Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+11
Ryuuka Hosentsu
Satoshi
Bulic
Kashike
Tertaxka
Dawn de Diablo
vodovod
Sode
Ryuujin
Aki
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 1 z 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

2. divize, vězení Empty 2. divize, vězení

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 14, 2010 6:44 pm

Zde se nachází kasárna druhé divize a vězení, které má tato divize na starost.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

2. divize, vězení Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 16, 2010 11:20 pm

Do vězení vkráčel zakuklený třetí důstojník 1. divize, Tougou. Na zádech nesl bezvládné tělo shinigamiho. Porozhlížel se po někom, komu by ho mohl předat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 19, 2010 8:42 pm

Poplach! Poplach! Toto není cvičení!
Upozornění všem jednotkám: Do Seireitei vnikla velice nebezpečná osoba, která se nyní praděpodobně skrývá někde v okolí. Prostředky, jakými se sem dostala, jsou neznámé. Všechny divize zvýší ostrahu a postaví víc hlídek. Tímto je vyhlášena bojová pohtovost.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Dec 20, 2010 8:54 am

Aki Maki

"Poplach...?" Řekl potichu jakoby ho to vůbec nezajímalo. "No co, třeba bude legrace..." Usmál se a šel cestou k východu, když v tom spatřil nějakého zakuklence.Rukou uchopil rukojeť zanpaktou a trochu ji povytáhl ven z pochvy.Pomalým krokem došel k tomu cizinci. "Nahlaš svoji identitu..." Řekl a koukl na něj svýma pronikavýma zelenýma očima, jako vždy přes ofinu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Dec 20, 2010 8:12 pm

Tougou

Konečně se někdo objevil, ne dřív, než byl vyhlášen poplach.
"Tougou, první divize," řekl. Pak ukázal na bezvládné télo na svém rameni. "Někoho vám nesu. Možná ho poznáváte, je to Newermind Irenami, zločinec, který vám nedávno utekl, při té bouři. Byl jeden z vetřelců, kvůli kterým je teď vyhlášen poplach. Za chvíli se probudí. Chci, abyste od něj zjistili všechno, co ví, metody jsou na vás. Chci vědět kde byl poté, co utekl, jak se sem dostal, kdo ho sem poslal a proč. A kdo byl ten druhý muž, který s ním přišel. Pak ho tu zavřete, ještě by se mohl hodit. Jasné?" informoval Akiho.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Dec 20, 2010 8:57 pm

Soshi Danshaku

Zrovna jsem předával hlídku u vězení a leštil zanpakutou, když tam vlítnul nějaký zakuklenec, kteýr tvrdil, že je z jedničky. Nevěřím ti ani slovo, frajere. Došel jsem vpoklidu k nim a řekl. Pane, zůstanete tu s námi na výslech. řekl jsem a popadl jsem bezvládné tělo. Nech to na mě a hlídej jeho. pošeptal jsem Akimu.
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Dec 20, 2010 9:12 pm

Tougou

se pod svou kápí pousmál.
"Fajn, aspoň si prohlédnu, jak vám to jde," odpověděl nevyzpytatelně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Dec 20, 2010 9:44 pm

Soshi Danshaku

Spoiler:

Kývl jsem a sundal jsem si rukavice. Děkuji. Pak jsem posadil chlápka na židli a spoutal ho obyčejným provazem. Tasil jsem zanpakutou a bodl mu ji do ramene. Pak jsem mu jednu vrazil. Jméno? ať už odpověděl nebo ne, pokračoval jsem. Jméno organizace ve které pracuješ. pokud se mu nějak nechtělo odpovídat, vzal jsem ruku a postupně mu rozřezával kůži mezi prsty. Kolik vás je? mluvil jsem potichu a všem byl zřejmý můj klidný dech. Klobouk stále na hlavě, šátek přes obličej. Kde operujete. Pokud nezodpoví na tuhle otázku, říznu ho tam, kde se ušní boltec setkává s lebkou. Kde operujete? Jen tak, aby se neřeklo mu jednu vrazím, ale ne tak, aby padl do mdlob. Kdyby to náhodou udělal, strčím mu prsty do rány v rameni a otočím rukou. To by ho mělo vzbudit. Kde operujete? Lokace, chci přesné souřadnice! hlas se mi trochu zvyšoval. Jména dalších. Jak se jmenuje tvůj nadřízený? nařízl jsem mu i druhé ucho (stejně jako to první). Pokud mi něco nechtěl zopakovat, trochu jsem ho přinutil a kdyby opravdu nechtěl, otočil jsem se na toho člena z jedničky a tázavě se na něj podíval. Ještě něco?
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Dec 20, 2010 10:37 pm

Tougou

"Hmm... vaše sadistické sklony jsou roztomilé, ale mohl jste se aspoň zkusit slušně zeptat," okomentoval Tougou průměh výslechu a pohlédl na Ryuujina s hranou vyčítavostí. Jeho oči však byly ve stínu kápě chladné jako vždy. Pak už nic neříkal a čekal, jestli jim Newermind něco sdělí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Dec 20, 2010 10:43 pm

Soshi Danshaku

Slušně se zeptat hledanýho zločince, kde má gang a čekat odpověď...to je dobrý. Omlouvám se... řekl jsem a pokračoval ve výslechu (řekněme druhá polovina předchozího postu...

Spoiler:

Odpovídat musí vodovod, když ho vyslýcháš, ne? :-D

Doháje, pardon, netušíl jsem, že je to hráč! :-D Pardon, vodovode...
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Dec 22, 2010 5:09 pm

Aki Maki

Chvíli tam pozoroval člena co dělá, ale nakonec mu rupli nervy, pomocí shunpa se přemístil za člena, chytl ho zezadu kolem krku a přes nohu s ním flákl o zem. "A dost...!" Trochu zvýšil hlas. "Tady bude pořádek!Žádný zelenáč zde nebude provozovat výslech, víš ty vůbec kdo jsem...?!" Prohlásil docela dost naštvaně, jednu ruku měl na rukojeti zanpaktou. "Toho muže jsi mohl zabít bez toho aniž by nám řekl nějaké informace, být to někdo důležitý a na jeho odpovědi by záleželo na budoucnosti seireitei, taky by si s ním takhle zacházel...?!Za trest půjdeš vyčistit záchody v kasárnách...všechny potřebný věci najdeš támhle..." Ukáže na dveře. "A neboj se, o tvém chování řeknu kapitánce..." Prohlásil už klidněji a otočil se na člena 1. divize. "Omlouvám se, vůbec netuším kde se tu vzal...kapitánka si to s ním potom vyřídí, já už mám dost problému..." Prohlásil, na tváři měl obří, docela strašidelný úsměv.Došel k tomu vězni a přikrčl se k němu. "Takže, co si tu dělal...?" Zeptal se po dobrém.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Dec 22, 2010 5:16 pm

Kasumi Haruka

Shunpem jsem se nepozorovaně dostala až ke své kanceláři.
Při cestě sem jsem si povšimla různých reiatsu, v prostorách vězení. Bezpečně jsem rozeznala Akiho a Soshiho reiatsu. Chvíli se mi nechtělo věřit, že jedno z reiatsu patří i Newermindovi. Dobrovolně se rozhodně nevrátil a jeho reiatsu je značně slabší, než bylo posledně. Zřejmě ho někdo přivedl...
Chodbou procházel nějaký shinigami. Hej, ty! Všichni zajisté slyšeli poplach. Tak ať udělají, co bylo řečeno! Hlídky! A ostražitost! Na každého podezřelého dávat pozor!
A kasárny postaráno, teď vězení.
Už jen svižným krokem jsem zamířila k vězení.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Wed Dec 22, 2010 6:47 pm

Newermind Irenami

Zobudila ma nejaka rána od neznámeho chlapa. Potom ma začal mučiť a dávať otázky. Nanič som neodpovedal. Po chvíli sa ma opýtal iný chlapík na nejakú otázku. Keď sa ma opýtal, zacítil som Hiroshiho raisetsu: Ach.. konečne došli, aj keď síce som ich ani neočakával pomyslel som si. Potom som zacítil ďalšie raisetsu. Bolo mi známe. Bolo to raisetsu môjho starého vezniteľa kapitánky Kasumi Haruka. Po chvíli som sa pozrel na chlapíka ktorý mi dal otázku a studeným kľudným hlasom mu odpoviem: Dajme tomu, že sme prišli dať Seireitei nové, lebšie časy. Aj obyčajný člen ako ty si to musel všimnúť. Seireitei sa zmenilo, už je zničené zvnútra a mi sme to prišli zmenť...
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Dec 23, 2010 8:05 am

Aki Maki

Na tváři pořád šílený úsměv, už se chtěl zeptat znova, ale muž nakonec odpověděl. "Nové časy...?A kdo byli ty další lidé...?" Znovu se klidně zeptal a hned potom hodil ostrý pohled Soshiho, jestli už se dal do práce.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Thu Dec 23, 2010 8:22 am

Newermind Irenami

Pozrel som sa na vysluchajúceho shinigami a povedal som: No dajme tomu, že to bol jeden z revolucionárov. Viac nás tu nieje. Vy sa hlavne bojte. Revolúcia nie je ďaleko, a mi budeme rozhodovať kto ostane a kto nie. Povie s diabolským úsmevom ktorý priam hovorí pridaj sa k nám.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Dec 23, 2010 10:27 am

Aki Maki

Usměje se a nakloní se k němu blíž. "Chci znát jména..." Řekne potichu. "Zabij ho, noták..už si to dlouho neudělal...zabj ho, i hned..!" Začal mu řvát Watashi v hlavě.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Dec 23, 2010 4:35 pm

Soshi Danshaku

Sletěl jsem na zem. Nemám ponětí, kdo jsi... řekl jsem a šel pro kýbl. Cestou na hajzly jsem potkal kapitánku. Uklonil jsem se a nic neříkal. Člověk se snaží něco dělat a hned ho seřvou...
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Dec 23, 2010 4:44 pm

Kasumi Haruka

Míjela jsem Soshiho. Počkej! Kam to jdeš? Zastavila jsem se a otočila jsem se na něj. Co se děje ve vězení? Zeptala jsem se s klidem.
Dobrá to otázka. Všichni byli na stejném místě. On to určitě ví, co se tam děje, ale kam teď jde? Když reiatsu ostatních je stále na místě. Pomyslela jsem si, když jsem čekala na Soshiho odpevědi.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Dec 23, 2010 6:37 pm

Soshi Danshaku

Čistit hajzly. Protože jsem vyslýchal nejspíš moc hrubě. To si vyslechněte od třetího člena, taichou. mluvil jsem opravdu naštvaně, ale stále potichu. Někdy bych se tak hrozně rád vyřval... Díval jsem se přes lem klobouku kapitánce do očí a přemýšlel jsem ještě, co říct. Myslím, že se ještě uvidíme. U vojenského soudu. Kdybyste něco potřebovala, budu na záchodech. a pokračoval jsem dál.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Dec 23, 2010 8:36 pm

Kasumi Haruka

Chytila jsem Soshiho za rameno. Nikam! Ještě jsem neskončila! Tvrdíš tedy, že tě Aki poslal pryč? Kdo jiný taky, že ano... Právě tam jdu a ty se vrátíš se mnou.
Nečekala jsem na souhlas či protest a rovnou jsem ho vzala s sebou.
Konečně jsem tam došli. Byl tu Aki, Newermind, ale i kdosi, koho jsem zprva nepoznala. Možná to bude ten, jež sem Newerminda přivedl. Kdo to jen. Zamyslela jsem se a po chvíli mi to docvaklo. Tougou?... Jo, to bude asi on... Takže dobrá, teď už mi může někdo říct, co se tu děje. Při čemž jsem se podívala na Akiho.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Dec 23, 2010 10:11 pm

Soshi Danshaku

Ach jo...teď začne očerňování... pozoroval jsem vězně. Krev mu stékala po tvářích a kapala z rukou od prořezané kůže.
Ale hezky jsi ho zrubal, jen co je pravda... ozval se zanpakutou a já se trošku usmál, což stejně pod šátkem nebylo vidět. Jo, docela jsem si pohrál.... Pak jsem s úklonou čekal, co z nich vypadne.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Thu Dec 23, 2010 10:14 pm

Newermind Irenami

Potom čo do miestnosti vbehne Kapitánka 2. divízi povie: Ach Kasumi teba som dlho nevidel. Podal by som ti ruku, ale ako vidíš tvoji ľudia ma priviazali.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Dec 24, 2010 12:27 am

Tougou

zaujatě sledoval průběh výslechu. Newermind působil hodně sebevědomě, dokonce se ani netajil s některými informacemi. Buď byl hloupý, nebo měl nějaké eso v rukávu... možná skrytou výbušninu? Tougou se zvedl.
"Navrhuji, abychom prozatím všichni opustili tuhle místnost," řekl a tí přerušil kohokoli, kdo právě mluvil. "Omluvte mě," dodal ještě a v mžiku oka zmizel. Zamířil do vědeckého ústavu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Dec 24, 2010 9:14 am

Aki Maki

Spatřil kapitánku. "Ano, všechno vám to hned povím taichou" Usmál se jak to umí jen on, vstal od vězně a pohlédl na kapitánku.Levou rukou ukázal na Nwerminda. "Vidíte všechny ty rány...?Ty způsobil tady člen 2. divize ve snaze získat nějaké informace, navíc jsem zde byl i já, takže výslech měl přenechat mě, plus mohl vězně zabít a informace by zmizeli s ním..." Řekl klidně a zle pohlídl na Soshiho.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Fri Dec 24, 2010 11:28 am

Soshi Danshaku

Kdybych ho chtěl zabít, byl by mrtvý... pronesl jsem a odešel z místnosti. Proboha...A tohle má bejt můj nadřízenej? Alespoň že kapitánka má rozum. Doufám.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: