Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jižní brána

+4
Sode
Nawaki
Aki
Miss_Atlantis
8 posters

Strana 9 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Goto down

Jižní brána - Stránka 9 Empty Re: Jižní brána

Příspěvek pro Raiden Sun Sep 19, 2010 12:24 am

Raiden Tomisura

Snesl jsem se prudce do kráteru. Jakmile jsem přistáli odvolal jsem Bankai a nechal jsem ze Zanpakuto zformovat do Farukonovi normální podoby. Byl to obrovský Fénix takže na něm mohlo cestovat více lidí. Kolem něho šlehaly bleskové výboje ale teď byly neškodné. Babčo umíš léčící Kido? Já nevyléčím ani škrábanec. Koukal jsem na Yoshira. Sakra snad si tohle neudělal sám když bojoval s Bankaiem. Klekl jsem si k němu a promluvil vážným hlasem. Od té doby co byla porada jsem se choval mnohem vážněji než kdy dřív v životě. Yoshiro-kun slyšíš mě?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 19, 2010 12:32 am

Shounagon Sei

Yoshiro neodpovídal, což se dalo podle stavu, ve kterém se nacházel, předpokládat. Sei ho jen sjela pohledem. Léčit neuměla, ale ani nepotřebovala. Ovšem nebyla si jistá, jestli na tohle bude její erární zásoba stačit. Vytáhla čtyři tabletky šumáku a velmi pečlivě je dala Yoshirovi do pusy, aby mu náhodou nemohly vypadnout. Pak mu ještě zahýbala čelistí, aby je trochu rozkousal.
"Tak, snad vydrží převoz... ale tohle, tohle bude chtít sakra dobrý vysvětlení!" Potom se rozhlédla kolem. "Cítím tady divné reiatsu... nejsem si moc jistá... každopádně bychom měli rychle letět najít ostatní, tohle vyřešíme, až budou věichni v bezpečí," rozhodla, přehodila si Yoshira přes rameno a vyskočila s ním na zhmotněného fénixe, kde ho více méne šetrně položila. Už zbývaly jen dva šumáky... snad na tom ostatní nebudou až tak zle, s trochou štěstí se stihli ukrýt do ústranní... Ale stejně jí v mysli hlodala silná pochybnost. "Tak honem..."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Sep 19, 2010 12:48 am

Raiden Tomisura

Vyskočil jsem na Farukona a zašeptal mu. Leť prozkoumat oblast ve výšce já to prozkoumám tady. Farukon kývl a já se podíval na Babču. Zůstaňte tady Farukon mi kdyžtak dá vědět. Pak jsem zmizel za pomoci Shunpa a prohledával okolí po svých. Farukon nabral výšku a sledoval okolí. Po chvilce Farukon uviděl kus od své pozice Akiho a mrtvou Suiren. Pak mocne zvolal. Raidene pozice asi kilometr od tebe na sever, Dva Shinigami. Pak se začal pomalu snášet. Mezi tím jsem tam dorazil. Aki byl jen omráčený takže jsem ho profackoval ale problém byl se Suiren.... Byla mrtvá. Když Farukon přistál tiše a vážně jsem prohlásil. Suiren je mrtvá Aki leží támhle. Poplácal jsem Farukona po krku a čekal jsem na příkazi od Babči.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 19, 2010 1:11 am

Shounagon Sei

seskočila připravená podat pomoc dalším, ale po Raidenově prohlášení jako by zkameněla. Další kapitán byl mrtvý? Ztráta pro Gotei 13, další oslabení... ale to nebylo to, co jí teď běželo hlavou. Všechny kapitány velice dobře znala, téměř všechny sama vybírala, cítila se za ně zodpovědná, byli... jako její rodina. Vždycky fungovali jako pevný celek, který řídil Seireitei, sice byla nejvyšší velitelka, ale bez nich by nic nedokázala, byli nepostradatelní. Ale teď se jí podpora, kterou v nich měla, začala sypat mezi prsty. Suirou, Date, Suiren... Sora není k nalezení, Yoshiro je těžce raněný... Něco důležitého jako by jí mizelo z pevně zaťatých rukou a nebylo nic, co by proti tomu mohla dělat. Ale cítila, že to v ní probudilo nesmírný hněv.
"Nalož je," řekla tiše Raidenovi. Sama zavřela oči. Soustředila se. Necítila v okolí už nikoho dalšího, nikoho ze svých lidí. Jenom podivný zmatek, signály, které nic neznamenaly. Jako by se vysmívaly jejím smyslům. Uvědomila si, že to není jen o ní a o jejích blízkých. Něco nebylo v pořádku z celou Soul Society.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Sep 19, 2010 8:40 am

Aki Maki

Po pár fackách se probral a vstal.Chvíli si myslel že to všechno byl jen sen, ale bohužel se mýlil.Chytl rukojeť zvé zanpaktou a odvrátil pohled od ostatních.Byl takhle pár sekund, potom aby dokázal sílu znovu ukázal svůj kamenný obličej.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Sep 19, 2010 5:45 pm

Raiden Tomisura

Nejdřív jsem naložil Suiren a pak jsem seskočil dolů k Akimu. Nestůj tady a hejbni! Řekl jsem přímo a velmi vážně. Nakonec jsem ho chytil za límec a hodil na Farukona. Nakonec jsem došel k Farukonovi a pohladil ho po krku. Situace je vážnější než jsem si myslel. Už dva kapitáni mrtví, další vážně raněný a můj Fuku-Taicho je nejspíš někde mrtvý a několik lidí nezvěstných. Konečně jsem na Farukona vyskočil a dal jsem mu pokyn ať letí zpět do Seireitei. Po cestě na nás Farukon promluvil promluvil. Musíte věřit že ti co zemřeli nezemřeli nadarmo. Musíte ochraňovat jejich odkaz. Ale teď si pospěšme. Rozletěl se ještě větší rychlostí a já jsem si už musel lehnout jelikož jsem od začátku mise u Severní brány nespal. Já blb se měl místo randění s Kasumi vyspat ale hold teď už není čas. Pomyslel jsem si a odpočíval.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Sep 25, 2010 9:19 pm

Aki Maki

S klidným obličejem oklepal límec za kterýho ho chytil Raiden, chtěl tím naznačit že je špína.Dále ho už vůbec neposlouchal, byl zamyšlený.Přemýšlel nad věcmi co se nedávno přihodili.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down