Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Soukyoku, Centrála 46

+13
OuYee
Shinichi
Maršál Křída
Arinoki
Dawn de Diablo
Yuki-onna
Nawaki
Misman
Satoshi
dead wind
Ryuuka Hosentsu
Sode
Miss_Atlantis
17 posters

Strana 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

1. divize, Soukyoku, Centrála 46 - Stránka 3 Empty Re: 1. divize, Soukyoku, Centrála 46

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 25, 2010 7:27 pm

Shounagon Sei

si pomalu začala uvědomovat, že zuření jí nepomůže, že má před sebou spoustu problémů, které čekají na to, až o nich rozhodne, spoustu opatření, která musí učinit. První z řady věcí na tomhle seznamu bylo vyslechout hlášení z mise v Huecu Mundu. Fajn. Dobře. Sedla si a odložila zanpakutou.
"Izumi Razaki?" Takže ho Yoshiro našel... v duchu se usmála. Znamenalo to hodně potíží a vyšetřování, co se s ním vlastně stalo... ale byla ráda, když se jí děti vracely. I když teď zas zmizeli Yoshiro a Yasumaru. "Hmm... ta trhlina má hned několik účinků, jeden horší než druhý, jejímu prozkoumání a zavření bychom měli věnovat zvýšenou pozornost..." mumlala si pro sebe. Při návrhu, aby Razaki informoval o nepříteli, přikývla. "Řekni mi všechno, co víš. To samé platí i pro vás ostatní. Potřebujeme jakýkoli potřeh, jakoukoli informaci, nikdy nevíme, co bude nakonec důležité." Snad se časem také dozví, co se stalo těm dvěma, kteří se nevrátili.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Soukyoku, Centrála 46 - Stránka 3 Empty Re: 1. divize, Soukyoku, Centrála 46

Příspěvek pro Nawaki Sat Dec 25, 2010 7:43 pm

Razaki

Ehm... no hádám že čas na omluvy přijde potom...
Každopádně ta trhlina nějak zesiluje hollow... pokud jí projdou a přežijou stanou se silnější než byly předtím... ostatně myslím si, že by se měla zavřít, protože věřím tomu, že pro ty co jí prošli to nebude nic dobrého...
Jedním z těch co prošli je Jiten, ten co zabil kapitánku Suiren... shromáždil kolem sebe poskoky
řekl jsem
Myslím si, že je opravdu nebezpečný...
Co se týče jeho pomocíků, nemyslím si, že ti jsou problém...
Je to podivná slizovitá bytost, která tady prckovi sebrala zanpakuto... o té nic nevím... snad jen že to vědec nebo tak něco
Pak nějaká hlava v lahvy, která, zdá se, má velké znalosti o Hueco Mundo...
Pak je to Karir, arogantní osoba ženského pohlaví, vznětlivá a dá se snadno vyprovokovat...
Její bratr Modos, její pravý opak... ostatně myslím si, že ten je spíše na naší straně než na jeho...
A pak ještě nějaká shinigami, ale ta zemřela už...
Ti všichni sídli v paláci staré Espaady...

dokončil jsem stručné shrnutí...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 25, 2010 8:16 pm

Shounagon Sei

se zase jednou mračila. Několik organizovaných, silných hollow v sídle bývalé Espady...
"Zjistili jste něco o jejich záměrech a schopnostech?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Dec 25, 2010 8:30 pm

Razaki

Nic moc...
Jiten je z nich nejsilnější zdá se... dokázal přežít i když jsem si byl jist že jsem ho zabil... používá luk a má divného papouška... nemusí to nic znamenat, ale myslím si, že to je důležité...
Modos dokázal nějak divně změnit svoje schopnosti, ale nevím jak...
Ta shinigami ovládala vodní zanpakuto... dokázala uvolnit shikai...
A ten sliz... no nevím vlastně co dělal, ale bolela mě z něj dost hlava...
O ostatních nic nevím...
A záměry? Nejsem si jist... údajně chtějí jen přežít, ale tomu nevěřim. O něco jim jistě půjde...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sat Dec 25, 2010 10:32 pm

Mitoshi
Souhlasím So-taicho, té díře bych věnoval plnou pozornost.
S těmi nepřáteli jsem nebyl dlouho ve styku, tudíž vám toho moc neřeknu.
A... vím že to momentálně bude nemístné a možná i nevhodné.
Ale nešlo by požádat kapitána Satoshiho, aby zkusil udělat něco ohledně těch duší?
Přeci jen jsou to živé bytosti, a my, Shinigami je máme očistit od jejich hříchů.
Pochopitelně by toto muselo počkat.

Nevěděl jsem, co na mou žádost řekne. Bylo to 50 na 50. Buď mě sežere nebo to povolí.
A jinak, když jsme odcházeli, tak na místo zrovna přišel muž s dlouhými vlasy, mohl to být ten Jiten. Nebyl jsem si moc jistý jestli jsem slyšel jméno.
Vím že Kuchiki-taicho a Ruyichi-taicho jsou velice mocní, ale i tak.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 26, 2010 9:34 pm

Shounagon Sei

oba vyslechla.
"Ty duše teď musí počkat. A pokud hollow nevypadají, že by plánovali útok, i ti počkají. Mitoshi, Razaki, Konan... počkejte tu. Ty můžeš jít... uh..." ukázala na Amarua, jehož jméno očividně neznala. "Musíme prodiskutovat jistou neodkladnou záležitost. Když jste tu nebyli, vnikli do Seireitei sběhlíci Gotei 13, kteří momentálně sídlí ve světě lidí. Tvrdili, že jdou vyjednávat, ale v podstatě přišli vyhlásit válku. Potřebuju se o tom poradit se všemi kapitány a zástupci, které mám momentálně k dispozici!" oznámila jim poměrně stručně tuto šokující novinku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sun Dec 26, 2010 10:03 pm

Mitoshi
Na zmínku o duších jsem jen kývl, bylo mi to naprosto jasné.
Na druhou stranu mě ta informace o sběhlících překvapila.
Kývnul jsem podruhé a řekl jsem Máte mé plně k dispozici so-taicho
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Dec 26, 2010 10:11 pm

Razaki

Nechci být neuctivý... ale málem jsem zabil kapitána Yoshira... svévolně jsem opustil Soul Society... chápu že máme teď zřejmě větší potíže, ale jak víte že mi můžete věřit? zeptal jsem se
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 26, 2010 10:43 pm

Shounagon Sei

sesmažila Razakiho pohledem.
"Fajn, jdi za dveře," odsekla. Opravdu teď neměla náladu se s ním o tomhle dohadovat. Jeho reiatsu se zdálo normální a i on působil jako dřív, ale pokud na tom trval, mohl se klidně jít zavřít do vězení, bránit mu nebude. Pak se obrátila k Mitoshimu. "Teď potřebuju hlavně tvůj názor. Jejich vůdce má dost pokroucený pohled na svět. Tvrdí, že Gotei 13 nedává shinigami svobodu, chce vytvořit další útvar shinigami ve světě lidí, který pro ně bude alternativou, pokud nebudou spokojeni s tím, jak se věci mají tady. Jeho skupina jsou převážně uprchlí vězni a podobné živly. Vyhrožuje, že pokud ho nenecháme to udělat, což rozhodně nenecháme, omezí přístup shinigami ze Soul Society do skutečného světa, což by byl samozřejmě problém... co si o tom myslíš?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Dec 26, 2010 10:46 pm

Razaki

Nikam jsem nešel... kapitánka evidentně neviděla problém... v čemž sem já viděl problém... ale teď nebyl čas to probírat
Omlouvám se, jsem samozřejmě plně k dispozici... řekl jsem
Pokud tedy tady kapitán o mě stojí... dodal jsem
Pokud mohu být tak smělý, myslím si že dobré by bylo zjistit jakou sílu má k dispozici a zda opravdu může splnit své hrozby...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sun Dec 26, 2010 10:59 pm

Mitoshi
Ano Razaki, pochopitelně o tebe stojím.
Myslím že i kdyby se něco stalo, tak je tu dostatek lidí na to aby tě zastavilo. takže si vem zanpakuto a zůstaň tady.

obrátil jsem se k so-taicho.
Myslím že by na své strané museli mít někoho velice mocného aby dokázal zablokovat Senkaimony.
Když ale pominu tuto výhružku, navrhoval bych nějaké diplomatické řešení. Na druhou stranu o to jste se už určitě pokusili a nezabralo to.
V tom případě nám asi nezbyde nic jiného než je trochu usměrnit.
A souhlasím s Razakim - chtělo by to vědět přesná čísla a informace, aby jsme si mohli udělat aspoň základní obrázek o současné situaci.

So-taicho uź možná informace měla. To jsem ale já nevěděl.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon Dec 27, 2010 11:49 am

Konan

Do 1. divize jsem dorazila o něco později, ale dorazila. Zrovna se tam řešilo něco důležitého, a tak jsem jim do toho nechtělá skákat tím, že ohlásím svůj příchod. Potichu jsem stála o něco vzadějc a poslouchala. Cože? Další problémy? To už nestačí ty z Hueca Munda? Kroutila jsem nechápavě hlavou. Ale musím uznat, že si to naplánovi dobře. Přeci jenom noví kapitáni, problémy s hollow a určitě se najde ještě něco o čem nevím. Přemýšlela jsem mezitím.

Když mluvíte o těch přesných informací, tak co shinigami, kteří hlídají ve světě lidí. Od nich nepřišli žádné informace? Zeptala jsem se a přitom jsem udělala několik kroků vpřed, abych vylezla ze stínu na světlo.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Dec 27, 2010 1:25 pm

Akai Tsuki

Použil jsem jedno ze svých nejrychlejších shunp. Co se asi může dít říkal jsem si Třeba de o ty vězně řekla Chun. To ne, to by přes pekelného motýla dala vědět. odpověděl jsem. To se vše dozvýš až tam budeš a já pouze kývl. Už jsem byl před kasárnama 1. divize, sice pozdě ale hlavně že jsem dorazil. Pomocí shunpa jsem se dostal do kasáren a už jsem byl v místnosti kde se konala porada. Během toho jsem byl pořád v shunpu a objevil jsem se ve stínu. Něco se řešilo a tak jsem radši pouze poslouchal a snažil jsme se zachytit důvod této porady.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Mon Dec 27, 2010 3:06 pm

Arinoki Kenkyoshou

Dorazí ke kasarnám 1.divize kde se koná porada Kapitánů, vstoupí do místnosti a postaví se na své místo a čeká co se bude dít dál..
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Dec 27, 2010 7:54 pm

Hiboru Baru

také přišla co nejrychleji mohla. V kanceláři vrchní kapitánky se sešlo těch několik kapitánů a zástupců, kteří byli zrovna v Seireitei. Baru si všimla, že je tam už i kapitán Antero, na kterého se usmála a nesměle zamávala. Vypadal docela neporušeně, to jí udělalo radost. Kapitánka jim stručně shrnula, o co jde (přečtěte si pár příspěvků zpátky :-D), a zeptala se na jejich názory.
"Chci znát vás postoj a návrhy, jak bychom měli v téhle situaci postupovat," dodala vrchní kapitánka. Baru se neodvažovala promluvit jako první, tohle bylo poprvé, co se účastnila nějaké porady, navíc byla zaražená informacemi, které jim Shounagon-sama sdělila. Už teď byla vyhlášena bojová pohotovost a kapitán byl ve světě lidí, takže velení divize bylo na ní. Nemyslela si, že by to mohla moc dluho zvládat, navíc ve válce.

Shounagon Sei

osvětlila situaci zbytku příchozích.
"Dobrá pozámka, Konan, i Mitoshi má pravdu. Musíme tedy dát instrukce posádce ve světě lidí, aby se snažili co nejvíc o nich zjistit a podat o tom podrobné hlášení," shrnula si nahlas sama pro sebe. Luskla prsty a pověřila tím nějaké dva černě oděné muže, kteří na její lusknutí přišli.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Dec 27, 2010 8:09 pm

Kasumi Haruka

Blíž a blíž. Nakonec jsem stanula opět před 1.divizí. Už tedy doufám, že po třetí sem dnes muset nebudu. Řekla jsem si pro sebe v duchu a vstoupila jsem.
Určitě už jdu pozdě, určitě už jdu pozdě. Opakovala jsem si, ale už jsem se tím nějak nestresovala.
Přišla jsem na poslední chvíli. Všimla jsem si, že je tu dost kapitánů a podkapitánů. Už se vrátili...
Snažila jsem se na sebe nějak v tu dobu neupozornit a tiše jsem jen vyslechla Kapitánku.
Zatím jsem neodpovídala. Musela jsem vstřebat informace a promyslet tuto situaci.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Dec 27, 2010 8:53 pm

Razaki

Super... můj nápad a pravdu má Mitoshi...
Vzhledem k tomu, že jsem čekal že mě popraví, tak jsem to nějak spolkl...
Čekal jsem co se bude dít...
Pak se ale opět dostavil naprostý nedostatek odpočinku a přebytek vyčerpání...
Velice efektivně, v přítomnosti několika kapitánů a podkapitánů a navíc v polorozpadlém oděvu z HM jsem hodil placáka přímo na zem....
plác
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Dec 28, 2010 3:11 am

Velitel jednotky

Zjeví se v místnosti, kde se koná porada. Podívá se na okolní shromáždění, což mimochodem působilo jako pěkná sebranka. Po rozhlédnutí ničeho nedbá a okamžitě poklekne směrem k vrchní kapitánce. So-taicho, máme první informace o nepříteli. Podle jednotek, je Reimei strategicky rozmístěno ve městech v reálném světe tak, aby byl znatelný průnik do reálného světa. Na některých místech nelze otevřít Sekaimon, jelikož je blokován neznámým reiatsu. Následně si odkašle jelikož nese velmi důležité informace a tohle je jeho první velká akce. Avšak podle informacích o uprchlých vězních a podle informacích nasbíranými zvláštními jednotkami v reálném světe, nedosahuje uskupení Reimei ani poloviny momentální strategické síly Seireitei. Následně dokončí hlášení a povstane, jelikož je mu jasné, že přinesl pozitivní zprávy.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 28, 2010 11:33 pm

Shounagon Sei

"No to není zas taková novinka... je to jen hrstka uprchlíků, nemůžou se nám rovnat, takže nechápu, kde vůbec vzali tu drzost sem přijít a vyhlásit válku..." přemýšlela nahlas, když slyšela nově příchozí informace. "Hiroshi je silný, ale nejspíš se musel zbláznit. Býval chytrý, moc chytrý, musí přece jasně vidět, že proti nám nemají nejmenší šanci..."

Hiboru Baru

podkapitánka třinácté divize poslouchala a všichni se jí zdáli dost zaražení, tak sama přece jen promluvila.
"Sou taichou, jestli můžu... myslím, že bychom neměli podceňovat ani možnost, že ty nedávné záhadné události s bouří a podobně s nimi nějak souvisejí. Možná i to, co viděli některé ze skupin na misích... Nevím jak by to mohlo souviset, ale co když souvisí?" vyslovila to, co měla už nějakou tu chvíli na jazyku. Zdálo se jí to jako moc velká náhoda, že Seireitei čelí nebezpečí a hned na to nějaká podřadná skupina uprchlých trestanců nakráčí vrchní kapitánce do kanceláře a vyhlásí válku. "Možná... byla ta bouře něco jako test jejich síly, možná ji poslali oni..." Litovala, že tu není Satoshi-san, ten by jim v tomhle určitě mohl říct více.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Wed Dec 29, 2010 12:39 am

Konan

Oddychla jsem si nad informací, že uskupení Reimei nedosahuje ani poloviny momentální strategické síly Seireitei. To byla oparvdu dobrá zpráva, ale co to blokování bran neznámým reiatsu? Zatímco jsem nad tím dumala, promluvila podkapitánka 13. divize, čímž mě vyrušila z dumání, jelikož mi něco na jejím proslovu nesedělo.
Nechci nějak napadat tvůj názor, ale co jsem tak slyšela, tak s bouří přišli hollow. Takže si spíše myslím, že bouře je spojená se skupinou, na kterou jsme narazili v Hueco Mundo. Ale samozřejmě se můžu plést. Když tu běsnila ta bouře, měla jsem misi v reálném světě, takže nevím jak to tu vypadalo. Ale spíše mě znepokojuje to blokování bran Sekaimon. Co když to je část jejich plánu. Dají nám síly a vítězství, a pak se mnohem jednodušeji odrovnají. Až moc jsem se rozpovídala. Hups. Nějak moc mluvím. Takovýhle starosti má řešit moje kapitánka a né já. Ještě řeknu něco špatně a všechny poštvu proti sobě a 9. divizi. Přeci jenom na poradách pro podkapitány se řešili úplně jiné záležitosti. Né tak vážné.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Wed Dec 29, 2010 8:18 am

Mitoshi
Příchozí Baru jsem věnoval neskutečné sexy sexy disco úsměv. Sice to nebyo tak dlouho co jsme se neviděli, ale i taky jsem byl rád že ji vidím.
Nestálo by za zkoušku požádat kapitána Satoshiho, ať zkusí udělat Gargantu do reálného světa? Přeci jen je to néco jiného než Senkaimon. A hlavně kdyby to šlo, tak by to mohlo znamenat že se Reimei spojil s Hollow a to by... nebylo dobré.
Tahle myšlenka mě prostě napadla. Věděl jsem, že to asi bude nepravděpodobné, ale v těchto divných časech stálo za zkoušku úplně všechno.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Dec 29, 2010 4:01 pm

Shounagon Sei

"Je pravda, že toho moc nevíme, potřebujeme hlavně informace. Ale než je získáme, nemůžeme jenom sedět a nedělat nic. Satoshi měl být tady na poradě, ale zase je kdoví kde, takže s tím teď nic nenaděláme, seřvu ho později. Jak to vidíte, měli bychom stáhnout jednotky ze světa lidí? Já říkám, že tím bychom jen ukázali, že se bojíme, ukázali bychom slabost, ale podřídím se většině. Poslat jednotku a napadnout Reimei, abychom je měli rychle z krku, nebo počkat, co udělají?" předložila kapitánka základní možnosti, které měla v mysli a které byly podle ní momentálně nejpalčivější.

Hiboru Baru

zaraženě zmlkla. Nechtěla plácnout další blbost a v duchu se mlátila do hlavy, že vůbec otvírala pusu. I Mitoshi-san navrhl, že by se Reimei mohli spojit s hollow, ale takové spojenectví přece snad ani nebylo možné, možná to byli sběhlíci, ale pořád shinigami... ne?
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Dec 29, 2010 5:05 pm

Kasumi Haruka

So-taicho. Chopila jsem se nakonec slova. Jak už bylo řečeno, o nich moc nevíme. Připadá v úvahu spousta teorií, o tom, zda li mají ty události, v poslední době, něco společného, či jsou na sobě nezávislé.
Samozřejmě, zbavit se jich, je taky možnost, ale já bych byla spíš pro, aby jsme nechali zatím situaci dále se volně vyvíjet. Sledovat jejich kroky. Kdyby měli něco společného, s tím vším, mohli bychom to takto odhalit. A i kdyby ne, žádná informace o nich není na škodu. Čím víc toho o nich budeme vědět, tím lehčí.. snad... bude, se jich zbavit. A přeci, útočit na někoho, o kom nemáme přílišné informace je, jak to vidím já, hloupost. Zdání může klamat. Můžou mít k dispozici mnohem větší sílu, než dosud předvedli.
Jednotky bych ve světě lidí ponechala. Jednak z důvodů, jež jste již zmínila, So-taicho a jinak.... Jestli se jim opravdu podaří, nám znemožnit přístup do lidského světa, budou je muset zastavit právě oni. Nebo, je alespoň pozdržet, když by se stala situace příliš vážnou, abychom se k nim nějakým způsobem stihli dostat.

Podívala jsem se na Kapitánku a nadále jsem se odmlčela.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Dec 29, 2010 5:37 pm

Ryuuka Hosentsu

Chvíli po té, co odešel vůdce Reimei Hiroshi jsem se probudil, avšak z místa jsem nevstával, protože kolem mne náhle začali běhat Shinigami. Každou chvíli někdo přiletěl jako střela do kanceláře vrchní kapitánky. Byl jsem zvědavý, a tak jsem z místa nevstával, abych mohl poslouchat, co se v kanceláři řeší. Všecičko šlo slyšet dobře a až ke konci porady, kdy se so-taicho sama otázala na další postup všech na poradě jsem se ohodlal a vstal.
Přišel jsem o něco blíž a náhle promluvil "Předem se omlouvám za to, že jsem vás bez svolení tajně poslouchal. So-taicho sama, ačkoli jsem obyčejný člen a v tomto postavení nemám žádné slovo. I tak bych chtěl říct svůj názor, Jelikož Reimei sídlí v lidském světě a jak už všichni asi víte, tak tam máme my Shinigami omezenou moc, tudíž limit a to takový, že máme přibližně asi 50% síli, co v Soul Society. Jelikož jsou nepřátele Shinigami, tak nám to hraje do karet. My máme k dispozici odstranění limitu
(teď zrovna nevím jak se to jmenovalo, myslím, že nějak Genttenkaichou) a oni s největší pravděpodobností ne. A tak navrhuji je napadnout v lidském světě s tím, že odstraníme naše limity, než čekat na to až oni napadnou Soul Society v plném rozsahu svých sil." až teprve po tom, co jsem vše dořekl jsem pustil ostatní ke slovu. Věděl jsem, že to bylo neslušné poslouchat všechno i když jsem neměl, ale já už jsem prostě takový. Teď už jsem jenom čekal na to jestli mne kapitánka za to sežere, nebo jenom vyhodí.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Wed Dec 29, 2010 5:46 pm

Arinoki Kenkyoshou

Provede krok dopředu ze svýho místa kde stojí, poklekne a promluví "So-taicho, mohl bych prosím Vás opustit tuto poradu, potřebuju si něco zařidít v kasárnách své divize?"a čeká na odpověď Vrchní kapitánky..
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: