Jak do Seireitei přišla inspekce
+14
Yuki-onna
Bloodkick
Misman
Dawn de Diablo
Myamoto Usagi
Amaru
Ryuuka Hosentsu
Raiden
Nawaki
Solas
Sode
Red
Satoshi
Miss_Atlantis
18 posters
Strana 13 z 13
Strana 13 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Jak do Seireitei přišla inspekce
Izumi Razaki
Yoshiro? Nechceš pomoc v 10té divizi? Dneska jsem už dal dohromady trojku a osmu... tak... já nevím... třeba bys pomoc uvítal? vykoukl jsem ještě za Yoshirem jak odcházel... Nudil jsem se a Yoshiro by možná pomoc uvítel...
Yoshiro? Nechceš pomoc v 10té divizi? Dneska jsem už dal dohromady trojku a osmu... tak... já nevím... třeba bys pomoc uvítal? vykoukl jsem ještě za Yoshirem jak odcházel... Nudil jsem se a Yoshiro by možná pomoc uvítel...
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Re: Jak do Seireitei přišla inspekce
Kasumi Haruka
Procházela uličkami Seireitei. Po předešlém boji tu už pomalu nebyla ani památka. Čtvrtá divize? Nejspíš... Asi stěží by si to vzali na triko ti, co si tu 'hráli'. Zamyslela se na chvíli. Při tomto dění zřetelně cítila reiatsu těch provinilých, ale bylo celkem smutné, že si to pak musela odnést divize s jistě spoustou jiné práce.
Něco jí napadlo. Náhle změnila směr a vydala se ke čtyřce. Třeba tam bude k něčemu. A jestli ne, jako že by to už udělali, tak se alespoň na chvíli nějak zabaví.
Vstoupila a jak procházela zdejšími chodbami, sháněla se po Genmovi...
Procházela uličkami Seireitei. Po předešlém boji tu už pomalu nebyla ani památka. Čtvrtá divize? Nejspíš... Asi stěží by si to vzali na triko ti, co si tu 'hráli'. Zamyslela se na chvíli. Při tomto dění zřetelně cítila reiatsu těch provinilých, ale bylo celkem smutné, že si to pak musela odnést divize s jistě spoustou jiné práce.
Něco jí napadlo. Náhle změnila směr a vydala se ke čtyřce. Třeba tam bude k něčemu. A jestli ne, jako že by to už udělali, tak se alespoň na chvíli nějak zabaví.
Vstoupila a jak procházela zdejšími chodbami, sháněla se po Genmovi...
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Strana 13 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Seireitei
» Back To The Seireitei
» Okolí Seireitei
» Návrh na Filler - Back to the Seireitei
» Dolní chodby Seireitei
» Back To The Seireitei