Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

13. divize

+9
Akkaku Naito
Kishi Tobu
Solas
Miss_Atlantis
Hysterio
dead wind
Sode
Tertaxka
Red
13 posters

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

13. divize - Stránka 5 Empty Re: 13. divize

Příspěvek pro Kishi Tobu Sun Dec 22, 2013 2:24 pm

Kishi
Vešel jsem do naších kasáren, kde nebylo ani živáčka. Buď jsem tu byl dřív nebo je Natsuki už dávno na místě. Obával jsem se druhé možnosti a tak jsem se rychle rozeběhl do svého pokoje. Vrazil jsem do dveří, rychle na sebe hodil své oblíbené modré oblečení se žlutými okraji a zanpakutou dobré schoval po svůj malý plášť. Shinigami oblek jsem hodil do skříně a vyrazil směrem do Rukongai.

/Přeun-Někde v Rukongai

--------------------------------------------------------------
Kishi Tobu
Kishi Tobu
3rd Seat 13. Divize

Počet příspěvků : 77
Datum registrace : 23. 11. 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Jan 24, 2014 10:25 pm

Aririki Rick Ginken
Došli jsme s tou šílenou ženskou do kasáren 13. divize. Celou cestu jsem provokativně pokuřoval a občas házel očkem po kolemjdoucích slečnách.
Dobrá, řekl jsem po chvilce, řekněme, že je nebudu vyslýchat, ale vést s nimi rozhovor. Jak je ale bez násilí přinutím, aby mi řekli pravdu? Prachy jim dávat nehodlám!
Loupl jsem po ní okem dělajíc hloupějšího a omezenějšího než ve skutečnosti jsem. Zajímalo by mě, jak dlouho to vydrží, než něco udělá. A až něco udělá, doufám, že to nebude setnutí mé hlavy.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 27, 2014 1:49 pm

Koi

"Víš co? Proč to prostě nezkusíš a uvidíme, jo? Támhle už máme naše respondenty... nebo mám říct respondentky?" pousmála se na Ricka a pokynula mu ke třem dívkám stojícím asi padesát metrů před nimi pod stromy obklopujícími kasárny 13. divize.
takhle vypadají:
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jan 28, 2014 10:07 pm

Aririki Rick Ginken
Hmmm. přejel jsem je pohledem. Jdeme po nějáké konkrétní informaci, nebo se jich můžu ptát na co chci? zeptal jsem se a můj pohled byl analogický jezevčíkovi, který se náhodou dostal do nehlídaného skladu masa.
Pak jsem nasadil vážnou tvář: Flirtovat s nimi nemůžu? Nebo toho mohu využít, abych získal informace? Můj vážný pohled se změnil na ďábelský úsměv.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jan 28, 2014 11:22 pm

Koi

"Ptej se na co chceš, pokud si myslíš, že to bude někdo jiný chtít číst," přikývla na Rickův první dotaz. Na ten druhý pozvedla obočí. "Dělej, jak myslíš, ale nezapomeň, že i tvoje chování utváří pověst naší divize." Po této odpovědi si založila ruce na prsou a sledovala, jak to Rickovi půjde. Tři dívky si jich zatím nevšimly, tedy minimálně jim nevěnovaly pozornost a o něčem se bavily mezi sebou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Jan 29, 2014 10:39 pm

Aririki Rick Ginken
Okay. Vyrazil jsem ke slečnám a po cestě zašlápl nedopalek. Dupanec byl tak silný, že mi pod nohou praskla dlaždice. Opřel jsem se pod stromem jen pár kroků od dívek. Zdravím. usmál jsem se a nahodil okouzlující úsměv. Nebýt těch jizev, pravděpodobně bych mohl být označen i za krásného.
Kdybych neměl v meči pravého démona, asi bych nevěřil, že na zem mohou sestoupit i andělé. usmál jsem se. Zároveň jsem je přejel pohledem, která se chytne. S tou pak bude nejjednodušší práce. Moje tvář si však stále zachovávala upřímný úsměv.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 31, 2014 1:20 pm

Když dívky uslyšely Rickův vstup, letmo se na sebe podívaly, nicméně to vypadalo, že je nová tvář zaujala. Zvláště ta zrzavá si Ricka důkladně prohlížela. Všechny tři se rozhodně podivovaly nad jeho botami.
"Milé. Můžeme vám nějak pomoct?" začala rozhovor blondýnka
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Jan 31, 2014 11:00 pm

Aririki Rick Ginken
Vlastně nic konkrétního. Jsem básník náležící do deváté divize a hledám inspiraci pro báseň. A co by mohlo být lepší inspirací než krásné dámy? lehce jsem mrkl. Samozřejmě mi jde jen o příjemný hovor. Nejsem přeci žádný uchyl.
Lehce jsem šoupl botama, aby mi odlétly jiskry od bot.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Feb 03, 2014 6:49 pm

Dívky se zachichotaly a tiše si mezi sebou šeptaly: "Slyšeli jste? Básník."
"Tak povídejte, už znáte vašeho kapitána? Nebo jeho zástupce? Jak se vám líbí? Tedy jako... jak na vás zapůsobili?" zeptala se blondýna a nevšímala si toho, když se dvě její kamarádky opět začaly hihňat kvůli její formulaci otázky.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Feb 03, 2014 10:33 pm

Aririki Rick Ginken
Bohužel jsem ještě neměl osobně tu čest, ale z doslechu zní jako fajn chlapík. Vy o něm snad víte něco zajímavého? mile jsem se na dívky usmál a odsunul si z čela pramínek vlasů. Mé vlasy celkově vypadali celkem divoce, ale ten jeden pramínek byl teď spíš pro efekt.
Tedy samozřejmě, pokud nechcete šířit nějaké osobní informace, pochopím to. lehce jsem mrkl, používaje obrácené psychologie. Když dám najevo, že na ně vůbec netlačím, budou mít spíše potřebu mi všechno říci. usmál jsem se v duchu. Vlastně to není až tak těžké.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 04, 2014 10:43 am

"To je trochu smutné, že se o svém kapitánovi musíte dozvídat od členů jiné divize, nechcete si radši počkat a udělat si o něm obrázek sám? Určitě nebudete zklamaný, to vám můžeme slíbit," uculila se tmavovláska s jemným hlasem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Feb 05, 2014 8:56 pm

Aririki Rick Ginken
Zatím jsem celkově neměl čas, abych se s někým nějak blíže seznamoval. lehce jsem se usmál: Ale nyní nějaký ten čas má, takže... mrkl jsem. Smím se zeptat jakápak máte krásná jména?
Přejížděl jsem je pohledem a přemýšlel nad několika věcmi najednou. Mimo jiné jaképak zajímavosti bych se mohl dovědět. Další myšlenka byla, co bych s nimi mohl ve volném čase za zajímavosti zkusit.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 05, 2014 9:05 pm

Dívky se po sobě podívaly.
"Yuuko," odpověděla nakonec blondýna a ukázala symbolicky palcem na sebe.
"Sena," přidala se zrzka.
"Hiyori," uklonila se zdvořile černovláska.
"A vy jste?" zeptala se na oplátku opět blondýna.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Feb 08, 2014 10:32 pm

Aririki Rick Ginken
Jmenuji se Aririki Ginken. Ale říkejte mi Rick. lehce jsem se na dámy usmál a pak se každé z nich podíval zvlášť do očí. Mohli byste mi o sobě něco říci? Třeba co tak nějak běžně děláte, čím se bavíte a podobně? nenápadně jsem se podíval po svém redaktorovi-guru, jak že se tváří. Mohla by se někam projít, že bych se pokusil o něco víc, než jen získávání informací. pomyslel jsem si.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 11, 2014 2:29 pm

Rick -> Koi se netvářila vůbec spokojeně. Naopak. Kroutila hlavou a propalovala tě pohledem. Asi jsi něco dělal špatně...? Mezitím se dívky po sobě dívaly a hihňaly se.
"Notak, co tak většinou děláme... Věnujeme se... uměleckým aktivitám, že ano dámy? Například psaní či malba, máme rády i jiná média, například film..." odpověděla ti zrzavá Sena s potutelným úsměvem. Další dvě dívky přikyvovaly a vypadalo to, že zadržují z nějakého důvodu smích. "Samozřejmě pouze ve volném čase, jinak trénujeme a plníme své povinnoti jakožto členky 13. divize Gotei 13," dodala černovlasá, která vypadala momentálně tak nějak nejrozuměji.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Feb 15, 2014 9:59 am

Aririki Rick Ginken
Lehce jsem se usmál na Senu. Tento úsměv byl ale spíše lišácký, než co jiného. A mohli byste mi říci jaké umělecké aktivitě jste se věnovali naposledy a jaké máte v blízké budoucnosti v plánu se věnovat? zeptal jsem se a spiklenecky mrkl.
Měl jsem značný dojem, že se jen předvádí, ale nebyl jsem si jistý. Třeba si jen na něco vzpomněly.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Feb 15, 2014 4:57 pm

Sena na Ricka zdvihla ukazováček.
"Ale Ricku-san, jste si jistý, že to chcete vědět?" pozvedla obočí.
"Můžeme vám to ukázat, jestli chcete, přímo v našem ateliéru!" navrhla blondýna s prstem na bradě.
"Ale většina návštěvníků to neocení... vlastně skoro všichni potom utečou..." špitla černovlasá Hiyori.
"A nebo uděláme autorské čtení, pokud má Rick-san radši literaturu!" navrhla zase blondýnka. Všechny se na Ricka podívaly, co na to říká.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Feb 15, 2014 9:50 pm

Aririki Rick Ginken
Začínal jsem dostávat jisté velmi konkrétní podezření. Ale zatím jsem si ho nechal pro sebe. Jestli to jsou yaoistky, tak můžu vždycky utéct. Navíc o těch zvrhlostech by mohla být dobrá reportáž.
Půjdeme do ateliéru a tam bude autorské čtení, pokud mě tedy vaše umění osloví. A pokud ne, neberte si to zle, spousta umělců dosáhla pochopení až dekády i století po své smrti. Ale pak z nich byli legendy. lehce jsem se na dívky usmál a v duchu si řekl: A někteří dokonce zachycovali nahý chlapy... jako možná vy!
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 16, 2014 12:30 pm

Rick byl velice bystrý muž a už mu začínalo docházet, o co tady jde. Tři dívky se po sobě podívaly. Nestávalo se často, že by se někdo chtěl podívat na jejich výtvory, ba právě naopak, takže si tuto příležitost nehodlaly nechat ujít.
"Dobrá, tak pojďte. Koi-san, vy s námi asi nejdete, co?" křikla přes rameno Yuuko, která o důstojnici deváté divize zřejmě už věděla svoje. Koi jí dala jednoznačně za pravdu.
"Ne, tohleto není pro mě. Užij si to, Ricku," dodala ještě trochu pomstychtivě. "Budu čekat v baru Na Poradě," dodala ještě a dala se na pomalý odchod, nechávaje Ricka svému osudu. Nakonec.. chtěl to sám.
Tři dívky se vydaly směrem do nitra kasáren 13. divize.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Feb 17, 2014 10:01 pm

Aririki Rick Ginken
Lehce jsem si povzdechl a vydal se za dívkami. Začínal jsem se bát, ale pak jsem si řekl: Proč vlastně ne? Dovím se pár pikantností, trochu nahlédnu do jiného světa a rychle mizím. Opravdu hodně rychle.
Mohu se zaptat co přesně provozujete za umění, že je podle vašich slov lehce neoblíbené, mezi ostatními umělci? Pár odhadů už mám, ale. úmyslně jsem nedokončil větu a podíval se do očí Yuuko, která byla aktuálně nejaktivnější.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 18, 2014 2:35 pm

Yuuko se jenom usmála.
"Však počkejte, za chvíli uvidíte..." pronesla záhadně.
Za chvíli jste došli k malému pokojíčku až na konci kasáren. Nutno podotknout, že členové 13. divize se po tobě dívali trochu divně, když tě tři dívky, které už si vybudovaly za dobu svého působení reputaci, táhly k sobě do doupěte.
"Jsme tady!" uvedla to Sena a strčila tě dovnitř.
Nutno podotknout, že tyto dívky opravdu byly umělecky nadané. Po stěnách bylo vystaveno mnoho menších i velkých obrazů a všechny vykazovaly poměrně dobrou anatomickou přesnost, nemluvě o esteticky a barevně příjemném vzhledu. Valná většina z nich zobrazovala dva či více mužů v různých stádiích oblečenosti, tedy spíš neoblečenosti. Byly tu obyčejné náčrty i velké celobarevné malby a kresby, některé velice decentní, jiné zcela nepublikovatelné.
Je pravda, že ses mohl jen domýšlet, jestli zobrazení jedinci jsou finktivní či ne, ovšem v jednom velice často se opakujícím na různých obrázcích jsi poznal zástupce kapitána své divize, takže sis tak nějak domyslel, že jsou to všechno členové Gotei 13 nebo něco podobného. Zástupce se nejčastěji vyskytoval po boku jakéhosi bělovlasého muže, o kterém ses podle toho, cos slyšel, mohl domýšlet, že je to tvůj současný kapitán. Říkám po boku... ale pozice se různily. Ovšem diverzita dvojic a větších skupinek na obrázcích byla velká, takže kdybys hledal, pravděpodobně bys tu našel snad každou trochu známou osobu mužkého pohlaví. Ovšem byla tu i jedna žena! A ne, podle dalšího obrázku bylo zcela zřejmě, že je to muž, tak nic.
Zkrátka to tam vypadalo přesně tak, jak by člověk od sídla yaoi fanynek čekal.
Všechny tři vypadaly velice hrdé na své dílo a dívaly se na tebe, co ty na to.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Feb 19, 2014 8:16 am

Aririki Rick Ginken
No. začal jsem váhavě a soustředil se radši více na uměleckou stránku, než na samotný obsah. Anatomicky správné až na pár detailů. Barvy jsou také vybírány celkem vkusně. zamyslel jsem se.
Kompozice taky dobrá. Sakra! Teď už se tomu nevyhnu! Co se obsahu týče, (Do hajzlu!) víte... jak bych vám to řekl? No (no do pr...) je to přinejmenším kontroverzní. Smím se ale zeptat, proč si vybíráte konkrétní osoby pro své malby? (Nezatínat svaly! Ještě bych se na nějaké malbě objevil taky.)
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 19, 2014 9:12 am

Yaoi fanynky na tebe chvíli hleděly, jako by nechápaly, jak se na něco takového můžeš ptát.
"Přece protože nás inspirují svou překrásnou láskou!" vysvětlila ti Sena vzletně a u toho se zatočila na špičce nohy.
"A navíc jsou pěkní na pohled," dodala k tomu Yuuko s mrknutím.
"Nechápu, co je na tom kontroverzního..." špitala si v pozadí Hiyori.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Feb 21, 2014 1:30 pm

Sai Kazuma

"Tady jsem dlouho nebyl... Od té doby, co jsem zabloudil cestou do jedenácté divize..." Pomyslel jsem si, když jsem dorazil do třinácté divize.
V rukou jsem držel několik krabic a rozhlížel se okolo. "Kam že to mám jít? A kde je vůbec kancelář kapitána?... Moje kancelář..." Bylo to zde pro mne neznámé prostředí. Párkrát jsem tu byl, ale velmi jsem to tu nezkoumal.
Šel jsem prostě rovně a snad objevím nějaký záchytný bod, který mi pomůže se zde zorientovat.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 21, 2014 8:59 pm

Objevil jsi záchytný bod ve tvaru nějakého bonďatého shinigamiho, který chrápal na nádvoří opřený o dřevěný sloup, který náležel k budově kasáren.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down