Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6. divize

+5
Solas
Suki
Eshen
passionpower
Red
9 posters

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Goto down

6. divize - Stránka 5 Empty Re: 6. divize

Příspěvek pro Tsu Tue Oct 07, 2014 9:21 am

Yato

Stál jsem před dveřmi kapitánky, pomalu jsem zaklepal a vešel dovnitř. Když jsem viděl že kapitánka má hodně práce a to teda měla tak jsem jí nechtěl otravovat ale tohle bylo docela důležitý a navíc se mi to už nechtělo řešit. "Dobrý den kapitánko, mám tady něco na co by jste se mohla podívat" přišel jsem blíž ke stolu a položil jsem trochu pokrčený papír a nechal kapitánku to přečíst a čekal na její reakci.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 08, 2014 9:44 pm

K Suki doletěl pekelný motýl, který jí sdělil, že se má připravit na misi. Mělo jít o rutinní obhlídku okolí Seireitei směrem do hor na Severu. Bylo doporučeno se teple obléct.

Pokračuj --> ZDE
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Oct 08, 2014 10:09 pm

Taiketo Suki

pohlédla na Tsua a pousmála se. Dřív než ale stačila cokoliv udělat, přiletěl pekelný motýl. Musela na misi. Rutina všedního dne se zdála narušena.
Sakra, zrovna teď se to vážně nehodí..
"Dobrý den, Yato-san, jsem ráda, že vás vidím, ale bohužel musím urychleně odejít. Volají mě povinnosti..," řekla aniž by nahlédla do dopisu. "Ať už se tam píše cokoliv, věřím, že to zvládnete vyřešit, máte mou plnou důvěru, kdybyste k tomu ještě někoho potřeboval na pomoc, tak si sežeňte."
Kapitánka vstala od stolu, rozloučila se a odešla se chystat.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Oct 10, 2014 2:11 pm

Yato

Po chvíli přiletěl ke kapitánce pekelný motýl a něco jí řekl ale asi to vypadalo že kapitánka má hodně práce. "Dobrá" odpověděl jsem ale nějak se mi do toho nechtělo. Když kapitánka odešla tak jsem chvíli byl v místnosti a přemýšlel co udělat. Odešel jsem a přemýšlel jsem cestou a zrovna mě napadlo že bych to mohl dát zástupci kapitána. Rychlejším tempem jsem šel a prvního člověka co bych uviděl se zeptám jestli neví kde je.
Tsu
Tsu

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down