Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Soukyoku, Centrála 46

+13
OuYee
Shinichi
Maršál Křída
Arinoki
Dawn de Diablo
Yuki-onna
Nawaki
Misman
Satoshi
dead wind
Ryuuka Hosentsu
Sode
Miss_Atlantis
17 posters

Strana 7 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

1. divize, Soukyoku, Centrála 46 - Stránka 7 Empty Re: 1. divize, Soukyoku, Centrála 46

Příspěvek pro dead wind Fri Jan 07, 2011 1:36 pm

Seiji

Nechápavě se zadíval. No, to není důležité. Odpověděl na podivný dotaz. Zadíval se ven na mraky, které teď obklopovaly Seireitei. Máte pro mě nějaké rozkazy? Zeptal se ještě před tím, než chtěl odejít pokud možno z kanceláře.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Soukyoku, Centrála 46 - Stránka 7 Empty Re: 1. divize, Soukyoku, Centrála 46

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 07, 2011 2:27 pm

Shounagon Sei

"Jeden bych měla... Dohlídni, ať tu z toho neudělaj kůlničku na dříví, zatímco budu pryč," usmála se.

TIME SKIP!

Sei stála v kanceláři, připínala si zanpakutou k opasku a zároveň hovořila k Tougouovi a Seijimu. Byly dost zvláštní dvojka. Asi tak zvláštní, jako Tougou a Yasumaru. Sei měla zřejmě slabost pro dost neobvyklé zástupce. Tougou na Seijiho hleděl dost chladným pohledem. Znal tohohle mladíčka, který se věčně rýpal v hlíně na své pochybné zahrádce a vařil jakési diskutabilní vývary z toho, co vypěstoval. Upřímně nechápal, co přimělo velitelku k tomu, aby ho udělala po sobě nejvyšším důstojníkem první divize. Ale neřekl ani půl slova... její rozhodnutí bylo jen její, to už se za ta léta naučil.
"Myslím, že jsme rozebrali snad všechny možné scénaře, Tougou rozkazy ke každému z nich zná. Seiji, ty si je pročti, mám je v šuplíku. Kdyby ti něco nebylo jasné, zeptej se ho," kývla na Tougoua, který kývl zpátky, jakože toho zobáka kdyžtak zaučí. "To je nad všechno." Stanula před nimi už plně připravená, i haori na sobě měla. Ještě jednou si je prohlédla. "Jdu."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Jan 08, 2011 12:36 pm

Seiji

Nebyl zrovna rád, že bude Gotei 13 bez vrchní kapitánky, i když třeba né na dlouho. Poslušně se uklonil a zmizel někam do první divize plenit záhony, aby byly připravené pro jeho bylinky.

Izanagi

Se rozhlédl, aby zjistil, že je docela pozdě. Musel jít, i když by si přál zde pobýt trochu déle. Pomalu se zvedl z jeho pokleku a vydal se ven z hřbitovního areálu. Bylo to morbidní před bitvou vidět tolik hrobů, obzvláště když do boje razila i vrchní kapitánka, což nejspíš znamenalo, že se jedná o vysokou prioritu. Po té co vyšel z hřbitova, se vydal rovnou ke skupině u sekaimonu.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jan 08, 2011 3:20 pm

Shounagon Sei

Vycházejíc z kasárny, uviděla Izanagiho, který opouštěl právě hřbitov. Mlčky se k němu připojila a oba zmizeli směrem k senkaimonu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jan 09, 2011 1:04 pm

Satoshi
Po 2 dnech, které jsem strávil bádáním ve své laboratoři, abych toho stihl co nejvíc před vypuknutím misí a v den, kdy měly vypuknout mise jsem se vydal do kasáren 1 divize Takže vedení nad Seiretei... to asi nebudu moct ze své laboratoře... pomyslel jsem si během cesty. Nejlepší místo... asi o něm nemusím nějak přemýšlet... kde jinde, než v kasárnách 1 divize... a navíc bych tam mohl najít mnohé informace o době, kdy se stala Sei vrchní kapitánkou... s těmito myšlenkami jsem dorazil do kasáren a do kanceláře kapitánky, kde jsem se rozhlédl, abych viděl, zdali ještě někdo vevnitř zůstal.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jan 09, 2011 5:02 pm

V kanceláři nikdo nebyl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jan 09, 2011 9:22 pm

Satoshi
Takže tady nikdo není... pomyslel jsem si No tím lépe, aspoň mě nikdo nebude vyrušovat. domyslel jsem a vstoupil do kanceláře naplno načež jsem ještě raději zavřel dveře. A začal jsem hledat nějaké dokumenty, jejíž čtením bych si mohl zlepšit podvědomí o skutečné minulosti a také zabít čas při čekání na nějaké problémy, které by potřebovali řešení z mé strany.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 10, 2011 7:17 pm

Moc jsi toho nenašel, tedy toho, co by tě překvapilo. Na stole a v okolí byly různé dokumenty týkající se všeho možného, co se v poslední době v Seireitei dělo. Něco z toho byly pouze zprávy, něco dokumenty, které čekaly na potvrzení. Jediné, co by tě možná mohlo zajímat, byly dva nebo tři posudky od tajné policie pojednávající o nedávném vniknutí Reimei do Seireitei. Kromě těch tě celkem překvapilo i několik fotek jakýchci dětí a rodiny. Pokdu jsi mohl soudit, nikdo z lidí na těch fotkách nebyla vrchní kapitánka, i když v mládí... kdoví, jak vypadala. (Jestli tě něco z toho zajímá, popíšu to podrobněji.) Všiml sis taky, že nalevo jsou dveře vedoucí do další místnosti, možná kapitánčina pokoje nebo studovny.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jan 10, 2011 7:34 pm

Satoshi
Takže posudky tajných jednotek... no to by pro lepší pochopení situace mohlo stačit. pomyslel jsem si a hodil je na stůl Ale zatím jsem nenašel nic ohledně minulosti... a tak jsem ještě zkoušel hledat. Fotky... no tyhle mi asi nijak nepomohou... už jsem to chtěl vzdát a oddat se studování Reimei posudků, ale pak jsem si všiml dveří. Dveře...? No to je ovšem zajímavé... tohoto bych jistě měl využít... ale pro jistotu bych teď měl studovat situaci v přítomnosti, jelikož mám teď vedení nad Soul Society, takže by nevypadalo dobře, kdybych nebyl informován... rozhodl jsem se a usedl na kapitánčino místo, abych měl přehled o situaci a do rukou jsem vzal dokumenty s posudky o Reimei. Tak copak o Hirovi našli... zašeptal jsem a začetl se.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 10, 2011 9:10 pm

Izumi Razaki

Opravdu, ale opravdu dožranej jsem dorazil do kasáren 1. divize... Nebyl jsem unavenej, ale zdeptanej ano...
Došel jsem tedy k místu, odkud jsem cítil největší reiatsu...
Zaklepal jsem na dveře... Už jsem byl opravdu zdeptanej na nejvyžší míru
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jan 10, 2011 9:14 pm

Satoshi
Seděl jsem v pohodlném křesle, zrovna jsem se začetl do posudků a když jsem uslyšel klep na dveře, tak jsem popravdě neměl vůbec náladu se zvednout, tudíž jsem poručil strážím, které hlídkovaly kolem, aby otevřely dveře. A tak se taky stalo.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 10, 2011 9:17 pm

Izumi Razaki

Vešel jsem do místnosti... kapitána Satoshiho jsem vlastně vůbec neznal... leda od pohladu. Dobrý den kapitáne, doufám, že vás neruším. Jsem Izumi Razaki, vícekapitán 3. divize... doufal jsem, že bych vás mohl požádat o pomoc s jedním problémem, který se mi nedaří vyřešit... řekl jsem uctivě
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jan 10, 2011 9:26 pm

Satoshi
Do místnosti vešel shinigami a okamžitě spustil, takže jsem i bez pohledu zjistil, že jde o podkapitána 3 jednotky. Odložil jsem tedy poznatky a položil je vedle masky, kterou jsem také v průběhu čtení odejmul. Takže problém... zopakoval jsem No... začal jsem dokud nebudu znát tento problém nijak nedokážu pomoci. řekl jsem způsobem, který vyzníval, že jsem byl přece jenom zvědavý, co za problém to může být, přece jenom bylo už dost dlouho, co jsem naposledy řešil problém ohledně shinigami.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 10, 2011 9:42 pm

Izumi Razaki

Abych byl zcela upřímný, potřebuju najít uprchlého vězně, který utekl při bouři z vězení... moje klasické pátrání zatím nevede nikam... sice moc nevím, co přesně děláte ve 12té divizi... ale doufal jsem, že byste mohli mít nějaké... zařízení nebo techniky, které by mohli pomoci v mém hledání... řekl jsem trochu hloupě... Byl jsem si vědom, že to zní jako úkol pro 2. divizi... ale začínal jsem být zoufalý...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jan 11, 2011 3:56 pm

Satoshi
Takže uprchlého vězně...
zopakoval jsem a začal jsem trochu přemýšlet s pravou rukou na pravé straně obličeje, opřený o sedadlo No... odmlčel jsem se ...pokud by existovala nějaká věc, která by měla aspoň náznak jeho reiatsu, teoreticky by to šlo... ale bohužel ten vynález je zatím prototyp a nebyl dosud vyzkoušen v praxi... odpověděl jsem, ale byl v tom cítit náznak nejistoty z ne úplně dodělaného vynálezu.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jan 11, 2011 4:02 pm

Izumi Razaki

Sundal jsem si z krku malý přívěšek s jakousi tekutinou uvnitř...
Tohle by mělo stačit... a nebyl by to skvělý způsob, jak otestovat vaše zařízení, kapitáne? zeptal jsem se s nadějí v hlase. Pak jsem ale pro jistotu ještě dodal. Každopádně ho potřebuji nutně naživu...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jan 11, 2011 4:20 pm

Satoshi
Podíval jsem se na přívěšek, ze kterého znatelně šel cítit zdroj reiatsu. Ano, tohle by mohlo stačit. souhlasně jsem pokynul a když Razaki zmínil tu část s otestováním zařízení, tak jsem se v duchu trochu pousmál Vidím, že na to zareagoval. pomyslel jsem si Vskutku, je to perfektní příležitost. Ovšem jak pravděpodobně očekáváš sebou to nemám, takže se budeš muset vrátit zpět do 12 divize. Vyhledej shinigami jménem Sakura a řekni ji, že potřebuješ vynález kód XA9I52O1QI. řekl jsem a pak jsem to raději sepsal na papír, protože to přece jenom nebylo v shinigami silách si tohle zapamatovat. Sakura se již o všechno postará. dokončil jsem a předal jsem papír
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jan 11, 2011 4:26 pm

Izumi Razaki

A... mám ho přinést nebo... co? řekl jsem trochu zmateně...
Nebyl jsem si jistý, zda ho chce použít z prostor 12té divize, nebo ho mám přinést sem... A doufám, že to Se... tomu vězni něublíží... potřebuji ho nepoškozeného...
Pak mě to napadlo...
Pomocí bakuda #77 jsem předal zprávu do 12té divize, ať někdo doručí přístroj kapitánovi...
Kdybyste něco zjistil kapitáne, dejte mi prosím vědět, pokud vás mohu obtěžovat... budu prozatím pokračovat v pátrání... je to opravdu urgentní... řekl jsem a opět zmizel...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jan 11, 2011 9:39 pm

Satoshi
Tak původně jsem chtěl, abys to vyzkoušel sám no a poslat zprávu divizi není úplně špatný nápad.
řekl jsem před Razakiho odchodem a jelikož odešel velmi rychle už jsem mu nestihl říci nic jiného. Vidím, že mu na tom opravdu záleží... no tak asi bych měl pomoci. pomyslel jsem si a sedl opět k posudkům. Tak... to by mě zajímalo, kdo ještě dnes přijde. s těmito myšlenkami jsem se opět ponořil do studia.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jan 11, 2011 11:38 pm

Ovšem než se Satoshi pořádně začetl, někdo zase narušil jeho klid, přesně jak předpokládal. Do kanceláře vstoupil Yasumaru. Nijak se nepozastavil nad tím, že Satoshi zabírá kapitánčino místo.
"Ramperouge-taichou!" usmál se, když se ujistil, že je to skutečně osoba, kterou hledá. "Rád bych s vámi probral obranu Seireitei!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jan 12, 2011 2:58 pm

Satoshi
Jestli jsem přečetl další řádek bylo by to asi moc na popsání toho, jak rychle opět někdo přišel. No teď se nedivím, že Sei je ve většině případů tolik stresovaná... neustále někdo po ní něco chce... povzdechl jsem si a vyslechl co má Yasumaru na srdci. Tak obranu říkáš, no na něco takového jsem popravdě čekal, tak co jsi přišel sdělit? nemrhal jsem časem a automaticky jsem přešel k tématu.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Jan 12, 2011 5:15 pm

Seiji

Opatrně vstoupil do kanceláře. Pomalu ho nebylo vidět přes vrstvu papírů, které nesl v náručí. Byl jich opravdu velký štos, který se Seijimu v náručí náruživě klepal. Když vykoukl, aby viděl, kdo vůbec u stolu sedí, málem mu jeho náklad spadl na zem. Satoshi taichou, jako vrchní důstojník teď máte na práci papírování za vrchní kapitánku, takže jsem si dovolil vám přinést první várku. Dořekl s těžkým hlasem donesl Satoshimu na stůl haldu papírů, které totálně znemožnily jeho výhled v kanceláři. On sám Satoshi ani Yasumaru nebyli za tou velkou haldou papírů vidět. Yasumaru taichou. Vzdal hold větší šarži, kterou teď Yasumaru měl. Kdyby jste něco potřeboval... Zahleděl se na kynklající se haldu papírů na stole, jelikož dost pochyboval, že se v tom někdo kromě něj a vrchní kapitánky vyzná. Budu v kanceláři zástupce... (Kancelář zástupce je před kanceláří vrchní kapitánky, jelikož zástupce zároveň koriguje návštěvy a schůzky)
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jan 12, 2011 5:59 pm

Satoshi
Do kanceláře přišel vzhledem docela mladý shinigami, ale měl na sobě insignii podkapitána Že by si Sei tak rychle našla náhradu za Yasumara...? pomyslel jsem si a než jsem dokázal něco dalšího vymyslet zjevila se přede mnou obrovská hora papírů Aha... hm... tak na to zrovna teď opravdu nemám čas... pomyslel jsem si Jsem velice potěšen, že plníš své povinnosti zástupce, ale teď na to nebyla správná chvíle. poznamenal jsem za horou papírů a úhledně jsem je začal přesouvat na zem. Nebylo to sice nic jednoduchého, ale opravdu jsem neměl zájem odběhnout z rozhovoru s Yasumarem. A během přesouvání jsem k němu pronesl Jen klidně pokračujme v rozhovoru, tohle vyrušení není nic závratného.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 13, 2011 2:37 pm

Yasumaru

jen párkrát zamrkal. Papírování... přinejhorším ho aspoň budou moci použít jako zábrany proti Reimei! Přes tyhle hory nepřeleze ani Hiroshi.
"No, tedy. Mluvil jsem s kapitánem Ruyichim a dohodli jsme se, že on si vezme na starost přípravu jednotek Gotei 13 na obranu, já se ujmu pátrání po uprchlých vězních, kteří by všechno mohli v nevhodnou dobu zkomplikovat, kdyby byli na svobodě, a obranná opatření jako taková necháme na vás... Víte, myslíme si, že vzhledem k tomu, že Reimei jsou bývalí shinigami, vědí asi o Seireitei hodně, takže budeme potřeboval nějaké vychytávky k jejich zastavení... a shodli jsme se, že to je spíše vaše parketa, překvapivé... vynálezy... a podobně..." snažil se Satoshimu vše osvětlit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jan 13, 2011 2:50 pm

Satoshi
Vyslechl jsem Yasumara. No vidím, že toho moc na projednání není... No... každopádně beru na vědomí tohle rozdělení a souhlasím, že to bude nejlepší řešení. souhlasil jsem Tak tohle je lepší, než jsem myslel, teď můžu pověřit Mitoshiho obranou, prohlédnout kapitánčinu kancelář a vyřešit situaci v Hueco Mundo. pomyslel jsem si Měli bychom to také sdělit Mitoshimu, řekl jsem Yasumarovi s ním bych si rád promluvil osobně, pokud by ti to nedělalo problém, mohl bys mu to sdělit? zeptal jsem se Yasumara, protože se mi nechtělo všechno dělat přes pekelného motýla a své kido jsem použít nemohl, protože by na ostatní neúčinkoval.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: