Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6. divize, rezidence klanu Kuchiki

+6
Akkaku Naito
dead wind
Miss_Atlantis
Solas
Suki
Red
10 posters

Strana 3 z 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki  - Stránka 3 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Solas Mon Jul 15, 2013 11:50 pm

Po chvíli se ozvalo. Taaaaaaaaaaak....taichou....máte to nakalibrované...ještě vám nastavím tón upozornění...který by jste chtěla? Koukne na tebe. Máme tu - Nikdo mě nemá rád od Izanagi Kenatara, Když muž se ženou snídá od Ukitake Akia, Firestarter od Izumi Razakiho, Já budu chodit po špičkách od Haruka Kasumi, uvítací znělku z Doctor Who, It's a kind of magic od Firel Daikurato, Like a Virgin od Kuchiki Yasumara, Nobody knows me od 7.divize, Bedna od whisky osobně vypitá kapitánem Raidenem, Somebody is watching od Ruyichi Yoshira, Reklamu na ticho od 10.divize, Já do lesa nepolezu od kapitána 11.divize a znělku z Teenage MUTANT ninja turtles od Satoshiho-san. Takže?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki  - Stránka 3 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 16, 2013 9:54 pm

Yasumaru

byl šťastný. Jeho sestra mu celý rok chyběla, ale až teď si teprve uvědomil, jak moc.
"Hikari!" řekl a opětoval jí sevření. Nestávalo se často, že by měl příležitost takto vyjádřit svou bratrskou lásku, v jejich rodině se to prostě nenosilo, takže si to chtěl užít, dokud mohl. Když ji konečně pustil ze sevření, dál ji držel aspoň za paže. "No... jsem zpátky!" Nenapadlo ho nic jiného, co by řekl ke svému návratu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue Jul 16, 2013 10:25 pm

Taiketo Suki

Suki na něj překvapeně vykulila oči, načeš se zvonivě rozesmála. "Prosila bych, když muž se ženou snídá.. " pak její kaštanové oči zabloudily k oknu. Měla takové tušení, že s Akiem to asi nedopadlo dobře.. Zlil se.. Jak doga.. Věřila tomu... Teď někde leží a pravděpodobně ho ohlodávají vlčáci..
Měla bych ho najít, jestli je v pořádku.
"Měla bych pro vás další speciální úkol.. Jak moc se dokážete soustředit?"
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jul 16, 2013 10:32 pm

Jak si přejete kapitánko... Řekl člen jasně a nastavil ti upozornění, jak sis přála.
Speciální úkol? Tanaaki je k vašim službám! Jen si řekněte a já třeba stáhnu kapitána 12.divize z kůže...ehm..tedy...ne kapitána..já...myslel ehm...eto...neříkejte mu nic. Prosím...
Řekl krapet vystrašeně.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue Jul 16, 2013 10:50 pm

Taiketo Suki

Rozhlédla se kolem sebe a nasadila vážný výraz kapitánky. "No, to si rozmyslím podle toho, jak dokážeš plnit úkoly," teatrálně si odkašlala a začala pomalým, lehce zastřeným hlasem mluvit. Přitom vypadala asi takto "Potřebuji si zajít pro koblihy.. A pak ještě někam.. To je tajné.. Ty si tu mezitím sedneš a budeš hlídat, jestli někdo nevnikl, pokud ano, hned předáš informaci hlídkám a budete postupovat podle toho, co jsem vám řekla předtím... Rozuměl jsi, Tanaaki-san?" pravila hlasem maniaka koblih.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jul 16, 2013 10:57 pm

Vystrašeně se přimáčkne ke zdi. Takhle svou kapitánku ještě neviděl. Aaaano Taiketo taichou....já...udělám...to vše....
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Jul 17, 2013 4:01 pm

Taiketo Suki

Pomalu se usmála, přičemž vycenila svoje bělostné tesáky. "Nebude to zadarmo, mám tady ještě nějaké klobásky a paštiku, myslím," hlesla zaneprázdněně, přešla ke stolku a vytáhla z něj slané dobroty, které před něj postavila. "Klidně si nabídni mezitím, co budu pryč. Jen prosím tě hlídej to zařízení bedlivě, však víš, co máš dělat..."
Kapitánka 6. divize se potom otočila na patě a pomalým krokem se rozešla směr květinářství.
Vsadím se, že bude tam.. Určitě poblil kytičky..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jul 18, 2013 10:33 am

Člen se rozzářil při pohledu na klobásky. Eto já rozumím kapitánko...jako oko v hlavě... Přikývl a počkal, až kapitánka odejde, aby je mohl sníst.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jul 18, 2013 10:57 pm

Yasumaru > Když Hikari Yasumara nakonec pustila, několikrát na něj zvědavě zamrkala, tedy přesněji na pásku na jeho pravém oku. "Yasumaru, co máš s okem?" zeptala se a kulila na bratra oči. "To jsi o něj přišel nebo co?!" Vykřikla hystericky za doprovodu Noriho krknutí.

Naposledy upravil Red dne Mon Jul 22, 2013 2:04 am, celkově upraveno 1 krát
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 20, 2013 11:21 pm

Yasumaru

rozpačitě přikývl.
"Tak trochu..." dodal. Jako by se snad dalo tak trochu přijít o oko. "V boji," doplnil ještě, aby nedošlo k mýlce. "Co matka, má se dobře?" začal se raději vyptávat on, aby náhodou Hikari nechtěla vědět nějaké podrobnosti. Ještě si nerozmyslel, co by jí měl vlastně o tom všem říct.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Jul 22, 2013 2:09 am

Yasumaru > "Nezamlouvej to matkou, Yasumaru!" vykřikla na něj a přiblížila se na dost nepříjemně bezprostřední vzdálenost k Yasumarově černé pásce. "Chci to vidět, hned." Yasumaru ucítil, jak ho něco tlačí na noze a když se tam podíval, uviděl Noriho, jak se chystá dělat něco velice, VELICE nedůstojného. Takhle se k hlavě rodu Kuchiki nemůže chovat ani údajná hlava rodu Kuchiki, takhle prostě ne.
Chudák, sotva přijel domů, už jsou na něj takoví...
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 23, 2013 8:56 pm

Yasumaru

byl naštěstí šikovný bojovník a koordinovat svoje končetiny dokonale bylo pro něj v minulosti otázkou života a smrti, takže mu nedělalo problém jednou nohou opatrně odstrkovat psa, jednou rukou odstrkovat Hikari a druhou ruku si položit ba pásku, aby mu ji náhodou nesundala.
"Víš... není to vůbec pěkný pohled, věř mi, Hikari... nechci, aby to někdo viděl..." soukal ze sebe a bylo vidět, že je to pro něj opravdu nepříjemné téma.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jul 24, 2013 10:21 pm

Yasumaru > Hikari se zamračila a složila ruce na prsou. "No dobře..." Nevypadala sice nadšeně, ale věřila svému bratrovi, že to nebyl hezký pohled, navíc se zdálo, že to pro něj bylo citlivější téma, tak se rozhodla, že do něj nebude rýpat.
"Matka se má dobře. Ale dnes šla na večeři s nějakým mužem. Nevím, o koho se jedná, ale když u nás jednou byl, vypadal dost vznešeně. Dokonce se tak i choval, hmm. Pořád ale neznám jeho jméno." Spíš to vypadalo, že Hikari mluví sama se sebou, než ke svému bratrovi.
Nori trochu zacouval, a pak se znovu rozběhl k Yasumarově noze. Pokus číslo dva.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jul 24, 2013 10:43 pm

Yasumaru

neměl vůbec ponětí, jak reagovat na to, že jeho matka je někde s nějakým mužem. Tedy věděl, ale na poslední chvíli se zarazil a nezeptal se, jestli to není někdo podezřelý. Došlo mu, že se možná jedná spíše o přátelskou schůzku a na to už nevěděl, co říct. Tak chvíli vydával neartikulované zvuky a potom řekl:
"Ehm... no, Hikari, já musím bohužel ještě pryč, mám nějaké záležitosti, které musím vyřídit. Pozdravuj matku, pokud ji uvidíš, večer zase přijdu!" zamával a urychleně vycouval ze dveří, kam utekl mimo jiné i před Norim, který jeho nohu stále obtěžoval. Yasumaru si byl jistý, že je to kompliment, ale stejně se raději vzdálil.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Aug 03, 2013 10:56 pm

Wilhelm Gure
Vešel jsem do kasáren šesté divize a začal to tam procházet. Byl jsem ze třetí divize a tudíž jsem se absolutně neorientoval v cizích kasárnách.
Ale na druhou stranu nebude asi trvat moc dlouho a zastaví mě nějaká osoba z 6ky. A s trochou štěstí bude i milá.
S touto optimistickou myšlenkou v hlavě a se zasněným úsměvem na tváři jsem vykročil směrem ke středu kasáren šestky. Snad tam budou kanceláře pomyslel jsem si.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Aug 15, 2013 3:52 pm

Členové 6. divize vypadali zaneprázdněně, jeden z nich tě ale přeci jenom nasměroval ke kanceláři jejich milované kapitánky. Když si došel ke dveřím, uslyšel si mlaskavé a srkavé zvuky...
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Aug 15, 2013 10:08 pm

Yasumaru

byl zpátky v kasárnách a spěchal ke kanceláři kapitánky. Vypadalo to, že je tam nějaký nával v podobě jiného shinigamiho, který se chystal vstoupit. Yasumaru se zastavil ve svém téměř běhu a samozřejmě dal muži přednost, byl tam přece jen první. Už se nemohl dočkat, až se vrátí do divize, ale slušnost byla slušnost. Postavil se ke stěně chodby a čekal, až si shinigami vyřídí se Suki své záležitostil.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Aug 15, 2013 11:06 pm

Wilhelm Gure
Arigato. Lehce jsem se usmál na muže, který zřejmě docela dost spěchal, ale přesto mě nechal jít prvního.
Zdravím kapitánku 6. divize! Jsem Wilhelm Gure, člen 3. divize a přicházím vyjednat velice důležité... předání... grillu. Začal jsem s lehkým úsměvem hlásit už ve dveřích. Nadšení které jsem v sobě měl bylo téměř nezastavitelné, ale přece ho něco zastavilo. Slovo grill.
Stále jsem měl však na rtech lehký úsměv.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Aug 15, 2013 11:24 pm

Člen šestky, který se zrovna houpal na židli a jedl klobásu se div nezadusil, když tě spatřil. "A-Ale ona tady není!?.. Ale já to vyřídím! Teda... Jaký grill? Ty nám chceš předat grill?" chrlil zmateně mezitím, co se vzadu snažil mlátit po zádech, protože ta klobáska dělala neplechu. Byl to atletický výkon.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Aug 15, 2013 11:41 pm

Wilhelm Gure
Lehký úsměv mi na tváři zůstal, ale můj hlas byl najednou ledově chladný: Ne. Já si přišel vzít grill, který nám dlužíte. A... ehm... nehoupal jste se právě na židli vašeho nadřízeného?
Zatímco jsem ho probodával pohledem tak jsem ještě s lehkým úsměvem dodal: Rád bych, kdybyste vašeho kapitána přivedl. Co je to za votrapu? myslel jsem si otráveně, ale na tváři si stále udržoval lehký úsměv, ale oči se ani zdaleka netvářili zasněně- spíš vražedně.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Aug 15, 2013 11:56 pm

"Jenže já to měl povolený, myslím teda.." hlesl nejistě a změřil si ho pohledem. Ten chlap si tu klidně nakráčí a chce nějaký grilly. "Kapitánka absolvuje velice důležitý kurz, až se vrátí, tak ji něco můžu vzkázat.. Ale rušit přitom, jak se učí přebalovat plenky, nebo tak.. To nehodlám sloužit." dodal nebojácně člen.
"Jaký grill? Já kapitánku s grillem nikdy neviděl. Kdo ví, jestli jste si to nevymyslel..."
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Aug 16, 2013 12:48 pm

Wilhelm Gure
Nejde o to, že by ten grill vlastnila přímo kapitánka. Vlastní ho vaše divize. I když by ho už dávno měla na základě tohoto dokumentu vlastnit 6ka. Můj úsměv byl čím dál širší a pohled tvrdší.
Zamával jsem mu dokumentem před očima a prohlásil: Tento dokument tě usvědčuje z omylu. JÁ si nic nevymyslel. A jestli se pokusíte naznačit, že můj kapitán ano, velmi byste mě naštval.
Co je to sakra za chlapa? Ano, já morálku nikdy nijak nepodporoval, ale aby seděl za křeslem nadřízené během toho co tu není!
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Aug 16, 2013 8:50 pm

"Na základě tohoto dokumentu vlastnit 6ka.. No, však to jsme my! A už ho tu asi máme! Chlape, pochop mě, já to tu jen hlídám, nemůžu rozhodovat o takové věci... Ale mám nápad, těch grilů je víc?" řekl se zaujetím, ale i tak se mu ten chlap nelíbil.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Aug 16, 2013 9:08 pm

Yasumaru

"Promiňte, jestli se můžu vmísit..." zvedl skoro nesměle ruku. "Myslím, že tahle věc s grily je nějaké nedorozumění, každou chvíli je tu někdo chce, ale nikdo při tom neví, o co jde..." snažil se přesvědčit Akkaka, aby nebyl na člena šestky tak drsný, když za nic nemohl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Aug 16, 2013 9:12 pm

"Kuchiki-sama! Já vás tak rád vidím!" vyjekl člen, když se do místnosti vetřel. Ovšem v tomhle případě to bylo jiné, byl to sám bývalý kapitán! Člen se vesele zubil. "Nedáte si klobásku? A mám pravdu, že ano.. Já o grilech nic nevím a nebudu dávat někomu nějaké grily, když ani nevím kde je hledat... A moje nadřízená tu není a vůbec!" čertil se.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: