Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Východní brána

5 posters

Strana 4 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Goto down

Východní brána - Stránka 4 Empty Re: Východní brána

Příspěvek pro Red Tue Jul 13, 2010 6:29 pm

Yoshiro

Myslel jsem si to.. Zavřel jsem oči.. Pak použil Shunpo.. Na místě, kde jsem předtím stál zůstali jen kapitánské Haori, které padalo k zemi. Shunpem jsem se dostal do korun stromů, odkud jsem poté seskočil na tu bestii, co proti mě použila můj útok. Hodlal jsem jí rozseknout. Mohl to být fajn moment překvapení..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Tue Jul 13, 2010 6:31 pm

Mitoshi
Podstatněji pomaleji jsem se shunpnul za tu bestii na kterou útočil kapitán.
Vyskočil jsem a chtěl jsem ji Ishimarem přetáhnout ze zadu.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jul 13, 2010 7:03 pm

Ledový labyrint

"Znám, ale zadarmo ti návod k cestě nevydám... Zodpovíš mi tři otázky, pokud je uhodneš, nechám tě jít, pokud ne,... No, řekněme, že jsem dlouho neměl oběd," okázale se usmál a rovnou podal první otázku: "Ráno po čtyřech, odpoledne po dvou, večer po třech; co je to?"

Slizka Panda

"Schválně přece... Víte kolik bratříčků a sestřiček jste mi svým vstupem zabili?" nasadila smutný výraz, ale výhružný tón. "Zadarmo se z toho nedostanete a řekla bych, že cena nebude zrovna extra nízká, nejsem žádná lehká děva..."

Džungle

Vypadalo to, že zásah je již jistý. Medvědí ještěr ještě stačil otočit hlavou, aby viděl, kdo že se ho to chystá zabít. Naneštěstí pro útočníky se do rány vrhla ta medvědice, která Mitoshiho útok ještě stačila chytit svými tlapami, ale Yoshirův útok ji už neminul, naopak, zasáhl ji a zřejmě to bylo to poslední, co ji zasáhnout mohlo, další rána by ji zřejmě poslala již na onen svět určitě. Mezitím malý "medvěd" přiklopýtal ke Kentarovi a sedl si vedle něj, pozoroval jeho chování a přitom se podíval na svitek, na kterém se objevilo jméno Yoshirovy zanpakutou: "Tenshi". V tu chvíli svitek sroloval a hodil ho přímo po Yoshirovi, obyčejný svitek, ale rána po kebuli by s ním jistě byla znát. Velký "medvěd" odskákal raději stranou a přichystal si obranný postoj, třímajíc meč v ruce. Malý "medvěd" se tedy nejspíš boje vzdal a raději si prohlížel saké, které ho svojí vůní lákalo, ale možná to bylo i o Kentarově charismatu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 13, 2010 7:19 pm

Izanagi Kentaro

Oooo? Podívá se na nového hosta a porovná jeho váhu a velikost s mističkou. To jsou nám hosti, přesně pro takovéhle chvíle nosím tohle. Vezme sud se saké postaví ho před medvídě. Otevře kompletně celé víko, aby si medvídě mohlo pořádně napít. Po té si opět sedne a ukáže mističkou vzhůru. Tak na zdraví, ať žijem!
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Tue Jul 13, 2010 7:40 pm

Daisuke Ryusaki

hehe to je snadné, je to člověk! Ulevilo se mu prece jenom je tu ňáká naděje že se odsud dostanu Jsi lstivý, ale na mě si jen tak nepřijdeš doufám jen že ostatní otázky nebudou tak težké, nemůžu zklamat kapitánku. Jsou tu lidi v týmu kteří na mě spolíhají.
Darlian
Darlian

Počet příspěvků : 109
Datum registrace : 21. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jul 13, 2010 8:54 pm

Date

Nějak jsem nestačil reagovat. Nejdříve jsme s Baru zamilovaný pár, pak po mně ta slizká příšera ještě vyjede. Už jsem chtěl něco říct, ale Baru byla rychlejší. Noo tak jsem to nechal na ní. Chvíli se tam dohadovali. Ovšem poslední odpověď té pandy mě celkem zarazila. Vstoupil jsem tedy mezi dámy, no s tou pandou jsem si nebyl tak jistý. Tak moment. Zdá se mi to, nebo tou cenou myslite mě? Přejedu pohledem z Baru na tu pandu. Sokol mi seděl na rameni, a taky z toho nebyl zrovna dvakrát chytrý.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 13, 2010 9:33 pm

Hiboru Baru

se rozhlédla kolem. Bylo vůbec možné, že všechen tenhle sliz okolo nich jsou ve skutečnosti živé bytosti? A když je pošlapali, tak je připravili o život? Teď si připadala opravdu krutá a bezohledná, nikdy před tím ji nic podobného nenapadlo. Byla by ráda, kdyby se vše dalo vyřešit omluvou, ale ta slizka vypadala dost bojovně, alespoň se to Baru zdálo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jul 13, 2010 9:40 pm

Ledový labyrint

Hm... Chytrý to chlapec, a co tohle? Tři ovce spasou louku za tři dny.
Dvě ovce spasou louku za šest dní.
Za kolik dní spase louku jedna ovce?
Všechny ovce jsou ve všech ohledech vždy stejné, jejich žaludek je nekonečně velký, jedná se o stále stejnou louku.
Ovce pasou stále stejně rychle, na začátku je tráva rovnoměrně rozložená po celé louce."
vlk se šibalsky zasmál, nečekal, že by tohle někdo rozluštil, ale pro všechny případy už si připravoval otázku číslo tři.

Malý Méďa Ještěr

"Kanpai!" zvolal a pozvedl sud na zdraví. Pak už se vrhl automaticky k pití, až se jeho líce začaly pomalu červenat.

Slizka Panda

"Kdybyste mi nezašlápli manžela, ještě bych to přežila, ale vy jste mi zašlápli nejenom manžela, ale také všech 126 dětí a dalších 1245 zárodků... Ale zase vám musím poděkovat, protože jste mi zašlápli tchyni..." zamyslela se, ale vypadalo to, že s tchyní je spokojená, že je po ní, ale ty děti a manžela nemohla překousnout. "Hm... Jak to jenom vyřešit?" zamyslela se nahlas.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Jul 13, 2010 10:05 pm

Yoshiro

Situace, která se děla dole mě tak trochu vyvedla z míry a já dostal svitkem přes držku.. Spadl jsem někam do křoví, ze kterého asi po 30 sekundách vykoukla moje hlava. Při pohledu na Ken-chana, který pil, s tím mládětem chlupatý Godzily, saké, mě tak trochu... Udivil. Ehm..Ken-chane..Ta věc mě chtěla sežrat.. Snažil jsem se mu upřesnit situaci.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jul 13, 2010 10:08 pm

Izanagi Kentaro

He? To máš z toho, že málo piješ, kdyby si víc pil, věděl by si, že ještěromedvědi mají rádi saké. A začal se nahlas smát, což do krvavé atmosféry přinášelo trochu zmatek.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jul 13, 2010 10:21 pm

Date

Pískl jsem užasem. Wow. To jsou čísla. Prohlídl jsem si přitom místnost. Pohledem jsem skončil na zemi, kde jsem si všiml, že jaksi stojím ve slize. Hups. Nahodil jsem nevinný usměv a ustoupil o kus dozadu, kde žádný sliz nebyl. No aspoň že ta tchyně................No ale my nemáme čas se tu vybavovat, takže co kdybychom šli a dělali jako, že se tohle nikdy nestalo? Začal jsem něco povídat a doplňoval jsem to pomocí rukou. Na tváři jsem měl milý úsměv.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Tue Jul 13, 2010 11:38 pm

Daisuke Ryusaki

To by mělo být jednoduché, jde pouze o násobky, ale nemusí to být i pravda. Je lstivý, taky bych mohl. Je to poměrně těžké. odmlčí se chceš odpovědět tři hádanky ale uděláš pro mě jednu věc. Co kdyby si mi za tuhle odpověď zavedl za mími přátely co se tu v tunelech stratily také? už neměl obraný postoj, stál normálně a nebyl nijak výhružný, jen zanpakuto pořád držel v jedné ruce. Pousměje se. Tak co ty na to říkáš?
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Jul 13, 2010 11:50 pm

Ledový labyrint

"Jen jednu věc?" zapřemýšlel. "No tak za prvé tě pustím a odřeknu si svačinu... Za druhé ti ukážu cestu ven... A za třetí, za třetí tě nenechám přeci umrznout, nemysli si, že tenhle labyrint je zrovna krátký..." šavlozubák byl až moc lstivý na to, abys ho přelstil něčím tak jednoduchým, ale přeci jenom: "Jak tedy zní odpověď?"

Džungle

Malý medvědí ještěr dál klidně popíjel saké, až po chvíli sud odložil a usnul. Strčil si přitom svůj ohromný palec do pusy. V tom spustil velký "medvěd" a zavelel: "Mámo, konec toho divadla... Beztak to není sranda a synátor usnul," v tu chvíli už byl u "medvíděte" a v ten samý okamžik všichni tři zmizeli.
"Jo," ozvalo se ze křoví: "Abyste neřekli, tak za to saké," v ten samý okamžik vyrazil ze křoví jazyk, na jehož konci byl pochroumaný, leč v celku, pekelný motýl. Jazyk ho pustil a ve křoví zase zmizel. Vypadalo to, že to chvíli potrvá, než se motýl probere, jestli se tedy probere, a tak byl na piknik vskutku čas.

Slizka Panda

"A co takhle kdybys mi to vynahradil?" řekla trochu zostra, ale žádostivě. "Přeci jenom..." začervenala se, nebo spíš její červené části velmi silně zazářily a ona se pomalu začala svírat slastným pocitem nad svými myšlenkami.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Wed Jul 14, 2010 12:02 am

Daisuke Ryusaki
(lstivy nebo ne mohl by byt hodnejsi:-D)
Dobrá tedy, ale jak mam jistotu, že mě nedovedeš daleko od všeho? chci najít své společníky a přátele. takhle asi moc nepochodim, blbe se mysli kdyz je mi taková zima. má odpověd zní 12
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Jul 14, 2010 12:13 am

Izanagi Kentaro

Né vždycky je na pravé místě vše řešit bojem. Prohlásil kapitán jedenácté dvorní divize, král všech hrdlořezů a vrahů. Pohodlně se uvelebil a dál popíjel. Čekal, až se pekelný motýl probudí.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 14, 2010 12:28 am

Date

Spoiler:
Huh?.....Ehm.........vynahradil.......cože? Tak tato otázka mě dostala. Ale rychle jsem se oklepal, mile usmál (spíš něco ve stylu - nemáš šanci) a moje odpověď byla jasná. Ani náhodou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jul 14, 2010 3:08 am

Yoshiro

Jo...Od tebe to sedí....Kam ten svět spěje.. Řekl jsem a posadil se někam na zem..Kdybych tak věděl, že jsem si omylem sedl na motýla.. Moje Haori se ztratilo bůhvíkam. Paráda.. Teď ani nemám svůj fešnej ohoz.. Beztak ho sebrala nějaká z těch blbejch ještěrek. Postěžoval jsem si. Možná bychom měli najít ostatní.. Než se ten motýl probere.. Rozhlížel jsem se okolo.. Motýl..Kam se jen poděl?
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jul 14, 2010 3:45 am

Hiboru Baru

Tak se zdálo, že slizka Dateho-sama nechtěla sníst... A Date-sama se s ní tedy nepáral. Samozřejě to Baru podporovala, přeci jen nemusela být žádný odborník na genetiku aby poznala, že toto by asi stejně nefungovalo, ale na druhou stranu jim ta slizka stála v cestě a vypadala agresivně... Zatahala Dateho za rukáv a co nejnenápadněji zašeptala:
"Taichou, možná jste na to měl jít trochu diplomatičtěji, právě jsme jí zabili manžela a děti... a zárodky... Asi není moc chytré ji teď naštvat ještě víc..."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Wed Jul 14, 2010 7:25 am

Mitoshi
Nemohl jsme pochopit jaktože pandyopravdu zdrhly a ještě nám vrátily motýla.
Pomalu jsem šel k Yoshirovi, který zrovna zasedl motýla. Také jsem měl v ruce jeho haori, které jsem sebral ze země.
Blbá ještěrka vám nese haori hodil jsem po Yoshirovi jeho "fešnej ohoz"
A mimochodem, na toho motýla jste si sednul dodal jsem
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 14, 2010 10:09 am

Ledový labyrint

"Ha,... Zkus to ještě jednou a pořádně se zamysli..." vysmál se ti. "Kolik jich už na tohle skočilo a kolik z nich se dostalo z labyrintu..." začal vzpomínat na časy strávené s předchozími řešiteli, kteří přes druhou hádanku nepřešli, a proto jim Šavlozubák cestu ven neukázal.

Slizka Panda

"Ach, vy mladí shinigami... Víte, že to znamená tedy pomstu... Za svou rodinu se pomstím a pak..." jejího obličeje se zhostil ďábelský úšklebek. "Mi to vynahradíš jako můj otrok!" začala se smát, když se tak zvláštně podívala na Dateho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Jul 14, 2010 11:42 am

Izanagi Kentaro

Typická animácká kapka. Tyhle dva jsou fakt dvojka, asi jako patigami a matigami. Je vůbec bezpečné pouštět je na společnou misi? Najít ostatní... hm ... Zvedne se a hledá nějaké místo, kde je mohl vidět naposledy.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 14, 2010 12:12 pm

Date

Poslechl jsem si radu od Baru, která měla pravdu. Ovšem než jsem to stačil ukecat jinak slizká panda už zase něco mlela. Ten ďábelský úšklebek té pandy mě celkem zarazil. Otrok? Pomyslím si. Tak teď nevím co bylo lepší. Řeknu do větru a protočím oko. Potom se podívám na Baru a nenápadně se ji šeptem zeptám. Dobře. Nějaké nápady?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jul 14, 2010 12:21 pm

Yoshiro

Zase-..... CO?! Vyskočil jsem na nohy a podíval se na motýlí placku. Mishi!! Musíme něco udělat!!! Dělej.. Dej mu umělý dýchání! Zakřičel jsem na svého Více-Kapitána.. Tohle začala být hodně vážná situace.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Jul 14, 2010 12:57 pm

Izanagi Kentaro

He? Umělý dýchání motýlkovi? Chtěj z něj udělat vzducholoď? Co to má ksakru být? Zavře oči a dostane se do dna své mysli. Ve vnitřním světě hledá odpověď na svojí otázku. Naštěstí Ishi je schopnější a rozumější, takže takový problém by to neměl být.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Wed Jul 14, 2010 1:06 pm

Mitoshi
Nadzvedl jsem obočí a podíval se na Yoshira.
Umělé dýchání...
Spoiler:
A jak to podle vás vám udělat! zakřičel jsem už dožraně
Ani nevím kde má takový motýl... má vůbec motýl hubu? sklidnil jsem se a chytil se za bradu, uvažujíc nad touto vécí
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next