Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruiny

5 posters

Strana 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Ruiny - Stránka 3 Empty Re: Ruiny

Příspěvek pro Red Mon Apr 28, 2014 10:04 pm

Kitsune > Ještě nějakou dobu byl slyšet ten nelidský zvuk s doprovodem funění a dupání, ale potom kompletně utichl. Zdálo se, že ať to bylo cokoliv, bylo to pryč. Pro tentokrát. 
Pochodně se znovu nerozhořely, takže pokud Kitsune chtěla postupovat dál, musela po tmě. 
Po pár vteřinách uslyšela mrazivý nelidský výkřik, který zatřásl celou chodbou. 

Eshen > Bohužel, během té doby, co Eshen ztratil tabulku z povrchu do teď, se nedokázal naučit ten podivný jazyk, takže neměl nejmenší tušení, o čem tam píšou. Nicméně, na jedné z těch tabulek byl nakreslený obrázek. Na té, která ukazovala na cestu doprava. Byla tam nakreslená rohatá lebka. 
Během rozhodování Eshen uslyšel mrazivý nelidský výkřik, který zatřásl celým labyrintem. 

Eyuurin > Možná nebyl nejlepší nápad čekat na to, co tam vyleze. Nicméně teď už bylo pozdě. Najednou se ozval zvuk vysílačky a ozval se z ní podivně zdeformovaný hlas, který zněl jako kdyby Kitsune, Aka a Eshen mluvili všichni současně - "Přicházejí. Schovejte se. Přicházejí."
V tu chvíli zpoza rohu vyšla asi dva metry vysoká postava. Měla humanoidní postavu, ale rozhodně nevypadala jako člověk. V ruce to drželo pochodeň a velkýma černýma očima hledělo na Eyuurin. 
Najednou se ozval hlasitý nelidský výkřik. Eyuurin z toho musel přejet mráz po zádech. Nicméně, nebyla to ta příšera před ní, kdo vykřikl. Zatřáslo to celou místností. Muselo to být něco mnohem, mnohem většího.

Aka > No a konečně Aka, naše velitelka mise, která omylem pohnula s pákou. Nejdříve se zdálo, že to nemělo žádný efekt. Kdo ví, třeba to tam měli jenom pro parádu. No, pak se ozval hlasitý nelidský výkřik, který zatřásl s celou místností a oltář, u kterého zrzka stála, se najednou rozletěl na tisíce kousků. Několik z nich trefilo Aku a způsobilo jí pár zranění. Nic vážného, ale i tak to bolelo. 

Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Apr 28, 2014 10:11 pm

Eshen

Zdálo se, že tabulky byly prostě psány tím písmem skalního lidu (Jiní blbové by nedokázali postavit tak hloupou budovu..), a tak se Eshen nedozvěděl, kudy kam. Pěkně na nic. Na jedné z nich, té v pravu, však byl hezký obrázek. Taková nějaká rohatá hlava. Lebka. Spíš.
"Hmm, předpokládám, že to nebude vést do "Bufetu u rohaté lebky".." pronesl si sám pro sebe, když v tu chvíli se ozval ten strašlivý, fakt ošklivý výkřik. Takový ten, při kterém by u slabochů přišla změna barvy kalhot. Eshen ovšem nebyl slaboch. Vůbec.
"No, a jestli to je bufet, tak tam asi sakra špatně vaří.." poznamenal, podle toho křiku. Neznělo to, jako spokojený zákazník, co dostal svůj burger a kafe a odešel. Škoda.
Každopádně, Eshen se stejně vydal směrem doprava. Kdo ví, třeba tam ten bufet fakt bude. Při cestě byl ovšem ostražitý. Pořád si hlídal všechny strany. Tohle už dlouhou dobu nebyla žádná sranda..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Apr 29, 2014 10:15 am

Akashiya Masamune

Jak jsem nechtíc pohnula tou pákou, začala jsem se okamžitě rozhlížet kolem sebe, jestli jsem náhodou nezpustila past, která mě teď chce rozpůlit na dvě části. Nic. Nahlas jsem si oddechla. Chtěla jsem odejít pryč, ale než jsem udělala krok, ozvalo se něco nepopsatelného a strašidelného. Oltář se z toho výkřiku rozletěl na tisíce kousků. Jen tak tak jsem stačila odvrátit od oltáře zrak a skočit na podlahu. Přesto jsem na sobě měla několik škrábanců, které pěkně boleli. Jistě v těch škrábancích zůstali kousky toho oltáře. Když už se vše uklidnilo, konečně jsem zvedla hlavu od podlahy. "Prosím, že jsem to nezpůsobila já. Prosím." tajně jsem doufala. Zároveň s tím jsem se vyškrábala na nohy a oklepala ze sebe zbytky oltáře. Občas jsem zasyčela, když jsem si nechtít šáhla na bolavou ránu. Do 4. divize mě už ale nikdo nedostane! byla jsem pevně rozhodnuta. Jenže vše se ještě mohlo změnit. Ohlédla jsem se na místo, kde ještě před chvíli stál oltář.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 29, 2014 12:15 pm

Kitsune

Ty děsivé zvuky se pomalu ztrácely v chodbě za doprovodu nějakého dupání a funění. Rozhodně to neznělo jako člověk. Hollow? Možná...ale možná taky ne. Nakonec však zvuky utichly a my zůstali v té temné chodbě sami a v tichu. Podívala jsem se směrem odkud jme přišli a viděla jen tmu. Jak daleko jme asi zaběhli? Co, když se vrátím, zavře se zase vchod? A co když půjdu dál, narazím na to, co vydává ty divné zvuky? Tak jako tak budu muset jít po tmě. honilo se mi myslí milion otázek. 
V tom jsme najednou uslyšeli nelidský výkřik, po kterém mi přeběhl mráz po zádech a který svou hlasitostí otřásl celou chodbou. Co to bylo? A vůbec...nechci to vědět. blesklo mi hlavou. "Artemis? Co bys řekla na návrat?" zeptala jsem se své společnice. Ta jen souhlasně zakňučela a tak jsme vykročili zpět chodbou. Já při tom šátrala  rukama před sebou, abych do ničeho nenarazila.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eyuurin Tue Apr 29, 2014 4:09 pm

Eyuurin

Čekala u vchodu do tý chodby a opravdu doufala, že s tý chodby nevyleze něco, co jí bude chtít sníst. Ale i kdyby jí to chtělo sníst, neměla už čas nad tím nějako zvlášť uvažovat. Z její vysílačky a ozvala podivně deformovaná směsice hlasů Kit, Aki a Eshena. A opět to bylo pouze 'Přicházejí. Schovej se...' Na klidu jí to fakt moc nepřidávalo.
Poté zpoza rohu vystoupila asi dva metry vysoká postava. Vypadala trochu jako člověk, ale došlo jí, že tady na tom místě asi moc lidí nebude. Postava svírala pochodeň a propalovala Rin pohledem černých očí. Uvažovala, zda na ni zaútočí, nebo ne...
Tyto myšlenky přerušil děsivý, nelidský výkřik. Rin z toho přeje mráz po zádech a křečovitě sevřela jílec své zanpakuto. "Co to, sakra, bylo..?" hlesla tiše, když z ní husina trochu opadla. S jistotou ale mohla říct, že to nebylo řvaní té podivně vypadající postavy před ní. Rozhodně ale nechtěla zjistit, čí byl ten výkřik.
Eyuurin
Eyuurin
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 286
Datum registrace : 26. 12. 13
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Apr 29, 2014 5:20 pm

Eshen > Po pár krocích, které Eshen udělal mu najednou na hlavu spadl strop. Teda, nebylo to tak hrozné, jak to v předchozí větě zní, ale zdálo se, že otřes celé konstrukce ničemu rozhodně nepomohl. Jo a Eshenovi to rozbilo hlavu, takže mu teď po čele tekla krev. Nebylo to příjemné, protože se mu to dostalo i do oka. 

Aka > Nikdo v místnosti nebyl, aby zástupkyni mohl odpovědět na to, jestli to způsobil nebo ne, ale co si budeme nalhávat, odpověď byla zřejmá. 
Tam kde předtím stál oltář, teď byla díra v zemi, ze které svítilo žluté světlo. 

Kitsune > Vchod se s hlasitou ránou zavřel. 

Eyuurin > Podivná dvoumetrová věc se na členku šesté divize pořád jen dívala. Zatím se nezdálo, že by to mělo nějaké další plány. Třeba jí sníst. 
Eyuurin začala mít nepříjemný pocit, že se na ní zezadu někdo dívá. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Apr 29, 2014 5:29 pm

Eshen

A tak Eshen šel do další chodby, stejně tak, jako to dělal už hodiny. Mohl by se možná už stát mistrem v chození v chodbách. Určitě na to existuje nějaké mistrovství. Vyžaduje to totiž, přinejmenším, kupu nervů.
Když na něj ovšem začal v chodbě padat strop, jeho klasická kupa se zmenšila na takovou malou hromádku. Včas uskočil před nějakou částí stropu, ale před další, které si nevšiml, už ne, a dostal přímo do hlavy. Naštěstí to asi nebyl přímý zásah, protože to nijak nezkazilo jeho vnímání.. o čemž se mohl přesvědčit hned, jakmile mu krev stekla do oka.
"Zatraceně.." zaklel, když se pokoušel vstát. Už si tady stihl zranit snad každou část svého těla. I když ne! Nohy měl ještě..trochu.. v pořádku. Ale to tady vyřvávat nebude. Navíc, pokud ta rohatá lebka neznamenala to, že dostane od stropu po hlavě takovou, že bude mít dvě superboule, tak pořád nevěděl, co to mělo znamenat.
Každopádně, jakmile se postavil, držíc se zdravou rukou za hlavu, prohlížel si místo, kde strop spadl. Byla chodba ještě průchodná? To ho zajímalo asi nejvíce... a byla průchodná na obě strany? Koneckonců, mohlo tam napadat spousta materiálu, vzhledem k tomu, jak hluboko byl pod zemí..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 29, 2014 5:55 pm

Kitsune

Přesně jak jsem tušila, se vchod do chodby zavřel a nezapomenul si při tom pořádně bouchnout, aby mi dal jasně vědět, že mě rozhodně nepustí. "Tak Artemis...myslím, že ven to asi nepůjde." pronesla jsem směrem ke své vlčí přítelkyni. 
"Takže se vzchopme a pojďme. Neboj, ochráním tě. Tedy, když ty uděláš to samý." snažila jsem se jí povzbudit, přeci jen ty zvuky jí dost vyděsily. Poslední větu jsem řekla o poznání tišeji. 
Otočila jsem se na patě a pomalu šátrajíc rukama před sebou jsem se vydala vstříc tmě s Artemis otírající se mi o nohu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Apr 29, 2014 6:25 pm

Eshen > Když se zraněný člen šesté divize podíval nahoru, odkud na něj před chvílí spadl strop, uviděl, že je tam nějaká šachta. Zřejmě se do ní dalo dostat, tedy, s tou jeho zlomenou rukou by mu to mohlo dělat problémy, ale zoufalý člověk by mohl být dost motivovaný na to, aby se pokusil o nemožné. 
Samozřejmě mohl dál pokračovat chodbou, která rozhodně někam vedla.

Kitsune > A tak Kitsune s Artemis šly asi deset minut, než Kitsune zjistila, že je před ní zeď. Po chvilce zkoumání ale poznala, že se jen chodba dělí do dvou směrů a zdálo se jí, že v dálce na pravé straně vidí nepatrné světýlko. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Apr 29, 2014 6:32 pm

Eshen

Zdálo se, že pád stropu Eshenovi otevřel další možnost. Možnost pokusit se dostat nahoru jakousi šachtou. Jeho ruka pulzovala bolestí, stejně tak hlava, bok. Ovšem, i tak byl více než ochotný o tom přemýšlet.
"Vždycky je dobrý jít nahoru... jak to bylo.. když jsi na pochybách, jdi vždy za nosem!" pomyslel si. "Nojó, ale do nosu mi teče krev. A jestli mám jít za krví... tak ta těžší cesta. Jo, půjdu nahoru!" řekl už nahlas. Byl odhodlaný. Tohle možná byla jeho možnost. Taky to mohla být jen hra, hloupá, která mu dá naději před tím, než ho sežere osud.. ale Eshen se nebál. Neměl rodinu, neměl přítelkyni, neměl ani moc přátel. Neměl co ztratit.
Pomocí druhé ruky, a jeho šikovných nohou, pokusil se lézt. Strach zmizel z jeho srdce. Nahradilo jej odhodlání.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 29, 2014 6:45 pm

Kitsune

Šli jsme nějakou dobu, přesně určit jsem to nedokázala, jelikož při různých situacích čas ubíhá jinak, ale tipovala jsem to tak na deset minut plus mínus, když jsem narazila na zeď. V duchu jsem si řekla několik nadávek, které by slušná dívka neměla říkat nahlas. 
Tak jsem tam jenom tak ošahávala zeď, jestli nenajdu nějaký čudlík nebo něco, čím by se to otevřelo a pomalu mě začalo napadat, že ten, co to stavil byl asi idiot, jelikož, kdo by stavěl samotnou chodbu. Je to snad nějaká past na hollow krysy nebo co? 
Po chvilce mě Artemis zatahala za nohavici, podívala jsem se na ní, nebo spíše na tmu v místě, kde by měla být, a poté kousek na ní do chodby. Neni to světlo? zamžourala  jsem do chodby. Nenene, to se mi určitě zdá. Zavrtěla jsem nad tím hlavou a pomalu znovu sahala na zeď. Kousek od ní jsem se zastavila, ohlédla se do chodby se světýlkem. 
Třeba tam bude perníková chaloupka. pomyslela jsem si. Stáhla jsem ruku od zdi a vkročila s Artemis u nohy do chodby se světýlkem. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Apr 29, 2014 7:47 pm

Akashiya Masamune

Je to tu čím dál horší. řekla jsem si pro sebe. Raději už na nic nebudu šahat. rozhodla jsem se. Beztak jsem vypustila něco, co mi za to nepoděkuje, ale rovnou si ten vztek na mně vyleje. Přesto jsem stála poblíž díry a váhala jsem, jestli do ní mám skočit nebo ne. Hrozně se mi tam nechtělo a jistě by bylo určitě lepší zůstat tu, ale na druhou stranu nejsem přeci žádná měkkota, ničeho se nebojím (až na pár věcí) a navíc mám za úkol vyšetřovat. Takže jestli jsem se tam vešla, slezla jsem dírou ke žlutému světlu.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eyuurin Wed Apr 30, 2014 5:58 pm

Eyuurin

Stála na místě a bedlivě sledovala postavu před sebou. Ta ji jen sledovala, jinak nic nedělala. Hmmm.... Vypadá to, že mě to sežrat nechce. Teda alespoň zatím. pomyslela si a vážně jí přišlo, že to něco jí napadnout nechce.
Ovšem ve stejnou chvíli jí tělem projel zvláštní pocit. Takový, který máte, když vás někdo sleduje. Možná to byla jen její fantasie, protože byla na takovém divném místě a před chvílí slyšela hrůzu nahánějící křik, ale stejnak se raději otočila, jestli jí něco nesleduje.
Eyuurin
Eyuurin
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Apr 30, 2014 10:52 pm

Eshen > Odhodlanému členovi se podařilo odrazit se tak silně, že se dokázal zachytit za okraj šachty. Teď už se jen stačilo vytáhnout. Zdálo se, že byl motivovaný opravdu hodně, protože to dokázal! Potlesk pro Eshena! 
V šachtě byla tma. 

Kitsune > Cesta směrem ke světýlku byla snad ještě delší, než ta tou první chodbou. Nicméně zvětšovalo se to, takže se zřejmě nejednalo o halucinaci. 
Když byla Kitsune dost blízko, mohla si všimnout, že se jedná o nějakou osvětlenou místnost. A když vešla, spatřila hlubokou díru v zemi. Nicméně po okrajích byly schody. 

Aka > Možná by bylo lepší, kdyby se Aka nejdříve podívala, kam leze. Nicméně na to už bylo pozdě. Ve chvíli, kdy skočila dolů, znovu začala padat. Mohla si všimnout, že padá do nějakého podzemního jezera, které právě zářilo žlutým světlem. Nejspíš to nebyla voda. . . . . . . . . 
Ne, nebyla. Byl to ten stejný sliz, co předtím. 

Eyuurin > Ve chvíli, kdy se Rin otočila, ucítila hroznou bolest na zádech. Instinktivně se musela otočit. Znovu spatřila tu podivnou "osobu." Jen tak tam stála a dívala se z několika centimetrové vzdálenosti na Rin. 
Na pravé ruce měla vysunuté nějaké dlouhé ostré drápy a z nich skapávala krev. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Apr 30, 2014 11:07 pm

Kitsune

Ta chodba snad byla nekonečná, jelikož světýlko bylo stále daleko. Avšak připadalo mi stále větší a větší, takže buď jsme se s Artemis blížili k cíli nebo se cíl blížil ke nám a my mu šli naproti. Doufala jsem v to první. 
Kráčeli jsme dál a dál, dokud jsme nebyli dostatečně blízko. Vypadalo to jako nějaká místnost, osvětlená místnost. 
Vešli jsme dovnitř a uviděli díru v zemi, hlubokou díru v zemi. Super, další díra v zemi. pomyslela jsem si kousavě. Architekt byl dokonce ohleduplný a místo volného pádu postavil i schody. Přišla jsem blíže k okraji a podívala se do té díry, jestli něco neuvidím. 
Pokud jsem uznala, že je to bezpečné pustili jsme se po schodech do hřtánu té díry.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Thu May 01, 2014 8:34 am

Eshen

Eshen to zvládl! Byl to borec, jak jen borec dokáže vypadat. Už dokázal prolétnout podlahou, udělat rýhu mečem, která se pak stejně smazala, dokázal vrazit pěstí do zdi tak, že si zlomil ruku... Jo, nejlepší a nejpovedenější mise jeho života!
No, snad mu nikdo netleskal, ale, přeci jen, po malé oslavě pro sebe v duši, se začal rozhlížet po okolí. A viděl, že neviděl vůbec nic. Takže vlastně viděl všechno. Ne počkat...to bylo s věděním.
Neviděl nic.
A to nebylo nic moc, ale co se dalo dělat. Pochodeň si s sebou nevzal, a neměl v plánu vracet se pro nějakou. Prostě se vydal do temnoty té chodby. S tím, že se uvidí...Nebyl to úplně jeho styl, ale tady nebyl nic jeho styl.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eyuurin Thu May 01, 2014 9:06 am

Eyuurin

Když se otočila, aby zjistila, jestli jí něco sleduje nebo ne, ucítila bolest v zádech. Celkem ostrou bolest. Otočila se pět směrem, kde byla ta postava s pochodní. Celkem se lekla, když zjistila, že jí sleduje jen z několik centimetrů velké vzdálenosti."Co to..." vypadlo z ní, ale pak si všimla, že na jeho pravé ruce přibyly drápy. Teda možná si jich před tím jen nevšimla. Ovšem faktem zůstávalo, že z těch drápů odkapávala krev. A vzhledem k tomu, že Rin bolely záda, napadlo jí, jestli to náhodou není její krev. Radši kousek uskočila a vytasila svou zanpakuto. To nebylo pěkné... pomyslela si. Tohle místo je samá past a podivná obluda... Jak se asi vede ostatním? napadlo ji náhle, když si vzpomněla, že původně byla ve skupince s Kit a Artemis.
Eyuurin
Eyuurin
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu May 01, 2014 9:40 pm

Akashiya Masamune

Ano....jistě by bylo mnohem lepší se nejdříve podívat, co v té díře vlastně je, ale to by nebylo správně akční. Tohle bylo ale hodně akční. Měla bych s tím přestat. řekla jsem si s protočenýma očima v sloup. Skoro jsem ani nedýchala, abych se nepozvracela. Opatrně jsem se rozhlédla, jestli nenajdu nějaký východ z tohohle hnusu. Indiana Jones ze mně hold nebude.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri May 02, 2014 5:06 pm

Kitsune > Jakmile Kitsune s Artemis vešly na první schod, tak se propadl a ony s ním. Dopadly do spodnějšího patra, takže se jim nic závažného nestalo. Tedy, Kitsune si vyvrtla kotník, což nebylo nic příjemného, ale mohla si třeba zlomit nohu. Nicméně cesta dolů byla pořád dlouhá a důstojnice z druhé divize si teď bude muset dávat větší pozor na to, jak a kam šlape. 
Z vrchu nad ní se ozval ten strašidelný zvuk, co jí předtím obešel. Nejspíš šel druhou chodbou, ale jak uslyšel, že se něco děje, otočil se. Blížilo se to.

Eshen > Jak tak Eshen lezl, ucítil, že mu něco přeběhlo po ruce. Potom znovu. Pak po noze. Nakonec i na hlavě. Podivně to pištělo. Pokud na to začal hmatat, ucítil, že to mělo osm nohou, bylo to chlupaté a velké. A bylo toho hodně. 

Eyuurin > Když se na ní Eyuurin dívala, tak se postava vůbec nehnula. Mohla si ale všimnout, že vždycky když trošku uhnula pohledem, příšera (nebo co to bylo), se pohnula. 

Aka > Zdálo se, že Aka dopadla do nějaké hodně velké oválné místnosti, která měla uprostřed slizový bazének. Vypadalo to tam úplně jinak, než v té kobce předtím. Místnost byla vyzdobená a na zdech byly vyryty podivné znaky, které nedokázala přečíst. 
Viděla jen jedny dveře. Byly hodně velké a zavřené. 
Pokud se snažila dostat z toho slizového bazénu, ucítila, že se jí něco dotklo na noze. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Fri May 02, 2014 5:29 pm

Eshen

Eshena začalo něco lechtat na ruce. "Ať je to červík, ať je to červík, ať je to červík..." opakoval si, ale sám věděl, že pravda bude jiná.. Za chvilinku stejný, supernepříjemý pocit, byl cítit i na jiných částech těla. Nohy, dokonce na hlavě. Nakonec, právě to na hlavě chytil. Bylo to chlupaté. Velké. Osm nohou..
"Proč jsi pavouk?! Proč pavouk?! Proč nejsi Panda?" zařval na tvora ve své dlani, a pak ho hodil směrem dál do šachty. Nepochybně chudákovi pavoučkovi přivodil hodně velký existenční problém, a spousty myšlenek, ale co se dalo dělat. Tohle bylo nechutný. Nikdo nemá pavouky doopravdy rád, a kdo jo, tak... no, Eshen měl k takovým lidem pár ošklivých slov. Ale.. tohle?! To bylo moc. Problémem bylo, že nebylo úniku. Musel pokračovat dál.
A tak se tedy jal lézti dál. Musel se hodně přemáhat, když ho přepadal další lechtavý pocit. Byli všude...hnusní, chlupatí, velcí. A úplně všude. Eshen se v duchu omluvil písku, že na něj nadával. Písek byl jen slastná předehra k tomuhle pavoučímu hnusu.
Eshen, stále v hlavě sám sobě šeptajíc něco o klidu, pokračoval dál. Pavouků se snažil nevšímat. Třeba, kdyby nějakého rozmázl, tak by začali kousat. A to by byl v takové šachtičce poměrně průšvih.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eyuurin Fri May 02, 2014 5:50 pm

Eyuurin

Sledovala tu postavu z dostatečné vzdálenosti a hrot meče směřovala na tu obludu. Když tu obludu sledovala, ta se ani nepohnula. Ovšem všimla si, že pokaždé, když uhnula pohledem, postava se pohnula. Tak raději do té postavy zabodla pohled a nespouštěla ji z očí. Sice bylo nebezpečné zaměřit se jen na jeden bod, když tu sále byly tři chodby, ze kterých mohlo kdykoliv cokoliv vylézt. Ale rozhodla se to risknout, nechtěla skončit jako něčí prstýnek.
V rukou pevně třímající svou zanpakuto se rozhodla pro taktický ústup. Stále sledující tu postavu před sebou, udělala krok v zad. "Hodná oblůdka, hodná. Jen hezky zůstan na místě a ani se nehni..." mumlala si při tom tiše.
Eyuurin
Eyuurin
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri May 02, 2014 5:57 pm

Kitsune

Hned jak jsem šlápla na první schod se má noha ocitla v prázdném prostoru a poté i druhá a zbytek těla. Spolu s Artemis jsem se propadla do spodnějšího patra. Kdyby  ale jenom to... "Au, au, au..." zabědovala jsem si, když se ozvala bolest v kotníku a chytla se z a něj, pravděpodobně vyvrtnutém. "Jsi v pořádku, Artemis?" pronesla jsem směrem k mé vlčí společnici, která přikývla na souhlas. 
Pokusila bych se si tu nohu vyléčit, jenže já měla svojí nohu ráda a nerada bych o ní přišla, nehledě na to, že pokračovat dál jen s jednou by byl trochu problém...
V tom se ze shora ozvaly znovu ty děsivé zvuky. Ty samé, které před tím v té tmě "prošly" kolem mě a nevšímaly si mě. Teď se však přibližovaly. Zvedla jsem hlavu směrem nahoru. 
"Myslím, že je čas hnout se z místa." pronesla jsem šeptem k Artemis, od pasu si odpoutala zanpakuto a s její pomocí se vydrápala na nohy. Rozhodla jsem se používat svou zanpakuto jako oporu při chůzi. Znovu jsme se pustili po schodech dolů, tentokrát jsem však našlapovala opatrně a hlavně se dívala kam.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri May 02, 2014 6:48 pm

Akashiya Masamune

Když jsem si prohlédla celou místnost, bylo mi to všechno naprosto jasné. Slizový bazének nebyl bazének, ale oběd, nebo večeře, či snídaně, těžko říct. Hodinky jsem neměla....No a já teď stála v tom obědě,...nebo večeři, či snídani. Musela jsem okamžitě pryč. Začala jsem se brodit tím bazénkem. V nejhorším případě jsem i chvílemi plavala. Bylo mi jasné, že tenhle pocit slizu ze sebe dlouhou dobu nedostanu a ten smrad taky ne. Když jsem ucítila, že se mě něco dotklo nohy, znervózněla jsem. V tom okamžiku mi přejel mráz po zádech a já začala kolem sebe ještě víc kopat, abych to ze sebe dostala. "Pryč. Pryč. Pryč." opakovala jsem si pro sebe a sápala se po kraji bazénku, abych z něho mohla vyskočit. Tohle přestávala být sranda.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat May 03, 2014 8:50 pm

Eshen > Jak Eshen dál lezl, ucítil, že ho něco štíplo. Zprvu to nebylo nic hrozného. Pak se dostavila neuvěřitelná bolest. Mimochodem, bylo to na jeho zdravé ruce. Za chvíli ho zase něco štíplo. Celý proces se opakoval. Všude možně na těle. Zdálo se, že pavoukům se moc nelíbilo, že tam mají nevítanou návštěvu. 
Eshen v dálce uviděl světlo, které do šachty pronikalo nějakou prasklinou nebo co to bylo. Mimochodem - z vrchu. 

Eyuurin > Obluda stála a nehýbala se. Eyuurin pomalu ustupovala a mířila k rohu, který vedl do chodby, kterou by možná mohla pláchnout. Z dalších chodeb, které vedly do místnosti se začaly ozývat stejné zvuky, které předtím dělala ta obluda, co na ní zírala. Pravděpodobně za ní šli její kamarádi. Naštěstí z chodby, do které mířila, žádné zvuky nepřicházely. 

Kitsune > Tentokrát byl sestup rychlejší a už bez pádů a propadů. Když důstojnice se svojí vlčicí sestoupily až dolů, Kitsune měla pocit, že nahoře vidí nějakou postavu, která na ní zírá. Možná se jí to ale zdálo, protože tam byla tma. 
Nicméně měla před sebou další rozhodnutí. Kterou chodbou se vydat. Byly tam tři. Jedna vedla doprava, druhá doleva a třetí rovně. 

Aka > Aka byla celkem dost rychlá, když začala zmatkovat. už byla skoro na břehu, jenže pak jí něco chytlo za pravou nohu a stáhlo zpátky. Tentokrát celou do toho slizu. Pokud Aka otevřela oči, uviděla tam podivnou zrůdu, která vypadala jako oliheň. Drželo jí to za nohu a táhlo hlouběji. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat May 03, 2014 9:03 pm

Eshen

Eshen ucítil takové lehoučké štípnutí na ruce. "Ahaa, neřádi se chtějí hrát.." pomyslel si lehce pobaveně. To by potřeboval jiný kalibr zbraní, aby vyzráli na takového mazáka, jako je Eshen...
A pak se dostavila ta bolest.
"Huaaagh." zasténal Eshen, s pusou zavřenou. Tohle fakt nečekal. Navíc, ta ruka byla jedna z mála fungujících věcí na jeho těle..."Neřádi nehrajou fér!" pomyslel si, když se snažil potlačit to utrpení. Eshen nenáviděl jedy. Nenáviděl je tak moc, že to má napsané i v zajímavostech. A tohle prostě muselo být nějakým jedem. Zatracení, malí neřádi. Hnus, fuj.
Eshen začal pociťovat štípání i na jiných částech těla, a při tom pochopil, že sebou bude muset hnout. Dost možná i tak by zachvilku mohl být kompletně paralyzován bolestí a agonií z těch štípanců, co měl teď. Jak tak ale zoufale tlačil svoje tělo dopředu, spatřil světlo. Jako maják odvahy a kuráže, rychle se jal sunout k němu.
První, co ho zajímalo bylo, jak vypadají ty mrchy, co mu lezou všude po těle. To si chtěl na světle prohlédnout první. Pak chtěl zjistit, odkud světlo vede. Tohle muselo být dobré, muselo to něco znamenat..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next