Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jižní brána

+4
Sode
Nawaki
Aki
Miss_Atlantis
8 posters

Strana 1 z 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

Jižní brána Empty Jižní brána

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jul 07, 2010 1:17 am

Zde mají v 13:00 sraz před misí (podle postavení a divize):
Suiren Suzume
Sora Mitsuhide
Suirou Kuchiki
Aki Maki
Izumi Razaki
Urahara Jomei
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Jižní brána Empty Re: Jižní brána

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 07, 2010 3:09 pm

Urahra Jomei

Shunpem dorazím k Jižní bráně. Rozhlédnu se jestli tu někdo není, nikoho si nevšimnu. Lehnu si proto pod nejbližší strom, opřu se zády o kmen a sleduji kdo přijde jako druhý.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jul 07, 2010 5:58 pm

Aki Maki

Lenivým krokem dojde k bráně.Koukne kolem a spatří jen nějakého lenocha se tam válet.Vyskočí na ruce, jednu dá do vzduchu a dělá něco jako kliky na jedné ruce s nohama nahoře.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Jul 07, 2010 6:22 pm

Razaki

Pomalým krokem jsem přišel ke smluvenému místu. Nebylo proč spěchat. Ostatně nikdo tam taky ještě nebyl. Respektive tam nebyla kapitánka...
Měl jsem trochu zlé tušení, od toho papírování jsem kapitánku neviděl. Pokrčil jsem nad tím rameny. Pak jsem si ale uvědomil že tam byli dva lidé. Jednoho jsem neznam vůbec, druhého jsem snad někde zahlídl, to jsem fakt neřešil.
Opřel jsem se o nejblížší strom a zavřel oči. Dokud nepřišli ostatní nemělo cenu se nějak vzrušovat...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jul 08, 2010 1:53 pm

Sora

Než jsem mohla vyrazit k bráně, musela jsem rozdat pár instrukcí ohledně vedení 4. divize v mé nepřítomnosti. Nejdříve na mě koukali trochu divně, ale pak se vzpamatovali a mazali do práce.
Já se tedy mohla bez obav vydat k jižní bráně, kde už se na mě určitě čekalo. Do velkých kaps v kapitánském plášti, jsem dala pár obvazů a nějaký ten kysličník.
Po pár minutách jsem dorazila k bráně. Zdravím Vás. Omluvte můj pozdní příchod. Řeknu hned na svojí omluvu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jul 08, 2010 2:05 pm

Suiren Yoruichi Suzume

Když jsem se konečně dostala do kasáren, čekala tam na mě horda papírů. Okamžitě jsem se do toho pustila, ale i tak jsem nestíhala. Ale rozhodně jsem to nechtěla nechat na potom, protože jsem nevěděla jak dlouho budem na misi a mezitím by mi určitě na stůl přibyl další kopec papírů. Jak já to nesnášela. Při papírování jsem si všimla, že tam je i pár dokumentů udělaných dopředu. Hmmmm, musím Razakiho pochválit. I když to mu asi nepomůže, ale tak nějaké volno by se třeba našlo. Přemýšlela jsem, když jsem podepisovala poslední dokument.
Rychle jsem vyskočila na střechu a za krátký moment jsem byla na místě. Ladně jsem skočila mezi všechny. Nahodila pohled největší dámy a promluvila. Papírování. Jediním slovem jsem se omluvila. Už tu byla většina, teda až krom bojujícího kapitána 5. divize.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jul 08, 2010 3:00 pm

Urahara Jomei

Zahlédnu jak přichází kapitánka v haori 4.divize. Hlavní léčitelka. Tak to nebude asi jen průzkumná mise. Pomyslím si. Vstanu a pozdravím "Zdravím kapitánko 4.divize, mé jméno je Urahara Jomei. Jste kapitánka Vy se nemáte za co omlouvat, určitě jste měla nějaký důvod." Nechci rozhovor moc protahovat, protože mi stačil včerejší úlet. Jen si pomyslím. Proč je tu tolik černovlásek? Takhle se nebudu moc soustředit na misi. Otočím se a chci si zase lehnout pod strom. Najednou se objeví mě velmi známá osoba v haori 3.divize. No to si děláte srandu. To jsem mohl rovnou dostat úkol najít jehlu v holčičích lázních, kde mohou být jedině černovlásky. Smeknu klobouk. S ledovým klidem a úsměvem na tváři. Zdravím Vás kapitánko Suiren Suzume.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Jul 08, 2010 3:32 pm

Razaki

Zdravím kapitáne...
Rád vás zase vidím
pronesl jsem když přišla kapitánka Yoruichi
Pak jsem se otočil i na kapitánku čtyřky... Moje antipatie ke 4. divizi byli známé... Kapitáne kývnul jsem slušně i když trochu nuceně na pozdrav i jí. To že jsem 4. divizi neměl rád neznamenalo, že jsem hodlal být neucitiví ke kapitánce... Na to jsme byl moc slušně vychovaný člověk, teda spíš Shinigami...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jul 08, 2010 5:25 pm

Aki Maki

Seskočil zpátky na nohy a koukl na hromadu lidí co přibylo. "Tak si to přebereme..." Řekl si pro sebe. "Takže, Podkapitán, Podkapitán, Kapitánka, Kapitánka.Hmm a potom já 3rd Seat...to dopadne...Aki dones vodu, dones rohlík, koukni se tam, poškrábej mě na zádech...ježiš..." Už si to v duchu představoval. !Budu se chovat jako na jejich úrovni, to znamená že jim nebudu sloužit..." Řekl si sám pro sebe a sedl si pod nedaleký strom do stínu.Sedl si do tureckého sedu, zádama se opřel o kmen a usmíval se jako Gin. Gin
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jul 10, 2010 12:08 am

GM

Na zemi u brány se náhle objevilo cosi bíleho. Byla to obálka, ale ta tam ještě před chvílí nebyla a není známo, jak se tam dostala. Na obálce bylo napsáno "Mise - Informace - Jižní brána" a to napovídalo tomu, že je pravděpodobně určena té skupině shinigamiů, která se u Jižní brány, kvuli jisté misi schromáždila.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 10, 2010 1:31 am

Urahara Jomei

Jako první jsem si všiml bílé obálky, která ležela u Jižní brány. Přišel jsem k ní a zvedl jí ze země. Došel jsem ke kapitánce 3.divize a 4.divize a řekl. " Kapitánko na to byste se měla podívat. Otevřu před kapitánkami obálku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Jul 10, 2010 9:26 am

Aki Maki

"Šplhna..." Řekne si sám pro sebe, potom vstane a pomocí shunpa se přiblíží k tomu chumlu lidí.Více jak polovinu z nich neznal. "Kdopak píše...?" Zeptá se s úsměvem na tváři a snáží se nahlídnot přes ramena kapitánek, jenže je malej, takže se mu to moc nedaří.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Jul 10, 2010 5:48 pm

Razaki

Hádám že velení ne?
Teď nám zadají nějakou potencionálně smrtící misi a bude to
Však jsme tu všichni na značné úrovni, takže na piknik nás asi nepošlou...

řekl jsem částečně žertem
Doufal jsem, že nás nepošlou do zkutečného světa, jen tam ne...
Nesnášál jsem ten blbej omezovák co mi zkrouhnul reiatsu na 1/5...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 10, 2010 6:16 pm

Yoruichi

Také jsem si všimla obálky, ale nechala jsem si ji přinést, když byl Jomei tak aktivní. Vzala jsem mu z rukou dopis a začala číst.....Všichni se začali ptát, cože se tam píše. Nejdříve jsem si to chtěla přečíst a až potom jim ve zkratce říct, co tam je.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jul 10, 2010 11:11 pm

GM

Uvnitř obálky byl papír s instrukcemi a ne jen to.

Papír s Instrukcemi
Vzhledem k tomu, že se k nám nedostávají poslední dobou žádná hlášení, ani informace ze strážných věží na okrajích Soul Society, jste byli vy a jiní dobrovolníci rozděleni do čtyř skupin, abyste tuto věc prošetřili. Cesta k věži bude dlouhá a zajisté i nebezpečná, buďte proto ve střehu a snažte se pohybovat ve skupině.
Ke strážné věži vás dovede mapa přiložená k tomuto oznámení.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 11, 2010 6:03 pm

Yoruichi

Podívala jsem se na všechny okolo, teda aspoň na většinu, která se mi vešla do zorného pole. Nebezpečná mise ke strážným věžím. Máme zjistit co se tam děje. Vyložila jsem obsah dopisu. Pak jsem dopis složila a vyndala mapu. Ukázala jsem na mapě, kde jsme mi a kam musíme dorazit. Všichni ví cestu? Můžeme vyrazit? Optala jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jul 11, 2010 7:06 pm

Aki Maki

Aniž by odpověděl, jestli zná cestu tak prostě vyrazil kupředu s tím jeho blbým úsměvem.Do vzduchu vyhazoval borůvky, které si natrhal mezitím co čekali na ostatní.Chytal je do pusy a pořád šel. "Hmmm, tohle bude zajímavá mise, konečně jsem spatřil Yoruichi, ale musím dělat, že je mi to jedno...!" Říkal si sám pro sebe, byl zmatenej a proto i celej rudej.

(Sakra lidi pojďte hrát... si tu píšu snad sám... Sad )
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Jul 12, 2010 5:24 pm

Urahara Jomei

Pomyslel jsem si. Ach jo ta Yoruichi je nějaká namyšlená, možná má nějaký důvod, jak je možné, že mě přitahuje, musím si na ní dát pozor. Zajímalo by mě jaká je druhá kapitánka. Jojo černovlásky."Cestu znám." Odpovím. Najednou vidím jak jeden z shinigami vyráží kupředu a hází si borůvky do pusy. Doběhnu ho shunpem a zeptám se ho. Ahoj jsem Urahara Jomei a jaké je tvé jméno? Neměl bys borůvku i pro mě?

(Snažim se, ale ono neni co komentovat xD...ale teď, když už jsme vyrazili tak to bude ok, tak s chutí do psaní.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jul 12, 2010 8:04 pm

Razaki

Šel jsem velice spořádaně krok za kapitánkou
Jen jsem kroutil očima nad evidentní neprofesionalitou a dědinskostí mých kolegů. Doufal jsem jen že nedojde k bitvě, protože bych je musel zachranovat a to se mi nechtělo
K misi jsem se snažil přistupovat zodpovědně jako vícekapitán...
Tak abych nedělal ostudu své divizi
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jul 12, 2010 9:09 pm

Aki Maki

Všimne si toho více kapitána jak se najednou zjeví u něj. "Jmenuju se Aki Maki...hmm, víš co...normálně takhle hodnej nejsem, ale na..." Vysype mu celou tu hrst borůvek do ruky. "Asi nevíš co se bude dít co...?" Mluvil s ním, ale celou dobu se přitom kouká na zem.Na lidi nejni moc zvyklej.Drží si většinou odstup.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jul 13, 2010 10:14 am

Sora

Přistoupila jsem k Suiren a prohlédla si mapu. Bylo tam pár horších cestiček, na který by se někdo mohl poranit, ale snad to nebude tak vážné. Jistě. Kývnu na souhlas, že vým kudy jít. Počkám až vyrazí Suiren a připojím se k ní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jul 13, 2010 10:28 am

Suiren Yoruichi

Když většina kývla na souhlas, složila jsem mapu a dala ji do kapsy kapitánského pláště. Protočila jsem oči nad těmi dvěma, kteří vyrazili napřed. Doufám, že se ztratí, nebo je něco sežere. Řeknu si pro sebe. Připojím se ke kapitánce 4. divize a začnu si s ní povídat. Po chvilce se otočím na Razakiho. Skvělá práce s dnešním papírováním. Co takhle několik dní volna navíc jako odměna? Nabídla jsem s úsměvem svému podkapitánovi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Jul 13, 2010 10:55 am

Aki Maki

Otočí se na osoby za ním.Trochu si tam všechny prohlídne a pak se zase kouká do země. "Jak tak koukám, tak tu jsou dvě pěkný kapitánky, otravný podkapitán třetí divize...je až moc, jak to říct...no...kašlu na to, na to slovo nepřijdu...prostě je moc slušný a všechno dělá jak se má..." Řekl a konečně se koukl před sebe.Cesta se dvojila doprava, či doleva. "Ehm, abych řekl pravdu...nevím kam vůbec jdeme, takže..." Vytáhl minci. "Pana doleva, orel doprava..." Hodil jí, mince se několikrát ve vzduchu protočila.Dopadla na zem. "Orel, takže doprava..." Udělal pár kroků doprava, nakonec se ale otočil na patě a zastavil se. "Ok, raději počkáme..." Sedl si na kámen vedle cesty.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jul 13, 2010 1:26 pm

Urahara Jomei

Poděkoval jsem Aki Makimu za borůvky. "Děkuji Aki Maki". Všiml jsem si jak kouká do země. Všichni si tu drží odstup. To si moc nepopovídám. Pomyslím si. Otočil jsem se na shinigami za námi a usmál jsem se. Otočil jsem se zpátky, zastavil se. Pomalinku jsem snědl borůvky. A čekal než mě přejdou abych se mohl loudat jejich tempem. Hmm tady to je jak na ostří nože, nedokážu si představit spolupráci v boji. No já si na osobní pocity nehraji. Všichni jsme přece Gotei 13!!!!!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Jul 13, 2010 7:00 pm

GM

Cesta, která byla považována za nejkradší, ale nebylo jisto zdali za nejbezpečnější, byla na mapě vyznačena žlutě. Ale mapa nebyla moc podrobná a stálo to docela velkou námahu se v ní vyznat. Rozcestí, u kterého se Aki Maki zastavil, bylo na konci Rukongaie a na mapě nebylo vidět. Rozhodnutí, kam se má skupina dál vydat tedy zůstalo jen na členech, kteří ji tvořili.
U cesty vpravo bylo poznat, že bude nejspíš vést někam nahoru. Naopak cesta vlevo byla rovná a v dáli za ní bylo vidět pár stromů, což měl být nejspíš začátek lesa.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down