Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. divize

+11
Aki
Amaru
Arinoki
Ryuuka Hosentsu
Red
Shizuka Hotake
Solas
Myamoto Usagi
Misman
Nawaki
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 14 z 21 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next

Goto down

3. divize - Stránka 14 Empty Re: 3. divize

Příspěvek pro Mina Thu Aug 16, 2012 6:37 pm

Minami Isanami

Vypadá to, že zmenili tému, takže je to výhoda pre ňu, pretože mu môže naďalej hovoriť Razi-chan! Teda... pokiaľ ju nezabije. Dívala sa potom na nich mlčky a objala Amara.
“Áno, áno! Amu-chan je môj malý kawaii bráška!“ Povedala spokojne a objímala svojho malého brášku, ale skôr to pre ňu bol plyšák na tulenie ako živý človek, ale to mu určite nevadí, a ak hej, tak... tak s tým už nič neurobí.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Aug 16, 2012 6:51 pm

Izumi Razaki

Nemohl jsem si odpustit facepalm. Amaru! Musíš přemýšlet, než něco uděláš. Náš rod sice neměl nikdy moc velké slovo, ale to se změnilo, já jsem kapitán 3. divize a ty jsi 3. důstojník, to znamená, že se jméno Izumi bude brzo znát každý, nemůžeš se chovat jako malej kluk... nemohl jsem si odpustit kázání. Snažil jsem se "pozvednout" rod Izumi, ale to nešlo když Amaru říkal "nee-chan" každé dívce, kterou sotva potká...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Aug 16, 2012 6:58 pm

Amaru

Uraženě jsem se nafoukl. To si nesmím najít kamarády? zeptal jsem se dotčeně. Vždyť je s ní legrace. snažil jsem se trochu bránit, ale Minami tomu moc nepomáhala tím svým Razi-chan.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Aug 16, 2012 7:03 pm

Minami Isanami

Úsmev jej zmizol z tváre, keď videla Razakiho reakciu. Pevne pri sebe Amara držala.
“Malicherný Razi-chan.“ Povedala urazene s nafúknutými tvárami. Vypadá to, že mu už dala aj svoju prezývku. Nenarodila sa do veľmi veľkej rodiny a ani v tej svojej dlho nebola. Žila s pánom, ktorý nenávidel ľudí a Isanami až tak dobre nevychovával, len sa o ňu staral a to bolo všetko, takže o takýchto veciach nemala ani šajnu.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Aug 16, 2012 7:37 pm

Amaru

Ale já vždycky chtěl sestru a tady nee-san je stejně praštěná jako já! stál jsem si na svém. A jakmile jsem si postavil hlavu tak se mnou nehlo vubec nic. Dokonce ani kapitán strejda
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Aug 16, 2012 7:48 pm

Izumi Razaki

Tohle nešlo, nemohl jsem se hádat před tolika lidmi se svým 3. důstojníkem i když to byl můj prasynovec. A co já s tím mám dělat? Adopotovat jí? zeptal jsem se ho a neodpustil si další facepalm. Tohle se začínalo dostávat do fáze, která se mi vůbec nelíbila...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Aug 16, 2012 7:55 pm

Minami Isanami

Nafukovala sa tam peknú chvíľu, ale ten jeho návrh, čo on myslel určite ako iróniu, ju nadchol.
“Jéééé! Áno! Adoptovať! Arigato, Razi-chan!“ Povedala natešene a zase sa jej na chvíľu dobrá nálada vrátila, ale vypadalo to, že sa to Razakimu dvakrát nepáčilo, ale to jej bolo jedno. V takýchto prípadoch bola trochu sobec. Takže Razaki spravil veľkú chybu, že to spomenul. Natešene objímala Amara okolo krku. Pre ňu to nebol až taký problém, pretože Amaru bol o niečo menší ako ona.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Aug 16, 2012 9:07 pm

Yuri Furukawa

Isanami konečně uvolní sevření. Je jen zázrak, že mi má ruka ještě neupadla! Chvíli jen tiše postávám opodál a sleduji celé to divadýlko. Nerada poslouchám cizí rozhovory, obzvlášť ty, které se týkají soukromého života, ale nemůžu si dovolit ztratit teď kapitána z očí, když jsem ho konečně našla. Ačkoliv se vlastně našel sám. Docela mě překvapí, že jde právě o tohoto shinigamiho. Když jsem se s ním poprvé setkala ve světě lidí, jsem si jistá, že kapitán ještě nebyl. Snad bude tentokrát trochu milejší, než tenkrát. Pobaví mě reakce Isanami na adopci. Nejspíše to vzala smrtelně vážně. Rozhodnu se konečně promluvit. Třeba to tím zamluvím a Isanami na to zapomene. Dobrý den, kapitáne. Představovat se již nebylo třeba a tak zamířím ihned k věci. Omlouvám se, že vás ruším. Určitě víte, proč jsem tady.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Aug 16, 2012 9:12 pm

Izumi Razaki

Naštěstí pak promluvila ta ex-reimei shinigami. Aha, jistě... pojďme do pracovny a vyřešíme to... řekl jsem a naznačil Amarovi, aby nás kryl a zastoupil Minami cestu, aby nás nemohla pronásledovat. A pak jsem se rychle vzdálil do své pracovny, která byla nedaleko společně Yuri. Teprve, když jsem za námi zabouchl dveře a ujistil se, že Minami zůstala venku jsem si oddechl. Ok... tak můžeme se teď zabývat "obchodem" řekl jsem se značnou úlevou v hlase
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Aug 16, 2012 9:20 pm

Amaru

Vidíš Minami-chan? Strejda tě má rád! Ale teď ho radši nech pracovat. pokusil jsem se jí nějak uklidnit, aby mohl strejda odejít v rychlosti. Možná jsem ho taky vzal trochu vážněji než jsem měl.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Aug 16, 2012 9:25 pm

Minami Isanami

Isanami stíchla a dívala sa na Yuri a Razakiho. Po chvíli šli preč. Ona sa za nimi rozbehla.
“Nééééééééé! Yuri-taaaan!“ Zjačala a naťahovala za ňu svoje ruky, ktoré boli celé schované v ich rukávoch. Vypadalo to, že Amara odignorovala a bežala za nimi. Vypadá to, že sa Yuri nejako nechcela vzdať, keď si ju obľúbila.
“Sľubujem, že ťa už nikdy nepustím! Yuri-taan!“ Volala za ňou, keď bežala.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Aug 16, 2012 9:35 pm

Yuri Furukawa

Následuji kapitána do jeho pracovny. Ani se přitom nerozloučím s Isanami, rozhodně teď nechci upoutat její pozornost! Nakonec si stejně všimne, že se od ní vzdalujeme a vydá se za námi. Nějak se nám ji podaří setřást. Když se konečně dostavíme do pracovny, kapitán ještě zkontroluje, zda nás Isanami náhodou ještě nesleduje. Bylo na něm vidět, že si dost oddechl. Upřímně mu nezávidím, že má v divizi někoho takového. Ale nezdá se být jako špatná shinigami, právě na opak. Něco mi říká, že o ní ještě určitě uslyším. Takže...? Optám se a čekám, co přijde tentokrát.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Aug 16, 2012 9:40 pm

Izumi Razaki

OK, pokud si pamatuju správně, mám tady pro Vás mít nějaký úkol, ale nemám! Je to pitomost. Věřím tomu, že litujete toho, co jste udělala a chápu důvody, které Vás k tomu vedli. Možná nesouhlasím s tím, co se stalo, ale to je teď vedlejší. Pointa je, že se mi tenhle "trest" nelíbí, přijde mi to hloupé a ponižující. Takže co mě se týče, tak váš "dluh" ke 3. divizi je splacený řekl jsem.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Aug 16, 2012 9:42 pm

Amaru

Mina-chan se kolem mě nějak provlékla, ale stejně je nedohnala. Ale já jsem si to teda vzal docela osobně, že mě oběhla za nějakou cizí shinigami. Nafoukl jsem se ještě víc a radši se vydal někam pryč. Velice, velice uražený.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Aug 16, 2012 9:45 pm

Minami Isanami

Zastavila sa a pozerala sa okolo seba. Nikde neboli. Chodila po chodbách, ale nemohla ich nájsť. Fňukla, pretože ju to naštvalo.
“Ste zlí!“ Zvolala a vyplazila jazyk na... na určité dvere, kde si myslela, že asi sú, ale boli to len úplne náhodné dvere, u ktorých sa zastavila. Potom kráčala naspäť, ale vlastne zistila, že sa tu stratila. Behala po chodbách sem-tam.
“Aka-tan? Amu-tan?“ Začala volať, keďže na Yuri a Razakiho bola nafúknutá, takže jej teraz boli úplne ukradnutí.. len pre tentokrát.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Aug 16, 2012 10:05 pm

Yuri Furukawa

Nevěřícně pohlédnu na kapitána. O-opravdu? Pak si tiše povzdychnu. Víte, mě se tento trest také zrovna nelíbí. Myslela jsem, že dostanu trest takový, abych nějak pomohla. Abych aspoň částečně splatilo to, co jsem způsobila, ačkoliv jsem si jistá, že i když udělám cokoliv, potáhne se to se mnou. Ale pokud je tento tresr moje jediná možnost, udělám, co bude třeba. Dostala jsem druhou šanci a nehodlám ji zahodit. Ale už teď mi přijde, že budu všem jen na obtíž. Na chvíli se odmlčím. Každopádně... mnohokrát vám děkuji! S těmito slovy se lehce ukloním. Jsem vám opravdu vděčná a nikdy vám to nezapomenu. Tohle jsem od něj opravdu nečekala.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Aug 16, 2012 10:13 pm

Izumi Razaki

Každej jsme v životě udělal chybu, které jsme potom litovali. Ale jen málokdo dostane šanci jí napravit, takže toho využijte! řekl jsem něco, co bylo zcela očividného. Doufám, že se vám podaří 2. šance, ale máte před sebou asi dlouhou cestu... řekl jsem. Hádám, že nemá cenu vás tu zdržovat... dodal jsem nakonec
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Aug 16, 2012 10:34 pm

Amaru

Počkal jsem až půjde Minami-chan kolem a pak se vyřítil ze svého úkrytu. BAF! vykřikl jsem co nejvíc jsem jen uměl. Doufal jsem, že se pořádně lekne. Přece jenom sestra je od toho aby se na ní dělalo pořádné baf.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Aug 16, 2012 10:38 pm

Minami Isanami

Pochodovala tam a premýšľala kam pôjde. Mohla by splašiť nejaké jedlo alebo by si našla nejaká detské ihrisko s húpačkami alebo proste nejakú zábavu. Ale to vybafnutie ani trošku nečakala. Odrazu vykríkla a bežala so slzami preč. Nepozrela sa, kto na ňu vybafol, ale to jej bolo jedno, pretože bola hodne vydesená na to, aby sa pozerala na to monštrum či ducha či proste na nejakú bytosť, ktorá ju vydesila.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Aug 16, 2012 10:41 pm

Yuri Furukawa

Cesta bude možná dlouhá, ale rozhodně mi bude ku prospěchu. Pokud mě tu tedy nic nedrží, můžu pokračovat dále. Ještě jednou vám mnohokrát děkuji. Rozloučím se a vydám se na cestu do kasáren čtvrté divize.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Aug 16, 2012 10:48 pm

Amaru

Nééééééééééé-chan! křičel jsem za ní a utíkal abych jí dohonil. Ale jak byla vyděsená tak utikala rychlejc. Nakonec mě donutila abych použil shunpo a objevil se kousek před ní. Neee-chan stůj! postavil jsem se pred ní a doufal ze me neporazi
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Aug 16, 2012 10:52 pm

Minami Isanami

Bežala ďalej a počula hlas. Pozrela sa pred seba a to už sa Amaru odshunpoval pred ňou.
“Amu-taaaan!“ Zvolala a bežala k nemu a rýchlo sa zaňho schovala. “Tam, tam, tam, tam, tam, tam, tam, tam.... tam niečo bolo!“ Hovorila vydesene a slzy sa jej pomaly kotúľali po tvári a pri tom ukazovala za seba.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Aug 16, 2012 11:06 pm

Amaru

Neboj se Nee-chan! Já se o to postarám! řekl jsem a podíval se do chotby. Nic tam není všechno je v pohodě řekl jsem a poškrábal se na hlavě a pak si zase rozcuchal vlasy. Nee-chan? podíval jsem se na ní a zatvářil se co nejroztomileji jsem uměl.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Aug 16, 2012 11:10 pm

Minami Isanami

Dívala sa do chodby spoza jeho rameno a vždy sa znova aj schovala. Čakala až sa tam pozrie, ale nič tam vraj nebolo. Ona tomu nechcela nijak veriť.
“Si si istý? Pozrel si sa dobre? Možno je tam duch alebo-“ Nedokončila vetu, pretože na ňu spravil kawaii výraz. Rozžiarili sa jej oči a nahodila veselý úsmev.
“Úááá! Ty si tak kawaiii, Amu-tan!“ Zvolala natešene a začala mu strapatiť vlasy.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Aug 16, 2012 11:18 pm

Amaru

Usmál jsem se na nee-chan. ... Začínal jsem jí mít opravdu rád a to jsem jí znal jen chvíličku. Když ona na mě byla ale tak hodná. A tohle bylo něco, co mi opravdu chybělo a ani jsem o tom nevěděl.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 21 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next