Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bílé písky - krajina nikoho

+7
Miss_Atlantis
Yuki-onna
Eyuurin
passionpower
Eshen
Red
Solas
11 posters

Strana 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

Bílé písky - krajina nikoho - Stránka 7 Empty Re: Bílé písky - krajina nikoho

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 04, 2014 8:41 pm

Nekonome Chieko

Všichni jsme se tedy shodli, že hollowa pustíme výměnou za informace. Pak se ale hollow rozpovídal o své paní. Zelená Lady? To má zelenou kůži nebo šaty nebo tak něco? A chce nás poznat? V dobrém nebo ve zlém? Honilo se mi hlavou. Hollow sice nevypadal nepřátelsky, alespoň ne teď, ale mohl se přetvařovat. Hayato s Hiboru-sama se dohodli, že jeho nabídku přijmeme. Hiboru-sama pomalu pouštěla hollowa z Kida a zároveň se ho ptala na jméno. Pak jsem začala přemýšlet, jestli mají všichni hollow jména. Kuro na mém rameni z onoho hollowa nespouštěl oči, nedůvěřivě ho sledoval. Zatímco já jsem naivní a důvěřivá, on je přesně můj pravý opak. Jen jsem doufala, že tohohle rozhodnutí nebudeme nakonec litovat.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Aug 05, 2014 6:21 pm

Chlápek se protáhl, jakmile jsi uvolnila kido. Byl docela ztuhlý. "Děkuju, za vaší důvěru. Moje jméno je Gascar de Pui. A jen co vyřídím tu věc se stromem budu vám plně k dispozici..." řekl, převzal jablko a chytil ho do dlaně. Jablo se začalo zcvrkávat až z něj zbyl jen seschlý ohryzek, který zahodil do písků Hueco Mundo. Hned na to položil ruku na mrtvý strom. Z toho vyrazilo několik stříbřitých lístečků. Strom se trochu zregeneroval... vypadal rozhodně živěji... ale stále na tom nebyl úplně dobře. Hollow se na něj podíval. Samozřejmě, co čert nechtěl, v tu chvíli se ze země vynořil znovu ten samý hollow červ, co strom prvně vysál...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Aug 06, 2014 2:08 pm

Bílé písky - krajina nikoho - Stránka 7 Barka_zps13237755

Hollow je hned po propuštění nezabil, to bylo rozhodně dobré znamení. To, co začal dělat, bylo přinejmenším neobvyklé. Baru nakrčila obočí, jak usilovně přemýšlela o tom, co to sakra je. Nějaké zvláštní předávání reiatsu? Nebo snad životní síly? Tohle bylo přece Hueco Mundo, tady mělo být všechno mrtvé! Potom se objevil jejich starý známý.
"To je ten hollow červ, co ten strom prvně vysál," informovala Baru Gascara de Pui a ukázala na hado-červo-hollowa prstem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Fri Aug 08, 2014 11:56 am

Hayato

Zdálo se, že Hollow, který se představil jako Gascar de Pui, se doopravdy nepokusí hned udělat něco hloupého. Místo toho, Hayato, jak slíbil, předal jablko. Byl doopravdy zvědavý, co se stane, a tak celý proces pozorně sledoval.
Bylo to zajímavé, něco, co Hayato nechápal. Zatím. A Hayato byl člověkem, co se snaží pochopit to, co nechápe, a proto tolik pozorování. Tomuhle jednou bude muset přijít na kloub..
No, a mezitím se zase objevil ten velký zlý hollow. Ten, co to způsobil. Baru už Gascara varovala, co je to zač, a tak to Hayato znovu nevytahoval. Spíš se připravil do pozice a už si připravoval kida, kdyby se náhodou strhla bitva. Jinak ale chtěl vidět, jak se s tím Gascar vypořádá.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Aug 08, 2014 12:13 pm

Hollow, který se představil jako Gascar zřejmě nepotřeboval vaší radu, aby zjsitil, že tohle je jeho nepřítel. Bohužel se zdálo, že je velice zesláblí tím, že obnovoval strom. Hollow červ se okamžitě vrhl ke stromu. Gascar vytasil svůj kord, vrhl se k červovi a bodl ho... ovšem nezdálo se, že by to mělo větší efekt...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Aug 12, 2014 7:29 pm

Zdálo se, že to nebude tak jednoduché. Baru doufala, že si to hollow vyřídí mezi sebou, jenže se k tomu nějak neměli. Podívala se na Hayata i na Chieko, ani jeden z nich se též netvářil na nějakou akci. Hayato si připravoval asi nějaká kida, ale k akci se neměl. Rozhodla se tedy udělat první krok. Původně se s hollowem do boje dát nechtěla, ale teď byla situace jiná. Když se zavděčí tomuhle... Gascarovi, snad jim to usnadní cestu k získání informací. Navíc po tom, co polapila a učinila dohodu s někým, kdo se jí zdál velice nebezpečný a silný, jí trochu stouplo sebevědomí.
"Napusť vanu, Giovanni," řekla tak tiše a nenápadně, jak jen to šlo, a pokusila se bez dlouhých příprav píchnout hadovi zanpakutou do hlavy. Doufala, že když je zabavený Gascarem, mohla by mít šanci na úspěch. A kdo ví, třeba je ten červ alergický na mýdlo!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed Aug 13, 2014 9:42 pm

Hayato

Dobrá, takže žádné povídaní si mezi sebou nebylo, a boj okamžitě začal. No, alespoň nebyla taková ta trapná chvíle, že "Tenhle to provedl!", následovaným "Co si to dovolujete, to je můj bratr!"... nebo tak. Takhle to asi bylo lepší. Navíc teď měli s Gascarem společného nepřítele, tak třeba nebude chtít dělat blbosti.
Každopádně, Baru už se dala do boje, a Hayato už po ní taky dlouho nečekal. Nezdálo se, že tohle bylo něco, co by Gascar dokázal vyřešit sám. Problémem bylo, že jak s hollowem bojovali, Hayato se bál, aby netrefil nějakým kidem spíš spojence, než aby pomohl. A tak si svoje čárymáry protentokrát nechal pro sebe. "Prodluž moji ruku, Satsubatsu-jū!" pronesl raději Hayato, a s kopím v ruce se vydal vstříc hadovi. Měl v plánu spíš tak nějak odvést pozornost a chránit, a ten důležitý úder tak nějak nechával na Baru..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Aug 14, 2014 1:24 pm

Nezdálo se, že by byl had alergický na mýdlo či bubliny, ale zato zřejme neměl rád, když mu někdo bodal meč do hlavy. Had si nevšímal nikoho, jen stromu, tedy do chvíle, kdy mu Baru píchla do hlavy Giovanniho. Ten sice nepronikl zase tak hluboko, jak by Baru asi ráda, ale rozhodně tím získala jeho pozornost. Hollowhad se začal svíjet a mlátit všude kolem, svíjet se ve smyčkách a absolutně ignoroval Hayateho. A taky hodně křičel... nebo... zkrátka z něj vycházel takový přerušovaný zvuk, ze kterého šlo poznat, že se mu to nelíbí...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Aug 15, 2014 9:55 pm

už si v duchu připravovala hado vyšší úrovně, jaké v boji dosud nepoužila, když v tom začala opět používat hlavu. Ještě nikdy nebyla v roli nejsilnějšího člena skupiny a ochránce, vždy byla spíš ten outsider, který stál vzadu a měl čas přemýšlet. Proto jí teď nové úkoly, které se na sebe odhodlala vzít, trochu zatemnily mysl, ovšem ne úplně. Co když Gascar nebyl na hollowa příliš slabý, ale chtěl ochránit strom před náhodným poškozením nějakým velkým útokem? Co když chtěl hada odehnat, aby se nestalo něco, JAKO PRÁVĚ TEĎ, kdy se zmítal a mohl kdykoli strom nějak poničit?? Takže by možná plošný ničivý útok nebyl tak úplně na místě, protože by jim Gascar nebyl asi moc vděčný, kdyby s nepřátelským hollowem shořel i jeho oblíbený strom.
Místo útočného kida tedy opět sáhla po poutacím.
"Bakudo 4, Hainawa," pronesla zpovzdálí a pokusila se kromě svázání hollowa také o jeho přesunutí o kus dál od stromu pomocí lana reishi, které jí vyrazilo z dlaně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Aug 16, 2014 8:38 pm

Nekonome Chieko

Takže hollowovo jméno je Gascar, už teď jsem doufala, že se nespletu a neřeknu mu třeba Gaspar nebo Kašpar. Poté jsem sledovala, jak s pomocí jablka Gascar pomáhá stromu se zregenerovat. Celý proces jsem bedlivě sledovala. Bylo to zvláštní, nikdy jsem ni takového neviděla, i když já toho celkově moc neviděla. Jabkodub rozhodně vypadal mnohem lépe. Jenže pak se objevil onen hadí hollow, který před tím strom vycucl jako Capri-sonne. 
Gascar se pokoušel svým kordem postavit obřímu hadovi, i když ne moc účinně. V tom se do toho vložila Hiboru-sama a bodla svou zanpakuto, ze které vycházely bubliny a mýdlová voda. Nikdy by mě nenapadlo, že nějaká zanpakuto bude něco jako bublifuk ve tvaru meče. Hollowovi se samozřejmě nelíbilo, že ho někdo bodá do hlavy a proto sebou začal házet a křičet po hollowsky. Hayato také vyvolal svůj shikai a v rukou se mu objevilo kopí. Vydal se k hadovi. Také jsem chtěla pomoci. Já svůj shikai měla již vyvolaný, takže jsem ho znovu vyvolávat nemusela. Namířila jsem rukou s černou katanou na hada a pronesla: "Akuma no Yami!" Z katany se vyvalil černý kouř a poměrně rychle se blížil k hadovi ve snaze ho obalit a znehybnit nebo alespoň znehybnit, co největší část z hada.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Aug 19, 2014 9:31 am

Had se dál zmítal kolem a několikrát jen zázrakem minul Gascara nebo strom. Poté, co se převalil znovu, čímž chudáka Chieko ohodil pískem, tak Baru vyslala své Kido a k tomu Chieko použila svojí schopnost. Had se sice ještě zmítal, ale kroutit se už moc nemohl. Místo toho začal hlasitě řvát.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Aug 19, 2014 9:56 pm

Odtáhnout hada stranou se jí nepodařilo, ovšem spoutat ano. Potom se do boje přidala i Chieko a obklopila hollowa nějakou technikou temnoty. Baru se na ni usmála.
"Akorát teď bude těžší ho zničit, když na něj nevidíme," nemohla si odpustit poznámku. To podle ní bylo trochu nedomyšlené, ale na druhou stranu to možná dopomohlo k tomu, že se had kidu nevyhnul, takže to dál nerozebírala. Sama stejně nehodlala s hadem nic dalšího dělat, aspoň prozatím. Tázavě se podívala ba Gascara, co se zajatcem chce udělat. Byl to nakonec vandal na jeho území, tak ať si ho potrestá dle svého.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Fri Aug 22, 2014 12:25 pm

Hayato

Sám do boje zrovna dvakrát nezasahoval, jen tam s oštěpem stál, a snažil se vzít hadovu pozornost. Teď, když ho Baru spoutala, už to ovšem nebylo třeba. Hayato si nemohl pomoci, a slyšel poznámku, co Baru pronesla k Chieko, a nemohl než souhlasit. Doopravdy se zdálo, že je Chieko prostě trochu nezkušená. Hayato si uvědomil, že mu to z nějakého důvodu vlastně asi ani nevadí.
Každopádně, to, jak had řval, se mu vůbec nelíbilo. Byli v Hueco Mundo. Mohlo to znamenat cokoli, nejen bolest. Mohlo to znamenat, že volá kamarády.
A tak se Hayato soustředil, aby kdyžtak chytil jakoukoli presenci Hollowa. Pořád byl v Shikai, připraven něco vyhodit. Jen se jeho soustředění přesunulo z hada jinam.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Aug 22, 2014 4:54 pm

Nekonome Chieko

Hollow mě ohodil pískem, ale to mi nevadilo. Potěšilo mě totiž, že jsem pomohla hada chytit. Připadala jsem si tak alespoň trochu užitečná. Hiboru-sama se na mě dokonce usmála, jenže pak pronesla jistou poznámku. "To není tak úplně pravda." namítl Kuro a dloubl mi do tváře tlapkou, abych pokračovala. "Když mu ta mlha...obalí i hlavu, nebude moci dýchat....Nebo vám můžu...odhalit nějaké místo na jeho těle...záleží na vás." vysvětlila jsem. Nebylo to zase až tak nedomyšlené, jak si ostatní mohli myslet. Ale tak oni nevědí, jak tahle technika funguje.
Mrazilo mě z toho, jak hollow řval. Lehce jsem pohnula černou katanou. Z temné mlhy obalující hollowovo tělo vyrazil pásek mlhy a zamířil si to k hadí tlamě ve snaze zavřít mu jí.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Aug 23, 2014 10:30 am

Hollow sebou dál cukal, jak mu to jen poutací techniky dovolily a křičel, dokud mu schopnost Chieko konečně nezavřela hubu. Gascar vypadal vyčerpaně. Zřejmě musel spálit velké množství své energie na obnovení stromu. "Dobrá práce... můžete ho někdo... ukončit?" zeptal se. Zřejmě si nebyl jistý, zda to zvládne sám ve stavu, ve kterém byl. Zato strom vypadal trochu líp, jako kdyby se uzdravoval...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Aug 23, 2014 8:35 pm

Gascar tedy chtěl, aby boj dotáhli do konce oni. Beze slova se podívala na Chieko a Hayata, který z nich se toho ujme, a nebo snad oba? Dlouhé Hayatovo kopí připadalo Baru nejvhodnější, ale i dvě katany by určitě vykonaly stejně dobrou práci. Sama se raději soustředila na poutací kido. Stejně nerada dávala poslední ránu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Thu Aug 28, 2014 8:43 pm

Hayato

Jak vidno, Gascar k hollowovi neměl nějaký velký vztah... nebo mu asi bylo jedno, kdo ho dodělá. Takže žádná pomsta za smlsnutí si na tom stromu. Škoda.. Hayata to trochu překvapilo. Gascar se zdál být tak... věrný tomu co dělá, ať už dělal cokoli.
Každopádně, když padla poznámka o dodělávání a Baru se na Hayata krátce podívala, Hayato to zaregistroval, a v rychlosti kývl hlavou. Jo, to by snad měl zvládnout. Bodnul ostrým koncem kopí do země.
"Spadni z nebes." pronesl Hayato. Kopí, které by se mělo vytvořit bylo dost silné a velké na to, aby hollowa zničilo, ale málo.. destruktivní na to, aby zlikvidovalo všechno okolo..
nebo alespoň snad. Každopádně, Hayato tímto útokem mířil přímo na hlavu.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Aug 29, 2014 9:10 am

Hollow se opět vzepjal. Zdálo se, že má stále dost energie. Těžko tušit, jak dlouho by ho vaše techniky udržely na místě, kdyby z nebe nespadlo velké kopí, které přišpendlilo hollowovu hlavu k zemi. Hollow vydal poslední vzdech, který se ale ke konci vytratil. Přes černou mlhu co ho zakrývala jste neviděli co se dělo, nicméně ta brzo "splaskla", protože už nebylo nic, co by drželo tvar. Gascar nejprve zkontroloval strom a pak se otočil k vám. "Dobrá, děkuju za pomoc, pokud si stále přejete vidět mojí paní, tak pojďte za mnou..." řekl.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Aug 29, 2014 10:24 pm

se dívala, jak Hayato dokončil jejich boj s hollowem a cítila se skoro hrdá, že to tak elegantně zvládl. Nebyla překvapená, že se toho ujal právě on, po pravdě s tím tak nějak počítala. Potom se ozval Gascar.
"Ano, tvou paní bychom rádi viděli," pronesla, ale znělo to víc napjatě než zdvořile, nedokázala tomu zabránit. Nebyl to až moc velký risk? "Vybavuju si, že jste říkal, že i ona chce mluvit s shinigami. Mohu se zeptat, proč a o čem?" zkusila to. Ráda by věděla dopředu, o co se bude jednat, tedy za předpokladu, že jí Gascar řekne pravdu, pokud vůbec odpoví.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Aug 31, 2014 1:05 am

Hayato

"K dokonalosti už chyběl jenom velkej nápis "FINISH HIM" nad jeho hlavou".. pomyslel si Hayato, když hollow had vydal svůj poslední vzdech. To bylo precizní, povedlo se to, a Hayato byl náležitě hrdý.. teď se cítil, jakoby v té výpravě doopravdy měl nějaké místo. Mezi podkapitánkou Chieko a.. no, generálkou Baru.
Každopádně, když dokončil hada, usmál se, pokývl hlavou, a s úsměvem následoval Baru a Gascara dál. Teď byl doopravdy zvědavý, co se bude dít. Mluvení nechal prozatím na Baru.. když s tím začala.. no, jako vždycky.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Aug 31, 2014 1:31 am

Nekonome Chieko

Gascar po nás chtěl, abychom hadího hollow dorazili. Díky bohu se toho ujal Hayato. Nevím, jestli bych to vůbec zvládla. Hollowovo hlavou projelo kopí a má technika splaskla jako prasklý balónek, jen neodlétla. Odvolala jsem temnou mlhu, která se vrátila zpět do mé zanpakuto. Poté jsme se vypravili za Gascarem k jeho paní. Mluvení se ujala Hiboru-sama a hned pokládala důležité otázky. Obdivovala jsem, že ví, co kdy říkat. Tiše jsem je následovala. Dávala jsem pozor a snažila se něčemu přiučit a zároveň se něco dozvědět z Gascarových odpovědí, pokud nějaké budou.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Aug 31, 2014 10:11 pm

Gascar se zamyslel. "Nevím, zda mi přísluší něco takového říkat... myslím si, že bude lepší, když vám to všechno řekne ona..." řekl a pak se zastavil a otočil se na vás. "Dokážu si představit, že se můžete obávat o svojí bezpečnost, ale má paní není jako většina našeho druhu... však uvidíte..." řekl. Pak došel ke stromu a znovu se ho dotknul rukou. Druhou rukou otevřel jakýsi průchod. "Vezmem to zkratkou, prosím, až po vás..." řekl.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 01, 2014 9:33 pm

Gascar je ujistil, že o svou bezpečnost se obávat nemusejí. No, Baru to tedy moc nepřesvědčilo, ale říkala si, že teď už je pozdě na to, aby vycouvala. Když se otevřel průchod, mihla se jí hlavou myšlenka, že by možná mohla ty dva nechat tady a vydat se za Zelenou Lady sama, ale hned tu myšlenku zavrhla. Kdyby se rozdělili, nejspíš by se už nikdy nenašli, a navíc, nikdo neříkal, že tady to bude o moc bezpečnější než tam. Ne... raději se budou držet pohromadě, a ať se děje, co chce. Kývla na Chieko a Hayata a jako první vstoupila do průchodu. Raději si nepředstavovala, co se bude dít teď... Raději se chtěla nechat překvapit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed Sep 03, 2014 9:19 pm

Hayato

Hayato už tomu i snad skoro věřil. Nebo, teda, ne, že by doopravdy tak věřil, ale spíš už se smířil s tím, že půjdou. A pak bylo jednodušší věřit, než se hodně stresovat. Ale pochopitelně, pořád byl ostražitý. On byl vždycky ostražitý. Vlastně byl kolikrát až paranoidní, nervózní, neustále za sebe se ohlížející.. no, trochu jako kočka.
Každopádně, už chtěl vstoupit do creepy divného tunelu, do kterého by si normálně určitě vzal nějakou heavy fire support, jako první, ale Baru ho předvedla. Hayato by jí označil jako.. "první typ člověka". Co to znamená? To ví jenom Hayato.
Nabídl Chieko, aby šla před ním. Člověku uprostřed hrozilo nejméně nebezpečí, a Hayato se tak nějak cítil, jakoby všichni měli podkapitánku chránit.. no, a to, že půjde za hezkou slečnou měl tak jako tak už jisté, ehm.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Sep 03, 2014 10:13 pm

Nekonome Chieko

I když Gascar mluvil, nedal nám odpovědi, které jsme chtěli slyšet. Vlastně se odpovědi úplně vyhnul.
A pak se otevřel nějaký podivný portál a náš hollow společník a průvodce nás vyzval, abychom do portálem prošli první. Moc se mi do toho nechtělo, přeci jen to mohlo vést kamkoliv. Bůh ví, co číhá na druhé straně na skupinku shinigami na průzkumu. Hiboru-sama na nás kývla a mě to jaksi dodalo trochu odvahy. Poté vešla do průchodu jako první. Hayato mě vybídl, abych šla jako druhá. Přikývla jsem na souhlas a prošla za Hiboru-sama. 
Kuro byl po celou dobu zticha a jen se vezl na rameni.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down