Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hollowtown

5 posters

Strana 10 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Goto down

Hollowtown - Stránka 10 Empty Re: Hollowtown

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Apr 17, 2011 10:57 pm

Ronde

jen zaujatě sledoval, co to tam ti čtyři shinigami kapitáni provádějí. Tohle nebylo dobré... doufal, že nepřišli vyhladit jeho lidi. Měl teď docela strach. Pochyboval, že by dokázali těmhle čtyřem vzdorovat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Apr 18, 2011 2:00 am

Myamoto Usagi

Když Raiden zandal zanpakuto, vrátila jsem ruku zpět podél těla. Zrovna jsem se snažili sehnat zdejší radu, abychom jsme mohli jít Seireitei na pomoc, než jste přišli. Povzdechla jsem si. Mohl by jste se aspon vyjadřovat lépe o někom, koho jste zrovna usmrtil, Tomisura-taicho...................Abych vám to trochu osvětlila...kousek odsud se nachází malá vesnička hollow, kteří jsou mírumilovní a stojí o mírovou dohodu se Seireitei. Tedy aspon to o sobě tvrdí, ale musím dodat, že za dobu, co jsem zde se nepokusili ani se nevyznačovali žádnými agresivními úkony nebo chováním. Je zde i několik shinigami...ale to ted není důležité nebo spíše nemáme čas...Ted se musíme, co nejrychleji, dostat na bojiště. Tohle vysvětlení jim musí zatím stačit...Ukitake-taicho jim kdyžtak na něco odpoví.....já potřebuji zařídit něco jiného... Otočila jsem se na hadího hollowa. Nebyl čas na dlouhé diplomatické výroky, vedené v rukavičkách, ale přímé podání požadavků. Ronde-san potřebuji, aby nás Rada okamžitě pustila. Chcete přeci mír se Seireitei, ale když žádná Seireitei nebude, tak nebude ani žádná mírová dohoda a po vás půjdou ostatní hollow. Omlouvám se, že to říkám zrovna ted, když jste vyděl na vlastní oči padnout svého přítele, ale právě proto by jste měl chápat, jak se cítíme my, když nemůžeme na pomoc těm našim. Ti na kterých nám zaleží, možná právě ted umírají......Prosím....důvěřujte nám.... Lehce jsem se poklonila hlavou. Hlavně at ted Tomisura-taicho nic neprovede....už tak nevím, jestli tohle samo o sobě zabere....
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 18, 2011 3:41 pm

V tu chvíli se vedle vás objevili další dva shinigami, jedna žena a jeden muž, který však měl na polovině obličeje něco jako dost strašidelnou hollow masku. Byli to Koi a Hiroshi. Rozhodně si nehodlali nechat ujít, když se tu sešli čtyři kapitáni Gotei 13. To už něco znamenalo. Ronde přejel všech šest očima.
"Nebudu vás tu držet, ani nikdo jiný," pronesl svým hlubokým hlasem, i když se nedalo odhadnout, jaké myšlenky se za těmi slovy honí.
"Co se děje?" zeptala se rozrušeně Koi do ticha, které následovalo po Rondeho slovech, a podívala se na Usagi.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Apr 18, 2011 6:30 pm

Akio

Se usmál. To je pak pro mě a i pro ostatní dobrá zpráva. Nechci aby to vypadalo nevděčně, že bychom si nevážili vaší pomoci a pohostinnosti, ale vlastní povinnosti nás volají a my nemůžeme zůstat. Na oplátku vám mohu pouze slíbit, že tuto vesnici nikdo z nás nevyzradí a pokud byste se pokoušeli o mírové dohody se Seireitei, máte mě na své straně. Pak ještě koukne na Raidena a mrtvého Menose. Je mi líto ztráty vašeho přítele, ale nemůžete vynit mého přítele, jelikož se ještě nesetkal s hollowy vašich kvalit. Cítil se ohrožen a jednal tak, jak byl roky učen, aby jednal. Skloní také jemně svou hlavu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Apr 18, 2011 6:45 pm

Tomisura Raiden

Konečně pochopil situaci. Připadal si teď trošku jako vrah, ale už to nějak musel překousnout. Nyní začal přemýšlet nad bitvou co se údajně odehrávala. Ještě spěšně uklonil, těm hodným Hollow a dodal: "Mrzí mě, že jsem zabil vašeho přítele, ale jak sdělil Akio, v životě jsem nepotkal někoho jako vás. Moc se omlouvám." Uklonil se ještě jednou o něco hlouběji a pak se zadíval směrem k východu. "Kde je ta bitva? Musíme si pospíšit." Jeho tělo celé hrálo. Dlouho nebyl v boji a nyní když byl boj v plném proudu, byl zase někde v háji. Snažil se nějakým způsobem zjistit, kterým směrem je Seireitei, aby mohli okamžitě vyrazit.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Apr 18, 2011 7:16 pm

Myamoto Usagi

Chtěla jsem poděkovat, ale Akio mě předběhl a tak jsem jen za sebe dodala prosté. Děkuji. A podívala jsem se na Koi a Hiroshiho. Jdeme bojovat do Seireitei. Odpoveděla jsem Koi na její otázku. Jdete s námi? Koi určitě bude nadšená, že odsud může zmizet...ale nevim, jestli Hiroshi nebude chtít spíše zůstat....... Přesunula jsem svou pozornost ke kapitánovi osmé divize. Podle toho, co víme, se bojuje někde kousek od Seireitei...pochybuji, že by jsme to přehlédli, až tam budeme...... ..tedy když budou ještě bojovat... Rozhodně musíme rychle vyrazit... Uvázala jsem si pevněji svůj červený šál a čekala jsem na reakci ostatních.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 18, 2011 8:28 pm

Hiroshi a Koi se na sebe jen podívali. Hiroshi okamžitě přikývl. Koi chvíli zaváhala a podívala se někam do lesa, jako by přemýšlela o něčem, co je někde daleko a pryč, ale pak i ona potvrdila:
"Rozhodně půjdeme! Kapitáni," uklonila se uctivě nově příchozím. Kasumi a Raidena samozřejmě znala, i když oni ji jen těžko, jakožto řadovou členku deváté divize, která měla navíc často mise mimo Seireitei.
V tu chvíli se na místě zjevil další příchozí. Byl to Modos. Byl stále nezvykle popelavý a jeho pohyby nebyly úplně přirozené, nicméně vypůjčené zanpakutou svíral odhodlaně. Přišel právě včas, aby slyšel slova Usagi a z nich si mnohé domyslel.
"Dovolte mi jít také," řekl zastřenějším hlasem než obvykle a prkenně ale hluboce se uklonil na znamení úcty ke kapitánům.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Apr 18, 2011 8:40 pm

Akio

Koi a Hiroshi šli s nimi, to bylo dobré. Pak najednou došel Modos a chtěl jít s nimi. Nevypadal moc zdravě a Akio mu chtěl vymluvit jeho účast, ale to by jen vyvolal hádku, nebo debatu a na to nebyl čas. Dobrá Modosi, ale drž se kolem mě. Jsi vyčerpán a já nechci, aby se ti něco stalo. Otočíl se směrem, odkud očekával Seireitei. Myslím, že by to mělo být tudy, Pojďme! Načež shunpem vyrazí Seireitei na pomoc.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Apr 18, 2011 9:14 pm

Myamoto Usagi

Podívala jsem se na Modose. Nevím, jestli je nejlepší nápad brát ho sebou, když je ted v takovém stavu....... Než jsem stačila, ale cokoliv namítnout, Akio vyrazil shunpem k Seireitei. Zdá se, že s tim už stejně nic nenadělám.... Pokrčila jsem rameny a následovala příkladu kapitána třinácté divize.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Apr 18, 2011 9:36 pm

Kasumi Haruka

Ani slůvko neupustila, jak se tu pořád zjevovali a mizeli další a další osoby. Z toho děje tady ale jasně pochopila, že ty hollow nejsou zlé povahy, že nedaleko Seireitei se svádí boj a že by měli taky vyrazit na bojiště pomoci. Nekomentovala, ztrácela by tím čas ne jen ona.
Když bylo řečeno 'Pojďme' a následně zmizeli z místa jak Mya tak Ukitake-taichou, nečekala. Jen krátce se ještě porozhlédla kolem a nakonec si to shunpovala za nimi.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Apr 18, 2011 10:00 pm

Tomisura Raiden

Naposledy se ještě uklonil a na povel Akia se zasmál. Věděl, že jeho Shunpo je ještě stále rychlejší, ale on ho měl také dost výkoné. Na Modose taky jen mírně kývl, zaprvé neměl páru kdo to je a zároveň už se nechtěl zdržovat. Jeho milovaná divize čekala a nepřítel také. Hned na to vyrazil za ostatními Shunpem pryč... do bitvy!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Apr 19, 2011 3:31 pm

Vzhledem k tomu, že jste byli pár stovek kilometrů od Seireitei, cesta vám chvíli trvala. Už byla dávno noc, když jste dorazili k Seireitei. Boj se neodehrával tam, ale cítili jste směrem od východu reiatsu, které jasně napovídalo, kde bitva probíhá.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down