Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 12 z 30 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 12 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 10:29 pm

Rick->
Tenma tě s klidem pozoroval a Daiki mezitím shodil další kouli(tuším, že předposlední Very Happy). Bělovlas vypadal celkem zaujatě, když jsi prohlásil, že si měl souboj s Daikim. "Chápu." řekl nakonec Tenma. Pak se otočil na Daikiho a pak zpět na tebe. "A kdo vyhrál?" zeptal se. Daiki raději dělal, že tam není a připravoval se na sestřelení černé osmičky. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 10:33 pm

Aririki Rick Ginken

Lehce jsem se usmál na Tenmu a odvětil: Daiki... vteřinku jsem se odmlčel a pak pokračoval: ...bohužel prohrál. Ale bylo to více o síle mého Zanpakuto než o rychlosti. prohlásil jsem a skoro až něžně pohladil Zacharyho. Jestli jsem byl za svého ducha Zanpakuto vděčný, tak to byly boje. Na druhou stranu občas byl spíš děsivý, než co jiného.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 10:40 pm

Rick->
Tenma pozvedl jedno obočí a podíval se na Daikiho. "Brals to vážně?" zeptal se ho. "Jasně..." odvětil Daiki s úsměvem. Tenma si nad tím z nějakého důvodu povzdychl. Jako by věděl něco, co ty ne. "Kde je vůbec taichou? Necítím její reiatsu a ani jsem neviděl Artemis." optal se Tenma se zájmem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 10:56 pm

Aririki Rick Ginken

Po povzdechnutí jsem tázavě pozvedl jedno obočí já. Kapitánka je nejspíš na misi. Co se Artemis týče, tak tu jsme sice viděli, ale je možné, že se mezitím rozeběhla za kapitánkou. řekl jsem, ale stále tam vysela ta nevyslovená otázka: Co bylo to povzdechnutí? Co nevím?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 11:07 pm

Rick->
Tenma ani Daiki ti na tu nevyřčenou otázku neodpověděli a vypadali, že to ani nemají v plánu. Na tvojí odpověď na otázku, kde je kapitánka, chápavě pokýval. "Zmizela někam s kapitánem Tomisurou." dodal Daiki, nad čímž Tenma jen protočil oči, a sestřelil tu černočernou osmičku. "Jaj...vítěz!" pochválil se spíš jen tak pro sebe, než pro okolí. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Mar 14, 2015 11:41 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Daikiho a kývl: A na to se napijem! zahlásil jsem a pořádně si lokl. Pak jsem lahev s malým zbytkem podal Daikimu. A pokračování u mě, protože nechci prohrát další hru. nadhodil jsem a pak jsem se podíval na bělovláska. Nechceš jít s námi, Tenmo? usmál jsem se. Čím víc lidí, tím bude aspoň větší zábava.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 14, 2015 11:48 pm

Rick->
"Jasně!" Odvětil Daiki nadšeně a přijal flašku, ze které se pořádně napil...i když už tam asi skoro nic nezbylo. Tenma jen zavrtěl hlavou. "Raději si pudu dát sprchu. Po tý týdenní sledovačce to potřebuju." pronesl Tenma a vydal se pryč z místnosti. "On nikdy nebyl moc na společenský akce." podotkl Daiki. Asi bral chlastací večírek jako společenskou akci.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Mar 15, 2015 8:11 pm

Celá Divize

A v tu chvíli, zničeho nic - naprosto neznámé reiatsu. Spousta neznámého reiatsu, větší, menší, malé, veliké - ale bylo toho hodně... Země se zatřásla, a na obloze se oběvila černá čára. Jasně viditelná černá čára.
Byla to snad jen sekunda, a čára se otevřela. Za ní jen velká temnota - byla to Garganta. A z ní se začali doslova sypat hollow - nalevo, napravo, dopředu, dolů. Ale byli všude.
Velká skupina se doslova nasypala i před 2. Divizi. Bylo jich kupa, těžké v tom chaosu spočítat. Rozběhli se po celé divizi, a kde mohli, rozjeli doslova vraždění. Nepřipravění Shinigami padali na zem jako hrušky, většina mrtvá. Celé to bylo doporvázeno hlasitým řevem těch, jež byli zrovna pojídáni, a ještě žádný pokus o obranu.. všichni moc překvapení. "Kapitánku.. zavolejte někdo Kapitánku!" ozval se zoufalý hlas předtím, než byl navždy umlčen..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Mar 15, 2015 9:25 pm

Aririki Rick Ginken

Hej Tenmo! Daiki! Asi budeme mít jinou společenskou aktivitu. houkl jsem a vyshunpoval ze společenské místnosti na střechu kasáren. No do pr***e. bylo to jediné, co jsem řekl a vytáhl cigaretu a meč. To první šlo do úst, to druhé jsem zdvihl a tiše prohlásil: Lam kosti, trhej svaly Zachary! Po těchto slovech se s mým modrým reiatsu promíchalo rudé démonické reiatsu a já, držejíc shikai v levé, jsem do pravačky vzal boxer s čepelí a hledal místo, kde bych mohl zachránit co nejvíce životů. Nebo hollowy, kteří se na mě rozeběhli. Hlídal jsem si samozřejmě záda, nejsem hlupák.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 15, 2015 9:41 pm

Hoshi Kitsune

Náhle se objevila před kasárnami druhé divize, kde se to jen hemžilo hollowy. Kitsune odhodila svůj provizorní plášť z prostěradla bůh ví koho a oslepila tím nejbližšího hollow. Následně ho ještě prošpikovala mečem a celkově se s ním moc nepatlala. "Povstaň, Akamaru!" vyvolala svůj shikai a okamžitě se vrhla na dalšího a dál už to znáte. 

Rick->
Zatímco Tenma s Daikim se vrhli mezi nepřátele stejně jako ty a sekali je hlava nehlava. Mohl jsi ucítit velmi silné(kapitánské) reiatsu, které se zčistajasna objevilo v divizi. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Mar 15, 2015 9:56 pm

Rick -->

"Přesně tam." ozval se hollow který se objevil za Rickem. Nebyl ani nijak moc cítit silným reiatsu, ale švihl dlouhým bílým bičem, který měl místo levé ruky, po jeho zadeli. Ani ti dva poskoci si ho předtím nevšimli.

Kitsune -->

A tak se kapitánka vydala rozsekat pár hollow. Kdyby z hollow mohla být polévka, bylo by jí dost pro většinu rukongaie..
Kdyby se dala dělat z Shinigami, bylo by jí taky kupa. Jak tak koukala při boji kolem.. bylo jich tam až moc. Moc mrtvých, bezvládných, nebo ještě hůř - křičících těl. Už teď měla druhá pořádný počet ztrát.
Každopádně, Kitsune sekala a sekala, a slabí hollow jí pod čepel skákali pořád. Stejně tak ale bojovali ostatní v její divizi. Jak tak sekala, skočil na ní nějaký hollow z vrchu kasární budovy. Nebyl nijak silný.
V hlavě se jí ale ozvalo: "Kkkapitánka kkkonečně dorazila.." takovým tím hnusným hmyzím hlasem. Také začala cítit doopravdy velké reiatsu.. ale tak na sekundu, nalevo od ní. Pak zase zmizelo. A nikdo tam nebyl.. a taky na ní pořád letěl ten hnusák zvrchu.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 15, 2015 10:17 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune se tahle situac vůbec nelíbila, všude byla spousta mrtvých...ti mrtví hollow jí nevadili...vadili jí její mrtví podřízení. To Kitsune doslova vytáčelo. Jestli najde toho, kdo za to může, bude litovat toho, že se vůbec narodil. Jo, až takový měla vztek. Nedovoila však, aby jí to zatemnilo mysl a úsudek. Prosekávala se spoustou hollow, Artemis je zase zakusovala a trhala je doslova na kusy. A pak se na ni něco rozhodlo skočit ze střechy. Kitsune v hlavě uslyšela hnusný hmyzí hlas. Cítila, že je ta věc nad ní. Zvedla zanpakuto nad sebe. "Ryū no Cero!" Vypálila proti hmyzákovi dávku pěkného stříbrného cera. Na hraní opravdu neměla náladu. Kitsune ale ucítila ještě něco jiného. Opravdu velké reiatsu někde nalevo od ní. Vydrželo tam však jen asi sekundu a zase zmizelo, co to je ksakru bylo?
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Mar 15, 2015 10:27 pm

Kitsune -->

Hnusák zvrchu se doslova vypařil.. kolem najednou nebylo moc hollow, zdálo se, že všichni hollow i Shinigami už bojují o nějaký kus dál.. Kitsune mohla vidět řadu svých spolubojovníků o kus vedle...
A v tu chvíli zase ucítila to dost silné reiatsu, protentokrát po své pravici.
"To jsem neebyl já.." pronesl zase ten hnusný hlas.. a reiatsu zase po sekundě zmizelo. A vedle ní.. pořád nikdo nic.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 15, 2015 10:55 pm

Hoshi Kitsune

Ta věc ze shora byla vypařená. Když se tak Kitsune rozhlédla okolo, všimla si, že to tu s Artemis pěkně vybílili. Už se chtěla přesunout jinam, když znovu ucítila to silné reiatsu a v hlavě se jí ozval znovu ten hnusný hlas. Hned na to reiatsu zase zmizelo. Něco si tu očividně hrálo na Raidena hrajícího si na schovávanou v její divizi. To jí celkem vytáčelo, ale nedávala na sobě nic znát. "Co se raději ukázat? Z hraní na schovávanou jsem už vyrostla." pronesla k tomu hlasu, i když nevěděla, kde se její nepřítel nachází.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Mar 16, 2015 4:51 pm

Kitsune -->

"A přitom jseš pořád docela malinká!" ozvalo se něco obrovského, co vypadalo jako troll a už se to po Kitsune ohánělo palicí, hezky overhead, se zájmem zarýt Kitsune do země tak hluboko, že by jí už jen tak někdo nenašel.
No, buďme upřímní. Z toho hollow vůbec nešlo žádné reiatsu, jednoznačně to nebyl ten silný kus předtím, a zase bylo jasné, že se takhle k ní dostal právě proto, že jeho reiatsu bylo tak mizivé. I přesto, jak švih vypadal, pro Kitsunin zrak byl pomalý a asi by neměla ani problém ho zblokovat rukou. Silné reiatsu se teď neobjevovalo..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Mar 16, 2015 5:26 pm

Hoshi Kitsune

Náhle se blízko Kitsune ozval nový hlas, hlas patřící něčemu, co vypadalo jako troll z Harryho Pottera, dokonce to mělo i stejnou palici. Zajímavé bylo, že z něj Kitsune necítila žádné reiatsu...buď ho uměl dobře skrývat....ne, byla to prostě jen malá ryba. Podle všeho jí to chtělo zarazit do země, jak vyčuhující hřebík.  Kitsune ale neměla žádnou hůlku, kterou by mu mohla vrazit do čenichu, a tak se na něj jen nebezpečně podívala. "To jen ty jsi přerostlý hovado." zavrčela na tu věc z dílny J.K.Rowlingové. Celý ten jeho útok vnímala Kitsune zpomaleně, bylo to pro ni, jako koukat na epickou scénu ve filmu. Za to pro toho trolla muselo být překvapení, když Kitsune zmizela a objevila se za ním. Ne shunpem, ale vlastní rychlostí, při které ho také stihla pěkně přeseknout na vrchní a spodní půlku. Tenhle už nikoho trollit nebude.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Mar 16, 2015 7:18 pm

Kitsune -->

Kitsune se na trollhollowa rozhodla být pěkně zlá a ošklivá a vůbec, ale za to, kolik punů dokázala nahodit, se všemocná síla rozhodla, že jí za to nepotrestá.
Každopádně, potrolleno nedostala a hollow se válel ve dvou půlkách na zemi. Nebyl to nějaký těžký zářez, a všechno vyšlo, jak mělo.
V tu chvíli, co troll dopadl na zem, kasárnami se ozvala veliká exploze. Stěna po Kitsunině levici se rozsypala, a z ní vylétla dívka, Shinigami. Přistála až na stěně na budově naproti. A bezvládně sjela ze zdi dolů. Už ani jí nebylo pomoci...
V tu chvíli Kitsune na zlomek sekundy zase mohla pocítit to Reiatsu.. a v tu chvíli cítila, jak se jí zezadu snaží něco seknout..a bylo to zatraceně rychlé.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Mar 16, 2015 8:32 pm

Hoshi Kitsune

A tak byl troll poslán do věčných lovišť a nebo k čertu nebo kam to tyhle potvory chodili po setkáních s shinigami. Jakmile však obě trollí půlky padly na zem, zeď nalevo od Kitsune se rozsypala, jak z ní vylétla shinigami dívka, pravděpodobně členka Kitsuniny divize. Ovšem pomoci jí nestihla a když se dívka svezla po zdi protější budovy, ani už pomoc nepotřebovala. A v tom Kitsune ucítila opět to reiatsu a taky něco, co se jí snažilo zezadu seknout a to zatraceně rychle. Kitsune se shunpla do vzduchu, aby měla lepší přehled a pokud zahlédla nepřítele vypálila proti němu Sōkatsui.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Mar 16, 2015 10:05 pm

Kitsune -->

Kdokoli byl jejím soupeřem, byl doopravdy rychlý. Když se totiž Kitsune dostala do vzduchu, zjistila, že jí bolí levá ruka.. měla na ní zezadu škrábanec. Nic moc velkého, nic moc hlubokého, ale bylo to nepříjemné a hlavně to znamenalo, že ať je to cokoli, dost možná se jí to rovná v rychlosti.
Každopádně, soupeř viděn nebyl. Jen divné hmyzí klepeto, s velkou čepelí uvnitř místo té klasické.. věci, co tam mají (Takové, jako má třeba pokemon Scyther Very Happy ). Bylo to bílé, celé pokryté v klasickém hollow brnění, a zmizelo to za malý okamžik. I tak ale Kitsune byla dost rychlá na to, aby si toho alespoň všimla..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Mar 16, 2015 10:17 pm

Hoshi Kitsune

Když se Kitsune dostala do vzduchu zjistila dost nepěknou věc, někdo na ní sáhl...a ten někdo byl dost hrubej, jelikož jí sekl zezadu do ruky. Už teď toho parchanta Kitsune neměla ráda. Avšak uviděla kus ze svého nepřítele a to jeho kudlankovské klepeto, či co to bylo. Vypadalo to fakt ostře, což Kitsune i na vlastní kůži pocítila. Jenže pak ta věc zmizela, než stačila kapitánka druhé divize cokoliv udělat. Kitsune drasticky zvýšila své reiatsu, byla přeci kapitánka. Tak trochu doufala, že by to jejího protivníka mohlo vyhodit z rovnováhy a ukázal by se alespoň na chvilku, aby ho mohla zpacifikovat.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Mar 17, 2015 9:43 am

Aririki Rick Ginken

Usmál jsem se a použil svou těžce pilovanou rychlost. Senka. objevil jsem se přímo za hollowem a sekl svou obří čepelí. Zároveň jsem se začal soustředit, abych objevil kapitánské reiatsu, které se objevilo v divizi. Že by kapitánka byla konečně doma? zamumlal jsem si: Když už přišla tak velká návštěva...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Mar 17, 2015 5:24 pm

Tsu Utsukushi
<--------- Někde za rukongai

Pomocí shunpa jsem se dostal do 2.Divize do které čirou náhodou patřím i já. Přišel jsem z nedokončené mise abych si trochu odpočinul a popřemýšlel jsem nad tou zprávou co nám ten pekelný motýlek řekl. Podíval jsem se na nebe. "Útok na seireitei? Co to ten pekelný motýlek mluvil?" řekl jsem si pro sebe protože zatím okolo mě bylo všechno OK. Oddechl jsem si, vytáhl jsem si z oblečení pytlík s různými sladkými dobrotami a při ladné chůzi jsem začal jednu po druhé jíst.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Mar 17, 2015 8:05 pm

Kitsune -->

Aaa.. naprosto nic se nestalo. Nic. Žádná detekce hollow.. nikde se neobjevil. Byl to jeden sneaky neřád.. Každopádně, i když reiatsu nepomohlo, i tak na sebe sám hollow dlouho čekat nenechal..
Kitsune po svojí levici mohla vycítit ono reiatsu tak na čtvrtsekundy..
.. a v tu chvíli na ní letěl jakýsi projektil. Vypadalo to divně, jako nějaký šíp.. a reiatsu zase pryč.

Rick -->

Nebyl pochyb. Kitsune in da house.
Zvlášť tedy, když pak zvedla svoje reiatsu. Byla to pro Ricka docela.. impozantní sbírka, co tam kapitánka měla.
Každopádně, ani Rickovi ale nebylo přáno, aby si snad odpočinul. Povrch pod ním se začal sypat, jak na si jej něco našlo zespoda. Bylo na čase buďto utíkat, nebo zjistit, co to bylo.. ale reiatsu toho bylo lehce cítit. Nebyl to slaboch.

Tsu -->

No, vzhledem k tomu, že na nebíčku byla velká černá díra, ze které pršeli hollow a také, že všude křičeli lidé, spolubojovníci byli rozcupováváni a všude kolem bitva, tak by člověka mohlo napadnout, že všechno až tak v pořádku není.
Každopádně, jak tak Tsu šel a jedl, a kolem bitva, na jeho svačinu v tu ránu dopadlo něco.. divného. Po prvním prohlédnutí to bylo jasné.. bylo to lidské oko.
Ten, jež ho ztratil byl v tu ránu hned vedle Tsua probodnut jakýmsi hollowem, co mu ho pravděpodobně i předtím vyrval, a co si dovolil vyrušit Tsuovu svačinu.
A hollow se pak vrhl i na svačícího hrdinu. Byl menšího vzrůstu, ale shrbený, bílý, uprostřed sebe měl díru, a místo rukou dva ostré kordy. Určitě to nevypadalo jako rekvizita z maškarních..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Mar 17, 2015 8:19 pm

Aririki Rick Ginken

Taktický ústup ano, ale útěk nikdy. Vyskočil jsem do vzduchu a s ledovým klidem foukl dolů. Hřích sedmý: Lenost. pak jsem se ještě otočil a celou dobu chrlil neurotoxin s inhibičními účinky. Navíc, jediný, kdo by v tom černém kouři měl nějak vidět jsem byl já. 
Ale to nebyl základní účel. Šlo mi o to, udělat kolem sebe jedový oblak, který oslabí každého hollow, který se ke mě přiblíží. Já sám začal ze své pozice nahoře hledat, kde je nejhorší poměr reiatsu hollow vůči reiatsu shinigami. Pokud bylo nějaké místo, kde jsme opravdu prohrávali, tak jsem shunpnul tam.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Mar 17, 2015 8:29 pm

Hoshi Kitsune

Ta věc se prostě Kitsune nechtěla ukázat celá...dokonce ani kousíček jí nechtěla dovolit nahlédnout(kromě toho klepeta či co to bylo z před tím). Kitsunino reiatsu prostě s tou věcí nehlo, což Kitsune trošku iritovalo. Nakonec ale stejně po své levici na okamžik ucítila ono reiatsu toho tajemného stalkera. Hned na to na ni ale letěl jakýsi šíp či co to bylo. Kitsune tomu samozřejmě shunpem uhnula. Přece se nenechá provrtat nějakým šípem. Reiatsu bylo zase pryč. Kitsune si začínala připadat, jako by měla imaginárního kamaráda....problém z takovými věcmi ale byl, že není lehké nakopat je do zadnice.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down