Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. divize

+11
Aki
Amaru
Arinoki
Ryuuka Hosentsu
Red
Shizuka Hotake
Solas
Myamoto Usagi
Misman
Nawaki
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 20 z 21 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Goto down

3. divize - Stránka 20 Empty Re: 3. divize

Příspěvek pro Amaru Thu Sep 20, 2012 8:23 pm

Amaru

Tak víš co? Půjdeme na tu párty ne? Už by mohla brzo začít. Určitě tam bude fůra jídla a zábava a tak vůbec však víš navrhnul jsem a zazubil se. Pojď pojď pojď chytil jsem jí za ruku a táhnul jí chodbou. Strejda bude mít radost že tě vidí fakt! řekl jsem abych jí trochu zlepšíl náladu. Tohle určitě bude hrozná prča
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Fri Sep 21, 2012 7:18 pm

Minami Isanami

Keď začula jeho prvú otázku, tak prekvapene naňho zdvihla pohľad a dívala sa naňho zvedavo. Naklonila pri jeho slovách hlavu do stranu a chvíľu sa tak naňho dívala. Premýšľala. Než sa ale stačila rozmyslieť, už ju chytil za ruku a ťahal preč.
“Úúúááá!“ Zvolala, keď ju tak nečakane chytil za ruku a potiahol za sebou. Zatackala sa pri tej otočke, ale potom za ním šla normálne.
"Myslíš, že bude? Tak joo!“ Zvolala natešene a znova sa jej úsmev objavil na tvári ako vždy.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 888
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Tue Sep 25, 2012 7:40 pm

Amaru

Tak jdeme jdeme! Musíme tam bejt včas aby na nás něco zbylo! řekl jsem a přemejšlel jak to Isa-chan vždycky dělá protože já jsem jí táhnul jen pár metrů a už mě bolela ruka a vůbec celej člověk.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Wed Sep 26, 2012 5:15 pm

Minami Isanami

Bežala za ním a nechala sa ním viesť, keďže on vedel, kde sa to miesto nachádza. Už videla vo svojich predstavách tu horu jedla. Preháňala to trošku s predstavami, pretože si predstavovala more jedla ako v ňom pláva a z každého jedla odhryzne.
“Tiež sa tak tešíš, Amu-tan?“ Opýta sa po chvíli, aby reč nestála a usmievala sa zasnene pred seba.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Wed Nov 14, 2012 9:27 am

Amaru

Tak jdeme! jdeme! řekl jsem a táhnul Isa-chan směrem k sídlu. Byl jsem tam sice jen dvakrát ale hluk z párty mě tam táhnul. Bude to sranda a bude tam jídlo a hudba tak. A už tam je určitě celá 3. divize říkal jsem. A jo taky jsem se těšil
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Jan 04, 2013 9:03 pm

Uběhl měsíc, během něhož se odehrálo mnohé. Seireitei prošlo četnými změnami, které postupně pocítili snad všichni členové v divizích. Atmosféra byla v těchto dobách prazvláštní. Zaprvé ti, kteří se účastnili misí, se vrátili zpět. Někdy to nebyl návrat úplně radostný. Některé z misí totiž nedopadly úplně standardním způsobem, mnoho lidí se ztratilo nebo zemřelo. Okolnosti byly často záhadné. Zadruhé byli jmenování do funkcí noví kapitáni, kteří se teprve začali sžívat se svými novými povinnostmi. Za třetí sebe proklamovaná zkáza Seireitei jménem Seishi se za celý měsíc nijak neprojevila. Co přinesou další dny, těžko říct..

Ti, co chou dále pokračovat v hraní musí napsat post do své divize, abychom poznali, kdo chce pokračovat :-)
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 13, 2013 1:17 pm

Izumi Razaki

Došel jsem do své kanceláře, odemkl dveře a vešel. Ovanula mě důvěrně známá vůně papíru, inkoustu a čistoty. Zavřel jsem dveře a posadil se. Všechny složky k vyřízení jsem měl jíž připravené a rovnou jsem s nimi začal. Nebylo toho moc, maximálně hodinka práce. Znovu jsem vyplnil žádost o grill, který jsem měl slíbený od 6. divize a nechal jsem jí tam odeslat. Pak další, méně příjemné věci...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Jan 13, 2013 1:55 pm

Minami Isanami

Amara ťahala celú dobu za sebou a neustále bežala až do tretej divízie. Potom rozrazila dvere, div ich nevyvalila so samotným Amarom, ako ho tak držala. Uvidela Razakiho a usmiala sa. Pustila Amara a roztiahla ruky.
“Razi-chaaaaan!!“ Zvolala natešene, utekala k nemu, preskočila stôl a vrhla sa mu okolo krku. “Dlho sme sa nevideli, Razi-chaan!“ Povedala natešene. Ako tak preletela ten stôl tak sa všetky papiere rozleteli po miestnosti a niektoré vyleteli von oknom.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 13, 2013 2:01 pm

Izumi Razaki

Dveře zaskučely a rozrazily se dokořán. V nich stála Minami a za ní "stál" Amaru. Naštěstí jsem se již dávno opevnil. Bleskurychlým pohybem jsem schoval všechny své složky než doběhla ke mně. Uchovával jsem si však tvář pokrového hráče. Vytáhl jsem si jednu složku a chvíli v ní jezdil prstem. "Aha... Minami Isanami, že? Co pro tebe mohu udělat?" zeptal jsem se zcela úradnickým hlasem, doufajíc, že jí to zkazí náladu
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Jan 13, 2013 2:14 pm

Minami Isanami

"Pozdravil" ju takým nezaujatým tónom. Pomaly ho pustila a dívala sa naňho. Posadila sa na stôl a začala kopkať nohami a dívala sa naňho s úsmevom.
“Prišli sme sem, pretože Amu-tan hovoril, že ty mi vybavíš to prijatie do rodiny.“ Povedala pokojne a ďalej si kopkala spokojne nohami. Potom sa pozrela dozadu na Amara. “Že?“ Ozvala sa smerom k nemu.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 13, 2013 9:10 pm

Izumi Razaki

Tohle byla věc, na kterou jsem doufal, že zapmenou, ale nezdálo se. Podíval jsem se na ní takovým přístným pohledem. "No, já proti tomu nic nemám a ani Amaru ne, ale Akira by potřeboval vidět, zda jsi dostatečně silná, takže pokud splníš nějakou misi, tak si o tom můžeme promluvit..." řek jsem. Trochu jsem doufal, že by jí to mohlo odradit
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sun Jan 13, 2013 9:41 pm

Minami Isanami

Keď hovoril, že s tým nemá problém, tak sa naradostene usmiala, ale potom jej úsmev zamrzol pri jednej veci: "zda jsi dostatečně silná". To jej prebehlo asi miliónkrát v hlave. Vedela aké má schopnosti a vôbec to so silou nemá nič. Teda aspoň pre ňu. Pozrela sa na zem trošku utrápene. Potom sa však naňho usmiala.
“Tak dobre! Kam? Kedy? Ako? Spravím čokoľvek!“ Zvolala rozhodne s úsmevom a vyskočila na nohy.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 14, 2013 10:19 pm

Izumi Razaki

Myslím, že tady náš 3. důstojník se o to postará, viď Amaru? řekl jsem a podíval jsem se na něj. Byla to sice věta tázací, ale byl to rozkaz. Neměl jsem čas řešit takové věci, byl jsem si jistý, že to Amaru zvládne, měl jsem v toho prcka důveru, docela.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Tue Jan 15, 2013 11:47 pm

Amaru

No já se postarám o misi to není problém ale ty stejně půjdeš s náma protože mě nenecháš bez dozoru takže zaříď nějakou misi a my na ní hrozně rádi půjdem viď nee-chan? zmátnul jsem totálně strejdu. Bylo mi jasný že půjde s náma protože má o nás strach protože měl strach o všechny členy svojí divize
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Wed Jan 16, 2013 5:22 pm

Minami Isanami

Počúvala ich, zatiaľ sa zaplietla medzi skrinky vzadu a prezerala si ich a pritom vyťahovala veci. Lenže potom ich slušne vrátila, ale úplne tam, kde nemajú byť. Lenže robila to tak šikovne, že si toho Razaki nemohol všimnúť, keďže sa díval na Amara. Potom, keď sa znova otočili k nej, už stála v pozore a mala kukuč hovoriaci:akože-ja-nič a udrela rukou natešene do vzduchu.
“Juchú! Tak poďme!“ Zvolala a pritackala sa k Amarovi.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jan 16, 2013 10:35 pm

Do kasáren přiletěl pekelný motýl, který přistál kousek od Razakiho. Izumi-taichou. Byla vám svěřena mise v reálném světě. Jedno z našich předsunutých stanovišť v Karakuře se již delší dobu neozvalo a i když Sotaicho nebere skupinu zvanou Seishi jako hrozbu, nemůžeme si dovolit riskovat a posílat tam někoho bez síly a zkušeností. Žádáme vás tímto, aby jste se co nejdříve vydal do Karakury a zjistil cose stalo s předsunutým stanovištěm. Konec. Motýl odletěl.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Jan 19, 2013 7:53 pm

Izumi Razaki

Fajn vy dva, sbalte si kufry a připravte se, máme misi v reálném světě. Sejdeme se hodinu zase tady, jdu zjistit podrobnosti!
řekl jsem, jakmile jsem se dozvěděl zprávu. Už dlouho jsem seděl za stolem a měl jsem chuť něco podniknout. Musel jsem ale vědět víc...
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Jan 19, 2013 10:47 pm

Minami Isanami

Hneď ako sa pritackala k Amarovi, vletel dovnútra pekelný motýľ. Dívala sa naň zaujato, pretože ešte žiadneho nikdy nevidela, len o nich rozprávali na akadémii. Dívala sa naň s rozžiarenými očami a otvorila ústa od údivu. Bol taký kawaii. Pomaly šla k nemu a rozhýbala si prsty, aby ho mohla chytiť. Akurát, keď odlietal, vyskočila a capla rukami o seba, aby ho chytila, ale už bol vonku. Roztvorila ruky a tam nič, takže sa na ne zmätene dívala. Potom sa pozrela na Razakiho, ktorý zavelil, aby si šli pobaliť.
“Whááá! Ideme! Poď, Amu-tan!“ Zvolala natešene, zabudla na motýľa a pribehla k Amarovi. Toho chytila za zápästie a vyrazila von tak rýchlo ako aj prišla.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Jan 19, 2013 11:04 pm

Amaru

Já mám ale všecko u sebeeáááááááá vyjekl jsem a opět se nechal vláčet někam pryč. Neměl jsem zase tolik věcí které jsem potřeboval a ty jsem měl u sebe včetně Turiela a lepící pásky a akční figurky kapitána Tomisury, letní verze v plavkách což byla sběratelská rarita. Říkalo se, že příliš mnoho lidí co jí mělo bylo nalezeno usmažných bleskem
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Mon Jan 21, 2013 5:29 pm

Minami Isanami

Ťahala ho ďalej, až potom sa zastavila, keď prehovoril. Vypadala zamyslene. Asi ho počúvala.
“Ááá! Jasné! Ešte to musím Rii-chan povedať!“ Zvolala, keď ju to konečne napadlo. Takže ho nepočúvala. Potom sa naňho obzrela. “Myslíš, že to stihnem?“ Opýtala sa ho a čakala na jeho odpoveď. Nevedela ako by jej to dlho trvalo pri jej priemernom shunpe k nim do reštaurácie. Už ich dlho nebola pozrieť.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jan 22, 2013 1:37 pm

Razaki---> Po cestě si tě odchitila Akira. Držela v rukou nějaké papíry. Taichou? Tady máte dodatky ohledně vaší mise...posílá vám je centrála... Strčila ti do rukou štos papírů a pak se vrátila ke své práci.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Jan 26, 2013 9:12 am

Izumi Razaki

Byl jsem docela rád, že jsem nikam nemusel běhat a halvně jsem byl rád, že jsem "ukradl" Akiru 11. divizi. Byla jí tam škoda. Vrátil jsem se tedy do kanceláře, kde jsem se podíval, copak hezkého pro mě centrála zase vymyslela. Batariel už byl dlouho nečinný a to mu nesvědčilo... a těm dvěma by taky celkem neškodilo, kdyby ukázali, co v nich vězí...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jan 26, 2013 11:20 am

Listoval jsi papíry. Vypadalo to na docela obyčejnou misi, kdy jste měli zkontrolovat proč se předsunutá jednotka v Karakuře nehlásí. Mezi informacemi bylo i upozornění, že se v reálném světě pohybuje organizace s názvem Seishi a že je na místě opatrnost, protože se neví, jak nebezpeční mohou být.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Jan 26, 2013 8:14 pm

Izumi Razaki

Pročetl jsem si papíry, ale nic moc zajímavého tam nebylo. Vydal jsem se tedy pro své věci a čekal, kdy se vrátí Amaru s tou... otravnou... no to je jedno jak se jmenovala. Prozatím jsem se posadil a odpočíval. Na ty dva budu potřebovat veškeré své mentální schopnosti pohromadě.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Sat Jan 26, 2013 9:22 pm

Minami Isanami

Najskôr sa zastavili u neho a potom u nej a než si zobrali tie veci, tak to trvalo dlhšie, takže sa nemohla zastaviť v reštaurácii, tak šli naspäť. Síce mala chvíľu problém to znova nájsť, ale nakoniec prišla skoro načas do kancelárie.
“Tak, hlásime sa do služby!“ Povedala ako nejaký vojak, ale pokazila to s: “ Wíí! “ Vyskočila natešene, keďže ešte nikdy na žiadnej misii nebola.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 21 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next