Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

9. divize, redakce Ban-Kai

+8
Solas
Shizuka Hotake
Ryuuka Hosentsu
Nawaki
Miss_Atlantis
Myamoto Usagi
Yuki-onna
Red
12 posters

Strana 2 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

9. divize, redakce Ban-Kai - Stránka 2 Empty Re: 9. divize, redakce Ban-Kai

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed May 18, 2011 11:29 pm

Myamoto Usagi

Chápete správně, nechci, ale spíše ani nemohu dovolit, aby jste se dozvěděli, co tam je....aspon zatím určitě ne....Jen aby jste to dobře chápali, není to nic osobního, ale mohlo by to mít na Seireitei velice neblahý důsledek, kdyby se tam něco pokazilo. Navíc to že vás tam vůbec zavedu je ode mně velký ústupek, tak na to cestou prosím pamatujte. Snad je trochu vyhrožování odradí, aby něco zkoušeli...i když nevím, jak tam bude reagovat ten kluk.....snad není tak zvědavý, jako já... Zmuchla jsem papír a krásným obloučkem jsem se trefila do koše. A také ještě sežentě nějaký ten velký stan....nejlépe, co nejbytelnější...džungle není moc dobré místo na stanování. Tak...budu toho před odchodem muset stihnout strašně moc.........pfuuu..... Pokud nemáte otázky tak už bychom na tom mohli začít pracovat ne? Postavila jsem se, ale ještě jsem počkala, kdyby chtěli něco dovysvětlit.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed May 18, 2011 11:38 pm

Izumi Razaki

Chápu Vás kapitáne, teda aspoň myslím... prostě dorazím kam mi řeknete přesně ve chvíli kdy mi řeknete... a co se týká stanu... no když to trochu přeženu tak patřím k padesátce nejmocnějších lidí široko daleko, takže myslím, že seženu stan... i tu mapu... jenom mi řekněte kde kdy mám bejt a já tam budu... dobře?
řekl jsem zcela vážně, i když osobně jsem se pořád řadil do první dvacítky
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed May 18, 2011 11:45 pm

Myamoto Usagi

Přešla jsem do zamyšlené pózy. Vyrazila bych nejdříve tak za dva dny. Cesta bude náročná je potřeba si před ní řádně odpočinout... Při tom jsem se podívala na Seika. .....a já musím vyřídit před svým odchodem řadu formalit...Přesné místo a čas vám upřesním po pekelném motýlovi, jestli s tím souhlasíte? Pomalu jsem přešla ke dveřím kanceláře, abych je pak mohla vyprovodit.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed May 18, 2011 11:51 pm

Izumi Razaki

Dobrá tedy... seženu co bude třeba a budu očekávát zprávy... mezitím zkusí neexplodovat... řekl jsem s trochou humoru. Netušil jsem, co mam 2 dny ještě dělat. Tohle bylo šílený, nesnášel jsem, když nemůžu svoje šílené plány dělat hned, ale tohle nebyl můj šílený plán ale šílený plán kapitánky Usagi....
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu May 19, 2011 9:38 pm

Myamoto Usagi

Jsme tedy domluveni. Uzavřela jsem náš rozhovor a vyprovodila jsem je z kasáren deváté divize, aby zbytečně nebloudili. Jakmile mi zmizeli z dohledu, otočila jsem se a zaměřila jsem se reiatsu Koi. Co by po mně Koi mohla asi chtít? Od té bitvy jsem jí pořádně ani neviděla....Snad to není něco, co se musí řešit dlouhodobě...musim stihnout sehnat všechny věci na ten "výlet" do hollow vesničky...hmm.....doufám, že jestli se tam dostanu, tak mě i Seika pustí.... Zamyšleně jsem si to krokem šinula k místu, kde podle mě měla býti Koi.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat May 21, 2011 3:13 pm

Koi stále postávala u kanceláře. Když se kapitánka konečně zase objevila, napřímila se a tvářila se odhodlaně. Bylo jasné, že má něco na srdci.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat May 21, 2011 9:15 pm

Myamoto Usagi

Došla jsem nakonec zpět ke kanceláři. Stačil mi jediný pohled na Koi, abych veděla, že to něco malého asi opravdu nebude. Mlčky jsem otevřela kancelář a pokynula jí, at' vztoupí. Sama jsem vešla a posadila jsem se na svou oblíbenou židly, která byla za stolem. Počkala jsem na ní, než jsem se dala do řeči. Omlouvám se za to zdržení....ale bylo to neodkladné. Zkřížila jsem ruce na prsou a opřela jsem se více do opěrky. Tak co máš na srdci Koi? Zeptala jsem se, jak nejklidněji jsem dokázala, ale moje zvědavost stále rychle rostla.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 22, 2011 1:17 pm

Koi

stála před stolem s rukama za zády.
"Kapitáne, ráda bych vás o něco požádala," začala. Chtěla to shrnout co nejrychleji a co nejlépe, aby vysvětlila, o co jí jde. Také sis mohla všimnout, že od té doby, co je v Seireitei, se k tobě začala chovat uctivěji. Tykání, které používala v hollowtownu, bylo pryč. "Jak už jsem vám říkala, než jsem se dostala do té osady hollow, byla jsem já, Hiroshi a ještě dva shinigami jako posádka na hlídkové věži. Když se... objevila ta trhlina, utekli jsme a valitele spolu ještě s jednou dívkou jsme ztratili... Ale já věřím, že nejsou mrtví. Asi to je hloupé, ale nás velitel byl muž, který se o sebe dokáže postarat. A proto bych vás chtěla požádat o povolení vydat se tam znova a pokusit se je najít," dokončila a snažila se zůstat v klidu, když čekala na odpověď.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue May 24, 2011 10:52 pm

Myamoto Usagi

Pozorně jsem naslouchala každému jejímu slovu. Po jejím proslovu jsem se zamyšleně zahleděla na podlahu své kanceláře, potřebovala jsem si to promyslet. Zní to zajmavě....stejně jsem chtěla, aby to někdo šel znovu prozkoumat a brzy by měli už i ti tři vyrazit.......tak proč by se při tom nemohli po někom porozhlédnout. Navíc Koi to tam asi velice dobře zná...v tom by pak měli jistou výhodu.......Jen by mě zajmalo, proč jí na tom tak moc záleží...? Ale to se asi nedozvim...aspon zatím ne.... Jakmile jsem se rozhodla, opřela jsem se o stůl a upřeně jsem sledovala Koi. Povolení máš, ale...Budeš tam vyslána, jako členka týmu, který to tam má za úkol prozkoumat a podávat hlášení. Zároven při tom se tedy můžete porozhlédnout po tom veliteli a dívce. To co jsi mi předtím řekla o té hordě hollow a trhlině je velice znepokojující. Hlavně se nezaplet' do zbytečných bojů, jasné? Půjdeš s Firelem Dakuraitem, Kunimatsu Fujikagem a Akaiem Tsukim. Pošlu jim pekelného motýla o změnách. Měli vycházet od západní brány, pokud si dobře pamatuji... Povzbudivě jsem se na ní usmála. Jestli nic jiného nepotřebuješ, měla by ses zbalit a vyrazit.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri May 27, 2011 4:18 pm

Koi

se ulevilo, že kapitánka vyhověla její prosbě a neptala se na podrobnosti. Pochybovala, že bývalý kapitán by byl tak ochotný... ale na tom teď nezáleželo, jelikož byl mrtvý.
"Děkuji, kapitáne, omluvte mě tedy prosím," uklonila se a odešla rychle z kanceláře. Bylit nebylo potřeba - už měla sbaleno. Pouze sebrala své věci a vydala se k západní bráně. Nic neřekla ani Hiroshimu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue May 31, 2011 4:23 pm

Myamoto Usagi

Zaměstnala jsem hned několik členů divize, jako své poslíčky. Potřebovala jsem sehnat mnoho věcí na cestu do hollow vesničky. Yosh...skoro vše je hotové...ted, když už tu není Konan, bude to zde mít na starosti v mé nepřítomnosti Yori...aspon zatím, nikoho zodpovědnějšího tady stejně nenajdu...a co se tíče věcí sebou....doufám, že jsem je nezapomněla pro něco dojít.........snad ne a ted musím sama vyrazit pro něco, co si radši zařídím sama.... V klidu jsem dopila zelený čaj a vyrazila jsem ze své kanceláře, než jsem stačila vůbec vyjít z kasáren, objevil se vedle mě jeden z nejlepších pracovníků z redakce, kterého jsem pověřila sledováním Akia a fuku-taicho 6.divize po té, co jsem je viděla v nemocnici. Převzala jsem obálku, vyndala jsem zprávu a dala se do čtení. Lehce mi při tom cukali koutky. Je skvělé, když jde práce tak snadno od ruky.....a to ve skutečnosti tou rukou ani hýbat nemusím.... Opatrně jsem si dokument založila i s přiloženým diktafonem do své uniformy. Dobrá práce, tak v ní pokračuj i nadále. Spokojená s vývojem dnešního dne jsem se knonečně vydala ke svému plánovanému cíli a to do kasáren 12.divize.

----------------------------------------------------------------------------------------
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Aug 03, 2011 8:35 pm

Proběhl časový posun o jeden den.

Seireitei se celkem uklidnilo, většina zraněných byla v kasárnách 4. divize, kde o ně pečovali doktoři. Pořád ale nebylo vše tak, jak by mělo. Kapitánka první divize a kapitán třinácté divize byli nezvěstní. A nebyli sami. Shinigami, kterých nebylo k nalezení pořád přibývalo. A navíc tu ještě někde byl ten chlápek, který to všechno způsobil.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Sep 11, 2011 8:51 pm

Myamoto Usagi

Poté co jsem se vrátila z hollow vesničky, jsem si to zamířila rovnou do své kanceláře. Nenápadně jsem prokličkovala kasárny 9.divize, protože jsem na papírování, řešení a celkově myšlení něměla zrovna náladu. Jakmile jsem se dostala do bezpečí kanceláře, odložila jsem batoh do rohu a pohodlně se usadila na své židly. Vypustila jsem z hlavy všechny věci, co se mi za mé nepřítomnosti nahromadili a prostě a jednoduše jsem relaxovala. Aniž bych si to uvědomila se mi zavřeli víčky a já se propadla do říše snů.

Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 12, 2011 9:03 am

Nechtěla jsi nic řešit, ale i tak sis nemohla nevšimnout, že celé Seireitei je vzhůru nohama. Nevěděla jsi, o co jde, ale i tak se ti nespalo moc dobře, protože jsi měla i ve spánku pocit, že jako kapitánka by ses o to měla zajímat a něco s tím udělat... Hlavně tě znepokojovalo, že jsi nikde necítila reiatsu žádného dalšího kapitána, nikde v Seireitei.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Sep 12, 2011 5:20 pm

Myamoto Usagi

Náhle jsem se politá studeným potem probudila ze svého neklidného spánku. I když jsem se to původně snažila ignorovat něco v Seireitei nebylo v pořádku. Už klidněji jsem se narovnala na židly. Jak to, že necítím reitasu ostatních kapitánů? Že by se něco stalo? Ale aby všichni byli pryč........? Velice mě znepokojovaly závěry ke kterým jsem docházala a tak jsem se rozhodla si to sama ověřit. Rychle jsem vyrazila z kanceláře přímo do redakce Ban-Kaie, abych se od někoho dozvěděla informace o tom, co se stalo za mé nepřítomnosti. Yori bude určitě něco vedět...měl divizy na starost.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 12, 2011 10:14 pm

Redakce vypadala dost chaoticky, nezdálo se, že by se pilně pracovalo na novém čísle. Yori seděl asi jako jediný klidně za svým stolem a něco si vážně četl v nějakých dokumentech, jak to často dělával. Jakmile jsi vstoupila, vzhlédl a vstal, aby tě tak poctil a uvítal.
"Kapitáne! Rád vás vidím bezpečně v Seireitei. Byla vaše mise úspěšná?" zeptal se zdvořilým tónem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Sep 14, 2011 3:09 pm

Myamoto Usagi

Pořád jsem z toho měla špatný pocit, který se jenom zhoršoval, když jsem viděla, co se to kolem děje. Proč je tu takový chaos?!? Zanechala jsem pozorování a zaměřila jsem se přímo na Yoriho. Dá se říci, že ano, byla...ale co se stalo zde? Na chvilku odsud odejdu a když se vrátím najdu tu jen zmatek. Navíc necítím přítomnost žádného jiného kapitána...jak je to možné? Kde všichni jsou? Požaduji okamžité vysvětlení. Není možné, aby všichni kapitáni opustili své kasárny a i kdyby se stalo něco špatného, aspon jeden by tu zůstal na obranu a organizaci Seireitei. Reimei nás nemohla znovu napadnout to by šli bojovat i drtivá většina členů, tak co to může být?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 14, 2011 9:48 pm

Yori se zamračil a otevřel pusu k odpovědi, ale v tu chíli vtrhl dovnitř nějaký shinigami. Neznala jsi ho, ani jsi nevěděla, z jaké je divize.
"Uf! Konečně kapitánka!" vykřikl a vypadal, že si oddychl. "Kapitáne, mám vám vyřídit, abyste přišla co nejrychleji ke kasárnám druhé divize!" vysypal ze sebe. Yori byl trochu rozladěný, že ho nepustil ke slovu, ale mírně kývl.
"To bude možná lepší vysvětlení, než jaké bych vám mohl dát já," pronesl a vypadalo to, že chce jít taky.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Sep 14, 2011 11:08 pm

Myamoto Usagi

Rychle jsem si prohlédla shinigamiho, který vtrhl do našich kasáren. Poté jsem přikývla. Dobře, lepší bude, když mě zavedeš na přesné místo. Hned na to jsem se otočila zpět na Yoriho. Pro jistotu půjdeš s námi taky. Víc hlav víc ví... A úplně nakonec jsem se obrátila k členům, kteří byli zrovna v redakci. A vy se uklidněte....zmatek a panika nikdy nikomu neprospěli...
Následně jsem se vrátila k cizinci a gestem ho vyzvala, aby vyrazil. Při cestě jsem se ho chtěla zeptat na divizy, hodnost a jméno, protože volat na něj "hej ty" mi přišlo značně nevhodné.

--------------------------------------------------------------------------------
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Sep 20, 2011 2:58 pm

Zpráva za pomocí kidou (slyší jí všichni Shinigami, i ti, co jsou u mě v druhé divizi.):
"Takže, všichni Shinigami Seireitei, co mne slyší, mluví k vám kapitán 11. divize, Hosentsu Ryuuka. Tímto nařizuji celé Seireitei shromáždění v 2. divizi u hlavní budovy. Jak už asi víte, v Seireitei se ztrácejí lidé, nikdo o tom skoro nic neví, takže musíme být pohromadě, vyslechnout svědky a zjistit kolik nás chybí. Po cestě do druhé divize si rozhodně najděte nějakého partnera, to znamená, nechodťe sami!" Prohlásil jsem a nějak se pokusil odpojit od kida.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 20, 2011 7:17 pm

Yori

přiběhl do kasáren a okamžitě hodil práci rozdělování vysílaček na někoho jiného, někoho podřadného, kdo by s organizací divize nepomohl. Potom všem nakázal, podle kapitánčiných rozkazů, aby se rozdělili do dvojic a zjistili co nejvíc informací o situaci a o stavech divizí. Sám se vydal hledat Hiroshiho. Když ho našel, poslal ho do druhé divize. Následně vyslal tým nejrychlejších, sám spokojeně a hrdě sledoval, jak jde vše hladce, příležitostně přišel sekýrovat jedenáctou divizi, která si neorganizovaně brala vysílačky.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Wed Sep 28, 2011 2:05 pm

Shizuro

Přiběhl jsem do 9. divize. Bylo to vlastně poprvé co jsem tam byl. A moc jsem se tam nevyznal. Poptával jsem se různých shinigami na cestu do skladiště 7. Po docela dlouhém vyptávání mě tam zavedli. Vešel jsem do skladu, který vypadal docela opuštěně. Je tu někdo?! zvolal jsem. A ozvala se zatím jen moje ozvěna. Rozhlížel jsem se po skladu, jestli tu náhodou někdo není.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 28, 2011 4:29 pm

Yori

se vynořil jako duch z temna skladiště.
"Jdete pozdě," řekl vražedným hlasem. Ovšem v tu samou chvíli si Shizuro mohl všimnout bedny obklopené rozkouskovaným polystyrenem, který z ní asi vypadal, když si mnoho shinigami bralo ve spěchu zevnitř vysílačky. Pár jich tam ještě zůstalo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Wed Sep 28, 2011 8:49 pm

Shizuro

Aaaaaaa! lekl jsem se Yoriho. Objevil se tu jako duch. Málem jsem se potento. pomyslel jsem si a oddychl jsem si. Omlouvám se, zdržel mě kapitán. pověděl jsem a přistoupil jsem k bedně ve které byli vysílačky. Vypadá to, že jdou na dračku. Naklonil jsem se tam přes některé ruce od ostatních a vytáhl jsem dvě vysílačky. Jedna pro mě a druhá pro kapitána. Počkat ještě pro podkapitána. zamyslel jsem se a vytáhl jsem ještě jednu. Potom jsem se otočil na Yoriho. Děkuji, už bych měl vyrazit. uklonil jsem se a šel směrem k východu ze skladiště.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Sep 30, 2011 9:14 am

Yori

si se samolibým úsměvem pošinul brýle a koukal za Shizurem, spokojený sám se sebou, že se mu podařilo vyděsit člena jedenácté divize.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down