Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 11 z 30 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 11 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Mar 08, 2015 11:46 pm

Aririki Rick Ginken

Kývl jsem Daikimu a nakřídoval si svoje tágo. Po jednom šťouchu sice normálně není třeba, ale... jistota je jistota. Navíc to vypadá epicky. Okay. Druhý krok. řekl jsem a vybral jsi ten nejjednodušší šťouch. Bál jsem se jakýchkoliv náročnějších pokusů a věděl jsem, že bych taky mohl špatně skončit. Šup tam s ním. řekl jsem ještě potichu, když jsem prováděl další pokus o získání bodu.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 08, 2015 11:52 pm

Rick->
Bylo sice hezký, že si nechtěl moc riskovat, ale tím, že do díry shodíš 6 a ne 2, sis moc nepomohl. Bod jsi sice měl, ale teď byla řada na Daikim. Namířil na proužkovanou jedničku a během chvilky byla obětována díře a Daiki se připravoval poslad za ní na onen svět i dvojku. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Mar 08, 2015 11:57 pm

Aririki Rick Ginken

Pozoroval jsem Daikiho a lehce jsem přivřel oči. Kdybych si to představil jako nějaký boj, tak... ne. Rozbyl bych tágo, stůl nebo kouli, dle toho co by ten šťouch zasáhlo nejvíc. pomyslel jsem si a pak mi ještě blesklo hlavou. No... a teď je tam ten ninja akorát nasází jednu za druhou a budu úplně v pr*eli... pak jsem si jen ještě přihnul z lahve a povzdechl si. Na to, abych se nechal tak trapně porazit jsem nebyl dost opilý.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Mar 09, 2015 12:08 am

Rick->
Daiki si tě koutkem oka všiml a ušklíbl se. Šťouchl znovu do bílé koule a shodil jí tak proužkovanou kouli číslo dva a jelikož se bílá koule hezky odrazila, sestřelila i kouli číslo tři. Daiki se sebou vypadal spokojený. Začal se připravovat na sestřelení čtyřky.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Mar 10, 2015 5:23 pm

Aririki Rick Ginken

Pokynul jsem na Daikiho a lehce se usmál. Vy to tu hrajete často, že? zeptal jsem se opatrně a opřel se o stůl. Pak jsem se jen s klidem koukal na jeho další šťouch. Mimochodem, jsi dobrej. nadhodil jsem opatrně a sledoval jeho techniku. Byl jsem si jistý, že bych se mohl něco přiučit.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Mar 10, 2015 5:38 pm

Rick->
Daiki se zasmál tvé poznámce. "Ani ne, ale kdysi jsem se vsadil s Tenmou, že ho porazím, tak jsem se to musel naučit. Přeci jen šlo o flašku kvalitního saké." pronesl se smíchem v hlase. "A díky." poděkoval za pochvalu. Pak se soustředil na další šťouch. Když se ale chystal šťouchnout, kýchl a odpálil bílou kouli úplně jiným směrem než chtěl a shodil tak jednu z tvých celobarevných koulí. 

Naposledy upravil passionpower dne Sat Mar 14, 2015 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 2:29 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Daikiho a lehce se na něj usmál: Štěstí mi dnes přeje. pak jsem se naklonil nad stůl a zaměřil další kouli v pořadí. Dobře. Hlavně v klidu. Nádech. Výdech. Nádech. Výdech... poté, co jsem se trochu uklidnil, tak jsem šťouchl. Opatrně. A snad i přesně. Leť koule leť. broukl jsem si ještě přímo ve chvilce, kdy se koule odpíchla od tága.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 2:40 pm

Rick->
Povedlo se ti shodit další z koulí. "Není to s tebou marný." podotkl Daiki s rýpavým úsměvem a Napil se toho lahodného nápoje, který jste si s sebou přinesli. Pak jen sledoval, jak se popereš s další koulí, který byla nepěkně bráněná několika proužkovanými koulemi, kterých ses nesměl dotknout. Byla to zapeklitá situace.

Naposledy upravil passionpower dne Sat Mar 14, 2015 3:42 pm, celkově upraveno 1 krát
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 3:15 pm

Aririki Rick Ginken

Postavil jsem se k bílé tak, abych ji mohl šťouchnout do stěny. Úhel dopadu rovná se úhlu odrazu. Věděl jsem, že to bude chtít trochu síly. Tak jsem šťouchl... To pude... pomyslel jsem si ještě. Jenže existuje něco jako zákon schválnosti. Čím víc věříte tomu, že to bude dobré. Tím víc se to pak obvykle pokazí...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 3:59 pm

Rick->
Byl to hezký šťouch, to se musí uznat. Koule spadla do žlábku, přesně, jak jsi chtěl...No...buď se nad tebou GM smiloval nebo na tebe něco chystal....to se dozvíš při dalším pokusu. Daiki to celé sledoval se saké v ruce, ze kterého upíjel, jak čekal, až se dostane zase ke slovu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 6:29 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na další kouli. Pak na Daikiho a lehce kývl. Buď mám talent, nebo štěstí. pak jsem se opět naklonil ke stolku a doufal, že Daiki mezitím nevypije všechno, co jsme přinesli. A pak přišel šťouch. Že bych objevil další věc, ve které jsem dobrý? pomyslel jsem si ještě a pak sledoval trajektorii koule, ať jsem ji poslal dobře, nebo ne.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 6:40 pm

Rick->
A teď to přišlo. Koule, do které šťouchla bílá koule, se po chvilce cestování zastavila na okraji žlábku. Horší byl ale fakt, že odražená bílá koule spadla do jiného žlábku. Bílá koule do žlábku přeci nepatří a tak přišel na řadu zase Daiki. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 7:56 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Daikiho a zeptal se: Podáš mi tu flašku? jestli ano, tak jsem si ji vděčně vzal a jestli ne, tak jsem prostě těch pár kroků udělal. Napil jsem se a povzdechl si. A štěstí začátečníka v kelu. Říkáš, že Tenma si taky obvykle rád zahraje, jo? pozvedl jsem pak obočí. Napůl jsem čekal, že se mi magicky objeví za zády hned jak vyslovím jeho jméno... Okita to obvykle dělával.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 8:36 pm

Rick->
Daiki ti neochotně podal flašku, podle všeho se nechtěl vzdávat svého životadárného nápoje(i když byla před tím ta flaška tvoje).  "Noo...upřímně...Tenma ten kulečník taky neuměl, takže jsme měli vyrovnaný šance...nakonec to skočilo protrhnutým plátnem, na což padly obě naše výplaty." přiznal se Daiki a připravil se ke šťouchu. Těsně před tím, než stihl šťouchnout, se otevřely dveře a do místnosti vešel jakýsi bělovlasý týpek. Daiki se ohlédl a docela se rozzářil. "Tenmo!" zavolal na týpka a ten k vám přišel. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 8:49 pm

Aririki Rick Ginken

Zrovna jsem se napil, když přišel ten týpek. Ah... těší mě. řekl jsem s úsměvem a natáhl k Tenmovi ruku. Zároveň jsem si ho ale začal přeměřovat. Byl jsem v ráži kvůli alkoholu, radosti a předešlému boji a docela bych si zatrénoval ještě. Radši jsem ale zatím mlčel a zatímco jsem pravou natáhl, do levé jsem rychle přehodil lahev. Ještě by si myslel, že nabízím. pomyslel jsem si s úsměvem.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 8:59 pm

Rick->
"Jak to šlo na misi?" zeptal se Daiki Tenmy. "Jako obvykle, bez problémů." odpověděl mu a Tenma a podíval se na tebe. Bylo vidět, že si tě přeměřuje, asi proto, že tě neznal. Když si k němu natáhl ruku, Tenma ji přijal. "Kageyama Tenma. Pátý důstojník druhé divize." představil se ti a čekal i na tvé představení.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 9:14 pm

Aririki Rick Ginken

Ruku jsem stiskl a odpověděl: Ginken Aririki. Nový člen druhé divize. A... říkejte mi prosím Rick. shrnul jsem své představení a opět ruku spustil. Kdyby měl ve své příjmení jen jedno písmenko jinak... tak by to bylo jako příjmení Inari. pomyslel jsem si, ale rychle jsem tu myšlenku zase zapudil. Pak jsem se usmál a optal se: Daiki mi tvrdil, že jste prý opravdu velmi rychlý.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 9:22 pm

Rick->
Tenma ti stisk oplatil. "Stačí Tenma, Ricku." odvětil na tvé představení. "Odkud jsi k nám přišel?" zeptal se tě, když tvou ruku pouštěl. Daiki stál tiše vedle a soustředil se na svůj šťouch. "Daiki toho nakecá hodně no..." povzdechl si. "Hej!" ohradil se Daiki a hned na to trefil další kouli do žlábku. "Řekl bych, že jsme na tom s rychlostí s Daikim stejně." odpověděl ti nakonec.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 9:33 pm

Aririki Rick Ginken

Nabídl jsem Tenmovi lahev saké a omluvně nadhodil. Promiň, pijem přímo z lahve. pak jsem se podíval na Daikiho, jak se ohradil a pak zpět na Tenmu. V tom případě na tom jsi jen o trošku lépe než já. zamumlal jsem si pod vousy, když zmínil, že je na tom asi stejně jako Daiki. Pak až jsem začal odpovídat přímo. Přišel jsem z deváté divize. Divize s docela šílenými podmínkami i když... ani něčemu jako Sadie-chan bych nevěřil, dokud bych jí neviděl na vlastní oči.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 9:44 pm

Rick->
"V pohodě." Tenma přijal lahev a přihnul si z ní. Pak ti ji vrátil, asi nebyl taková duha jako Daiki. Tenma se ušklíbl. "Sadie-chan se věří špatně, i když jí vidíš. Člověk si pak říká, jestli si z něj nedělaj blázny." odvětil. "Devítka je dobrá divize, akorát je tam na mě moc koček..." dodal ještě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 9:50 pm

Aririki Rick Ginken

Tenmův přistup mě překvapil... nejen že si lahev nenechal tak dlouho, jako to obvykle děláme já a Daiki, ale navíc... Ty máš něco proti kočkám? optal jsem se s pozvednutým obočím. Chápal bych některé konkrétní kočky, ale některé jsou zas strašně hodný a tak. Například si nepamatuju, že by Kuro udělal něco nepatřičného, dokonce se mnou i mluvil slušně.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 9:57 pm

Rick->
"To je sice hezký...a ne, že bych proti kočkám něco měl nebo tak..." začal Tenma. "Tenma má na kočky alergii, vždycky začne šíleně kejchat, až by se mu dalo říkat Kejchal..." dopověděl Daiki a poslal další kouli do žlábku. "Díky, Daiki..." zašklebil se na něj bělovlas, což mu zelenovlas oplatil širokým úsměvem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 10:01 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Tenmu a lehce se zasmál: No... sledovat někoho z klanu Ruyichi bych vám nedoporučoval. pak jsem ale trochu zvážněl a podíval se mu zpříma do očí. Ale jak je to tedy s rychlostí v této divizi? Kdo jsou nejrychlejší shinigami této divize? zeptal jsem se jiskřily mi oči. Tušil jsem, že to bude mimo jiné i kapitánka. Ale jestli zmíní i sebe, tak je zajisté dalším cílem cesty. I jeho budu muset překonat.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 10:12 pm

Rick->
"Asi tak...proto se od deváté držím, co možná nejdál." odvětil Tenma. Když ses na něj vážně podíval, pozvedl jedno obočí a čekal, co z tebe vypadne. "Kdo je nejrychlejší?" zopakoval otázku, tohle celkem nečekal, ale zůstal v klidu. "Noo...nejrychlejší je taichou...pak jsme my dva...a pak tuším Chidori..." odpověděl ti zamyšleně. "Proč to chceš vědět?" zeptal se nakonec, 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 10:23 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Tenmu a můj pohled byl přinejmenším smrtelně vážný. Dnes jsem s Daikim měl souboj, během kterého jsem chtěl zjistit jak je rychlý... a taky si trochu zkrátit čas, ale to teď není důležité. Mám totiž Sen stát se nejrychlejším Shinigamim. To je nyní Ruyichi Yoshiro. Jenže toho hned nepřekonám, takže si po cestě vytyčuji menší cíle. usmál jsem se na Tenmu. Zjednodušeně... chci vědět, koho dalšího musím překonat v rychlosti.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down