Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak do Seireitei přišla inspekce

+14
Yuki-onna
Bloodkick
Misman
Dawn de Diablo
Myamoto Usagi
Amaru
Ryuuka Hosentsu
Raiden
Nawaki
Solas
Sode
Red
Satoshi
Miss_Atlantis
18 posters

Strana 7 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Jak do Seireitei přišla inspekce - Stránka 7 Empty Re: Jak do Seireitei přišla inspekce

Příspěvek pro Red Sat Apr 16, 2011 12:31 am

Yoshiro

Vůbec si neuvědomoval, že je na mnohonásobně vyšším postu, než ona a že jí klidně může nechat třeba popravit a nikdo by se ani nemusel ptát proč. Lehce sklopil pohled a nedůvěřivě se Takaře zahleděl do očí. "Poslouchám.." Teď šlo o Fluffyho bezpečí a Yoshiro musel udělat maximum pro jeho záchranu. I kdyby to znamenalo vydat se na konec světa.. Fluffy si mezitím zaběhl do Yoshirovy kanceláře, kde se pěkně vyvalil na židli a spal.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Jak do Seireitei přišla inspekce - Stránka 7 Empty Re: Jak do Seireitei přišla inspekce

Příspěvek pro Rei Sat Apr 16, 2011 12:33 am

Takara Takagashi

"Moje vlasy. Spravíte mi účes. A ja vám potom pomôžem nájsť tú prekliatu guľu chlpov. V hľadaní vecí som výnimočne... dobrá." Odpovie nekompromisným tónom a užíva si postavenie, do ktorého sa práve dostala. Presne tak, pekne sa nechá inšpirovať jeho pohybmi, technikami a nápadmi. A potom bude mať najlepší účes v Seireitei!
Rei
Rei

Počet příspěvků : 240
Datum registrace : 24. 12. 09
Věk : 30

http://blindingreverie.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 16, 2011 12:40 am

Yoshiro

Zhluboka se nadechl. Musel dokonce zatnout pěsti na rukou a skousnout spodní ret, aby se s tím nějak vyrovnal. Nemohl to udělat, ale teď šlo o Fluffyho a jeho bezpečí. (ten se mezitím různě převaloval na Yoshirově pohodlné židli). Yoshiro zavřel oči, ruce se mu začaly třást. "Tak...Tak dobře!! Ale budu potřebovat..." Nedořekl to a zmizel. Během vteřiny byl ale zase na místě. "..Aby jste si umyla hlavu tímhle!" V ruce držel dost pochybně vypadající šampón. "Je to moje vlastní výroba.." Přišel blíž k Takaře, aby jí šampón podal. "Ale musíte si ho na hlavu dát jenom v určitých dávkách a masírovat vlasy dost speciální technikou.. Jinak neručím za výsledek.." Yoshiro mluvil dost vážně..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Sat Apr 16, 2011 12:45 am

Takara Takagashi

"Taichou... asi sme sa nepochopili..." Aj po týchto slovách sa okolo nej začala šíriť dosť nepríjemná atmosféra, ktorá jasne vyhrožovala každému, kto sa nachádzal v jej okolí. Ak nedostane to čo chce, bude veľmi, veľmi, veľmi nespokojná. A veľmi, veľmi, veľmi nespokojná žena, obzvlášť, ak je to Takara môže byť celkom tvrdý oriešok pre akúkoľvek budúcu existenciu muža, ktorý spôsobil jej zlú náladu.
"...ja chcem účes. Teda myslím všetko. Od umytia, síce nestrihať, ale učesať." Zdôraznila s mierne nadvihnutým obočím a zobrala do rúk Yoshirov prípravok. Boh vie, čo je to za žbrnda. Dúfa len, že z toho nebude mať vlasy belšie, než Yoshirov najbielejší vlas. Inak sa postará, aby tú mačku vyholili do posledného chlpu.
Rei
Rei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 16, 2011 12:48 am

Yoshiro

Přivřel jedno oko a to druhé vykuli. Tvářil se tedy asi takhle - O_o. "To po mě jako chcete, abych vám umyl vlasy? Ale.. Ale to přeci nemůžu.." Udělal krok zpět. Co by na to řekla Konan?! Takara sice byla přitažlivá, a kdyby tohle nabídla kterémukoliv jinému muž, tak by asi neodporoval. Ale...Šlo o Fluffyho. Yoshiro znovu sklopil hlavu... "Udělám to..." Bylo to dost nedobrovolné, ale věděl, že Fluffy by to pro něj taky udělal.. Určitě!
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Apr 16, 2011 12:52 am

Wendy

Podívala se s hrůzou v očích na Genmu. "Sakra co jste za doktora?! Máte mi pomáhat, a né že tu budete vyzvídat pro Ban-Kai!" Řvala mu tam v agónii, ale pak se najednou na moment uklidnila a zamumlala: "Ale říkej mi Wendy, drahoušku." Pak zase začala řvát. Navíc Genma s ní musel mít slušnou práci jelikož díky těhotenství nabrala pár kilo. Jinak během cesty si začala kvičet: "Sakra! To jsem si zas dala. Kdybych tolik nepila možná bych to přítelovi nedovolila! A kde je Raiden! Musí dělat kmotra! Sežente ho nebo vám to tu vyprdnu na chodbě a podělám vám jí do krve!" začala dokonce i vyhrožovat v tomto stavu.

Tomisura Raiden

Zahleděl se nevěřícně na Razakiho. Po chvíli dívání na papír zamumlal: "To jsem někdy psal? To jsem musel být sakramentsky na mol. Asi proto ten nedostatek saké." Nakonec došel ke stolu, vzal listnu a přičichl ke skvrně. "Jo už vím co to je. To byl ten kvalitní matroš co se kouřil před sto lety. Toto byl poslední kousek co jsem si schovával až do doby kdy jsem přebíral divizi." Konstatoval flek a pak vzal tužku a poškrtal špatné věci a pustil se do vyplňování. Po chvíli zvednul hlavu a nevěřícně se zeptal: "Uveďte hodnotu konta, číslo pinu a tajný kód. To je jako povinné? Vždyť ani nevím, že něco takového máme?!" Sledoval Razakiho jestli o tom něco bude vědět.

Naposledy upravil Raiden dne Sat Apr 16, 2011 12:55 am, celkově upraveno 1 krát
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Sat Apr 16, 2011 12:53 am

Takara Takagashi

"Ale rýchlo, lebo Fluffy prejde nejaká kido motorka zo Satoshiho-san dielne..." Zašveholila už trocha priateľskejším a uvoľnenejším tónom, no stále sa zdalo, že pokiaľ by si to rozmyslel, tak by Fluffy nebola jediná, koho by tá motorka prešla. Ladným tanečným krokom prešla do malej kúpeľne s kaďou a čakala na Yoshira.
Rei
Rei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Apr 16, 2011 1:01 am

Izumi Razaki

Podívejte se admirále Skippy... vy jste kapitán "nějakého místa kde dochází chlast" takže byste to měl vědět vy... já kapitán nejsem, vy ano... a doporučil bych vám přepsat do na čistou kopii řekl jsem a podal mu prázný tiskopis zakládací listiny... Pevně věřím, že jako kapitán zvládnete vyplnit jednu listinu... mezitím musím doplnit tunu dalších dokumentů...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 16, 2011 1:01 am

Yoshiro

Přišel za ní. Několika pohyby shodil haori a vyhrnul si rukávy své černé uniformy. Pak nějak dostal Takaru do polohy, do které potřeboval, aby jí mohl mýt vlasy. Nejdříve jí její kadeře namočil a různě si s nimi hrál. Pak jí na okamžik nechal a podal si svůj úžasný šampón. Trochu jeho obsahu si vymáčkl na ruku a poté jí začal ladnými pohyby projíždět vlasy. Možná si to vůbec neuvědomoval, ale celkem si to i užíval. Rád pečoval o vlasy. Když byl mladší, tak dokonce přemýšlel nad tím, že by nemuselo být špatné, kdyby se stal kadeřníkem a to gay nebyl. Když se mu podařilo dokonale zamasírovat všechen obsah svého šampónu, znovu jí vlasy řádně umyl vodou. Pak si znovu podal šampón a opakoval to samé, co poprvé. Po tom, co jí vlasy zase opláchl, tak si rozepnul zvláštní kapsu, kterou měl na pravé části hrudi. Bylo tam několik hřebínků a nůžky. Vzal jeden z hřebínků a opatrně jí začal česat vlasy.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Sat Apr 16, 2011 1:14 am

Takara Takagashi

Popravde si to skutočne užívala. Zbožňovala, keď ju niekto česal, umýval jej vlasy, alebo sa s nimi len tak hral. Bola to jej koruna krásy, o ktorú sa snažila čo najviac starať, ako len mohla. A keď jej rád služobných, pokiaľ prespávala doma, prečesával vlasy dlhé takmer až po členky... to boli chvíle najväčšieho relaxu. Takmer až zaspávala opretá o vaňu, kde pracoval Yoshiro na jej účese, ktorým dnes večer oslní každého!
"Ibištek, sakura a sladká ryža?" Spýta sa už takmer úplne skroteným hlasom obklopená príjemnou vôňou šamponu.
Rei
Rei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 16, 2011 1:18 am

Yoshiro

Zaváhal, jestli jí má říct, co ten šampón obsahuje. Zhluboka se nadechl, aby se na to připravil. "Ten šampón obsahuje peří z mých andělských křídel, která mám na zádech, když aktivuju bankai. Několik jsem jich utrhl a použil.. Mají jedinečnou vůni .. Doslova andělskou.. A ten účinek..Ummmmm... " Yoshiro si musel volnou rukou šáhnout na vlasy, aby si to taky užil.. Samozřejmě celou dobu pokračoval v tom česání.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Apr 16, 2011 1:26 am

Tomisura Raiden

Podíval se na Razakiho s otevřenou pusou, když mu řekl ať to vyplní znovu. Právě vyplnil ten původní dokument. Teď to musel jako celé přepsat?! To už bylo na něj moc, ale co měl dělat. Chtěl aby bylo Gotei 13 a ne Gotei 12 s vynechanou 8. Takže s chutí do toho a půl měl hotovo. Začal vyplňovat bleskovou rychlostí, takže by se v tom prase vyznalo, ale bylo to vyplněné podle pokynů a požadavků. To, že je to nečitelné byl jen bonus pro něho. Dokonce si vzpoměl i na pin a tajné heslo. Jen číslo konta zapoměl. Ale to už mu tolik nevadilo. Vyplnil tam něco jako své rodné číslo a spokojeně předal papír Razakimu. "Tady to máš. Vyplněno, podepsáno samotným Admirálem Skippym Zázračným!" Zasmál se a otevřel tajnou skrýš v podlaze. Z ní vytáhl malou lahvičku saké a napil se. Hned na to jí podal Razakimu s úsměvem. "Tak tady se napíj, ať mi tu nežíznivíš."
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Sat Apr 16, 2011 1:27 am

Takara Takagashi

V tom okamihu zbledla.
"Pri samotnom Bohu, taichou, vy mi tu dávate na vlasy... seba?!" Nevedela, ako sa má zachovať. A aké bolo tajomstvo? Že jeho reiatsu sa implementuje do jej vlasov? Do JEJ reiatsu...?! Aby boli KRAJSIE?!
"Taichou!" Zhýkne odrazu a zmätene sa naňho pozrie.
Rei
Rei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 16, 2011 1:30 am

Yoshiro

Yoshiro se na ní nechápavě podíval. Snad každá ženská v Seireitei by udělala cokoliv proto, aby se na ní Yoshiro jenom podíval. Ona měla takový luxus, že jí ještě nechal použít jeho šampón. "Sebe ne.. Svoje křídla.. A ty ani nejsou tak nějak skutečná.." V jeho tázavém pohledu bylo poznat, že se jí tak nějak ptá, jestli má pokračovat nebo ne. Šlo tu o čas a Fluffyho...
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Sat Apr 16, 2011 1:46 am

Takara Takagashi

Venovala mu dlhý skeptický pohľad, až kým si opäť trocha vykoľajená nesadla do pôvodnej polohy. Tešila sa na moment, kedy sa opäť bude môcť dotknúť svojich vlasov a spoznať ten rozdiel pred a po Yoshirovej Nebeskej Kúre pre vlasy... takzvaný Vlásky v Nebíčku. Aleaspoň to voňalo dobre. Kto vie, ako dlho ten efekt vydrží, či náhodou nebude naschvál provokovať kapitána, aby aktivoval svoj bankai a ona ho mohla vytrhať ako kurča. Potom z toho urobiť obchod... Áno! Skvelé, Takara. Tvoj dôchodok je zaistený.
"Tenshi to neprekáža, že ju takto oberáte o poklad?"
Rei
Rei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 16, 2011 1:53 am

Yoshiro

Docela se zarazil, když se ho zeptala na tuhle otázku. Zamyslel se nad tím a na chvíli i přestal se svoji prací. "Nad tím jsem nikdy nepřemýšlel..Ale radši bych se s ní o tom nebavil, jinak mě nějak zne-..Využije.." Takařiny vlasy už byly docela dlouho pryč z vody a celkem i usychaly, Yoshiro nepřestával a snažil se její účes formovat a dát jejím vlasům nějaký ten tvar.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Sat Apr 16, 2011 1:57 am

Takara Takagashi

"Na to, aký ste populárny a aké o vás kolujú zvesti... By jeden aj čakal, že viete, ako sa správať k dámam tak, aby aj takéto mierne... povedzme... využitie ich potenciálu k svojim účelom... považovali za niečo neuveriteľne šľachetné. Viete, v desiatej divízii ste celkom idol. Kto vie, či ste naozaj taký zdatný v tomto ohľade." Možno nebolo najsprávnejšie podpichovať niekoho, kto má osud jej vlasov v rukách, no mohla takto nenápadne zistiť veci, ktoré by sa za normálnych okolností nedozvedela.
Rei
Rei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 16, 2011 2:04 am

Yoshiro

Nejdřív mu to nedošlo. Pak se zasmál. "Idol? Nemyslím.." Samozřejmě věděl o pár ženách, kterým se líbil. Navíc, jinak by se asi nestal Mr. Seireitei..Ale nahlas to říkat nemohl. "No..Můžete se zeptat mé přítelkyně..Já sám to neposoudím.." Radši nad tím rozhovorem ani pořádně nepřemýšlel. Už to chtěl mít za sebou a jít hledat Fluffyho. Ten se zase převalil na židli a vrněl spokojeností.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Apr 16, 2011 2:27 am

Genma

nesl ženu na lůžko, ale po cestě na ni vrhal dost pohoršené pohledy. Přemýšlel, jaká z téhle osoby asi bude matka. Za prvé tady s ním během porodu nevázaně flirtovala a za druhé... ten její slovník... a vůbec celý přístup... No, litoval otce onoho dítka, které právě přicházelo na svět. A samozřejmě také to dítko. Konečně položil ženu na lůžko a začal si shánět všechno, co potřeboval. Ani ho nenapadlo shánět kapitána Tomisuru... tedy aspoň odhadoval, že toho myslela, když říkala "Raiden". Nepotřeboval tu víc pošuků z osmé divize, než bylo bezpodmínečně třeba.

Yasumaru

shromáždil svou divizi na dvoře kasárny. Když před ně předstupoval, měl v hlavě připravenou velice vzletnou motivační řeč o hrdosti, cti, tradicích a dalších věcech, na které se v šesté divizi dbá.
"Šestá divize!" oslovil je. Potom se odmlčel a přelétl je pomalu, významně očima. Všichni na něm viseli pohledem a čekali na další slova svého kapitána. Nadechl se tedy, ale pak už to nevydržel. "Prosíííím pomozte mi opravit náš dům a dát to tady do pořádku, nebo mě matka zabije!" rozbrečel se zoufale. "A navíc mě ještě před tím zabije Shounagon-sama, protože zítra přijde inspekce, buhuuuuu..." Jeho lidé na něj chvíli koukali, ale potom jako jeden muž zařvali.
"Hai! Taichou!" Yasumaru teď plakal dojetím. Museli ho mít opravdu rádi!

Yoshiro a Raiden -> K oběma, ať už dělali cokoli, přišel nenápadně, skoro až nadpřirozeně vyhlížející člen první divize. V obou případech byl velice tichý, neřekl ani slovo, jen s sebou přinesl závan chladného vzduchu a obálku. Byla adresována jim a podepsána "S láskou, vaše vrchní kapitánka." Možná se ji odhodlali otevřít. Pokud ano, tak v ní nalezli, tedy spíše naleznou... jednu jedinou... tabletu... šumáku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Sat Apr 16, 2011 2:53 am

Takara Takagashi

"Ale taichou..." odvetila polohlasne a do hlasu sa zamiesil jej zvonivý smiech. "Tentoraz musím povedať, že ste cezpríliš skromný. Veď na mieste Konan by jedna žena umrela žiarlivosťou. Som si istá, že jej o tomto nepoviete. Aj keď musím povedať, že táto procedúra je vcelku príjemná. Možno ak raz odídete z postu kapitána, otvoríte si salón. Alebo niečo také." Prehodí len tak mimochodom a dúfa, že už čoskoro sa bude môcť pozrieť na finálny výsledok.
Rei
Rei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Apr 16, 2011 9:58 am

Izumi Razaki

Skvěle kapitáne, nikdy jsem o vás nepochyboval... řekl jsem aniž bych stále zvedl hlavu od papírů... Můžete mi něco nabídnout až bude hotovo, protože teď potřebuju bejt 100% funkční a alkohol 8mé divize je snad kombinace methanolu a butanolu takže ne, děkuju... řekl jsem... nedokázal jsem pochopit, jak nějaká divize mohla fungovat tímto stylem. Momentálně byla celá na nohou, dělalo se asi tak 90 věcí současně a stále nebylo jisté, že se to stihne včas...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Apr 16, 2011 10:01 am

Satoshi
Možná jsem já a moje divize byli jediní, kteří absolutně nic neřešili, jakmile jsem oznámil, že přijde něco jako inspekce, tak pouze všichni uspořádali iconky na ploše našich Doors7 Seiretei Premium a to bylo všechno, bylo mi celkem jedno, co mám v laboratořích, protože tam je subjektivně vzato vše na svém místě. Takže jsem místo toho dolaďoval svůj nejnovější vynález a to... Kido motorku. Vidím, že poslední úpravy jsou dokončené, takže bych měl provést zkušební jízdu... poznamenal jsem a začal přemýšlet kam bych asi měl jet.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 16, 2011 12:31 pm

Yoshiro

Nechápal o čem mluví. Vždyť jí jenom myje vlasy a to z toho důvodu, že chce najít svoji kočku. "Nemám před ní žádná tajemství..A nejsem si jistej, jestli se mi z postu kapitána chce odcházet...Možná tak.. Za tisíc let." Zasmál se a už se pomalu ale jistě blížil k dokončení Takařina účesu.
Fluffy si mezitím vylezl na skříň, kterou měl Yoshiro v kanclu. Určitě to bylo dost vysoké místo, takže ho tam prostě kapitán 12. divize nemohl ani za nic přejet. A navíc Fluffy byl drsoň, Satoshiho by zabil v souboji 1 na 1.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Apr 16, 2011 1:30 pm

Konan

Zamyšleně jsem se začala dívat do země. Yoshiro si pořídil kočku?...Hmmmm, takže ta kočka nebude jen tak nějaká obyčejná. Ale to znamená... Při tom zjištění jsem se zarazila na místě a otočila na nejbližší stěnu. ...to znamená, že jsem méně oďoďo než kočka. Při tom pomyšlení jsem narazila hlavou do stěny. Auuu. Narovnala jsem se zpět a začala jsem si mnout bolavé čelo. To už kapitánka vcházela do Dateho pokoje. Rychle jsem ji dohnala a společně s ní se rozhlédla po pokoji. Abych řekla pravdu, tak jsem čekala nepořádek. Ale tenhle pokoj spíše vypadal, že tu Date jen občas přespal, jinak byl spíše nevyužívaný. Vše bylo na svém místě. Asi uprostřed pokoje byl menší kulatý koberec. Jinak tu byla postel, psací stůl, knihovnička a tak dále. Vešla jsem do pokoje a začala se rozhlížet po něčem zvláštním. Dorazila jsem až ke skříni, kde měl nějaké voňavky. Zvědavost mi nedala, a tak jsem si jednu stříkla na zápěstí a přivoněla. Byla to taková ta příjemná mužská vůně, za kterou se žena otočí. Výborný vkus. Řekla jsem nahlas a pokračovala dál. Když tak jsme v Dateho pokoji. Kam přesně jste dala jeho sokola? Zeptala jsem se znovu.

Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Sat Apr 16, 2011 2:01 pm

Takara Takagashi

"Každý niečo skrýva. A predovšetkým... každý klame. Či ste to vy, Konan, alebo sotaichou. Len to nikto nie je ochotný priznať. Pretože potom... potom by prišli následky." Nad jeho slovami o tisíc ročnom pôsobení na poste kapitána sa pousmiala. Nevedela o nikom, kto by sa tak dlho udržal. Vždy príde nejaká situácia, keď prídu lepší... A vždy prídu lepší.
"Tých tisícrokov vám prajem, už len z čírej zvedavosti." Odvetí po svojom a nechá ho si zobrať z toho, čo chce.
Rei
Rei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: