Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hollowtown

5 posters

Strana 2 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Hollowtown - Stránka 2 Empty Re: Hollowtown

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 16, 2011 11:53 pm

Myamoto Usagi

Nevim, jestli mě zklidní to, že je zase uvidim...............ale to Posvátné zřídlo, o kterém pořát mluví zní tak zajmavě...to musim vidět! Přikývla jsem. Dobře, tak jdeme. Ale pomalu, prosím. Opatrně jsem vyšla s očekáváním, co mě asi za tou skálou dalšího čeká. Od té doby, co jsem se probudila, mi to všechno příjde spíš jako sen nežli skutečnost. Cestu jsem využila na další vyptávání. A co myslel Ronde-hebi tou bránou? A to tu žijete v jeskyních nebo někde jinde? Dala jsem Lavandě čas a při tom si ji vlastně poprvé pořádněji prohlédla. S tou šarlatánkou, jsem nebyla až tak daleko......
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 17, 2011 1:53 pm

Dřív než Lavanda odpověděla, obešly jste skálu. Z ní se ti otevřel dost nečekaný pohled... Dolů vedla takási pěšina, místy do ní byly i vytesané schody. A dole pod skalnatým komplexem se rozprostíralo malé údolí, ve kterém bylo vybudováno něco, co trochu připomínalo vesničku. Bylo tam mezi stromy pár přístřešků, zahlédla jsi něco, co ti připadalo jako cvičiště, taky zřídlo horkých pramenů se ti zazdálo, že vidíš. Ovšem to všechno bylo zahnáno do pozadí množstvím hollow, kteří v údolíčku byli. Pravda, až tolik jich nebylo, ale dost, pár desítek určitě. Srocovali se pod skalou u jakési věci, kterou jsi přes jejich těla ani pořádně neviděla.
"Žijeme tady... i ve skále jsou příbytky, ale tam se hlavně schováváme, když musíme," řekla Lavanda a pobídla tě, aby ses vydala po cestě dolů. "Támhle..." ukázala na místo, kde bylo nejvíc hollow, "je Zřídlo!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Jan 17, 2011 6:38 pm

Myamoto Usagi

Jen, co jsme se dostali za skálu, se mi oči roztáhly úžasem. Panečku...tolik jsem jich nečekala...jak dlouho tohle museli budovat? Mlčky jsem sledovala tu neobvyklou podívanou před sebou a volně se pohybující desítky hollowů. Ruku jsem opět položila pro jistotu na zanpakuto ale pomalu a aby si toho Lavanda v nejlepším případě nevšimla. Po té, co jsem se vzpamatovala z prvního pohledu, jsem se vydala dolů. Hlavu jsem měla tak přeplněnou vším co vidím, slyším a nad čím přemýšlím, že jsem mlčela. Tohle je neuvěřitelné....tolik "mírumilovných" hollow přeci nemůže ani být? Tedy jestli existuje vůbec nějaký... Dávala jsem si dobrý pozor na cestu a tak jsme šli trochu pomaleji. Když Lavanada zmínila zřídlo, podívala jsem se za jejím prstem. A co to vřídlo přesně dělá? A proč je tam hollow nejvíce? To je to, co je mnění? Hádala jsem.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 17, 2011 8:00 pm

Lavanda zavrtěla hlavou.
"Kdepak, to ne, aspoň myslím. Přesně to nevím, ale podle toho, co říkají, a co říkali Hiroshi-san a Koi-san, změnili se hollow nějak jinak. Ale však pojďte, sama si můžete vyzkoušet, jak Zřídlo působí!" usmívala se na tebe přes rameno, zatímco sestupovala po cestičce a schodech. Když jste došli dolů, vedla tě k tomu srocení hollow a mezi ně. Ochotně vás pouštěli skrz a už brzo jsi stála před zřídlem. Nebyla sis jistá, co to je... Vypadalo to, jako levitující, svítící barevná, beztvará... věc. Opravdu nijak přesně se to popsat nedalo. Lavanda tě pobídla, abys přistoupila ještě blíž.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Jan 17, 2011 8:25 pm

Myamoto Usagi

Kdo je Hiroshi-san a Koi-san? Zeptala jsem se, když jsme procházeli davem. Procházet, tak lehce, takovou skupinou hollowů bylo nepřirozené. Měla jsem z toho špatný pocit. Pravá ruka mi neustále poklepávala na jílec. Co to tady jenom sakra dělám...? Ptala jsem se sama sebe. V tu chvíly jsme ovšem došli, až k zřídlu. A můj neklid začala zvolna střídat zvědavost. Lavanada naznačovala, že mám jít blíž. Ale můžu jí věřit? A co se vůbec stane....navíc co tohle vůbec je? Nevim, jestli je to bezpečné.....bylo by rozumnější tam zatím nechodit...... Nerozhodně jsem přešlapovala na místě. Pak jsem se ale nevědomky sama od sebe pomalu rozešla k zřídlu. Ku předu mě popoháněla hlavně moje zvědavost. Navíc pokud by mě chtěli zabít, mohli to provést předtim nebo ted....v tomhle stavu, by mě k smrti umlátila i veverka.... Obhajovala jsem si sama předsebou své počínání.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jan 18, 2011 2:42 pm

"To jsou další shinigami, kteří tu s námi pobývají," usmála se Lavanda. "Tihle dva právě byli skoro u toho, když se... ta změna, když nastala," odpověděla na tvou otázku.
Když ses začala přibližovat k Zřídlu, pocítila jsi dost zvláštní pocity. Všechno kolem tebe bylo čím dál barevnější a hezčí, jako bys začínala vidět svět ve skutečných barvách. Bylo to velmi povznášející, byla jsi šťastná, cítila jsi se v míru k celému světu a oplývala jsi láskou ke všemu, dokonce i k hollow. Úplně se ti z toho zamotala hlava, ale ten euforický pocit byl tak krásný, že ti to nevadilo a usmívala ses.
To už jsi ale ucítila, že tě někdo tahá dál od Zřídla. Byla to Lavanda. Všechny ty pocity ustoupily, ale měla jsi je živě v paměti.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Jan 18, 2011 9:12 pm

Myamoto Usagi

Ohlédla jsem se přes rameno, kdo mě to vede pryč. Lavanda..... Na rtech mi zůstal malý úsměv, který se ale postupně zmenšoval, jak jsme se vzdalovali. Až zmizel úplně. Hollowů kolem jsem si vůbec pro ted nevšímala. Nechala jsem se odtáhnout dál, protože to, co se stalo, když jsem se přiblížila bylo tak skvělé, že jsem se bála. Měla jsem obavu, že bych tam mohla chtít jít znova. A při tom jsem o tom nic nevěděla. Kde se to tady asi vzalo? A proč to takhle působí? Všechno bylo najednou bylo táááááák krásné a klidné.........................k tomu se už nikdy nesmim přibližovat! Tupý to smysly.... Přikázala jsem si. Poté jsem chytla Lavandu za ruku a otočila ji tak ke mně. Lavando- san... Chvilku jsem si formulovala otázky. ....proč to takhle působí? Je to u všech stejné? A je to nějak nebezpečné? Kde se to tady vzalo? A.... Najednou mi došli otázky. Mlčky jsem hleděla na ženu před sebou a přemýšlela o tom všem, co se stalo od doby, co jsem se probrala.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 20, 2011 4:41 pm

Lavanda

se zasmála.
"Vidím, že máte hodně otázek," pohlédla na Myu dobrosrdečně. "Co kdybychom si je nechali do horké lázně? Právě jste se probrala po pár dnech spánku, určitě vám to udělá dobře," rozhodla v podstatě za tebe a vydala se směrem k takovému zvláštnímu přístřešku z listí, zpoza kterého stoupala pára. Byl dost daleko, až kus za pomyslným okrajem této provizorní vesničky.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Jan 20, 2011 6:35 pm

Myamoto Usagi

S tím nemůžu nic, než souhlasit. Přikývla jsem rychle. Horká lázen to zní dobře. I když asi stejně nemám na výběr...... Pokrčila jsem rameny a následovala Lavandu. Při chůzi, jsem se na okamžik pozastavila, nad vzhledem přístřešku z listí. Pak už jsem šla mlčky Lavandě těsně v patách. Navíc říkala, že mi tam odpoví. Když se tě ptají, neprozradíš nic, ale sám od sebe řekneš vše.......... Napadlo mě. Za chvilku jsem se sama přistihla, jak se koupele nemohu dočkat. I přes to náhlé nadčení jsem si dávala pozor na okolní reiatsu a hlavně hollow. Navenek by nikdo nepoznal, jak se moc těším. Zkryla jsem to za masku klidného výrazu, jenž neprozrazoval nic. Aspon jsem si to tedy myslela.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 20, 2011 7:14 pm

Po cestě Lavandu i tebe přátelsky zdravili hollow všech možných tvarů a velikostí, shinigami jsi ale nezahlédla nikde. Až když jste dorazili k horkému pramenu...
"Zdravím, Suoi," zavolala na vás ženským hlasem hlava, která čouhala z kouřící vody.
"Koi-san! Nevadí, když se k vám přidáme?" odpověděla Lavanda, ale nečekala na odpověď, rovnou ze sebe shodila oblečení, opláchla se pomocí velké, vydlabané misky, a potom vlezla do vody. "Tohle je kapitánka Usagi," řekla potom dost významně a ukázala na tebe. Koi, shinigami o něco staršího vzhledu, než Lavanda, s černými vlasy a mandlovýma očima, si tě změřila a usmála se.
"Fajn, že už jsi při vědomí," mávla na tebe.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Jan 20, 2011 7:37 pm

Myamoto Usagi

Na pozdravy hollowů jsem vždy jen lehce kývala hlavou. Když jsme dorazily k horkému prameni, někdo už tam byl. Koi-san...to jméno tu už dřív padlo...jsem si jistá. Vzpomínala jsem, kdy to bylo. "Tihle dva právě byli skoro u toho, když se... ta změna, když nastala" Vynořila se mi slova Lavandy, které pronesla před tím, než jsme se dostali k zřídlu. Z myšlenek mě vyrušilo, vyslovení mého jména. Těší mě. Dodala jsem, ale pak jsem začala mít jisté obavy. Budu muset být bez své zanpakutou....to se mi moc nechce.......nevim, jestli jim mohu věřit. I když zatím nevykazují žádné nepřátelské znaky, kdo ví co se jim honí v hlavách. Ale když to neudělám, bude to neslušnost a navíc potřebuji, aby oni začali věřit mě. Jinak se do Seireitei brzy nevrátím....A navíc ta teplá voda.... Povzdechla jsem si a po delším váhání jsem následovala Lavandina příkladu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 21, 2011 3:57 pm

I když bylo jezírko s vodou docela malé, voda byla ideální. A dobře jste se slyšely, i když Koi byla na opačné straně lázně než ty a Lavanda.
"Usagi-taichou měla nějaké otázky, tak jsem si řekla, že tady se nám bude lépe povídat, a vida! Aspoň mi pomůžeš jí všechno pořádně vypovědět," švitořila Lavanda.
"Nojo..." zamumlala Koi. Nevypadala dvakrát nadšeně, ale byla smířená s čímkoli. "Asi si připadáš jak v blázinci, co..." kývla na tebe chápavě. "Není divu... hollow, a koukni na ně! Šílený..." usmála se trochu křivě. Měla asi větší probém než Lavanda tohle všechno přijmout.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jan 21, 2011 8:10 pm

Myamoto Usagi

Voda byla skvělá a mě v ní bylo dobře. Docela mi to i zvedlo náladu. Pak jsem se zaměřila na Koi. Nevim proč, ale něco mi na ní nesedí...možná to bude jen ten její úsměv....Stejně nechápu, jak je tohle všechno možné....a co se dělo u toho zřídla..... V obličeji jsem měla zamyšlený výraz, mlčela jsem a snažila se přijít na taktiku, jak se toho dozvědět, co nejvíce. Šílené...lépe bych to asi neřekla. Odpověděla jsem po chvilce směrem ke Koi. Mám se ptát...a nebo je nechat at se rozpovídají sami? Možná bude lepší nechat jim prostor....otázek už jsem dnes měla tolik. Ani nevim, kdy jsem se naposledy takhle intenzivně na něco ptala...........ale tady je všechno, tak nepochopitelné.... Nechala jsem pusu zavřenou a čekala, co se stane. Při tom jsem byla ráda, že jsem si mohla dát tuhle koupel.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jan 23, 2011 2:56 pm

Na chvíli zavládlo ticho. Lavanda se dívala střídavě na Koi a na tebe.
"Koi-san, Usagi-taichou se mě před chvílí ptala, kde se vůbec vzalo zřídlo... Co kdybyste jí řekla, co jste viděla tam u té věže?" vypadlo z ní nakonec. Koi jen zachroptěla.
"Kolikrát to ještě budu vyprávět? Proč to jednou taky neřekne Hiroshi?!" potopila se trochu víc do vody a vyfoukla na hladinu nespokojené bubliny.
"Ehm... protože... když to vypráví, tak mu pořád skáčete do řeči a nakonec to stejně vyprávíte vy, protože on to neumí tak podat, jak vy říkáte?" zasmála se trochu Lavanda.
"Nojo furt..." protočila oči Koi. Pak se obrátila na tebe. "No zkrátka. Měli jsme službu na hlídkové věži, já a tři borci. Pak uprostřed noci jsme ucítili něco fááákt hodně divnýho. Velitel poslal mě a jednoho chlápka to omrknout. Už když jsme vyšli ven, bylo jasný, že něco je hodně, hodně špatně. Venku bylo světlo, ale ne měsíční, prostě takový... jak kdyby... já nevím, ale bylo to celkem děsivý. Celá obloha zářila tím světlem. Seběhli jsme za kopec a sledovali, co se bude dít. Je dost těžký popsat to, co se dělo dál. Obloha jakoby explodovala, najednou se z ní dolů začaly řídit různé věci, velké barevné a zářící věci. Mysleli jsme, že umřem, utíkali jsme tedy pryč, velitel a ten třetí... no... nedávám jim moc šancí." Koi se na chvíli odmlčela a trochu si povzdechla. "No. Hiroshi upadl do bezvědomí, tak jsem s ním čekala v takovým lesejčku, než se rozednilo. Za tu dobu se to kolem celkem uklidnilo, záře hodně zeslábla. Ráno jsem vylezla na kopec a koukla se dolů a byl to asi nejhorší pohled, co jsem kdy viděla, ještě dneska se mi o tom zdá. Všude samí hollow. Ale ne jen tak obyčejní. Ti hollow, co jsi viděla tady, to je jen malá, celkem nomální ukázka. I když uznávám, to zřídlo... to tam mimochodem taky bylo. Mám takovou teorii." Naklonila se trochu blíž k tobě. "Podle všeho všechno, co se dostalo tou oblohou sem do Soul Society, jsou hollow, kteří si před tím neškodně lítali v meziprostoru. Všechno, chápeš? Akorát tím, jak prošli skrz, se nějak změnili. Podle mě to zřídlo taky kdysi býval hollow. A oni teď na něm tak ujížděj. To je dost hnusný, co?" zasmála se trochu morbidně Koi a odmlčela se.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Jan 24, 2011 10:49 pm

Myamoto Usagi

Lehce jsem si pobublávala, až po ústa potopená ve vodě a pozorně poslouchala. Snažila jsem se to celé pochopit. Ne, že by to vysvětlovala nejasněji.......ale pořát lepší než ten had. Pomalu jsem vynořila celou hlavu, protože mi začínalo být opravdu horko. Takže...někde v Soul Society z nebe padají hollow?!? A je jich tam zjevně víc....Tohle zní dost špatně. Obzvlášt pokud to jsou spíše "normální" hollow... Na čele se mi objevila od přemýšlení malá rýha. Když jsem zvedla pohled od vodní hladiny, zachytila jsem zrovna Koin lehce morbidní smích. Mě to nepřipadá moc vtipný.....nechápu jak... Náhle jsem se zarazila. Podle mě to zřídlo taky kdysi býval hollow. To zřídlo...u kterého jsem byla... Zavřtěla jsem se nebo spíše oklepala, při té představě. Ten pohyb vytvořil na hladině kruhy, které se šířily po celé ploše. Další důvod se tomu vyhýbat. Přešla jsem k tomu, co mě trápilo více. A ti hollow...tam, jak jste je viděla, jsou taky "mírumilovní"? A kde to přesně je? Navíc, jak jste sem tedy dostala vy? A k jaké divizi patříte? Svou vlnu otázek jsem zakončila tázavým pohledem, který jsem upřela přímo na Koi.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jan 25, 2011 4:31 pm

"No, koukni," začala zase Koi. "Těch hollow tam bylo... na tisíce. Tady je jich pár desítek. Myslíš, že by se schovávali, kdyby ty další tisíce byly stejné jako oni? No, takže myslím nemusím odpovídat. Kde to přesně je? Přesně nedaleko 6. hlídkové věže, to je ta nejvíc západně. A jak jsem se sem dostala... no. Šli jsme to tedy s Hiroshim obhlídnout, blablabla, to už jsem říkala. Ale jak jsme to tak pozorovali, všimli jsme si něčeho dost špatnýho. Hlídková věž mizela, prostě mizela! Jako by... se odzhora rozkládala. Hiroshimu bylo pořád zle a mně taky nebylo nejlíp. Chtěla jsem se vrátit a najít zbytek - velitele a ještě jednu holku, ale nakonec..." Koi opět zmlkla. Celou dobu se zdála celkem nad věcí a jakože jí tohle všechno je spíš k smíchu, teď se ale poprvé zatvářila skoro jako by se měla rozplakat. "Pomohla jsem Hiroshimu odtamtud. Když jsme byli dál, začalo nám být líp. Asi to něco, co mění hollowy, nedělá dobře shinigami, nevím. Bohužel já jsem se tam moc nevyznala a Hiroshi pořádně nevnímal, takže jsme nějakou dobu bloudili, vlastně... dost dlouho. Celé spirituální prosředí tam bylo převrácené naruby, hrozně mě to mátlo! Našli jsme nějakou chatrč, tak jsme tam zůstali... pár dní... Nechala jsem Hiroshiho ležet a každý den šla prozkoumávat okolí, hledat velitele s tou žábou... nic. Potom, asi třetí nebo čtvrtý den, jsem narazila... no... na ně," hodila rukou kamsi za sebe a pochopila jsi, že myslí hollowy. "Abych to zkrátila, přesvědčili mě, že mám jít s nimi, že pomůžou Hiroshimu a taky s hledáním našich kolegů. Nevím, byla jsem zoufalá, tak jsem jim uvěřila... Ukázalo se, že nelhali, opravdu udělali všechno, co bylo v jejich silách, a hlavně nás nezabili," pokrčila rameny. "Jo a... jsme z deváté divize. Velitel byl pátý důstojník, Matsuró Harutsuchi," dodala, aby odpověděla na všechny tvé otázky.
"Teď mi to teprve došlo! Vždyť Usagi-taichou je kapitán deváté divize!" pleskla se Lavanda radostně do čela, jako by právě byla svědkem šťastného setkání rodiny po letech. Koi nechápavě naklonila hlavu.
"Opravdu? A... co Masamune-taichou?" zeptala se tónem, který naznačoval, že jí je jasné, že odpověď se jí nebude líbit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Jan 25, 2011 9:16 pm

Myamoto Usagi

Můj výraz zesmutněl. I když jsem předchozího kapitána osobně neznala, podle toho, co jsem o něm slyšela, byl dost dobrý. Nerada jsem poslem špatných zpráv.... Koukla jsem se na Koi. Je mrtvý... Řekla jsem prostě a na okamžik se odmlčela. Nejsem kapitánkou moc dlouho. Byla jsem na misi. A pak jsem se najednou probudila tady. Ukázala jsem rukama kolem. A všechno se, od toho okamžiku, zdá spíše jako sen...protože prostě uvěřit, že tohle vše je skutečnost, je dost těžké....Uvěřit hollowů je asi nad moje síly..... Byla jsem ráda, že jsem řekla to, co mě tížilo. Hned mi bylo lépe a ten skleslí obličej zmizel. A jak dlouho, už tu jste Koi-san? A je Hiroshimu lépe?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jan 26, 2011 4:07 pm

Koi přikývla a odmlčela se, když jsi jí řekla o tom, že její kapitán zemřel. Mlčela dlouho. Bylo vidět, že Lavanda by ráda nějak ticho přerušila, ale pokaždé se v poslední cvíli zarazila.
"Vím, jak ti je," řekla tiše s trochou hořkého smíchu, když jsi řekla, že je pro tebe těžké hollow uvěřit. A ze své ponuré nálady se nedostala, ani když odpovídala na tvoje další otázky. "Jak dlouho to může být... asi měsíc? Možná trochu víc... Tady se dost těžko počítá čas. Hiroshi... ano, je mu líp. Aspoň on to tvrdí..." podívala se významně na Lavandu.
"No, určitě se s ním časem setkáte, Usagi-taichou," zasmála se Lavanda nervózně pod pohledem své kolegyně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 26, 2011 9:48 pm

Myamoto Usagi

Neveděla jsem, co říci. Povzbuzování lidí nebyla má nejsilnější parketa. Zaklonila jsem pomalu hlavu a zavřela oči. To ticho, co nastalo, mi usnadnovalo myšlení a tak jsem za něj byla ráda. K mému překvapení i Lavanda pro změnu mlčela. Takže jsou tu už asi měsíc....a já po tom, co jsem se stala kapitánkou, jsem si ani nevšimla, že někdo chybý......Kvůly ztracenému hřebíku, podkova byla ztracena. Bez podkovy byl kůň ztracen. Bez koně nemohla být zpráva doručena. Z důvodu neobdržení informace válka byla prohrána...až se vrátim musim se začít více zajmat o divizy. Teda pokud se vrátim.... Už mi začínalo být na můj vkus příliš vedro. Otevřela jsem oči a koukla se na Lavandu. Stejně možná bude lepší, když necháme Koi samotnou... Můj hlas prolomil to uklidnjící ticho. Lavando-san, mohli by jsme již jít?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 28, 2011 9:04 pm

Lavanda se netvářila moc ochotně, asi by se ráda ještě chvíli namáčela, ale zastoupila ji Koi.
"Já už taky jdu, představím tě dalším shinigami, jestli chceš... a jestli jste za nima ještě nebyly..." Koukla se tázavě na Lavandu a ta s malým úsměvem zavrtěla hlavou, jakože nebyly. Koi si povzdechla a vylezla z lázně. Ručník neměla, takže si jen tak na mokré tělo oblékla volný, černý oděv, kde očividně pocházel z jejího shihakushou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 30, 2011 12:43 am

Myamoto Usagi

Jak jsem si myslela...dostat odsud Lavandu nebude nijak snadné... Už jsem spřádala plány, jak se dostat z té vody, když se zvedla Koi. Moje spása... I přesto, že jsem viděla, jak Lavanda mlčky odpověděla, dodala jsem. Ne, jste vlastně první shinigami, kterého jsem zde potkala. Tedy kromě Lavandy-san. Na nic jsem nečekala a rychle následovala Koi z vody. Ne, že by to nebylo příjemné....ale všeho moc škodí... Shrnula jsem si sama pro sebe. Nikde jsem neviděla ručník. Chvilku jsem sledovala, jak si s tim poradila Koi. Takže tu asi vážně nikde není.............zajmavé, lázen bez ručníků?! Oblékla jsem se do své uniformi a haori. Hned, co jsem měla u sebe zanpakuto, byla jsem klidnější. Řekla bych, že je docela zarážející, že mi k pocitu většího bezpečí stačí mít u sebe zanpakuto......i kdybych byla v nejlepší formě, asi bych tady všechny hollow neporazila, kdyby všichni zaútočili, bylo by mi vlastně k ničemu a při tom se cítím silněji, když ho u sebe mám........ Přestala jsem dále rozvýjet svou myšlenku a otočila jsem se ke Koi. Tak mě vedtě. Ráda poznám další shinigami....
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jan 30, 2011 3:05 pm

Koi přikývla a zamířila kamsi do osady, při tom si ždímala vodu z vlasů.
"Život tady je vlastně dost příjemný..." rozmluvila se, možná ani ne na tebe, spíš jen tak do větru. "Ale není tu pro lidi, jako jsme my, co dělat... a jít nás nenechají. Nevím, jestli by nám něco udělali, kdybychom prostě šli... jestli jsou tak mírumilovní, jak Lavanda neustále tvrdí... Možná to brzo vyzkouším..." Vypadala trochu vyčerpaně. Nejspíš zpráva o smrti jejího někdejšího kapitána byla právě ta poslední kapka, co ji dostala do deprese z tohoto všeho. Blížili jste se k asi nejlépe postavenému přístřešku v celé osadě, dokonce měl i stěny, vlastně to byla taková chýše ze dřeva a listí. Před ní bylo i ohniště, ale bylo opuštěné.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 30, 2011 3:23 pm

Myamoto Usagi

Nejprve jsem šla jen mlčky. Nenapadalo mě nic vhodného, co bych jí na to mohla odpovědět. Až když jsme byli skoro před chýší ze dřeva a listí, jsem chěla něco říct. Něco, optimistického i když sama jsem tomu nevěřila. Možná to zkoušet muset ani nebudete...třeba se mi je podaří přesvěčit... Okamžitě po tom, co jsem to řekla nahlas, to i mě znělo divně. Ona je tu už asi měsíc.....na jak dlouho se tady zaseknu já?!? Musim se dostat do Seireitei a to co nejdříve....mám své povinosti. Jsem kapitánkou, tak krátce a už jsem v zajetí "mírumilovných" hollow....Sedmkrát upadneš, osmkrát vstaň....
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 01, 2011 9:49 pm

"Hm..." řekla Koi a rozhlédla se kolem, když jste došli až k chýši. "Nikdo tady není, jak to tak vypadá..." Pokynula ti, ať si zatím sedneš na špalek u ohniště. "Ale oni se objeví. Zatím mi řekni, jak je na tom Seireitei? Ti hollow... snad každou noc mám noční můry o tom, že někde doma útočí, zatímco já se tu vyvaluju..." přisedla si k tobě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Feb 04, 2011 2:49 pm

Myamoto Usagi

Posadila jsem se a rozhlížela se kolem, jako bych čekala, že se někdo objeví. Otočila jsem se zpět na Koi, hned po její otázce. Proč se musela ptát zrovna na tohle? Už tak jsem jí musela říct, že její kapitán zemřel a ted bych jí měla říct, jak ta hollow bouře otřásla Gotei 13..... Na chvilku jsem si vzpomněla na ten první pohled na Seireitei, když jsme se vrátili z lidského světa. ...na ten výhled nikdy nezapomenu...ale co říci Koi? Je možné, že by pod tou úpnou pravdou udělala nějakou blbost? Jako například pokusit se o útěk, jak už jednou naznačovala? Je to členka deváte divize...divize, kterou mám já na starost. Ale lhát ji.........? Překřížila jsem nohy, než jsem se dala do vyprávění. No Seireitei je ted...tedy co jsem tam byla naposledy....v relativním pořádku. Stalo se tam dosti změn a problém byl útěk několika věznů z druhé divize....díky tomu jsem se vlastně dostala sem..... Ale přímí, otevřený útok hollow neproběhl. Jenom jednou se nad Seireitei přehnala taková podivná bouře, která poničila větší množství budov. O ničem dalším nevím... Snad jsem toho neřekla až příliš mnoho. Někdy je vážně, mlčeti zlato...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: