Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Soukyoku, Centrála 46

+13
OuYee
Shinichi
Maršál Křída
Arinoki
Dawn de Diablo
Yuki-onna
Nawaki
Misman
Satoshi
dead wind
Ryuuka Hosentsu
Sode
Miss_Atlantis
17 posters

Strana 4 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

1. divize, Soukyoku, Centrála 46 - Stránka 4 Empty Re: 1. divize, Soukyoku, Centrála 46

Příspěvek pro dead wind Wed Dec 29, 2010 6:02 pm

Izanagi se objevi spolu s Daisukem ve dveřích místnosti. Mezitím totiž byli v kapitánčině kanceláři, kde se dozvěděli, že je porada kapitánů. Oba se velmi "nenápadně" zařadili do řady.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Soukyoku, Centrála 46 - Stránka 4 Empty Re: 1. divize, Soukyoku, Centrála 46

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Dec 29, 2010 8:25 pm

Akai Tsuki

Poslouchal jsem debatu. Chun řekl jsem si a objevila se pouze hlava přes rameno, vidět jsem ji mohl jen já. Podívala se na mě tázavě Co potřebuješ. Já se podíval na zem Posloucháš co se tu řeší? a pohlédl jsem směrem na okno. Jistě že a kývla hlavou. Ztrhl jsem pohled na strop Nepřipomíná ti to něco?a pousmál jsem se. Nic o čem bych uvažovala a zatvářila se zmateně. Pousmál jsem se opět Tak ty si na to zapoměla a odmlčel jsem se. Podíval jsem se Chun do očí A co takhle moje poslední mise když jsem byl kapitán. Její tvář nabrala jinou podobu ]i]Už vím[/i] a zmizela. Když bylo chvíli ticho, promluvil jsem Jednou jsem se setkal s uprchlími shinigami řekl jsem klidně a trochu nahlas, přitom jsem vyšel ze stínu Moje poslední mise jako kapitán 2. divize, najít a zneškodnit a zastavil jsem se ikdyž mé tělo bylo částěčně stále ve stínu. Jenže v reálném světě jsem potkal další uprchlé shinigami, bohužel nevím o nic víc než vy pokračoval jsem. Už tenktrát plánovy útok na SS ale bylo jich jen 10, aspoň teda se jich objevilo jen 10 a podíval jsem se na vrchní kapitánku. Pár znich mělo zajímavé schopnosti týkající se reatsu řekl jsem a zacouval jsem zpátky do stínu.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Wed Dec 29, 2010 8:58 pm

Hideki Kanegawa

po chvilce plynulé chůze, jelikož se mu tam s přibývajícím časem vůbec nechtělo, dorazil ke kasárnám první divize. Doufal že najde někoho, u koho by se mohl ohlásit, přecijen tam nehupsne, třeba by ještě někdo dostal infarkt. Kolem ovšem nikdo nebyl, tak se rozhodl vstoupit do kasáren na vlastní pěst.
Bohové... ochraňujte mě... pomyslel si, když si uvědomil, že kapitánka nebude zrovna nadšená... jak s výsledkem mise, kde sice něco zjištěno bylo, ale všichni krom něho nepřežili, tak s tím, že toho tajemného cizince nechal jen tak odejít, aniž by se nějak hlouběji vyptával a pokusil se zjistit víc. Alespoň, že si pamatuje vzezření. Zavrtěl hlavou na rozptýlení svých myšlenek a vstoupil.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Dec 29, 2010 9:23 pm

Shounagon Sei

naslouchala názorům svých podřízených. Na poradu se dostal taky nějaký nováček, který očividně nevěděl, že používání limitu reiatsu ve světě lidí bylo už dávno zrušeno. Ty učebnice by se opravdu měly aktualizovat. Nevšímala si ho tedy, protože mu stejně téměř skočil do řeči kapitán sedmičky.
"No to by mě zajímalo, co máš tak důležitého na práci v kasárnách, že ani válečná porada nejvyšší priority nepočká," zamračila se na něj Sei a nikam ho nepustila. Pak se ve dveřích málem srazili Izanagi a Hideki a Sei už myslela, že dostane z toho překvapení infarkt.
"Vy dva! Jdete právě včas! Máte nějaké nové informace? Všechno vám vysvětlím později."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Dec 29, 2010 9:31 pm

Izanagi

Jeho haori bylo trochu potrhané, jelikož teď působilo v písečném stylu. Zařadil se do řady, aby hned mohl reagovat. V Hueco Mundo jsme našli pouze agresivní ženu, která však nijak neohrozila Seireitei. Jinak řečeno, v Hueco Mundo je ticho. Informoval kapitánku o né zrovna povedené výzvědné misi v Huecu Mondu. Všiml si, že jsou zde přítomni i nekapitáni, což ho dost pohoršovalo, ale vzhledem k tomu, že tahle porada byla neformální, tak se s tím smířil. Narazil si klobouk do čela a čekal.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Dec 29, 2010 9:59 pm

Shounagon Sei

"Ticho? A co ty signály, co odtamtud zachytila 12. divize, jejich zdroj jste našli?" zeptala se.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Dec 29, 2010 10:07 pm

Izanagi

Negativní. V té části, kde jsme byli snad nebyli ani hollow. Druhá skupina musela mít větší štěstí. Odpověděl. V té části opravdu bylo úplné ticho. Kromě jedné žížali jsme nic nenašli, jak naivní realita!
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Wed Dec 29, 2010 10:18 pm

Arinoki Kenkyoshou

Pfff!!..odfukne si a zamyslí se ..To je ale stará babizna!..a zařadí se zpátky na svoje místo..
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Wed Dec 29, 2010 10:22 pm

Hideki Kanegawa

Když Izanagi-taicho mluvil, pomalu se porozhlédl po osazenstvu. Bylo tu pár lidí, které neznal, pár které nečekal a pár, které znal a neměl moc rád. Mezitím co hodnotil přítomné Izanagi-taicho domluvil, takže se nejspíše čekalo na mě. Probral jsem se ze zamyšlení a pohlédl na vrchní kapitánku, která mi jistě pokynula, abych si vzal slovo.
Mohu říci, že jsme měli větší štěstí. Naše mise... skončila relativním úspěchem... leč odmlčel se, bylo to těžké říci. za cenu obrovských ztrát. Ze začátku šlo vše velmi hladce, stopa vězňů byla jasná a naše jednotka pracovala ve vší tichosti. Nakonec nás uprchlíci dovedli... pohlédl na vrchní kapitánku k velmi nečekanému cíli. *dramatická přestávka* Organizace jménem Reimei. Naše skupina se rozhodla nakonec lehce infiltrovat tuto organizaci, doufajíc, že najedeme spojitost mezi vězni a organizací, respektive, jaký má mít jejich spojení účel. Pátrání nás dovedlo k poměrně zvláštní informaci, která tvrdí, že cílem Reimei, respektive jejího údajného vůdce Hiroshiho Suyrouchi je vytvoření nového, vlastního světa. Nemluvě o tom, že některé indície ohledně Hiroshiho chování napovídají, že sám není nejvyšším mužem v hierarchii Reimei. odmlčel se a rozhlédl, jak tyto informace ostatní vstřebají. Po zjištění těchto informací byla ovšem naše skupina odhalena a napadena. Při útěku byla zabita většina skupiny krom mé osoby. pohlédl směrem na podlahu. Vlastně až teď na něj dopadlo selhání jako vůdce. Pod tíhou této situace vlastně úplně zapomněl na dva shinigami, které přivedl sebou a kteří zde jistě chyběli.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Dec 29, 2010 10:41 pm

Shounagon Sei

Teď už se o ni doopravdy pokoušel infarkt. Hidekiho informace ji nemálo šokovaly. Tohle si bude ještě muset promyslet. Na dlouhou dobu zavládlo v kanceláři ticho. Potom se kapitánka konečně zase ozvala.
"Dobrá, chce ještě někdo další něco dodat? Pokud ne, tak propouštím zástupce a zůstanou tu jen kapitáni... i ty, Hideki."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Wed Dec 29, 2010 11:13 pm

Konan

Zadumaně jsem hleděla do podlahy a poslouchala všechny ty informace. No nevím jestli bychom měli jen tak čekat, až co udělají. Ale když zaútočíme hned, můžeme jim jen nahrát do plánu. Ach jooo...Fakt, že těm kapitánům nezávidím v tohle rozhodování. Potichu jsem si povzdechla, ale byla jsem vděčná za to, že už můžu odejít. Uklonila jsem se vrchní kapitánce a rychle odcupitala z místnosti a i z 1. divize.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Dec 30, 2010 12:22 am

Ryuuka Hosentsu

Když mne so-taicho ignorovala, tak jsem stále poslouchal o čem se baví. Místnost byla plná kapitánů i podkapitánů s velkým reiatsu."Asi to byl nemožný plán, ale což. Tady nemám co dělat." Pomyslel jsem si a po té, co so-taicho chtěla rozpustit poradu, tak jsem se i přes to, že jsem neměl sebemenší právo zeptal "So-taicho sama, zaútočí Gotei 13 na Reimei?". Po té jsem připravený k odchodu čekal na odpověď. Na obyčejného člena v divizi jsem toho věděl nyní až moc. Měl jsem z toho nutkání se opít a pak minimálně dva dny prospat ve svém příbytku, ale současná situace to asi nedovolovala.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Dec 30, 2010 2:56 pm

Akai Tsuki

Když vrchní kapitánka propustila podkapitány, zmizel jsem ze stínu. Objevil jsem se před kasárnama 1. divize. Tak a teď bych se měl pustit do hledání vězňůřekl jsem si a pomalu jsem kráčel pryč od kasáren. Zastavil jsem se Zajdu za Kure a rozloučím se sní a pak jdu hledat řekl jsem si odhodlaně a pomocí Shunpa jsem zmizel a mířil jsem směr 2. divize.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Thu Dec 30, 2010 5:45 pm

Arinoki Kenkyoshou

Když So-taicho propustila z porady všechny zástupce a nechala si tam pouze kapitány, zamyslí se "Co se ještě zajímavého na této poradě asi přihodí?" a promluví "Ví se něco více o tom vůdcovi Reimei Hiroshim Suyrouchi"
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Thu Dec 30, 2010 9:03 pm

Hideki Kanegawa

Po mých slovech do všech koutů zaznělo ticho, kapitánka se očividně pokoušela vstřebat informace, které jsem předložil. Po chvíli so-taicho vydala rozkazy a nařídila aby tu zůstalo pár lidí. Já byl mezi nimi. K mému velkému překvapení tu zůstalo i pár lidí, u kterých bych to nečekal.
Takže byly zaplněny mezery na kapitánských postech? ptal jsem se sám sebe v duchu, přičemž mi stále na mysl přicházelo více a více nepříjemných myšlenek. Desátou divizí počínaje, následky mého selhání konče. Suverenita z předchozích pár hodin byla očividně ta tam.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Dec 31, 2010 12:49 am

Shounagon Sei

se podívala na Arinokiho, když položil otázku.
"Ví se toho o něm dost... ale i to je příliš málo. Býval členem Gotei 13, výjimečně talentovaný shinigami a neobyčejně chytrý... až moc. Měl dost podivné nápady a nakonec zradil Seireitei a ukryl se ve světě lidí. Pátralo se po něm, ale podle očekávání se nikde neobjevil... na to byl až moc chytrý. A teď už je to promlčené... tedy bylo. Nemyslela jsem si, že by zašel tak daleko a znova nás kontaktoval, navíc se za ty roky musel pomátnout. Jeho ambice jsou až příliš nebezpečné... čím dřív ho odstraníme, tím lépe," mračila se na celé kolo. "Bude škoda takového intelektu... ale nedává nám jinou možnost."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Fri Dec 31, 2010 12:58 am

Ryuuka Hosentsu

Když mne so-taicho ignorovala už po druhé, měl jsem v tom jasno. Vzhledem k mému postavení mezi ostatními v místnosti jsem byl mimo mísu, a tak jsem se snažil vypustit všechno, co jsem slyšel v kasárnách první divize a rozhodl se navštívit Darui. "Už by přeci měl být v pořádku" zamyslel jsem se nad jeho zraněným z předešlého boje. Od odchodu do kasáren čtvrté divize už mne dělilo jen uklonění so-taicho. Tak jsem taky učinil a bezeslov se odebral směr nemocnice v kasárnách 4. divize.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Dec 31, 2010 10:12 am

Satoshi
S velmi zamyšleným výrazem jsem se dostal ke kasárnám 1 divize a okamžitě jsem zamířil do poradní místnosti a před ní se zastavil. Ach jo... zase další záležitosti na řešení. pomyslel jsem si a rozevřel dveře a vstoupil dovnitř.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Dec 31, 2010 1:37 pm

Sai Kazuma

Když jsem vyšel z garganty tak jsem se objevil přímo v první divizi... To jsem v první divizi? Pomyslel jsem si a trochu se tady rozhlídl... A jo jsem... tady nemám jaksi co dělat takže bych měl asi jít. Řekl jsem si a vydal se pryč. Nevěděl jsem kam půjdu, ale nakonec se stejně jako vždycky někde dostanu... Kde je asi tak Hikaku?... Naposledy jsem ho viděl, když jsem šel na misi... navíc jsem se na té misi moc nepředvedl... nebyla jaksi moc šance.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Jan 01, 2011 5:25 pm

Kunimatsu Fujikage
Šel směrem k 1.Divizi už byl nedaleko přemýšlel jak Babča bude reagovat Ještě že jsme se sněma nepustili do boje byli silní .... Šlo to poznat Psychicky se připravoval na to až ho vrchní kapitánka seřve..
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 01, 2011 5:57 pm

Hikaku Kioshi
Šel vedle Fujikageho a neřekl ani slovo přemýšlel nad tím co budeme babči vlastně říkat.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jan 01, 2011 7:56 pm

Satoshi -> V poradní místnosti nikdo nebyl.
Spoiler:

Shounagon Sei

se rozhlédla po kapitánech.
"Dobře, uděláme tohle. Přiměřeně velká síla shinigami pod mým vedením vyrazí co nejdříve do světa lidí. Nebudeme čekat, co udělají, provedeme co nejrychlejší útok s co největším počtem shinigami, jaký budeme moct postrádat. Další část lidí necháme v Seireitei pod velením vybraných kapitánů, kteří tu budou řídit přípravy na možnou obranu. Ještě vyšleme několik lidí, aby v čase útoku našli vhodné místo na založení nové, tajné základny, kam bychom se mohli uchýlit, pokud se vyskytnou problémy ve světě lidí i Seireitei. Musíme počítat se vším. Nějaké dotazy nebo připomínky?"

Spoiler:
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Jan 01, 2011 8:03 pm

Kunimatsu Fujikage
Vešel do 1.Divize a šel ke kanceláři vrchní kapitánky zaklepal a čekal až ho vyzve.Mezitim promluvil na Hikaka Tak co bojíš se ?Zeptal se Hikaka a čekal
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jan 01, 2011 8:16 pm

Zadrželi vás stráže.
"Právě probíhá porada, takže chvíli počkejte, prosím," odůvodnil to strážný, který vás nechtěl pustit dovnitř.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 01, 2011 8:29 pm

Hikaku Kioshi
"Ani né" odpověděl jsem rychle a zastavil se hned jak nám do cesty vlezl ten strážný.hmmm takže porada
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: