Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 1 z 30 1, 2, 3 ... 15 ... 30  Next

Goto down

2. divize Empty 2. divize

Příspěvek pro Nawaki Fri Dec 12, 2014 9:45 am

Kasárna 2. divize Gotei 13
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

2. divize Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Dec 24, 2014 12:07 am

Aririki Rick Ginken

9. divize --->

Došel jsem do kasáren druhé divize a kývl na svůj doprovod: Dobře Daiki. Kde je můj pokoj, kde sídlí kapitán a důstojníci a kde jsou jídelny a terasy. Všechno co asi potřebuju, pokud tu nemáte aulu, nebo mi nechceš ukázat vstup, kudy se chodí do věznice na službu dozorce. mrkl jsem na něj a dodal. Asi bych to vzal i v tomhle pořadí, jestli neva.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Dec 24, 2014 12:13 am

---> 9.divize
Rick->
Daiki
"Tak dobře. Pojď za mnou." pronesl Daiki a s rukama za hlavou tě vedl nahoru po schodech. "Od prvního patra až nahoru jsou to všechno pokoje. Dokonce i kapitánka tu má svůj pokoj. Odmítá se stěhovat dolů." Daiki tě zavedl pře pokoj s číslem 42. "Tenhle bude tvůj." řekl a hodil ti klíče i s takovým tím kolečkem s číslem, asi abys nezapomněl. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Dec 24, 2014 12:19 am

Aririki Rick Ginken

Super. Díky. usmál jsem se na Daikiho a vzal si klíček, který pro mě v tu chvíli měl váhu všech správných odpovědí. I těch na které ještě není známá ani otázka.
Odemkl jsem si, vešel dovnitř a začal rozuklízet věci. Oblečení do skříní, lahve na police, zbraně do šuplíků a básně jsem jen opatrně položil na stůl. Pak jsem zase vzal lahev whisky a pořádně si loknul. Pak jsem zase podal lahev ninjovi. Tak si ještě dáme ochutnávku, projdeme to, abychom se tady pak mohli pořádně napít ne? A celkově- je tu ještě někdo, koho bych mohl pozvat na... Welcome party?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Dec 24, 2014 12:27 am

Rick->
Daiki
Daiki čekal opřený o stěnu Rickova pokoje, až si Rick dovybalí. Docela ho zaujala hromada papírů, které položil na stůl. Později je bude muset pořádně prozkoumat. Byl přeci ninja. 
I ninja si přihnul z lahve. "Jasně. Normálně bych řekl kapitánku, ale s tou to oslavíme, až se vrátí. Zatím ale o nikom moc nevim. Jako seznámit tě s nima můžu, ale tohleto moc nemusejí." řekl a ukázal na flašku, kterou Rickovi vrátil. "Jdeme dál?" zeptal se.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Dec 24, 2014 12:31 am

Aririki Rick Ginke

Takže to pak oslavíme i s kapitánkou a jinak tady nikdo moc... ani trošku...? podíval jsem se na něj zklamaně vstal jsem. Když jsem došel ke dveřím a otevřel je, jen jsem na něj kývl: Ty papíry na stole jsou básně. Znám lidi jako ty a ten pohled opravdu tak nenápadnej nebyl. Ale jestli chceš, něco ti pak přečíst dám. zněl jsem trochu chladněji, než předtím. Bylo prostě vidět, že jestli mi na ty papíry šáhne bez svolení, tak by mě minimálně podráždil, ale s dovolením to problém nebude... ne moc.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Dec 24, 2014 1:00 am

Rick->
Daiki
"Jasně. No...právě že moc ne. I když...kdo ví, co dělají, když je nevidim." pronesl Daiki.
"Básně? To bych do tebe teda neřekl. Jsou aspoň dobrý?" zeptal se, když vycházel ze dveří.
Daiki tě zavedl zpět dolů. Procházeli poměrně delší chodbou. "Tady je kancelář kapitánky, vedle by měla být kancelář podkapitána,kterého nemáme." Začal svou prohlídku jako nějaký profesionální průvodce. Došel na konec chodby a zahnul za roh. "A tady je jídelna a támhle ty dveře vedou do kuchyně. Nemusíš se bát a můžeš jít klidně tam, když něco budeš chtít. Jen bacha, naše nová kuchařka to umí dobře s noži." vysvětlil ti Daiki.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Dec 24, 2014 12:02 pm

Aririki Rick Ginken

Jo. Tak to je pech. Každopádně moje básně jsou celkem dobrý. Pravidelně mi nějakou otiskli v Ban-kaii s podpisem ARG. Ale hádám, že tohle jsi moc nesledoval. zasmál jsem se. Kancl kapitánky- check. Kancl zástupce... (Není zástupce? To by mi mohlo být výhodou.) check. Jídelna- check. Kuchyně- check. Krýt se během krádeží v kuchyni- check. Vypadá to super. A co nějaký terasy a aula. Vedete to tady? zmiňoval jsem se sice i o věznici, ale teď mi došlo, že kdybych věděl kde to je, ještě bych tam možná musel chodit.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Dec 24, 2014 2:31 pm

Rick->
Daiki
"No jo no. Kolegy si člověk nevybírá...většinou." odvětil Daiki. "Fakt? Ban-Kai moc nečtu no. Asi si příští díl koupím a třeba budu mít štěstí." zasmál se Daiki.
"Máme rozlehlé pozemky a většinu času tráví všichni někde venku. Ale máme tady i společenskou místnost." vysvětlil a zavedl tě zpět ke schodišti a dal se od něj doprava, kde otevřel jediné dveře, co tam byly. Naskytl se ti pohled na poměrně rozlehlou místnost. U jedné ze zdí stálo pár knihoven a uprostřed stál kulečník. Okolo bylo rozmístěno několik sedaček. "Není to nic moc, ale stačí nám to." poznamenal Daiki. "Až se trochu rozkoukáš, ukážu ti vězení a naší muč...vyslýchací místnost i s 'nástroji'." dodal ještě a nad posledním slovem udělal ve vzduchu uvozovky.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Dec 24, 2014 4:17 pm

Aririki Rick Ginken

Kýval jsem a postavil se ke kulečníku. Na nejbližší stolek odložil lahev medové whisky a začal křídovat jedno tágo. Co takhle si tady odpočinout? Pohoda, kulečník a whisky. Já bych si zapálil a naklepl tě v kulečníku, ty by sis vychutnal kvalitní whisku a ještě kvalitnějšího soupeře. usmál jsem se dost provokativně a vzal dvě erární skleničky a koukal po něčem, co by se dalo použít jako popelník.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Dec 25, 2014 12:00 am

Rick->
Daiki
Daiki tě sledoval jak leštíš tágo na kulečník. "Takhle moc daleko nedojdeme...ale tak...překecal jsi mě." pronesl Daiki a vzal si další tágo. V tom do místnosti vešla poměrně veliká vlčice a smaragdovýma očima si prohlížela oba týpky v místnosti. Tvářila se celkem přísně, asi jste dělali něco, co jste neměli. Daiki si jí zatím nevšiml.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Dec 25, 2014 12:35 am

Aririki Rick Ginken

Se slovy Hele vlčice! jsem si jednou rukou naléval a druhou z kapsy vytáhl již zapálenou cigaretu. To bude vlčice naší kapitánky. pomyslel jsem si s klidem někoho, kdo netuší, co před ním vlastně stojí. Vypadá přísně... ale... je to jen vlk. Dodal jsem ještě třešničku na dort svých chyb z nevědomosti. To, že jsem to neřekl nahlas mě možná v některých ohledech dost zachránilo.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Dec 25, 2014 1:10 am

Rick->
Daiki feat. Artemis
"A sakra." zaklel Daiki, když se po tvém zvolání otočil a zbystřil vlčici. Nenápadně vrátil tágo zpátky a nasadil takový ten výraz typu 'Já nic, já muzikant..' a celkově vypadal, že se chystá zmizet v obláčku kouře, klidně i toho z Rickovy cigarety. Vlčice začala celkem hlasitě vrčet a cenit zuby na oba dva. Daiki se pomalu začal sunout z místnosti. "Ricku?..." začal pomalu "Myslím, že bychom se měli vrátit k té prohlídce..." dodal. Daiki moc dobře věděl, co je vlčice zač. A také slyšel o tom, jak sama zakousla osmimetrového obra. Hold s ní nebylo radno si zahrávat. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Dec 25, 2014 1:15 am

Aririki Rick Ginken

Ehm... taky hádám, že mám schovat to cigáro, zamumla jsem uklízeje cigaretu do kapsy whisku si vzít začal jsem zastrkávat whisku a omluvit se. Díval jsem se na vlčici. Nebyl bych přežil v podsvětí Rukongaie, kdybych neměl čuch na nebezpečí. A z tý vlčice to táhlo, že se mi začaly kroutit prsty na nohou. Přesto jsem se jí lehce poklonil a pak teprve začal ustupovat za Daikim.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Dec 25, 2014 1:26 am

Rick->
Daiki

"Přesně tak." potvrdil opatrně Daiki a sledoval tě, jak se balíš k odchodu, který ti možná zachrání život...nebo alespoň kalhoty. 
Vlčice dál sledovala oba dva v místnosti. Stíhala jakýmsi způsobem. Čekala, až se vrátíte ke své práci, což hraní kulečníku rozhodně nebylo. 
Jakmile ses dostal k Daikimu, popadl tě za rameno a urychleně s tebou opustil místnost. Teprve až venku před kasárnami, si oddychl. "To bylo o fous." pronesl a usmál se. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Dec 25, 2014 1:30 am

Aririki Rick Ginken

Venku před kasárnami jsem si oddych taky. Hele, Daiki... já mám takovej... šestej smysl na nebezpečí a tak... nechceš mi o tom vlkovi říct něco víc? Já jen že jsem chvílema věřil, že ten vlk je schopnej používat kida s číslem přes stovku, bankai a ještě hollowovské cero jako bonus! podíval jsem se na Daikiho, protože ten vlk mě celkem děsil. Možná uměl jen dobře pouštět hrůzu. Možná...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Dec 25, 2014 1:44 am

Rick->
Daiki
Daiki se na tebe podíval pohledem říkajícím 'Ty to nevíš?'. "No...víš...za prví...ten vlk, byl na každé misi kromě téhle spolu s kapitánkou. Umíš si vůbec představit, jaký reiatsu a bojový schopnosti to zvíře musí mít, když dokáže vydržet po boku naší bojující kapitánky? Dokonce umí i shunpo a taky vycítit reiatsu, na to je odborník. A za druhý...sejmula sama osmimetrového obra...sama......kdo ví, co ještě skrývá. Rozhodně si zaslouží respekt." zakončil svůj proslov Daiki a ve tváři měl takový ten výraz plný hrůzy. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Dec 25, 2014 1:51 am

Aririki Rick Ginken

Protože jsme již byli mimo divizi, dovolil jsem si opřít se o zeď (ne naší divize) a vytáhnout cigaretu a lahev. Okay. Takže, dáme si to tady někde? Nebo radši v nějakým baru či co? nadhodil jsem a vyfoukl kroužek kouře. Měl jsem rád vyfukování kroužků, ani nevím proč. Asi jsem se pak cítil víc jako žentlman. Okay zapsat si. Vlčice bude vlastně druhej Okita.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Dec 25, 2014 2:04 am

Rick->
Daiki
"Víš co? Doděláme tu prohlídku divize a pak se pustíme do toho pití. Aspoň na nás nebude nic mít." pronesl Daiki a hlavou pokynul směrem odkud přišli. "Stejně už zbývá jenom to vězení." dodal nakonec a vydal se směrem k věznici. Nějak ho přešla rebelská nálada, aspoň na okamžik. 
Daiki tě zavedl ke poměrně rozlehlému komplexu. To naznačovalo, že tam budu mít celkem dost vězňů...nebo alespoň prázdných cel. "Takže..." odkašlal si "Zastavili jsme se před věznicí, chloubou druhé divize a také jejím nedocenitelným symbolem. Teď se podívám dovnitř na několik cel a také do vyslýchací místnosti." začal svou prohlídku Daiki a vešel dovnitř. Bez problémů procházeli kolem hlídačů a několika cel. V některých jsi mohl zahlédnou i vězně...nečekaně...měli na sobě takové to proužkované pyžamo a byli celý zarostlí a celkově takoví sešlí. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Dec 25, 2014 2:11 am

Aririki Rick Ginken

To je nějaký vězeňský zvyk, hrát si na Tarzana, nebo jsme tak krutí, že jim neposkytneme ani možnost se oholit? zeptal jsem se s úsměvem. Bylo mi naprosto jasné, že někteří z těch vězňů, dostat se i k tupý žiletce, tak podřežou půlku řadových členů divize. Zároveň mi ale vězňů bylo i líto. Takhle jsem mohl skončit, kdyby nepřišla nabídka stát se shinigami. Nebo kdybych se spřáhl s bývalým kapitánem 10. divize, Akimotem Maki. Místo toho zřejmě tyhle lidi budu hlídat... Ironie osudu... Ale mně to zatím vyhovovalo.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Dec 25, 2014 1:45 pm

Rick->
Daiki
"Chceš to s nima risknout a dohlídnout na jejich holení?" zeptal se se smíchem v hlase Daiki. Věděl nebo alespoň doufal, že nejsi tak hloupý, abys to zkusil a nechal se dobrovolně zamordovat. U vězňů člověk nikdy neví, jsou schopní si vyrobit zbraň i z obyčejné lžičky. Ve vězení se z lidí stávají hotoví MacGyveři.
Daiki tě raději vedl dál, dokud se nezastavil přede dveřmi. Otevřel je a tobě se naskytl pohled na obyčejnou místnost s jedním stolem a třemi židlemi. Jedna stěna vypadala jako zrcadlo. Z místnosti vedli celkem dvoje dveře i s těmi, kterými jste přišli. "Takže...tohle je naše výslechová místnost. Není to sice nic moc, ale svůj účel plní." pronesl Daiki a přešel k druhým dveřím a vypadalo to, že do nich pouští své reiatsu. Dveře se otevřely. Za nimi už jsi uviděl něco...no řekněme jiného. Místnost byla plná prapodivných předmětů, které asi používali, když dotyčný nechtěl mluvit. Podle všeho je ale už dlouho nepoužili, jelikož se na nich usadila silná vrstva prachu. Daiki pokračoval dál místností s předměty. "A teď ti ukážu ten nejhorší muč...přesvědčovací nástroj jaký existuje. Ukážu ti Sadie-chan." připravil tě na to, co tě čeká.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Dec 26, 2014 10:35 am

Aririki Rick Ginken

Pokýval jsem hlavou a dál nekomentoval. Byl jsem si vědom co všechno dokáže správný zločinec použít jako zbraň. Jedním slovem všechno. (Vlastní zkušenostTM.)
Pak jsme došli do výslechové místnosti. Nepřekvapilo mě nic, naopak jsem měl pocit, že tohle je jedna z věcí, která je všude stejná. Ani nářadí za dalšími dveřmi mě nepřekvapilo, jen jsem nadhodil: Jak dlouho se už nepoužívají donucovací prostředky? s pohledem na vrstvu prachu.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Dec 26, 2014 10:47 am

Tsu Utsukushi

Pomalu jsem přišel do kasáren druhé divize a prohlížel si okolí. Rychlejším krokem jsem šel po ulici a snažil se vymyslet něco čím bych zabil nudu. Bylo mi docela vedro tak jsem se na chvíli zastavil, šel k lavičce a sedl si. Ach jo asi dneska bude zase nuda ... oddechl jsem si, podíval jsem se na nebe a s úsměvem pozoroval ptáčky na obloze jak si poletují a zpívají.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 610
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Dec 26, 2014 2:54 pm

Rick->
Daiki
"Noo...nějakej pátek to bude. Ale tak místo těhle používáme jiný. Někdy stačí kapitánka a někdy Sadie-chan. Joo..kozy jsou děsivý." pronesl Daiki a vedl tě dál. Nakonec se zastavil před dveřmi, ke kterým byly přidělány i dvířka pro psa. Daiki ustoupil ode dveří a otevřel je. V tom se z nich vyřítilo něco a zastavilo se až, když ti podrazilo nohy. "Ricku? Tohle je Sadie-chan. Náš nejhorší donucovací prostředek." 

Tsu->
Jak sis tak odpočíval na lavičce, pozoroval opeřené obyvatele SS nebo cos to vlastně dělal, přistoupila k tobě menší dívka s dlouhými blond vlasy v copu a kulatými brýlemi alá Harry Potter na očích. K hrudi si tiskla nějaké složky s dokumenty. "Eto...všiml sis doufám toho nápisu hned vedle, že ano?" zeptala se. Když ses podíval vedle sebe opravdu jsi uviděl cedulku s nápisem ČERSTVĚ NATŘENO. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Dec 26, 2014 4:02 pm

Tsu Utsukushi

Když ke mě přišla tak jsem se na chvíli zarazil a pomyslel si "To jako vážně?" oddychl jsem si, zvedl se a řekl "To se vypere" řekl jsem s úsměvem a prohlédl si dívku. "Co tady vlastně děláte?" zajímaly mě ty dokumenty a chtěl jsem jí např. s něčím pomoct jestli by mi to dovolila. Jak jsem čekal na odpověď tak jsem se snažil rychle ještě nějakou barvu sundat pomocí rukou.
Tsu
Tsu

Počet příspěvků : 610
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down