Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jižní brána

+8
Solas
Sode
joemandel
Kage
Mishkenzie
Lus
dead wind
Miss_Atlantis
12 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

Jižní brána Empty Jižní brána

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jun 19, 2011 5:42 pm

Brána... jih... tak nějak.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Jižní brána Empty Re: Jižní brána

Příspěvek pro dead wind Mon Jun 20, 2011 2:38 pm

Tomyo Okinawa

Zjevil jsem se na místě setkání téměř z ničeho nic. Nebylo pro mě obvyklé chodit včas, avšak pro lidi, kteří se mnou měli jít na onu misi to asi také obvyklé nebylo. Rozhlédl jsem se po okolí, zda-li se tu někdo náhodou neschovává. Po chvilce jsem si byl téměř jistý, že tu nikdo opravdu ještě není, takže jsem prostě zakotvil na blízkém kameni, který působil dojmem košíku pro psa. Líbilo se mi vyčkávání, protože se nabízelo pár chvilek pro nerušený relax.

dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Jun 20, 2011 6:20 pm

Lus Ayazaki

Pomalým krokem se přibližuji k místu setkání. Nepospíchám. Není ani kam. Jak se na první pohled zdálo, skupina ještě není kompletní. Pokud se tedy naše výprava neskládá pouze ze dvou členů, což je podle rozkazů, které mi předal pekelný motýl, vyloučeno. Neslyšně se přiblížím k shinigamimu, jenž již vyčkává na příchod ostatních. Zdravím. Pronesu tichým hlasem a usadím se opodál na zemi. Své haori jsem tentokrát nechala ležet v kanceláři - bylo poničené ještě od poslední bitvy a pro nové jsem si nestihla dojít. Byla jsem tolik zaneprázdněná odpočinkem a lenošením... Vlasy jsem měla sepnuté skřipcem vzadu na hlavě. Volně byli jen dva copy, které jsem si každé ráno pečlivě splétala.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Jun 20, 2011 9:03 pm

Hikaku Kioshi
Po tom co mi pekelný motýl zdělil kam mám jít následoval těžký úkol,najít místo setkání.Po strašně dlouhé době jsem konečně zjistil že jsem od místa vzdálen sotva jeden kilometr.Po opětovném bloudění jsem se konečně dostavil k místu setkání.Na kterém už čekali nějaké dvě postavy,když jsem přišel blíže poznal jsem že jde o kapitánku páte divize a ještě o nějakého člena."Zdravím kapitánko Ayazaki a ....." větu nedokončil nýbrž neznal jméno tohohle člena.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Mon Jun 20, 2011 9:06 pm

Kanashi

Šel jsem směrem k jižní bráně a přemýšlel o tom jestli tam budou sami kluci nebo i nějaká pěkná holka. Upřimně doufám, že tam bude aspoň jedná holka, nebo nejlepší by bylo kdyby tam byli tak tři holky, ale to nestane, takové štěstí já nemám. Už jsem byl docela blízko brány a vycítil jsem, že tam někdo už je. Zajímalo by mě jestli přijdu poslední. Když jsem tam už přišel (Nějakou tu minutu po Kioshim) viděl jsem tam nějaké kluky, což mě vůbec nezajímalo a holku! Bingo! Zdravím.. a především tebe, jak se jmenuješ? Promluvil jsem k té holce která tu byla. Neměla haori, tak jsem si nevšiml toho, že to je kapitán.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Jun 20, 2011 9:55 pm

Lus Ayazaki

Konečně se tu začali sházet další shinigami. Zdálo se, že jsme kompletní. Zdravím. Odvětím na pozdrav a poté pohlédnu na posledního příchozího. Dávej si pozor, jak se mnou mluvíš. Zamračím se na něj. Zvednu se ze země a otřepu z mého oblečení prach. Jsem Ayazaki Lus, pro tebe kapitánka Ayazaki. Poslední slova pro jistotu zdůrazním, aby si pro příště uvědomil, s kým mluví. Poté pohlédnu na všechny tři. Nikoho z nich jsem neznala, možná od vidění. Nejspíš teď nějakou dobu budeme pracovat jako tým, takže by bylo vhodné se představit. Pronesu mile, aspoň jsem tedy o to pokusila.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Jun 20, 2011 10:31 pm

Tomyo Okinawa

Né že by se mi chtělo nějak chtělo hrnout do konverzace. Pro mě je totiž krajně nepříjemné, když se dostaví tři lidé a všichni se požadují představení. Sám jsem neznal ani jednoho z nich, nikdo totiž nebyl z třinácté.

Když Lus dokončila pražení onoho gentlemana, který vypadal, že by potřeboval pár kilogramů ledu na uklidnění, zpozornil jsem. Nenápadně jsem si prohlížel účastníky expedice, kteří se zdáli nanejvýše zvláštní. Nechtělo se mi nijak představovat, rozhodně né jako první.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jun 21, 2011 5:27 am

Hikaku Kioshi
"Cože Kanashi jde s náma ?Hlavně a´t nepotkáváme moc holek." hrnulo se mi hlavou.Po kapitánčiných slovách jsem pokračoval v představování já "Hikaku Kioshi důstojník osmé divize.Jsem rád že vás poznávám osobně kapitánko Ayazaki" poté se otočí na neznámého shinigamiho."A co ty jaké je tvé jméno?" zeptá se a nahodí svůj milí úsměv.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Jun 21, 2011 9:21 am

Kanashi

Cože kapitánka? Sakra, to mi moc nevyšlo. Nemám moc v lásce takhle namýšlené kapitánky. Nejen, že se s nimi špatně vychází, ale navíc si musím dávat pozor na pusu.. vopruz. Pomyslel jsem si když mě "kapitánka" Ayazaki napomenula a odpověděl jsem ji. Promiňte kapitánko Ayazaki, nevěděl jsem, že jste kapitán. Nemáte na sobě haori, tak to někoho zmate no. Pak jsem se otočil zády k ostatním a nahodil otrávený výraz. Ts, to bude otrava. Hned jsem se však otočil zpět a Hikaku se začal už představovat. Já jsem Kanashi, podkapitán osmé divize (Nevím jestli to už platí herně a jestli ne tak "člen 13. divize). Pak jsem čekal až se představí ten poslední kluk co tu byl. Není mi sympatický. Vypadá to, že mi si moc rozumět nebudeme a ani moc s tou namýšlenou kapitánkou. Pomyslel jsem si a usmál se na Kapitánku Ayazaki.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jun 21, 2011 1:39 pm

Tomyo Okinawa

Chvilku jsem poslouchal, abych si zapamatoval jména a hodnosti. Postupně z toho nějak vyplynulo, že jsme tu dva členové a dva vyšší důstojníci, což bylo nejspíše ideální, protože každý bude mít jednoho poskoka. I když, tak nějak jsem počítal s tím, že to tak dopadne. "Tomyo Okinawa, třináctá divize" Podal jsem informaci o svém jméně s tím, že by se ostatním mohlo hodit.

Když myslela tým a zároveň pracovat.... nemyslela tím pracovat, že ne?
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jun 21, 2011 3:34 pm

Hikaku Kioshi
"Těší mě Tomyo." řeknu po tom co se nám doteď neznámí představila pokračoval jsem dále ke všem "Tak co kdy vyrazíme,hned nebo až později?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jun 21, 2011 7:13 pm

(Už to platí i herně, proč ne :-))

Jako v odpověď na otázku Kioshiho přiletěl pekelný motýla sedl si Lus na ruku. Všichni jste v hlavě uslyšeli jeho vzkaz.
Rozkazy pro skupinu kapitánky Ayazaki: Zjistěte stav věže a její osádky na jižní straně Soul Society. Skupina před vámi tam nedošla, takže nemáme žádné zprávy ohledně situace, která tam vládne. Jakmile odešlete zjištěné informace, setrvejte na místě, kde počkejte na novou skupinu určenou k dlouhodobému strážení věže, případně vyčkejte dalších rozkazů ze Seireitei.

-----------------------------> hurá na jih! :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Fri Dec 16, 2011 5:16 pm

Renmaru Houkazaki

Reiatsu ma viedlo sťa pach koristi hladného vlka po ramadáne. Môj "väzeň" bol ticho a aj ja. Išli sme po stope čudnému indivíduu, ktoré sa vydávalo za shinigamiho. Zaviedlo nás to až sem, no zatiaľ som ho nikde nevidel. Pozorne sledujem okolie, či ho niekde nezbadám.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Dec 16, 2011 6:37 pm

Došli jste k bráně, kde jsi ucitíl toto sledované reiatsu mnohem silněji. Bylo jasné, že pronásledovaný odsud odešel před chvilkou. Ale kudy? Hodně se tu zdržoval a stopy po jeho reiatsu byli kam se jen kdo hne do všech možných směrů. Asi to nebude tak jednoduché, jak se zdálo. Vlček si bude muset na svačinku počkat.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Dec 17, 2011 10:59 am

Renmaru Houkazaki

Dorazili sme na miesto, kde sa náš cieľ mal nachádzať, nuž, ale neostávalo mi nič iné, len v duchu kňučať. Na tejto križovatke sme sa mohli rozdeliť, ale moja dôvera tomuto "väzňovi" nebola na nule, ale bola nedostačujúca. Určite by som ho tu nenechal len tak pobehovať. Za normálnych okolností by som to vyriešil spôsobom mne blízkym a to síce metódou "s**ť na to". Ale tento týpek mi bol už tŕňom v oku a tak som sa rozhodol nájsť si vyvýšený bod, aj keď už mi bolo jasné, že pravdepodobne opustil Seireitei.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Dec 17, 2011 11:41 am

Vyvýšený bod byl vskutku dobrá nápad. Hned se ti naskytla možnost, když jsi vzhlédl k bráně. Ale byly tu i okolní stavení, která představovala dobrou rozhlednu.
Vezeň zůstal stát, jakmile jste se dostali na rozcestí. Bez pochyby čekal na tvé další kroky.
Při rozhledu z vyvýšeného místa jsi toho moc neviděl. Hledaný se skoro jistě pohyboval shunpem a taky mezi domy, to mohlo být jediným vysvětlením. Asi by nebylo na škodu prozkoumat každý směr, ale zabralo by to sakra času. Kudy dál?
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Dec 17, 2011 1:04 pm

Renmaru Houkazaki

"Nech si najmenej meter odo mňa! Jasné?" rozkázal som "väzňovi", z čoho mu malo byť jasné, že sa začína hra na naháňačku. Len budem dúfať, že sa mi ho podarí chytiť. Kto už by len takto zdrhal naprieč Seireitei? Určite nie shinigami z nejakej jednotky.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Dec 17, 2011 6:34 pm

Vězeň buď tvé požadavky přeslechl, nebo je nehodlal akceptovat. Dle svého uvážení se vydal k bráně klidným krokem a tebe celkem v tuto chvíli ignoroval.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Dec 17, 2011 6:48 pm

Dr. Shuchiteki Stein

Svým pomalým kulhavým krokem se blížil k Jižní bráně odkud se hodlal vydat ke zbytkům Jižní věže. Vypadal klidně...od úst mu stoupal cigaretový kouř.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Dec 17, 2011 8:26 pm

Stein - Uličky Seireitei, kterými jsi procházel byly v celku vylidněné. O to větší překvapení bylo, když jsi u brány míjel hned dva shinigami. Jeden se zdál, že něco hledá, druhý, ten co měl přes sebe plášť s kapucí, si ho nevšímal a loudal se k bráně. Momentálně pro tebe možná nepředstavovali žádný duležitý podmět.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sun Dec 18, 2011 12:42 pm

Renmaru Houkazaki

Rozhliadal som sa veľmi pozorne. Odrazu som vycítil niekoho ďalšieho. Možno som paranoidný, ale už neviem, komu mám veriť a či je to shinigami, alebo len niečo, čo ho predstiera. Ako náhle som vycítil, že ma niekto sleduje, ukryl som sa a toho chalana som zdrapil so sebou.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Dec 18, 2011 12:49 pm

Dr. Stein

Moc ty dva nevnímal, tedy až na ten nechápavý pohled, který hodil, když začal ten jednen shinigami tahat druhého do skrytu i přes to, že je on už dávno viděl. Neměl však čas na nějaké takovéto hlouposti, jen pokrčil rameny, prošel bránou a zamířil směrem k Jižní věži, kde byl cíl jeho cesty.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Dec 18, 2011 2:01 pm

Renmaru - Schovávání bylo marné, příchozí tě zahlédl dříve. Když jsi pomadl a s sebou stáhl vězně, zdál se být zaskočen. Při tom tahu se mu odhrnula kapuce a odhalila černě zbarvené vlasy. Nic víc jsi vidět ani nemohl, jelikož si ji majitel okamžitě zase nasadil a mlčel.

Stein - Netušil jsi, co to ty dva dělají a bylo ti to jedno. Tvůj cíl byl vzdálený a tak není důvodu, proč se zabívat takovými věcmi. V průchodu branou ti nikdo nebránil a tak hurá do známých a neznámých knčin za svým cílem.

Pokračuj v SS - Směr vzácná rostlina (J)
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sun Dec 18, 2011 4:26 pm

Renmaru Houkazaki

Svojim pričinením som stratil stopu. Ale zabite ma za to, že som obozretný. Musel som riešiť dilemu. Mám pokračovať v stopovaní, aj keď jeho reiatsu je už skoro nepatrné, alebo mám zistiť viac o mojom "väzňovi"? Možno je to niekto dôležitý a možno by ho spoznal niekto z kapitánov.
"A prečo vlastne nosíš tú kapucu?" spýtal som sa ho.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Dec 18, 2011 5:32 pm

To tě nemusí zajímat, shinigami. Odvětil jednorázově a oprášil se, jelikož při tom stáhnutí do úkrytu dopadl ne zrovna na nohy. Nechtěl jsi takhle náhodou hledat toho muže? Zeptal se, aby odvedl pozornost. Ale zdálo se, že v tomto dotazu tkví více, než to. Jako by po něm chtěl sám pátrat.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down