Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

10. divize, knihovna

+11
Kage
Tertaxka
Maršál Křída
Nawaki
Mokuto
Amaru
Red
Yuki-onna
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 8 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Goto down

10. divize, knihovna - Stránka 8 Empty Re: 10. divize, knihovna

Příspěvek pro Firel Mon Mar 07, 2011 6:21 pm

Firel
Když jsem s obsluhou pultu domlouval termín vrácení knížky naskytlo se mi poměrně nečekaného překvapení.
Zdravím Satoshi-taicho. Zrovna jsem na odchodu, hádám že mě hledáte kvůli té bombě o které jsem vám říkal. Musím se přiznat že s ní nejsem tak docela hotov.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Mar 07, 2011 9:50 pm

Satoshi
Trochu jsem poškodil místní strukturu reishi, díky svému i utlumenému reiatsu a tak jsem se chvíli musel soustředit, abych neprovedl další škody. Proto nemám rád chození ven... pomyslel jsem si, ale to už začal Firel mluvit Tvé dedukční schopnosti skutečně nebyly otupeny. pochválil jsem svého bývalého svěřence Jelikož jsi zmínil docela, tak jsi, jak tě znám, již provedl jisté pokusy, proto bych rád slyšel, jak jsi na tom. vysvětlil jsem, že mi stačí cokoliv i náznak Rád bych totiž zkusil, jak to bude reagovat na proměnlivé prostředí. řekl jsem trochu obecně, Firel zatím nepotřeboval vědět více.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Mar 07, 2011 10:04 pm

Firel
Bombu jsem vytvořil ze dvou kido, konkrétně Geki a Shakkaho, přičemž geki bylo minimálně dvakrát větší než shakkaho
Až ted mi došlo že jsem nemusel vytvářet bomby obřích velikostí na experimenty, ale prostě použít menší geki a shakkaho a vytvořit o dost menší kuličky.
Něco takového by s předpřípravou mohlo být celkem použitelné.
Skombinování je celkem namáhavý proces, byl jsem schopný vytvořit jen tři takové. První explodoval kvůli špatnému poměru jednotlivích složek, druhý pokus už se povedl ale třetí mě už značně vyčerpal, to se projevilo i na velikosti výsledného kida.
Vzhledem k námaze, složitosti a extrémní explozi bych bombu zařadil do kido úrovní 80-90 možná více. Ještě jsem však neměl možnost upravit bombu aby reagovala na reiatsu, ale byla schopná nějaký čas poletovat ve vzduchu a explodovala až po přímém zásahu byakuraiem. Škoda že exploze jedné aktivovala explozi druhé, a to byli od sebe celkem daleko. Nezkoušel jsem bohužel ani danku, abych určil jestli je to kido nad úroveň 89.

Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 08, 2011 2:56 pm

Satoshi
Zajímavé... vskutku zajímavé. vyjádřil jsem zájem, ovšem brzo zájem vystřídala skepse Ovšem jestli říkáš, že je to kido na úrovni 80-90 pravděpodobně můžeme zapomenout na globální užití, ovšem i přesto jsem si jist, že to dokážeme masově vyrábět. pověděl jsem svůj záměr Každopádně je třeba vše důkladně otestovat... zapřemýšlel jsem Budeš schopen provést ještě aspoň jednu fúzi? O stabilizující bariéru se postarám já. měl jsem v hlavě ten plán pro vyzkoušení, který jsem stále nechtěl Firelovi zjevit.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Mar 08, 2011 5:47 pm

Je vám, doufám, jasné, že ve výsledku to úroveň 80-90 nebude? Spíš tak o polovinu míň :-) (jakože samozřejmě bude možné vytvořit i silnější, ale víte jak... nenechám vás vyrábět desítky mega bomb... :-D)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Mar 08, 2011 6:40 pm

Spoiler:
Firel
Teoreticky ano, prakticky to bude o něco více oslabená verze. Jde tu ale pouze o testovací subjekt na kterém nebude o něco málo síly vadit, pokud nebudeme testovat sílu exploze, v tomto případě bych šel prohlédnout stopy které zůstali po výbuchu na tréningovém prostranctví akademie.
Zauvažoval jsem nad evolučním vývojem kida a nad dalšími ještě šílenějšími fůzemi
začínám o tomto kidu uvažovat jako o chemii.... A to rozhodně není dobré.Rozhodně to chce lépe vybavené prostředí na všechny ty testy.

Naposledy upravil Firel dne Tue Mar 08, 2011 9:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 08, 2011 8:51 pm

Miss: Tak budiž no... tak to objasním tak, že na massvýrobu se bude muset snížit celková síla =)

Satoshi
Zatím sílu exploze nepotřebujeme testovat, takže i oslabená verze stačí. odpověděl jsem klidně Jako o chemii...? To není špatný přístup... takto budeš na to pohlížet jako na něco, co budeš potřebovat udržet v rovnováze, což jistě vypomůže samotné produkci. schválil jsem nápad a pojal se přemýšlet o vhodném prostranství na pokusy Hledat ideální místo bude těžké, ale nechám to plně ve tvé permanenci, pokud by se někdo ptal, bude to na moji zodpovědnost. ujistil jsem Firela Když tady nebudu, tak to stejně nikdo řešit nebude a potom se na to zapomene. problesklo mi hlavou
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Mar 08, 2011 9:41 pm

Firel
Neee. když sem říkal že o tom kidu přemýšlím jako o chemii myslel jsem tím zkombinování několika různých položek do jedné, popřípadě jejich větší počet. A to by na mé úrovni mohla být sebevražda.
Co se testů týče, bojím se že oslabená verze se bude chovat podle svého jména. Tudíž bude oslabená ve všech aspektech a nejen v síle výbuchu. Tam kde by oslabená verze neuspěla, by originál mohl mít překvapující efekt, to by se mohlo při užívání nemile vymstít. Nejlepší místo na experimenty by asi bylo někde v rukongai. Chcete nějaké testy provést v labolatořích 12. divize?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Mar 09, 2011 3:09 pm

Satoshi
V laboratořích 12 divize... zopakoval jsem s dávkou obavy Jak sám dobře víš, laboratoře jsou vybaveny speciálně upravenou reishi, která se v normálním světě nemůže vyskytnout... takže pokusy tam by byly irelevantní, jelikož jejich výsledky by se pak nedaly využít. vysvětlil jsem Ovšem Rukongai je dobré místo jelikož pokud by Reimei zaútočili, tak to bude někde v okolí Seiretei a možná i přímo v Rukongaii. tentokrát jsem zase pochválil nápad a usoudil jsem, že Firel to skutečně myslí vážně a proto jsem se rozhodl vyjevit svůj plán Důvod proč jsem chtěl i oslabenou verzi bylo to, že jsem chtěl zkusit, jak se bude chovat v Senkaimonu, protože tohle by nám značně zlehčilo situaci.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Mar 09, 2011 5:55 pm

Firel
Umístit jednu nebo více takovích do senkaimonu by bylo riskantní, i když kido nereagovalo na kolem letící proud reiatsu pořád to bylo extrémě citlivé na přímý kontakt, vždyt je to z více než poloviny klasické seki. I kdyby se to dalo použít v senkaimonu, pořád nevidím způsob jak tam to kido udržet delší dobu.
Ani nevím proč, ale hlavou mi probleskl můj poslední experiment s obrněnou koulí.
Po pár dodatečných výpočtech by se dala silnější verze použít i jako jakási verze čističe.
Čistic by pronásledoval každého ze světa lidí, a my ze seireitei mohli při přesměrovávání senkaimonů vysílat valící se bombu. Tohle mi zní jako celkem překvapující past.

zničeho nic jsem měl poměrně vystrašený výraz, nebál jsem se ani tak o naše shinigami které by jsme stáhli před uvedením plánu do chodu. Bál jsem se představ vytváření bomby pro každý otevřený senkaimon,protože jediný kdo zatím dokáže tuto bombu vytvořit alespon v částečně fungujícím stavu jsem byl já.
Jediný způsob jak toto obejít, je projít gargantou z Hueco mundo. Proto jsem se přiklonil k myšlence hromadné výroby do vzdušného prostoru nad seireitei. Toto je až příliž zaměřený plán nepočítající s dalšími možnými problémi.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Mar 09, 2011 6:22 pm

Satoshi
Máš v tom pravdu, ale uchází ti fakt, že tyto bomby nebudou hlavní obraný systém. zavrhl jsem všechny proti, které Firela napadly s nadřazeností sobě vlastní. Proto je třeba brát to jen jako dopomáhájící element, kterým můžeme své soupeře překvapit. Budeme muset ovšem zkonstruovat přístroj na masovou výrobu, to bude náš hlavní cíl.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Mar 09, 2011 6:43 pm

Firel
Pokud by bylo ožné vytvořit přístroj na masovou výrobu i bez kida bylo by to to nejlepší co ted můžeme udělat, stejně si budu muset odpočinout než budu moci vytvořit tu samou verzi kterou jsem vytvořil na cvičišti. Jednu, možná maximálně dvě menší bych ještě mohl ustát.
jediné na co jsem v tuto chvíli čekal byl Satoshiho povel k následování.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Mar 09, 2011 10:10 pm

Satoshi
Tak tedy pojďme, pokoušet se o něco takového v knihovně, která by tím mohla přijít k újmě není opravdu ideální, takže se nyní přesuňme do kasáren 12 divize, vyzvedneme potřebné předměty a následně budeme pokračovat. přikázal jsem a jal se vracet zpět do svého teritoria.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Mar 14, 2011 9:11 pm

Izanagi

Po velmi drsné hodině koukání, která vypadala spíš jako soutěž v zírání, si konečně vzpomněl. "Jmenuje se Suo Seiko" Vypadlo z něj něžným a pomalým hláskem asi tak stejně, jako když člověk vkládá opatrně rybičku do nového akvária.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Mar 14, 2011 10:10 pm

"Jo tenhle!" vzkřikl děda, který si za tu hodinu příjemně zdříml a byl připravený dál se Izanagimu věnovat. "Právě před chvílí si tady pro to byl kapitán třetí divize! Tedy... před pár hodinama... pak je někdo se šestky zas přinesl, spolu s dalšími papíry, které tam nepatří! Nechal jsem si to na stole..." V tu dobu už se šoural kamsi mezi regály. Zanedlouho podal Izanagimu složku a pár papírů, které byly volně. "Tak tady to je!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Mar 14, 2011 10:18 pm

Izanagi

Se uklonil jako malý klučina a rychle upaloval ven si přečíst co se v oněch spisech nachází za prasárny. Bylo mu jasné, že nenajde nic převratného, konec konců, kde se onen vězeň momentálně nachází musel stejně zjistit bez spisů.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Mar 15, 2011 7:15 pm

Jak ses tak propracovával dokumenty, musel ses čím dál víc mračit. V podstatě cokoli, co by ti podalo jakoukoli informaci, bylo začerněné. Výsledek byl velice diskutabilní. Kdyby sis dosadil určitá jména, mohlo by se z toho vyčíst, že je Seiko skutečně vinný. Jenže kdybys tam dosadil zas jiná jména nebo data, mohlo to být tenrktá úplně jinak. Na samém konci bylo půl stránky textu jiným, méně pečlivým písmem, kde se pravilo velice krátce, že byly nazeleny důkazy a Suo Seiko byl seznám vinným z několika vražd. Ta jediná část nebyla nijak cenzurovaná.

Lidi, co mají něco společného s případem:
Nishimura Souchi (3rd seat 6. divize)
Kiyoshi Furuike
Masaru Shinri
Tamiko Emi
(všechno členové 6. divize)

Dosavadní průběh vyšetřování: Izumi Razaki-fukutaichou objevil bývalého shinigamiho jménem Suo Seiko, který však tvrdí, že je nevinný. Byl kdysi ve skupině s výše jmenovanými lidmi a dalšími členy 6. divize pod velením Nishimury-san. Podle nich mu jednoho dne na misi hráblo a zabil všechny kromě výše jmenovaných, kterým se nakonec podařilo zastavit. Když se vrátili, po nějaké době se začali nacházet další mrtví a stopy vedli k Seikovi, takže byl uvězněný a jeho zanpakutou bylo zničeno. On ale tvrdí, že členy 6. divize zabil na misi hollow a že právě na té misi zjistil, že Nishimura a spol. pracují pro někoho mimo Seireitei. A oni, aby se to zbavili, na něj nastražili celou tu věc s vraždami, aby ho nikdo nebral vážně a aby shnil ve vězení. Seiko a Souchi jsou momentálně zadržováni ve 3. divizi, kde čekají, až se zjistí, kdo z nich je vlastně pravý viník.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Mar 15, 2011 7:31 pm

Izanagi

Nebyl z toho vůbec moudrý, avšak musel jednat svérázně rychle. Informace byly matné, nedal se z nich vyčíst vůbec to, co by potřeboval. Důležité bylo, že znal lidi okolo tohoto případu. "Děkuji vám mockrát." Poděkoval staříkovi a s větrem za zády zmizel směrem k šesté divizi.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Sun Apr 10, 2011 7:59 pm

Takara Takagashi

A tak to všetko začína... a možno aj končí. Mnohé stretnutia, mnohé príbehy, toľko životov a toľko úmrtí... Dnes je ten deň, deň krvi, ktorá bude preliata a poškvrní naše duše nečistým hriechom aj hrdinskými činmi. Pretože dnes sa bojuje o Seireitei, o Kráľovstvo samotnej esencie života. Možno dnes zaznie to slávnostné: Kráľ je mŕtvy, nech žije Kráľ! Ale ešte nie... Ešte nenadišiel čas, aby samotní jazdci apokalypsy kosili hlavy na bojom poli. O chvíľu...

Tí, čo zostali v kasárňach desiatej divízie sa o tom už dozvedeli cez vysielačky. Všetci, ktorí boli v tímoch mali ísť obrániť svoje domovy. Veď to je náš údel - údel Shinigamiho - spasiť duše, priniesť im pokoj a byť verný až do smrti svojej úlohe. A nakoniec aj tak všetci pateticky umrieme s poslednými slovami hrdinu na jazyku, ktoré si aj tak nikto nebude pamätať. Avšak pocit toho, že sme umreli pre dobrú vec nás hreje aj po tom, čo nášho ducha pohltia mračná nadchádzajúcej vojny.

Pretože o tom to dnes bude. Pretože nastal čas bojovať cudzie vojny, cudzie bitky takmer cudzích osôb. Lenže ja dnes nemienim umrieť. Dnes ešte nie. Zdalo sa, že dnešok sa zomelie veľmi rýchlo... Spoločne s ďalšími tímami som sa rozhodla tiahnuť na nepriateľov... A spojiť sa s nimi.
Rei
Rei

Počet příspěvků : 240
Datum registrace : 24. 12. 09
Věk : 30

http://blindingreverie.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Wed Oct 12, 2011 1:07 pm

Izumi Amaru

Takže! ozval jsem se když jsem rozkopl dveře. Rozdal jsem úkoly celé 10. divizi a všechny zaúkoloval na celé hodiny. Teprve když se místnost zcela vyprázdnila mohl jsem přestat potlačovat bolest v noze, kterou jsem rozkopl dveře. JAUUU!!! začal jsem poskakovat po místnosti sem a tam. K čertu s tím snažit se bejt cool je fakt bolestivá věc odhopkal jsem hledat nějaké tajnější materiály což ale znamenalo, že jsem se musel vloupat do kanceláře kapitána
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8