Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. divize

+11
Aki
Amaru
Arinoki
Ryuuka Hosentsu
Red
Shizuka Hotake
Solas
Myamoto Usagi
Misman
Nawaki
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 17 z 21 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next

Goto down

3. divize - Stránka 17 Empty Re: 3. divize

Příspěvek pro Mina Sat Aug 18, 2012 2:54 pm

Minami Isanami

Stále bola nafúknutá, ale potom sa zamyslela nad tým, čo povedal. Premýšľala a premýšľala a potom otočila hlavu urazene do strany, trošku ju zdvihla a dala jednu ruku vbok, aby ukázala ako moc je urazená.
“Ale mohol ma nechať si dotvoriť moje origami.“ Povie urazene a čakala na jeho reakciu.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Aug 18, 2012 5:12 pm

Amaru

Ty se na mě zlobíš nee-chan? řekl jsem a zatvářil se doslova zničeně. Začal jsem trochu natahovat, obličej se mi roztáhl no hotová katastrofa. Rukou jsem si promnul pravé oko a po tváři mi stekla slzička
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Aug 18, 2012 5:23 pm

Minami Isanami

Dívala sa stále urazene do strany, ale potom sa pozrela naňho. Povzdychla si a začala mu zase strapatiť vlasy.
“Neplač, Amu-tan.“ Hovorila mu a ďalej mu strapatila vlasy. “Poďme niečo podniknúť.“ Navrhla a premýšľala, čo by mohli ísť robiť.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Aug 18, 2012 5:28 pm

Amaru

Otřel jsem si slzu protože už byla Isa-chan v pořádku a už nebyla naštvaná. Usmál jsem se na ní a zase si rozcuchal vlasy. Noooooo ale co? Pokud budeme dělat bordel ve 3. divizi, tak nás strejda vyhodí za vlasy pryč. Nemá rád nepořádek v divizi řekl jsem jí. Ale hlavně jsem se bál, že nerozdejchá ty papíry co mu zničila
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Aug 18, 2012 5:32 pm

Minami Isanami

Stiahla ruku zase k telu, keď sa prestal tváriť smutne a dívala sa naňho. Nadvihla obočie a zdvihla ruky.
“Ale my predsa nebudeme robiť bordel! Hele, čo keby sme vyzdobili Razimu-chan izbu? Vieš aký bude potešený?“ Opýta sa natešene a očakáva pozitívnu odpoveď.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Aug 18, 2012 6:41 pm

Amaru

No nejspíš by nás oba dva zabil řekl jsem smrtelně vážně. Kromě toho bysme se tam nedostali. Ale opravdu bysme měli dělat spíš něco užitečného než prudit kapitána řekl jsem s pocitem že házím hrách na stěnu.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Aug 18, 2012 6:50 pm

Minami Isanami

Zamyslí sa teda. Trošku ju rozesmutnilo, že nemôže spraviť kapitánovi "radosť", ale to hneď pominulo.
“Tak poďme na nejakú misiu! Než Razi-chan spraví tu párty, tak to bude nejakú dobu trvať, či?“ Opýta sa ho a usmeje sa nad tým nápadom.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Aug 18, 2012 7:03 pm

Amaru

No na me poslední misi mě málem snědl hollow ale proč ne. Turiel bude rad kdyz ho trochu provětrám řekl jsem. Teda byla pravda že se mi moc nechtělo ale asi by bylo dobrý na chvíli uklidit Isu-chan z 3. divize aby to nepřivedla strejdu k šílenství
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Aug 18, 2012 7:07 pm

Minami Isanami

Dívala sa naňho a oprela sa o stenu. Potom sa zamyslene pozrela na strop a takto chvíľu premýšľala. Skôr to vypadá, že je len tak ticho, čo bola aj po chvíli pravda.
“Bola by to vôbec moja prvá misia. To bude sranda.“ Povie zamyslene a nie nadšene a stále sa pozerá do stropu. “Hollow... “ Ozve sa po chvíli.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Aug 18, 2012 7:19 pm

Amaru

Ale co, kdyby nějakej hollow přišel tak ho sundám, táhle! namířil jsem rukou na vázu, co stála na sloupku na chotbě. Najednou váza zmizela spolu s vrchní částí sloupku. Ups... zdrháme! řekl jsem a rozběhl se rychle směrem ven z divize
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Aug 18, 2012 7:26 pm

Minami Isanami

Chvíľu bola zamyslená a potom sa naňho pozrela. Zasmiala sa a potom s ním zdrhala preč.
“Mám pocit, že mi tu niekto hovoril, aby sme nerobili bordel,“ Povie so smiechom zatiaľ čo utekali a potom ju napadne.
“A vieš kam máme vôbec ísť?“ Opýta sa a uteká ďalej za ním.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Aug 18, 2012 7:30 pm

Amaru

Utíkal jsem a funěl jak starej kozel. Kam máme jít? Nemám tušáka. Posledně mě vcucla Gargamela přímo do Hueco Mundo řekl jsem kysele. Nebyla to moc hezká vzpomínka. Ale akční figurku kapitána Izanagiho jsem měl stále s sebou!
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Aug 18, 2012 7:34 pm

Minami Isanami

Bežala stále za ním a premýšľala kam sa až dostanú. Dostali sa už našťastie von a čakala kedy sa zastaví, pretože ona by sa tu ľahko stratila.
“Kto je Gargamela?“ Opýtala sa ho zatiaľ, čo bežali. Čo sa týka behu, tak na to bola zvyknutá. Často utekala, keď niečo spravila.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Aug 18, 2012 7:35 pm

Amaru

Gargamela? To je taková hnusná věc, co člověka vcucne do Hueco Mundo. I když tohle byla spíš asi nějaká trhlina nebo tak něco. Ale co já se v tom mám vyznat? Ale asi to není úplně důležitý. Ale támhle za rohem prodávaj výbornou zmrzlinu! rozkecal jsem se trochu.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Aug 18, 2012 7:43 pm

Minami Isanami

Bežala stále za ním a dúfala, že sa už zastavia, pretože bežali dlhšie a ona je hodne rýchla len na krátke trate alebo podľa toho akú má náladu. Počúvala ho a stále to nechápala. Bolo to na jej výraze poznať, ale radšej to nechala tak, pretože bola príliš unavená na to, aby sa vypytovala viac.
“Jeeee! Zmrzlináá! Poďme na zmrzlinu!!“ Zvolá natešene a beží za ním.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sun Aug 19, 2012 10:25 am

Amaru

Doběhli jsme jen kousek od 3. divize. Vlastně to stále ještě byl pozemek 3. divize. A tam stál stánek se zmrzlinou. Chlápek co tam prodával byl velice starý ale vlastně celkem milej pán. Tvářil se sice pořád jako kdyby snědl kiwi, celé najednou, ale byl docela v pohodě. Ahoj, pane D. nemohl bych dneska dostat obvyklou porci 2x? Tady pro Isa-chan? řekl jsem a lehce rejpnul do nee-chan. Usměj se na něj, dá ti kopeček zadarmo šeptnul jsem
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Aug 19, 2012 10:42 am

Minami Isanami

Keď už dobehli, tak sa zohla, oprela sa rukami o kolená a vydychovala. Niekedy ju beh skolí, keď nedýcha tak ako má. Po chvíli sa vystrela a pozrela sa naňho a potom na toho starca za pultom so zmrzlinou. Keď aj jej objednával zmrzlinu, tak sa potešila.
“Aňoo! Zmrzlinku!“ Povie s veľkým nadšeným úsmevom a čaká.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sun Aug 19, 2012 12:12 pm

Děda nesnesl dlouhé nadšené pohledy nee-san a moje nejvíc kawai pohledy a nakonec nám oběma dal zmrzlinu

Amaru

Jééj! Děkuju moc řekl jsem a vzal si zmrzlinu, do které jsem se samozřejmě hned pustil. Doblá, co? řekl jsem s pusou plnou zmrzky. Moc mi chutnala, chodil jsem sem pro ní celkem často
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Aug 19, 2012 12:18 pm

Minami Isanami

Natešene zobrala zmrzlinu a začala ju jesť. Šla trošku ďalej, sadla si k stene a oprela sa o ňu. Jediné, čo spravila na jeho otázku, prikývla a ďalej spokojne jedla. Ale ako je roztomilá tak je aj nešikovná a nejakým tajným neznámym spôsobom jej spadla zmrzlina na jej neobvyklé shinigamské oblečenie. Dívala sa na to zarazene a nahodila veľmi smutný výraz a začala fňukať.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sun Aug 19, 2012 6:23 pm

Amaru

Isa-chan byla trochu nešikovná. Zmrzka jí spadla a ušpinila jí šaty. Uhm no já ti můžu jenom sehnat další zmrzku ale to... řekl jsem rozpačitě a radši jsem rychle dojedl svojí zmrzlinu než mi jí ona sní! Věděl jsem totiž že by toho byla schopná
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Aug 19, 2012 6:30 pm

Minami Isanami

Bolo jej jedno, že si zafrflala svoje svetlo-fialové kimono, ale bola jej škoda tej zmrzliny. Chcela mu zjesť tu jeho, ale naozaj bol rýchlejší. Chytrý to chlapec. Smutne sa naňho pozrela a postavila sa. Začala si rukou tu zmrzlinu dávať preč z kimona, ale narobila na ňom ešte väčšie fľaky. Ale nič nehovorila, len potichu utierala rukami zmrzlinu.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Aug 19, 2012 8:55 pm

Aka Masamune

Procházela jsem se po venku po předem vyznačených cestičkách a jak jsem to v 3. divizi ještě tak úplně neznala, tak jsem opět skončila v kasárnách. Nikde jsem Minami neslyšela, což mě trochu překvapilo. Jen jsem tedy pokrčila rameny a namířila si to do svého pokoje. Cestou jsem si ale vlastně uvědomila, že jsem se pořád ještě nenahlásila kapitánovi. Chodila jsem tedy po divizi s hledala kancelář kapitána.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Mon Aug 20, 2012 1:39 pm

Amaru

Trochu jsem se klepl přes kapsu a donesl nee-san pohár se sedmi kopečkama zmrzliny a k tomu lžičku. Co tohle néé-chan? Nezlepšilo by ti to náladu? řekl jsem a zamával před ní pohárem se zmrzkou
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Aug 20, 2012 1:57 pm

Minami Isanami

Potriasla rukami, aby dala dole z rúk tu zmrzlinu a potom sa naňho podívala, keď na ňu zavolal. Dívala sa najskôr jemu do tváre a potom sa pozrela nižšie na ten pohár so zmrzlinou. Schmatla mu to, otočila sa mu chrbtom začala to chvíľku jesť. Potom sa otočila a nahodila natešený výraz.
“Yummy!“ Povedala potešene a ďalej spokojne papala.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Aug 20, 2012 4:21 pm

Izumi Razaki

Urovnal jsem svojí kancelář a zachránil většinu toho, co Minami zničila, zbytek jsem přepsal. Naštěstí jsem byl na podobné situace víceméně připraven, takže se nestala žádná větší škoda. Dokonce jsem i přelakoval stůl. Pak jsem se podíval na miniaturní kopičku lidí, které jsem zvažoval na pozici podkapitána. Vybírání bylo tak těžké. V tu chvíli jsem ale fascinující náhodou ucitíl nějaké reiatsu. Došel jsem ke dveřím, otevřel je a rozhlédl se po chotbě...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down