Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. divize

+11
Aki
Amaru
Arinoki
Ryuuka Hosentsu
Red
Shizuka Hotake
Solas
Myamoto Usagi
Misman
Nawaki
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 21 z 21 Previous  1 ... 12 ... 19, 20, 21

Goto down

3. divize - Stránka 21 Empty Re: 3. divize

Příspěvek pro Nawaki Sat Jan 26, 2013 9:30 pm

Izumi Razaki

Když dorazili ti 2 zase zpět, tak jsem se konečně zvedl ze židle a prokřupal prsty. Kývnul jsem hlavou. "Zajímala by mě jedna věc... " řekl jsem a kývnul směrem k jejímu zanpakuto. "Umíš tuhle hračku vůbec používat? Nevidím v tvém hodnocení z akademie zprávy o schopnostech s mečem... vlastně bych celkově rád věděl, co umíš" řekl jsem a snažil se, aby to neznělo, jako že si myslím, že neumí nic. To jsem si samozřejmě nemyslel, něco jistě uměla. Amaru byl taky takový krpec, ale byl poměrně schopný
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Jan 26, 2013 9:36 pm

Minami Isanami

Zamrkala a pozrela sa do strany. Nepovedala by, že sa hanbí za svoje schopnosti, to vôbec. Ale už veľakrát počula od iných aké je to zbytočné a smiešne.
“No, vlastne ja... “ Pozrela sa na svoju zbraň a pevne ju zovrela v ruke. “ Pri... shikai sa zmení na mikrofón a ja začnem spievať a ... jedna pesnička je na zvýšenie sily spolubojovníkov a druhá na zvýšenie rýchlosti. So samotnou zbraňou bojovať ako-tak viem. “ Vysvetlila to tak krátko a - prekvapujúco - zdráhavo a potichu.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 888
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Jan 26, 2013 10:02 pm

Izumi Razaki

Poslechl jsem si členku své divize. Byla vlastně celkem ostuda, že jsem to neudělal už dříve, ale kdo měl čas. Musel jsem řešit spousty hektických věcí ohledně kapitánování. "Hmm... chápu. Takže kdyby došlo při misi na boj, tak se drž vždy poblíž Amara a pomáhej mu, on na tebe dá pozor, ale to jen v nejhorším případě, pokud vše půjde jak má, tak případný boj vyřídím já" řekl jsem. Nechtěl jsem, aby se mím podřízeným něco stalo
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Jan 26, 2013 10:06 pm

Minami Isanami

Počúvala ho a prikyvovala na jeho slová a potom si dala ruku na temeno hlavy a tam sa poškriabala.
“Ehe.. gomene, že som taká zbytočná.“ Povedala a potom sa pozrela na zem, na Amara a potom späť na Razakiho. Nadýchla sa zhlboka a potom sa usmiala. “A kedy vyrazíme? Už sa nemôžem dočkať!“ Zmenila sa zase na natešenú.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Jan 26, 2013 10:47 pm

Izumi Razaki

Podíval jsem se na ní tak trochu konejšivě. Asi jsem jí začínal mít proti své vůly také docela rád. "Neboj se, rozhodně nejsi zbytečná. Kdyby jsi neměla na to být shinigami, nikdy by tě nepustili skrze akademii. " snažil jsem se jí utišit. "A vyrazíme hned, dojdeme k Senkaimonu a projdeme do světa lidí... našim úkolem bude zjistit, co se stalo s jedním stanovištěm, které se nehlásí... snad to nebude nic vážného... tak za mnou..." řekl jsem a vydal se na cestu...
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Jan 27, 2013 8:30 am

Minami Isanami

Ešte chvíľu v hlave mala nejaké pochybnosti, ale potom ju utešoval Razaki a ona sa doširoka usmiala.
“Je, Razi-chan! To si povedal tak krásne!“ Skočila po ňom, ale to už vyrazil, takže sa netrafila. Nafúkla na chvíľu líca, ale potom čapla zase Amara, ktorého ťahala za sebou za Razakim, keďže vôbec netušila kde je to Senkai-niečo.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jan 27, 2013 11:57 pm

Vydali jste k senkaimonu a skrz něj jste přošli do - Karakury.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon Feb 11, 2013 10:12 pm

Aka Masamune

I s nově získanou hodností podkapitána je stále těžké se dostat do důvěryhodnějších spisů. O svém snoubenci Zukovi jsem se toho opět moc nedozvěděla. Avšak něco zajímavého tam přeci jen bylo. Z roční lékařské kontrololi vyšlo najevo, že Zuko měl problémy s psychikou a také se svou zanpakuto. To mě celkem překvapilo. Nebylo to totiž na něm poznat. V další zprávě byla malá zmínka o tom, že jeho poslední mise byla v reálném světě. Takže jsem měla nějaký materiál na přemýšlení, ale pořád toho bylo málo....Když jsem dorazila zpět do kasáren, zelo to tu prázdnotou. Všude byl klid. "Asi jsem něco prošvihla." podotkla jsem pro sebe a obezřetně jsem se procházela po divizi.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 20, 2013 6:52 pm

V divizi nebylo moc živo...co jsi se tak doslechla, tak odešel kapitán na misi do Reálného světa a vzal sebou pár lidí. Zbytek divize se snažil držet věci v chodu...pravdou bylo, že se toho mnoho změnilo a Gotei 13 bylo nyní velmi křehce spojeno v jeden celek.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down