.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Sun Jul 21, 2013 8:39 pm

Kiryu Shihoin

V tom okamihu uvidel pred očami celý život, už čakal ako spadne na zem, motorovka sa zapne a odreže mu hlavu...
ale nestalo sa tak.
Huh? Ja... žijem? uvedomil si. A skutočne žil (no, ako sa len dalo žiť vzhľadom na to že je Shinigami). A záchrana prišla od Kitsune a Artemis. Jo, v pohode. Díky. Vám obom. povedal a na obe sa usmial. Jo! Neumrel som! pomyslel si víťazoslávne. Aspoň som otvoril tie dvere, keď už. pokrčil ramenami a vošiel do izby.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jul 21, 2013 10:55 pm

Hoshi Kitsune

Není zač. pronesla jsem a Artemis na souhlas štěkla. Pak jsme za ním vešli dovnitř. Položila jsem prkna na zem a Artemis položila izolepu.Takže, nejprve by to chtělo vyříznout ten kruh a pak přibít větev pro Mišiho. řekla jsem a podívala se na sovu. Počkej, Miši, za chvíli budeš bydlet. usmála jsem se na sovu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Mon Jul 22, 2013 7:11 pm

Kiryu Shihoin

Tiež položil všetky veci na zem, až to buchlo. A zavrel dvere, predsa okoloidúci nepotrebujú vidiet čo tu robia!
Jo, v tom máš asi pravdu. Máš už s vyrezávaním nejaké skúsenosti? Lebo ja teda rozhodne nie... povedal a ospravedlňujúco sa usmial. Fakt teda netušil ako toto dopadne, ale tipoval že každy z nich dojde minimálne o jeden prst.
Miši na Kitsune reagoval len týmto pohľadom:
Spoiler:
Inak povedané, nič sa nezmenilo, keďže on takým pohľadom pozeral na všetko. Byl totiž mrtvý. A vycpaný.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jul 22, 2013 11:19 pm

Hoshi Kitsune

Tak trochu. Umím vyřezávat celkem pěkný veverky. I když všichni v tom vidí kočku. Nevím ale proč. pokrčila jsem nad tím rameny. Že bych to radši vyřízla Akamarem? pomyslela jsem si a pochybovačně se podívala na motorovku. S tímhle by jeden přišel o ruku...minimálně.honilo se mi hlavou.
Odpověď od Mišiho jsem nečekala. Vlastně bych asi dostala infarkt, kdyby odpověděl. Pokud tedy shinigami mohou dostat infarkt.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Tue Jul 23, 2013 7:58 pm

Kiryu Shihoin

Okej, tak to teda skús! A ja ťa budem... mentálne podporovať. povedal a sadol si na posteľ. Inak povedané, netuším čo mam robiť. Ale nebudem sa jej pliesť do cesty. dokončil v duchu. No čo, ako bohatý člen jednej z najváženejších rodín v Seireitei nemal zrovna prax v manuálnej práci, pokiaľ sa nejednalo o zabíjanie. Bol ale celkom zvedavý ako bude Kitsune postupovať.
Miši naďalej na Kitsune pozeral tým istým pohľadom.
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 23, 2013 10:03 pm

Do druhé divize vstoupila skupina z oddílu Onmitsukidō. Velmi rychle si našla toho, koho hledala. Kiryu mohl spatřit typické zakuklence, kteří se ve druhé divizi potulovali téměř neustále. Zástupce druhé divize Kiryu Shihoin, jsme tu z nařízení Centrály - máme s vámi transportovat vězně do vězení druhé divize. Tady je oběžník Vskutku neuvěřitelně obsáhlý oběžník popisoval vězně, kterého zadržela skupina důstojníků v jednom okresku. Také zde bylo vylíčeno, že se jedná o velmi důležité uvěznění a že je třeba může vyslechnout. Transport proběhne během dalších dvou hodiny, kdy dorazí četa důstojníku i s vzněm do Seireitei. Podepsán byl tribunál Centrály 46.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mike Thu Jul 25, 2013 9:10 pm

Kiryu Shihoin

Už sa zdalo že to bude pokojný deň, keď vtedy sa tam objavili jeho starí známi Onmitsukido. Jeho prvá reakcia bolo že na nich pozeral pohľadom typu "Čo to odo mna sakra chcete?", ale keď povedali čo chcú a dali mu do ruky obežník, tak ho očami rýchlo prebehol a potom sa opäť pozrel na nich. Huh... to bolo... nečakané. povedal. Každopadne sa opäť pozrel na obežník. Píše sa tu že dojde do Seiretei za dve hodiny. dodal trocha otrávene. Kam že to mám teda ísť? spýtal sa. Bola to otrava, boli to povinnosti, a vôbec to nečakal. Nepáčilo sa mu to. A zase nedokončia aranžovanie jeho izby. Ach jaj, prečo ja...
Mike
Mike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jul 27, 2013 3:49 pm

Hoshi Kitsune

Chtěla jsem se pustit do řezání prken, když se náhle objevili Onmitsukidō. Přestala jsem dělat, co jsem dělala a prohlížela si zakuklence. Zajímalo mě, co chtějí. Po jejich slovech jsem se podívala na Kirya. Když nemám práci já, tak jí má on. Asi Mišimu neni souzeno mít vlastní větev. pomyslela jsem si  a dívala jsem se střídavě na zakuklence a na Kirya. Artemis seděla vedle mě a dívala se na mě pohledem typu: 'A my budeme dělat co?' No, nebyla jediná, kdo si pokládal tuhle otázku.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Aug 10, 2013 7:55 pm

V oběžníku stálo, že veškerý důstojníci, kteří byli vyzváni k transportu vězně, se mají sejít v jednom okresku v Rukongaii, kde vedla nejrychlejší cesta směrem do Seireitei. Obloha se mezitím začala trochu zatahovat, takže už nebylo tolik vidět jako předtím. Přesně v dobu, když se zatáhlo, zmizeli i messangeři.

(Miku, když vidíš, že jsem ti zapomněl napsat, napiš mi pmku nebo napiš do diskuze - prostě mi dej nějak vědět, protože když mi nebliká nový příspěvěk, tak se může stát, že si toho nevšimnu.)
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content