Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

13. divize

+9
Akkaku Naito
Kishi Tobu
Solas
Miss_Atlantis
Hysterio
dead wind
Sode
Tertaxka
Red
13 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

13. divize - Stránka 7 Empty Re: 13. divize

Příspěvek pro Suki Mon May 26, 2014 2:47 pm

Taiketo Suki

"Proboha..." Zakroutila Suki nevěřícně hlavou. Už byl moc dlouho klid, měla jsem to tušit, že to nevydrží věčně. "Musím za ním, to je celé hloupé a nedorozumění... Akio je hrdina, už několikrát tady všem zachraňoval zadek! Takových si má kapitán vážit," zasyčela naštvaně.
Kapitánčina pozornost se pak stočila na děti, které opět usnuly spokojeně v kočárku. Mohlo jim hrozit nebezpečí... Suki je ovšem nehodlala někom schovávat, musí zůstat s nimi - v otázce zabezpečení svých děti důvěřovala jen pár lidem.
"Žádné jiné informace nejsou známy?"
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 26, 2014 3:51 pm

Suki -> Blondýnka se zrovna chystala něco odpovědět, když tu se přiřítil muž v bílém oděvu. Běžel přímo k tobě a mohla jsi v něm poznat svého starého známého Kyouheie. "Hej, taichou!" lapal po dechu. "Posílá... posílá mě Ukitake... Ukitake-taichou! Prej si o něj nemáte dělat starosti... Dostal jsem ho z vězení a už má všechno na háku!" začal se hrdě křenit, protože samozřejmě nemohl vynechat své zásluhy na záchraně Akia.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon May 26, 2014 8:03 pm

Taiketo Suki

Vykulila oči - byl to Kyouhei! Tak dlouho ho neviděla. Na tváři se ji objevil úsměv. "Kyouheii-san, tak ráda vás vidím! Je v pořádku?... To jsem ráda," vydechla Suki, i když ta vráska uprostřed čela ještě úplně nevymizela. "Můžeš mi to celé nějak osvětlit? Vrchní kapitán se zbláznil?!"
Kapitánka si připadala neinformovaně a hlavně zmateně. Po Seireitei běhá chlap, co ji vyznal lásku a hraje si na Yasumara, Akio byl ve vězení, vrchnímu kape na mozek... To je zase den.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 26, 2014 9:48 pm

Suki -> "To nevim, ale táhne to s mafií. Což mě zas tak nepřekvapuje, je to nakonec Takagashi, to byla vždycky podezřelá sebranka. Nevim, co má přesně v plánu, ale teďka, když je taichou na svobodě, už to určitě nevyjde... to vám můžu slíbit!" mrkl na Suki a ukázal hned dva vztyčené palce.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed May 28, 2014 11:27 pm

Taiketo Suki

"S mafií... Taky dobré...Předpokládám, že kromě tohoto mi Akio asi nic dalšího nevzkázal, že? Typický chlap..." povzdechla si a teatrálně protočila oči v sloup. "Tak hlavně, že jste se z toho dostali... Kyouheii-san, jak se vůbec máte?" zaculila se kapitánka. Byla pravda, že Kyouheie dlouho neviděla a celkem se jí i stýskalo! Byl to vtipný chlapík.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat May 31, 2014 11:49 am

Do ticha se ozvaly kroky. Netrvalo dlouho a na pozemcích kasáren 13.divize se objevili tři postavy. Byly oděné v Shihakusho a vypadali normálně shinigamsky. Byla to dívka a dva muži. Jeden vysoký s širokými rameny a kamenným výrazem. Druhý byl menší, štíhlý s přísným výrazem. První promluvila dívka. Taiketo-taichou. Musíte jít ihned s námi, potřebuje vás vaše divize! Řekla velmi naléhavě.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jun 01, 2014 9:34 pm

Kyouhei

se zamračil a něco nespokojeně zamrmlal, samozřejmě musel ve válce pohlaví držet s kapitánem! I na otázku, jak se má, si snažil zachovat kamennou tvář.
"No... to víte... je to těžký... Kapitáni se nějak střídají, v divizi je bordel, musím se o všechno starat, jinak by byl konec, nikdo jinej tady tomu nerozumí, chápete..." pokrčil rameny, jako by to nic nebylo.
"No to bysme dopadli, kdyby ty ses tady o to staral..." mohla Suki zaslechnout trochu posměšně blonďatou dívku.
Ovšem potom se objevili další shinigami, členové 13. divize je tedy nechali promluvit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Jun 08, 2014 11:01 pm

Taiketo Suki

Pousmála se, Kyouhei byl zřejmě ten nejstabilnější článek 13. divize! "Tak to je moc dobře, že tak skvěle odvádíte svou práci, Kyouheii, to se cení."
Než se Suki pustila do dalšího vyzvídání, protože to byla žena a jako ženu, ji zajímalo všechno. Byli přerušeni členy, kteří vypadali, že mají něco závažného na srdci.
"Už běžím...." Řekla směrem k nim, pak se ještě otočila na Koyuheie. "Ráda jsem vás viděla, kdybyste měl čas, stavte se za mnou... Na sušenky, čaj nebo nějakou jinou mňamku."
Načeš odbrzdila kočárek a fofrem zamířila do 6. divize.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 09, 2014 6:40 pm

Ti kteří pro tebe došli si zabalili svá fidlátka a rychle se vydali s tebou do kasáren 6.divize.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jun 24, 2014 9:28 pm

Sen Akira

Kráčel si spokojeně uličkama. Konečně dokončil akademii, i když mu to tam přišlo nějak krátké, ale za to byl rád, že je už pryč. Každopádně doufal, že se s těma lidma zase brzy uvidí, s některýma byla opravdu sranda. Jenže nyní přišel čas poviností a práce.
Po delší době se rozhodl pro 13. divizi. Nevěděl proč, ale to číslo se mu samo o sobě líbilo. Tvářil se až moc spokojeně. Nic mu nekazilo náladu, nikdo ho neotravoval, co víc by si mohl člověk přát.
Po delším čase se dostal na místo. Mohl se sem sice dostat mnohem rychleji, ale rozhodl se jít svou chůzí a nikam nespěchat. Zastavil se přede dveřma a zaklepal. Bylo zde pár shinigami, kteří si dělali svou práci a on musel najít někoho, u koho by se mohl ohlásit. Napadlo ho, že zřejmě někdo z vyšších postavení v divizi bude mít kancelář v patře a tak kráčel po schodech nahoru a doufal, že nalezne svůj cíl.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Tue Jun 24, 2014 10:53 pm

Sen Akira -->

Jak si to tak Akira mašíroval po schodech, všiml si o zábradlí opřeného Shinigamiho. Na hlavě měl takový zvláštní klobouk, který by se nejlépe dal popsat jako "nemoderní", jeho tvář zdobil černý plnovous, a vlasy měl skoro po pás. Upíjel něco z nějaké lahvinky, a nebylo těžké uhodnout, že čaj to asi nebude.
"No ták. Kam by se spěchalo? Pojď, napij se tu taky.." pronesl Shinigami, když Akira prošel kolem něj. Měl příjemný hlas.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1105
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Jun 28, 2014 8:21 pm

Sen Akira

Kráčel po těch schodech a všiml si toho shinigamiho v klobouku. Ihned si ho zapamatoval. Tohohle člověka by si zajisté s nikým jiným nepletl. Jenže okolo něj prošel. Ten někdo ho oslovil. Ohlédl se na něj. Už stál nahoře na schodech. Až nyní si všiml, že popíjel. Pomalu přišel k němu. Nebylo špatné znát někoho, kdo se vyznal v alkoholu a navíc umí nějaký kvalitní sehnat. Přišel k němu. "Zdravíčko." Pronesl a až nyní si ho prohlédl úplně. "Ale ihned musím odmítnout." Pověděl s klidným hlasem a ohlédl se, protože se na ně několik shinigami dívalo. "Měl jsem se dostat do kasáren 13. divize a jsem tu... a někomu se nahlásit a vy mi zajisté pomůžete." Pověděl a usmál se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Jun 30, 2014 4:34 pm

Sen Akira -->

"Ale noták. Já se přece neodmítám." řekl Shinigami, a pořádně se napil, mezitím co Akira mluvil. Když domluvil, zasmál se na něj.
"Á, novej člen.." pronesl, a pomalu kýval hlavou, se spokojeným pohledem. "No, jasně, že ti pomůžu! Ale až se napiješ!" pronesl, zakřenil se, a znovu flašku nabídl. Zdálo se, že buďto vypadá opilý takhle, a nebo to s ním už nic nedělá, protože už jen před Akirovýma očima tu flašku skoro vypil.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1105
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jul 01, 2014 11:37 am

Sen Akira

Zadíval se na něj. Tohohle člověka asi jen tak neodbyde. "Od neznámého přijmout pití? To se mi nezdá. Po představení bych o tom začal uvažovat." Pověděl a klidně se usmál se. "A já rovnou začnu, mé jméno je Sen Akira." Pověděl a pohlédl na tu lahvičku. Natáhl k ní ruku a vzal si ji do rukou. "Kapitán je zřejmě hodný, když vám dovolí popíjet." Pověděl a přičichl. S alkoholem už měl nějaké zkušenosti, takže by poznal kvalitní alkohol. "Takže stačí, když si jenom loknu, že?" Pověděl a zvedl k němu pohled a díval se na něj.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

- Similar topics