Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cesta na severozápad

+2
Sode
Miss_Atlantis
6 posters

Strana 3 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Cesta na severozápad - Stránka 3 Empty Re: Cesta na severozápad

Příspěvek pro Maršál Křída Thu Feb 24, 2011 9:27 pm

Hideki Kanegawa

To je hezké... na chvilku se odmlčel. ale, nejspíše jsem nemluvil dostatečně nahlas... kdo tedy jste? zeptal se znovu... a naposledy, pak už je dovede k ostatním, ať už po dobrém, či po zlém.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 25, 2011 2:43 pm

Ženy se po sobě podívaly. Bylo vidět, že ti nedůvěřují, ať už to mělo jakýkoli důvod. "My..." začala ta bruneta, ale dál se nedostala a její hlas se vytratil. Nakonec se na tebe otočila zase odvážnější blondýnka.
"Promiňte, pane, ale vy jste ten, co drží meč, vy jste ten, co má situaci v rukou... Necítíme se bezpečně, proto se na nás nezlobte, když chceme nejdříve vědět, kdo jste vy," pronesla. Byla ustrašená, ale snažila se ti i přesto čelit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Fri Feb 25, 2011 2:48 pm

Hideki Kanegawa

Otravné... pomyslel si a zadíval se na dvojici, měli sem poslat někoho jiného...
Právě proto, že držím meč, by bylo moudré, kdyby bylo vyhověno mé žádosti a otázce. Ale pokud vás to uklidní, Hideki Kanegawa, shinigami.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 25, 2011 4:16 pm

"Promiňte, až doteď jsem měla dojem, že nám nevyhrožujete," prohodila blondýnka a její hlas byl dost chladný. Pravděpodobně do této chvíle nevěděla, do jaké skupiny si Hidekiho zařadit. Teď se jí to vyjasnilo. "Patříte k Hiroshimu?" zeptala se. Její společnice se na ni vyděšeně podívala. "Jestli jo, stejně nás asi zabije," zašeptala jí blondýnka na vysvětlenou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Feb 25, 2011 5:03 pm

Kasumi Haruka

Postávání jen tak na místě a čekat a čekat, než se něco zase bude dít, už mě značně přestávalo bavit. Zdálo se, že je všechno v klidu. Sem tam se dalo něco z toho rozhovoru lehce zaslechnout, i když, většinou bylo slyšet spíše Hidekiho. Inu, nebezpečí zřejmě žádné. Klid, dobře. Přemýšlela jsem, jak dlouho to Hidekimu bude ještě trvat, zda tu máme čekat nebo jít za ním. Už, už... Když ke mě přiletěl pekelný motýl a zdělil mi zprávu, která mě docela překvapila. Takže divize vzhůru nohama. Ale... už se vrátili... Je to na něm... Zamyslela jsem se a poslala jsem motýla s 'odpovědí' zpět. Co se to poslední dobou děje.... Jedna pohromo za druhou... Hrozné... Pomalu jsem vykročila k místu, kam se vydal před chvílí Hideki.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sun Feb 27, 2011 4:45 pm

Hideki Kanegawa

Au... tón hlasu mu na chvilku způsobil drobné omrzliny. Také byl velice překvapen náhlou změnou chování, aneb strach zmizel tatam... hehem..
Bral bych to spíše jako přátelskou radu. promluvil a u toho se mile usmál, ironicky mile... každopádně, zmínění Hiroshiho-baka ho znovu uvrhlo do vážné nálady a podnítilo jeho zvědavost, teď už tedy byl rychlý návrat ke skupině až prioritou číslo dva. Hiroshi? Hiroshi Suyrouchi? ne... odmlčel se. Vy mi o něm snad něco můžete říci? zeptal se klidně a v duchu si pomyslel, jak by se mu teďkon hodila nějaká povolaná posila.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 27, 2011 5:58 pm

Jakmile ženy uslyšely celé jméno Hiroshiho, jejich neklid se znova viditelně zvýšil. "Něco vám o něm říct?" zopakovala nevěřícně blondýnka. "Je mi jedno, jestli pro něj pracujete, nebo ne. Je to bezohledný, nezodpovědný zmetek a radši umřu, než abych s ním musela mít znova něco společného! Všechny nás podvedl!" skoro se rozkřikla, což druhou ženu rozbrečelo. Asi ještě nebyla až tak připravená na smrt...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Tue Mar 01, 2011 4:14 pm

Hideki Kanegawa

Tak nějak se mu všechno začalo vymykat z rukou, ve kterých to nikdy neměl.
Pomoc... Kasumi-taicho... zavolal v duchu, smířen, že ho stejně nikdo nevyslyší. (Sode time!) Každopádně tu zpověď nemohl nechat bez reakce.
Ehm... klid, klid, pro něj nepracuji, spíše naopak. Každopádně, mohla by jste rozvést to "všechny nás podvedl"...
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Mar 01, 2011 9:25 pm

Kasumi Haruka

Nějakým zázrakem se nakonec prodrala tou (ne)cestou k Hidekimu. Ještě, když se snažila osvobodit od všelijakých větviček, které si usmysleli, že jí nedovolí pokračovat, spustila. Tak... Jak jste na tom.... Co... co se děje?...
Až když jsem se zcela vyprostila, všimla jsem si těch dvou žen, které nejspíše byli tou 'hrozbou'. Kanegawo... Tak, o co tu běží... Zjistil jste, kdo jsou zač? Jako nebezpečné mi nepřipadají. Optala se dále polohlasně a snažila se, aby to krajně zaslechl sotva Hideki, na tož, aby to slyšeli i ony.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Tue Mar 01, 2011 10:04 pm

Hideki Kanegawa

Bohové... tohle je osud... pomyslel si v zuřivých návalech úlevy. Kasumi-taicho se objevila právě v čas.
Kasumi-taicho, jdete jako na zavolanou. v hlasu mohl být slyšen vděk. Subjekty jsou očividně neškodné, ale můj přístup si očividně příliš nerozumí s jejich přístupem.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Mar 01, 2011 10:29 pm

Kasumi Haruka

V duchu jsem se usmála. Tvůj přístup.... ach, jak neočekávané...
Obrátila pozornost k těm dvěma osůbkám. Chvíli byla ticho. Slabě, jen náznakem kývla, jako by říkala - Nejsme nepřátelé. Haruka Kasumi, jméno mé. Smíme nyní znát i ty vaše? Začala jsem trochu z pozvolna. Dle toho, co jsem jen namátkou slyšela, při probírání se sem, jsem doufala, že se nějak k problému dopracujeme... tímto způsob.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Mar 01, 2011 11:50 pm

Ženy se po sobě podívaly. Potom kupodivu promluvila brunetka:
"J-já jsem... Nancy. A tohle je Kiira," ukázala na svou kolegyni. Zněla ustrašeně, ale bylo bolestně očividné, že kapitánka na ni působí mnohem důvěryhodněji než ten vikingský válečník. (sorry, nemám sílu vymýšlet příjmení pro milión NPC... :-D)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Wed Mar 02, 2011 7:09 pm

Hideki Kanegawa

se pochopitelně tvářil uraženě... Bez keců a s úsměvem... nevděčnice... pomyslel si. Nejen že se tvářil uraženě, on dokonce byl uražený. Skřížil si ruce na hrudi a probodl pohledem tu brunetu, co tak náhle získala kupu dávno ztracené kuráže. Když už získal pocit, že imaginární rána po bodnutí je dostatečně hluboká, ba snad už prošla skrz, odvrátil se od dvojice a hlasitě si povzdechl.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Mar 02, 2011 9:22 pm

Kasumi Haruka

Dobrá tedy... Nancy. Co hledáte tak hluboko, na takovém nedostupném místě, v lese? Vyptávala jsem se hnedle dál, když jsem si všimla, že je ta příležitost. Při jen nepatrném pohledu na Hidekiho, mi bylo jasné, že jemu to tu moc od ruky nešlo. Podmět pro zasmání, jak se dalo od někoho, jako je on, očekávat, při setkání s někým takovým, jako jsou ony. I když se mi zdálo, že by tak mohl projevit nějaké své schopnosti dřívějšího kapitánství a ono houbeles.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 02, 2011 10:46 pm

"No... ztratily jsme se..." odpověděla zase Nancy, jelikož byla dotázána. Vypadalo to, že se za to stydí, ale o to upřímněji to působilo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Mar 03, 2011 3:26 pm

Kasumi Haruka

Ztratili?... Ale... i tak... A stejně, co hledáte v těchto končinách? Někdo vás sem poslal? Nezdá se mi, že jste si sem jen tak přišli a ,Ejhle, kudy kam..., Nyní mi bylo úplně jasné, že tyhle dvě nám nepomohou, se odtud vymotat. Ale, na tomhle všem se mi něco nezdálo. Hlavně na té cestě, ale možná to je mylné.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 03, 2011 8:10 pm

"No..." Ženy se po sobě podívali. Potom se ujala slova zase blondýna. Trochu se červenala. "Po pravdě... šly jsme se vykoupat do potoka a byly jsme si jisté, že víme, kde to je, ale... jak je vidět, netrefily jsme."
"Možná kdybychom šly tam, kam jsem chtěla jít já..." řekla bruneta štiplavě, ale přátelsky. Kiira jí jen věnovala nepobavený pohled. Ano... byl to její smysl pro orientaci, který je přivedl do tohohle průšvihu... ale proto to ještě nemusí rozmazávat!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Mar 06, 2011 4:36 pm

Kasumi Haruka

Kývla jsem hlavou a na chvíli jsem se odmlčela. Jako bych nad něčím dumala, přemýšlela, či co.
Inu, mám na vás poslední otázečku. Jste tu sami? ještě by mě zajímalo, co od nich zjistil Hideki, ale to až za chvíli. Pohlédla jsem vzhůru. Měli bychom pokračovat. Musíme najít přijatelnější cestu. Tohle by bylo jen přítěží. Sakra! Ani nám nikdo nedal vědět, co se odehrálo ve světě lidí. Jak pak můžeme vědět, co se vlastně děje a jak rychle máme jednat?! Zamyslela jsem se, než se nějaká z těch dvou odhodlala k nějaké reakci na otázku.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Mar 06, 2011 7:49 pm

Ženy se po sobě podívaly. Kiira už se nadechovala k odpovědi, ale Nancy ji předběhla.
"Tady jsme samy, ale ztratily jsme se z tábora, kde jsou s námi další. Jsme vědci," vyhrkla. Kiira se na ni zděšeně podívala, ale Nancy vypadala odhodlaně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Tue Mar 08, 2011 8:13 pm

Hideki Kanegawa

právě sváděl neuvěřitelný vnitřní boj. Buďto držet kamenný zevnějšek a situaci ignorovat, nebo někomu zakroutit krkem. při té myšlence blesknul pohledem k těm dvěma... každopádně nakonec... frustraci stranou.
To že jsou vědci, uprostřed lesa a zjevně znají Hiroshiho bylo nesmírně zajímavé a teoriotvorné. Samozřejmě to musel říci Kasumi-taicho... tudíž se k ní naklonil.
Kasumi-taicho... ty dvě zřejmě mají nějaké informace o Hiroshim, ale s největší pravděpodobností ho nemají moc rády... řekl tak, aby to slyšela jen kapitánka.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Mar 08, 2011 10:57 pm

Kasumi Haruka

Vědci... sakra, kam se to nakonec vyvine?... Zamyslela jsem si a už, už sem chtěla pokračovat, když mi Hideki zdělil docela zajímavé info.
Skvěle, chtěla jsem od něj vědět, co se od nich snažil zjistit. Příležitostně se to nahrálo samo... Začíná to být zajímavější a zajímavější... Možná... Jo, proč ne... Probrala jsem si v hlavě a opět sem byla v realitě.
Ptáček štěbetal... Prý víte něco o muži zvaném Hiroshi. Je-li to pravda, mohli by jste nám prozradit, co?
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 10, 2011 3:55 pm

Nancy se rozhlédla kolem.
"Tady? Nevím, jestli to je bezpečné..." pronesla. Vypadalo to, že Kiiře došla trpělivost.
"Na chvíli nás omluvte," řekla směrem k vám, a potom si vzala Nancy stranou a něco začaly velice tiše probírat. Nancy se jí snažila o něčem přesvědčit, ale Kiira měla očividně dost protestů.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Mar 10, 2011 8:15 pm

Kasumi Haruka

Tak se mi zdá... že ty dvě nám toho ještě dost tají... Ale teď ty informace o Hiroshim.... Promiňte.... Snažila jsem se tak nějak ještě chytit jejich pozornost, jak se tak 'dohadovali'. Jestli si myslíte, že toto není vhodné místo pro to, aby jste nám zdělili info o jisté osobě, znáte tedy jiné prostory, jež by pro to vyhovovaly více? Bylo by hloupé, nechat si ujít příležitost, něco zjistit o nepříteli, i když to nebylo naším cílem, vždy se nějaké to plus hodí.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Mar 11, 2011 12:43 am

"Kiiro, takhle stejně nemůžeme žít věčně a sama víš, že se to někdo musí dozvědět! Oni mají hodně možností, třeba s tím dokážou pomoct!" řekla Nancy trochu hlasitěji, když se otáčela na Kasumi. "Ano, mohli bychom si promluvit u nás ve skrýši, jsou tam i ostatní. Akorát..." kousala se do nehtu, "nevíme, kde to je... protože jsme se ztratily..." Kiira vypadala, že si není tímhle vším vůbec jistá. Stála stranou a měla ruce překřížené na prsou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Mar 11, 2011 9:01 pm

Kasumi Haruka

Pomoct? S čím? Co je to na nich tak zvláštního.... Problesklo mi namátkou v hlavě. Tak ve skrýši? A nemáte tam nějaká vodítka? Nebo, alespoň přibližně nevíte náhodou, kde by se mohla nacházet? Je někde na okraji lesa, snad? Nebo někde v lese? Určitě je způsob, jak ji najít. Zkuste trochu zavzpomínat, třeba vás napadne cesta. Vypadalo to, že toho ještě vědí dost docela důležitého, co nám zatím neřekli. Teď byla i možnost, najít po cestě nějakou průchodnější skulinku v tomhle proklatém lese, kudy se dostat k lepšímu místu, ne jen kvůli našemu úkolu.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down