Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak do Seireitei přišla inspekce

+14
Yuki-onna
Bloodkick
Misman
Dawn de Diablo
Myamoto Usagi
Amaru
Ryuuka Hosentsu
Raiden
Nawaki
Solas
Sode
Red
Satoshi
Miss_Atlantis
18 posters

Strana 5 z 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Jak do Seireitei přišla inspekce - Stránka 5 Empty Re: Jak do Seireitei přišla inspekce

Příspěvek pro Sode Wed Apr 13, 2011 9:31 pm

Kasumi Haruka

Vešla dovnitř a pohlédla, co je třeba kde zkulturnit. Nebylo toho moc. Jen sesbírala pár věcí ze stolku, z různých šuplíků a všude kolem, které tu buď neměli co dělat, nebo kazili dobrý první dojem. Otevřela skříň a i když to původně vypadalo, že se prohrabává do zadní její stěny, když odhrnula nějaké ty věci tu, vzatu byla nějaká malá dvířka,která byla samozřejmě na zámek, což už bylo v jejím pokoji i v kanceláři snad všechno. Vyndala z vnitřní kapsy haori malý klíček a otevřela je. Byla to jak malá skřínka, prázdná, až to teď. Naházela tam těch pár věciček a opět je pečlivě zamkla a zakryla hadry. Klíček vrátila na jeho místo, 'oprášila' si o sebe ruce. Prima, to bychom měli! Pronesla hrdě a přistoupila ještě k oknu, které malinko pootevřela. Teď to pro ni bylo dokonalé. S pocitem, že je zde vše v naprostém pořádku, opustila tyto prostory a přemístila se do kanceláře.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Jak do Seireitei přišla inspekce - Stránka 5 Empty Re: Jak do Seireitei přišla inspekce

Příspěvek pro Yuki-onna Wed Apr 13, 2011 9:51 pm

Konan

Když jsem vstoupila do kanceláře kapitánky, zavřela jsem za sebou dveře a začala poslouchat ty důležité informace. Ovšem musela jsem trochu popojít a naklonit hlavu, abych vůbec kapitánku viděla přes ty papíry. Když kapitánka začala mluvit o nějakém problému, doufala jsem, že to nejsem já. Problém?...Že by ta ranní příhoda...Ohhh, inspekce...tahle kravi...teda problém...Náhodou jsem o ní věděla, jen z jiných zdrojů. Protestovala jsem si v duchu sama pro sebe, protože nahlas jsem se neodvážila. Nakonec jsem se musela usmívat, když kapitánka řekla, jaký je náš vážně vážný problém. Usagi-taicho jsme 9. divize, určitě tu bude nějaká tajná skrýš. Třeba protože jsme po bývalém kapitánovi nenašli ani jedinou pikantnost a to se podívá, že jich měl. Třeba tady bude nějaká tajná páčka. Co tu po něm vlastně zůstalo? Přemýšlela jsem nahlas.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Apr 13, 2011 10:07 pm

Myamoto Usagi

Pozastavila jsem se nad její odpovědí, protože to znělo vcelku logicky. V kanceláři to určitě není.......zrovna před chvilkou jsem to tu celé vyklidila, kdyby tu něco bylo, vimla bych si toho. Takže věci po bývalém kapitánovy jsou ted na hromadě s tím, co zbylo ještě z oprav. Zatím jsem je nevyhodila....možná by je mohl někdo chtít......no radši až po té inspekci..netuším, jak se inspektoři staví k dávání věcí do osobního majetku...... Něco by mohlo být v jeho bývalém pokoji...navrhuji to prvně prohledat tam. Vztala jsem, abych na Konan lépe viděla a čekala jsem na to, jestli půjde se mnou.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Wed Apr 13, 2011 10:18 pm

Konan

Po delší době jsem si konečně mohla zase zpátky narovnat krk s hlavu. Pěkně to zaloupalo, a tak jsem si raději krk promnula. To bude určitě z noci u Yoshira. Pokoj...no to by mohlo být jedno z takový těch oken do duše. Tam bychom mohli něco najít. Přikývla jsem a už jsem se otáčela k odchodu, ale zastavila jsem se uprostřed kroku. Usagi-taicho...ehmm...Kam jste vůbec vyhodila sokola? Zeptala jsem se, když jsem si konečně uvědomila, co mi tu chybí.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Apr 13, 2011 10:35 pm

Tomisura Raiden

Hleděl chvíli na Yasumara a na jeho "Stůl?" jen mírně kývl. Jakmile si vzpoměl na stůl, vzpoměl si i na přeplněnou kancelář, sprostou a ožralou skupinu Shinigami a prostě na celou 8. divizi. Začínalo se mu dělat špatně, ale naštěstí ho Yasumaru vyrušil svým chytrým dotazem. Jenže, jak mu měl říct, že inspekce příjde dalšího dne aby nedostal chudák mladý infarkt. Ale nechtělo se mu chodit okolo horké kaše a tak promluvil: "Inspekce, musím vám říci pravdu... to já, Yoshiro a Razaki můžeme za tento bordel! ... " Hned na to si uvědomil, že toto vlastně říci nechtěl a tak udělal jakýsi posunek rukou a rychle se opravil: "Tedy chci říct, Inspekce nás obohatí svojí přítomností již zítra." dramatické polknutí a pauza: "Dáte si vafli?" nabídne mu jeho snídani aby to zamluvil. Nakonec ovšem ještě prohodil: "A jak to bude s těma Grillama? Zaslechl jsem zvěsti z dobrého zdroje. A já chci svůj Grill!" pronesl rázným hlasem!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Wed Apr 13, 2011 10:56 pm

Mitoshi
Ah, promiň Razaki, také zbytečně šílím... řekl jsem a svěsil jsem hlavu.
Ale ta... uprostřed slova jsem se zarazil, když jsem viděl, že nějaká skupinka členů divize nese do doja nějakou obrovskou sochu.
S bojovým pokřikem Co to tam děláte jsem se za nimi rozběhl a nechal Razakiho na dvoře.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Apr 13, 2011 11:06 pm

Izumi Razaki

Jak se máte podkapitáne? Ale jo dobře... díky... pronesl jsem monolog... Všichni kolem mě tu šíleli... byl jsem asi jediný normální v celé seiretei... a měl jsem chuť na koláč... pomalým krokem jsem se vydal směrem ke kasárnám šesté divize... měl jsem náladu podívat se, jak z inspekce šílí Yasumaru... navíc jsem se ho chtěl na něco šíleného zeptat...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Apr 13, 2011 11:32 pm

Yasumaru

měl už trošku problémy vstřebávat všechny ty informace, tak začal raději vstřebávat další vafli, kterou mu Raiden nabídl. Na informaci o původcích této spouště jen mrkl... na informaci o příchodu inspekce mrkl dvakrát... velice pomalu (mezi mrknutími se mu zastavilo srdce, ale naštěstí to ustálo). Až ty grilly si vynutily jeho odpověď.
"Jakej grill?" řekl nevinným, uštvaným hlasem, jelikož neměl tušení, o čem je řeč, ale pravda byla, že právě na grilly se ho lidé z neznámého důvodu ptali často.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Apr 13, 2011 11:42 pm

Tomisura Raiden

Nejspíše Yasumara špatně pochopil. Myslel si, že Yasumaru neví co je Grill a tak začal vysvětlovat: "Grill je taková, většinou plechová věc. Zatopí se v něm, dá se na to mřížka či jiná moderní blbost a na to se dá dát třeba maso. Krásně se to opeče a tak. Pořádají se různé Grillovací večírky a tak. A jedna paní povídala, že 6. divize je měla dodávat do divizí na mejdamy." Domluvil a důležitě kývl. Následně chvíli sledoval, jak Yasumaru žvejká vafli než se zase pustil do hovoru. "Tak co myslíš? Dáme se do úklidu a nebo se na to vybodneme a emigrujeme na Západ v Reálném světě? Třeba na nějaký ten Kapr (myšlen Kypr). A nebo do Španěl." vyjmenoval tam dvě pochybné místa a dělal zamyšleného. Nakonec ho už nic nenapadlo a tak si vzal jednu vafli a zeptal se: "Mohu? Dnes jsem snídal lahev saké a to není moc dobrý základ."
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Apr 14, 2011 6:14 am

Kasumi Haruka

Konečně došla tam kam chtěla. Usadila se na židli ve své kanceláři, ale teď rozhodně neměla náladu na nějaké papírování, či další úklid. Menší zastávka neuškodí a vždyť má před sebou ještě celý den. Usmyslela si, že si to tu nechá na pozdní odpoledne, či těch pár papírů dohází na druhou hromadu až večer.
Židly neměla natočenou ke stolu, nýbrš k oknu za ním. S výhledem ven jí ale nenapadali žádné způsoby, jak znedostupnit sklep. Jak to tam sakra má zabarikádovat, aby se tam inspekce nedostala?!
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Apr 14, 2011 3:30 pm

Yasumaru

Emigrace na Kapr nezněla vůbec špatně! Ale to bohužel nepřipadalo v úvahu, Yasumaru byl hlavou rodu Kuchiki, nemohl přece zbaběle zdrhnout před nebezpečím! Musel se mu postavit! Tak se tedy postavil a hrdě pronesl:
"Sice pořád nevím, jakej grill myslíte, ale je na čase připravit to tu na příchod inspekce!" Pak se podíval na Raidena, jestli ho jeho odhodlání nakazilo. "Jo... tu vafli si klidně vezměte..." dodal trochu tišeji.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Apr 14, 2011 3:38 pm

Yoshiro

Pomalu se vracel do kasáren 10. divize s kočkou ve vlasech. Asi se jí tam líbilo, protože spokojeně vrněla. To nejkomičtější na tom ale bylo to, že ta kočka sama o sobě se v Yoshirových vlasech ztratila. Jen ten ocas, který se různě kroutil ve vzduchu vidět šel. Yoshiro přemýšlel nad tím, jak by té kočce mohl říkat. "Co kdybych ti říkal třeba ... ?" Nemohl na to přijít. Nakonec jí vzal do rukou a podíval se na ní. Chvíli na sebe tak koukali. Pak se té kočce objevila anime kapka u hlavy, protože už se cítila trapně za Yoshira. "Hmmm....Budu ti říkat...Fluffy!" Nakonec se mu povedlo vymyslet jméno, které jeho nového kočičího přítele dostatečně vystihovalo.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Apr 14, 2011 3:41 pm

Izumi Razaki

Cestou jsem se stavil ještě v kanclu... pohrabal jsem se ve starých papírech a našel ten pravej... pak se vydal pomalu na výlet... pomalým krokem jsem došel až do kasáren 6té divize... tam sem se optal nějakého z Yosumarových nohsledů, kde najdu kapitána... poslal mě k jeho sídlu, ale nikde jsem ho neviděl... začal jsem se ochomejtat kolem a hledat ho
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Apr 14, 2011 3:55 pm

Myamoto Usagi

Sebrala jsem klíče od pokoje ve kterém dříve pobýval kapitán deváté divize a vyšla jsem už napůl ze dvěří, když mi Konan připomněla sokola. Na okamžik se mi na tváři mihl nervozní pohled, ale zmizel stejně rychle, jako se objevil. No...pochybuji, že by se inspekci líbilo, že mám v kanceláři sokola a tak jsem ho přestěhovala na pohodlnější místo... Pomalu jsem vykráčela z kanceláře, ale tam jsem se ještě na Konan otočila.Na tváři jsem měla zamyšlený výraz, když jsem říkala. Vlastně, ted mě tak napadlo, když už jsme u těch zvířat......Konan.....doufám, že nemáš alergii na kočky......? Snažila jsem se, nenápadně odvést její pozornost.

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Thu Apr 14, 2011 3:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Apr 14, 2011 3:58 pm

Tomisura Raiden

Usmál se na Yasumara a spokojeně vstal. Odhodlání ho dostalo. Přidalo se k němu i jeho vlastní a kývl. "Hai, Yasumaru. Jdeme namlátit tu Inspe.... tedy připravit se na tu inspekci." Na důkaz svého rozhodnutí .... začal baštit vafli!!! Hned jak jí dodlabal se usmál a polkl. "Takže, chceš pomoci s úklidem? Trochu to tu zBankanizujem a bude hned z bordelu prášek," zalesklo se mu nadějí v oku, že by zase mohl něco rozprašovat, jako před chvílí ty krásné Sakury z výprodeje. "A o ty Grilly se neboj, určitě se najde nějaký papír na kterém o tom bude. A jako, už by jsi mi mohl začít tykat. Nejsem zas zak starej na vykání, ne?" Zasmál se přátelsky.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Apr 14, 2011 4:03 pm

Yasumaru

"Éééé... tak dobře... Raidene..." zkusil to Yasumaru. Bylo to hrozné, ale kapitán si to přál, tak to bude muset nějak zvládnout. "Ale jestli tě smím poprosit, tak žádnou bankai... No vlastně, když jsme u toho, řekl bych, že nebudu vůbec tvou pomoc potřebovat, jsi hodný, ale určitě máš hodně vlastních starostí a příprav..." snažil se Yasumaru s nevinným úsměvem nějak diplomaticky naznačit, že Raiden už na jeho majetku napáchal škod dostatek. Mezitím už se rozhlížel a z té spouště kolem pomalu zase propadal zoufalství, ale bojoval s tím.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Apr 14, 2011 4:12 pm

Izumi Razaki

Sledoval jsem cestu zkázy, které jsem si všiml... a kupodivu mě zavedla až na zahradu, kde jsem uviděl Raidena a Yasumara... Nerad ruším, ale jsou tu všichni v pořádku? Nevěděl jsem, že přišlo tornádo... řekl jsem... No každopádně k Vám jdu v úřední záležitosti Kuchiki-taicho. Opravdu nechci rušit, ale zjistil jsem, že podle inventáře 3. divize nám byl před několika měsící dodán 6. divizí grill... problém je, že nikdy nebyl... rád bych to dal do pořádku před inspekcí... řekl jsem opatrně
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Apr 14, 2011 4:21 pm

Yasumaru

zvedl přátelsky ruku a otevřel pusu k pozdravu, ale než se pořádněnadech, Razaki, který k nim přišel, už něco spustil. Yasumaru na něj chvíli jen nechápavě hleděl.
"...........jakej grill??" pronesl potom nechápavě. Nevěděl, proč se ho na to pořád někdo ptá a chce to po něm, vůbec nevěděl, o co jde. "No nevadí... Jestli mě omluvíte pánové, musím jít svolat svou divizi... je čas jednat!" otočil se k nim zády a urychleně mizel, dokonce i vafle tam nechal. Ta věc s grillama ho začínala pomalu děsit, občas si připadal jako v nějakém psycháckém hororu, tedy hlavně teď, když o tom mluvil už druhý člověk a to bylo teprv ráno.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Apr 14, 2011 4:23 pm

Tomisura Raiden

Povzdechl si a kývl na Yasumara na znamení, že rozumí. Měl toho taky hodně, dát do pořádku papírování, sehnat si nový stůl a hlavně sehnat všechny pohřešované z divize. Tušil, že jich pár najde někde na nějakém WC v akutním záchvatu zvracení, z toho špatného Saké co mělo být jako dar pro Izanagiho. No co, jeho divize vypije vše co se dá. I okenu. Nakonec se tam k tomu přihnal i Razaki a jeho "tornádo". Měl mu sto chutí hned teď jednu napálit, ale jakožto jeden z 13-ti kladných kapitánků udržel svojí ruku u těla. Nakonce se zase dostalo na Grilly a tak se usmál na Yasumara ještě předtím než zdrhl a poradil mu: "Yasumaru, sežeň ty Grilly v lidském světě, za levný peníz. Nebo ti nikdo nedá pokoj." Pak jen kývl na Razakiho na znamení pozdravu a pomalu začal odcházet po "dálnici" do 8. divize.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu Apr 14, 2011 4:31 pm

Akisha Shihomaru

Zahrada byla už celkem hezky upravená a já jsem už měla taky svoji práci hotovou. Podstoupila jsem kousek a podívala se na to jak to tady vypadá. Vypadá ti dobře, teď už jenom zkontrolovat vnitřek kasáren. Vešla jsem do kasáren. Tady už to taky vypadá o něco líp. Pak mě napadlo, jestli nepotřebuje někdo pomoct. Šla jsem ke kanceláři kapitánky a zaklepala jsem na dveře.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Apr 14, 2011 6:26 pm

Konan

Vyšla jsem za kapitánkou, ale hned při druhém kroku jsem se zase musela zastavit. Přestěhovala na pohodlnější místo?...To znamená co? Zeptala jsem se s velkým zájmem, ale uvnitř jsem spíše cítila obavy. Ale to už se to kapitánka snažila zamluvit nějakou kočkou. V duchu jsem si řekla, že to kam dala sokola, z ní ještě dostanu. Chudák sokol, kdoví kde je mu teď konec. Dodala jsem si pro sebe. Ale to už jsem musela dohánět kapitánku. Alergii na kočky? Proč? Máme tu snad kočky? Zeptala jsem se kapitánky, co tím myslela.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Apr 14, 2011 6:40 pm

Izumi Razaki

Yare yare... ti kapitáni povzdechl jsem si a dal si záležet aby to Raiden slyšel... pak jsem se pomalu vydal po cestě tornáda zase pryč... kapitán Raiden mě štval. Choval se zcela neadekvátně svému postavní, byl dětinský a infantilní... a teď když sem ho praštil bude ještě víc... Mimochodem vaše řádění nad mou divízí naštěstí pro vás kapitáne nezpůsobilo žádné větší škody, takže moje divize je zcela připravena na inspekci, co vaše? zeptal jsem co nejuctivějším hlasem
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Apr 14, 2011 7:22 pm

Kasumi Haruka

Z toho jak hluboce byla zamyšlená v tom okolním tichu a zárověň z toho brzkého vstávání, nakonec usnula. V hůavě se jí přemítaly ty nejhorší scénáře - sny - ze zítřejší inspekce. Jak se blíží k těm zatraceným dveřím a už už šmatají po té zatracené klice. Dveře se zlehka a pomalu otevírají.
Najednou někdo zaklepal na dveře kanceláře, a v tom okamžiku se probrala. Jelokož to ale absolutně nečekala, škubla sebou a v tu ránu byla z kanceláře slyšet pořádná řacha.
Opatrně se posbírala z podlahy. Dál, dál... Prohodila jen mimo k osobě za dvěřmi, čímž jí dala na jevo, ať vstoupí a narovnala opět židly na všechny čtyři.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Apr 14, 2011 8:27 pm

Tomisura Raiden

Ještě se otočil na Razakiho a usmál se. "Je v totálním bordelizačním stavu. Prostě klasika již od dob Kyoraka," kývnul na něho a pak se zadíval na oblohu. "Tak krásné počasí a taková pohroma se blíží. A teď Razaki fuku-taicho. Že mi rád pomůžete? Když je 3. divize v pořádku, pomůžete 8. divizi. A berte to jako rozkaz!" Pokusil se nahodit velitelský tón a zamračit se na něho. Nějak mu to ovšem nešlo a tak prostě pomalu pokračoval dálnicí dál. Doufal, že ho Razaki poslechne a získá aspoň nějakou podporu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Apr 14, 2011 8:47 pm

Izumi Razaki

Obávám se, že v této situaci musím být k ruce svému kapitánovi... ale samozřejmě vám rád pomůžu urovnat vaší divizi, za malou ... ehm... protislužbu... nadhodil jsem... byl to sice kapitán ale nelhal jsem, když jsem řekl, že v před inspekcí mě bylo třeba ve trojce
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: