Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

10. divize

+7
Akkaku Naito
Solas
Yuki-onna
soronus
Amaru
Nawaki
Aki
11 posters

Strana 7 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

10. divize - Stránka 7 Empty Re: 10. divize

Příspěvek pro Raiden Thu May 21, 2015 10:12 pm

Cana Alberona

"Slečna neví, jestli se jí chce," hlesla zcela vážným hlasem a lebka za její hlavou se začala měnit na tenký pruh reiatsu, který směřoval k jejím ústům. Začala pít. Asi se nudila.
"No, důvod mám. Jsi slabý," opravila jeho řeč, ale svojí nohu konečně sundala, nemohla ho přeci ztrapňovat navěky. Jeho slabost ho v jejích očích ztrapňovala dost.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu May 21, 2015 11:18 pm

Akachi Naito

Děkuji..
Pravil, když se konečně ta ženská rozhodla zvednout svojí nohu. Akachi okamžitě vyskočil na nohy.
Podle čeho tak usuzujete? Prostě jen nemám v úmyslu používat sílu k obraně proti ženě..
Odpověděl s úsměvem.
By jste se divila, kdybych na vás vlítnul..
Doplnil jen tak poslední větu. Přitom se dost zasmál, stylem: "Oh yees, jsem chlapák!"
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri May 22, 2015 10:01 am

Akkaku Naito

Můj bratr ignoroval cokoliv jsem na něj zařval. Ale... to u něj bylo typické. Jen jsem doufal, že mu Cana moc neublíží. Zároveň jsem ale doufal, že si neuvědomí, kdo jsem já. Má zrada vůči Onmitsukido a neuposlechnutí rozkazů byly sice oficiálně promlčené, ale... přesto jsem se raději nehodlal plést těm dvěma do osobního prostoru.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri May 22, 2015 10:25 am

Cana Alberona

"Sílu proti ženě? To jsou slušné výmluvy, můj milý kapitáne," zasmála se nad ním a zlehka ho plácla přes tvář. Když pak ještě zmínil, že by na ní vlítl, už se rozesmála doopravdy. "Na to nemáš koule, chlapče," pronesla zcela provokativně a nakonec pokrčila rameny a rozhodla se mu dát šanci ukázat, co je v něm. "Ale pokud stále chceš, můžeš mi ukázat, co je v tobě," vyzývavě na něj mrkla a opřela se o svůj soudek s alkoholem. Už asi 2 dny si neprotáhla kosti.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Sat May 23, 2015 8:12 pm

Reizo Kami

Moc se mu nelíbil pocit že nějaká ženská zesměšňuje kapitána 10 divize, i on byl přece její součástí. Líbil se mu ale ten pocit že Akachi dostává a nechce se mu ani zasahovat, nerad by skončil na lůžku.
"Sázím flašku na to že ho tak ženská porazí."
Usmál se a natáhl ruku k Akkakuovy aby si plácli, při tom dál sledoval tu bitku.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 23, 2015 9:37 pm

Akkaku Naito

Zamyslel jsem se. Kapitán, proti kapitánce Onmitsukido. Ale můj bratr ještě neměl bankai... ale byl to můj bratr. Vyhrajete, máte flašku alkoholu, jaký si vyberete. Prohrajete, koupíte mi krabičku čaje. A mohu vám říci rovnou, že mám vytříbený vkus. Alkohol bohužel nepiji. během toho jsem mu sevřel ruku a kývl. A teď neprohraj, nii-san. blesklo mi hlavou: Kvůli mně i morálce v divizi.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun May 24, 2015 3:13 pm

Akachi Naito

Nahodil pohodový výraz a opřel se o nejbližší zeď. Rozhlédl se tak po nebi.
Dneska je krásný den..
Pravil jak jinak, než s velkým úsměvem. Poté se podíval na tu holku.
..a nakopat hezký zadek v hezký den zní ještě lépe..
Hned co to dořekl, tak nadzvedl obočí u obou očí. Jen po očku sjel pohledem ke svému bratrovi, jako by skoro až věděl, co se tam děje. Mrkl jeho směrem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon May 25, 2015 4:43 pm

Cana Alberona

"Hmm... tak fajn, ten kdo prohraje platí večeři a chlast," dodala rázným hlasem ke jeho nabídce k nakopávání zadků a spokojeně se usmála. Odněkud pak vylovila placatku s pitím a napila se. Bylo v ní kvalitní vodka. Taky nabídla Akachimu: "Pokud ti nechutná chlast, tak s tebou nebojuju," dodala na vysvětlení a pak si zase chytla svůj soudek a vydala se směrem pryč. "Snad nechceš bojovat tady, ne?" křikla na něj, když už byla na obzoru.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon May 25, 2015 4:59 pm

Akachi Naito

Mmmm, fajn..měla bys vědět, že toho sním hodně..
Zasmál se. Jenže než si vůbec stačil užít radost z toho, kolik toho sní, tak si jen na mini vteřinu zkusil představit, kolik toho ta holka vypije. Polkl. Poté mu však nabídla trochu vodky a tak si samozřejmě trošku dal, placatku jí následovně vrátil.
No jistě že ne, to by se to tu pak muselo znovu opravovat..
Opět se zasmál a vydal se někam směrem za ní.

------> Směr Trénink

Naposledy upravil Akimoto_Makoto dne Sun May 31, 2015 6:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Thu May 28, 2015 3:35 pm

Reizo Kami

Usmál se a s z jeho klasickým pohledem se podíval na Akkakua. Věděl že kapitánovy schopnosti jsou velice dobrě ale Cana na něj působila o něco děsivěji, věděl že do toho dá všechno a kapitán se bude držet trochu zpět jen kvuli tomu že je to žena, a v tom si sou oba podobný, jak Reizo tak kapitán.
"Dobře beru, tak tedy čaj který si vyberete. Vím že si na ně potrpíte, a že máte na ně i vkus. Stejnak ale kapitán prohraje, ikdyž to bude těsné, uvidíte."
Znovu se pousmál a podíval se zpět na ten milostný pár před ním, jeho úsměv se změnil, vypadal jako by si byl opravdu jistý.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 30, 2015 12:34 pm

Akkaku Naito

Jen jsem zakroutil hlavou a nadhodil: Cana bývala kapitánkou Onmitsukido. Ale tohle je kapitán divize. Ve výsledku by měl být silnější než ona. nadhodil jsem k důstojníkovi a pak si jen povzdechl. Ale sázka již byla uzavřena, nemá smysl se nadále handrkovat... nebo snad ze strachu z prohry chcete, abych tu sázku zrušil? zeptal jsem se a trošku posměšně mi blýsklo v očích.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Jun 03, 2015 8:19 pm

<--- Kasárny 7. divize

Kioshi Hikaku

Sám nevěděl, proč šel zrovna sem. Prostě si tyto kasárny zvolil za cíl.Možná by se mohl potkat s kapitánem. Osobně totiž neznal žádného krom Raidena. Procházel se po kasárnách a pozoroval veškeré dění. Jediné co mu vadilo bylo ticho o kasárnách sedmé divize sice nikdo nevěděl, ale aspoň to tam trochu žilo. Nevěděl jak ale octl se před kanceláří kapitána. Zaklepal na dveře a čekal zda se z druhé strany někdo ozve.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jun 04, 2015 10:48 pm

Akkaku Naito

Kývl jsem na Reiza a podotkl: Až se vrátí, tak dohlédněte na to, aby dostal studený ručník, kýbl a případně nějakou tu lékařskou péči, ano? Já se postarám o některé další záležitosti. broukl jsem a pak jsem se shunpnul mimo...
Kapitáne? Smím se zeptat, čemu můj bratr vděčí za to, že ho chcete navštívit? zeptal jsem se Hikaka střední cestou mezi formálností, která neurazí a volností, která je přátelská. Neznal jsem ho, ale tušil jsem, kdo to je. Udržoval jsem si přehled o významnějších členech Gotei 13: Kioshi Hikaku, kapitán sedmé divize, že? Jsem Akkaku Naito, mladší bratr Naita-taicho. představil jsem se ještě pro pořádek.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jun 06, 2015 1:11 pm

Kioshi Hikaku

"Ano správně. Těší mě Akkaku" Odvětil a přikývl příchozímu. Neměl nějaký zvláštní důvod pro návštěvu kapitána, měl jenom chuť rozšířit si obzory. "Rád bych ho prostě jen poznal, to víte s ostatními kapitány moc času netrávím. Asi jste už slyšel o mých podivných výletech že?" Hikaku nesnášel vykání, ani netušil proč vyká někomu s nižší hodností, přišlo mu to prostě správné. "A je tedy váš bratr tady nebo ne?" Zeptal se a vykouzlil na tváří jeho typický úsměv.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jun 08, 2015 10:08 pm

Akkaku Naito

Usmál jsem se na oplátku zpátky a povzdechl si. Můj bratr je nyní na tréninku s bývalou kapitánkou Onmitsukido. Canou Alberonou. Nevím, kdy a v jaké stavu se vrátí a je dost možné, že se vrátí v nepoužitelném stavu. Ale když už jste se trmácel tu cestu až sem, tak bych vám možná mohl nabídnout něco k pití? nadhodil jsem a otevřel jsem dveře naproti kanceláři. Používal jsem ji (nejen já, ale půlka divize), jako čekací místnost, kvůli výletům mého bratra. Přijmete? Možná, že se vrátí v pořádku. usmál jsem se znovu, tentokrát v tom ale byla trocha bratrské zlomislnosti. Kdyby dostal výprask, tak by mi to snad za nějakou tu lahvinku stálo.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jun 09, 2015 10:51 am

Kioshi Hikaku

O oné kapitánce zatím neslyšel, ale z Akkakova hlasu šlo poznat, že jde o někoho velice zajímavého a silného. Na nabídku měl jenom jednu jedinou odpověď. "Pokud jde o alkohol, nebyl bych to dobrý odchovanec osmé divize, kdybych nepřijal." Šibalsky se usmál a vykročil směrem do kanceláře. Měl dnes na plánu trochu více se seznámit s ostatními kapitány, ale poznat i jiné lidi mu nezaškodí.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Jun 10, 2015 10:44 pm

Akkaku Naito

Kývl jsem ke křeslům a nadhodil: Posaďte se Kioshi-taicho. pak jsem nechal vařit vodu a vytáhl kalíšek na čaj. Také jsem vytáhl kalíšek na saké a lahev velmi kvalitního saké. Bohužel nepiji. Ale nebude mi vadit, pokud se napijete beze mě. Já si vypiju svůj čaj. Ale prosil bych vás, pokud kouříte, tak si nezapalujte. Nemám rád ten puch. pronesl jsem milým diplomatickým tónem, který neurazí. 
Pak jsem ještě dodal: Pokud budete chtít něco k jídlu, nejspíš bych mohl poskytnout i to... ale co je důležitější- tvrdil jste, že chcete poznat mého bratra, našeho kapitána. Chcete o něm něco vědět, než se seznámíte? Nebo se chcete nechat překvapit?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Jun 11, 2015 11:20 am

Kioshi Hikaku

Posadil se a počkal než si bratr kapitána nachystá vše potřebné. "Kouřím už jen příležitostně." zareagoval na prosbu a nalil si doušek oblíbeného nápoje. "Mmm, jemné, poněkud nasládlé s nádechem hřebíčku. Počítám padesát až šedesát let." zkonstatoval po prvním šálku a nalil si druhý, ale vypil ho jen do půli. "Ne. Přesněji je to rovných šedesát. Oprvdu kvalitní." Po ochutnávce se rozhlídl po kanceláři. "To by jste byl jistě moc hodný, ale raději dám na osobní zkušenost." odvětil na otázku. "Teď tu sedím s váma a mám možnost poznat vás. Určitě máte nějakou zajímavou historku k tomuto našemu posezení. Pokud vám to ovšem nevadí." Hlad neměl a proto na dotaz ohledně jídla nergoval.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jun 13, 2015 9:30 am

Do místnosti vletěl pekelný motýl. Párkrát obkroužil celou místnost a nakonec se usadil Hikakuovi na rameno. Kapitáne Kioshi Hikaku, jménem první divize vás žádáme, aby jste si co nejurgentněji ukončil své osobní záležitosti a dostavil se do první divize na briefing. Motýl se pak vznesl a zmizel zase oknem.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jun 13, 2015 11:16 am

Kioshi Hikaku

Čekal na odpověď svého společníka, ale byl přerušen pekelným motýlem, který mu donesl zprávu. "Olouvám se, ale povinnosti jsou povinnosti."řekl hledíc na motýla. Jakmile motýl odletěl, zvedl se a mile pronesl k Naitovi. "Děkuji za krátké pohoštění, doufám, že náš rozhovor ještě dokončíme. Na shledanou." Nečekal na odpověď a shunpem zmizel v místnosti to určitě rozházelo papíry do všech stran.

---> Kasárny 1. divize
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Jun 14, 2015 2:02 pm

Akkaku Naito

Bohužel jsem nestačil ani vymyslet, co bych mu řekl. Přiletěl pekelný motýl a přerušil nás. Dobrá tedy. Nashledanou kapitáne Kioshi. usmál jsem se na něj na rozloučenou. Zároveň jsem se zamyslel. Mohl bych mu íct o té bratrově fóbii ze psů... ale ani brácha neví, že o tom vím, tak by asi bylo bezpečnější to nikde neříkat. pomyslel jsem si a začal pro bratra připravovat lůžko. Připravil jsem i sadu na první pomoc, ale byl jsem si vědom, že vzhledem k tomu, že neumím kido léčení, tak možná bude lepší pozvat někoho ze čtvrté divize.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Wed Jun 24, 2015 10:30 pm

Reizo Kami

Umm...
Kývl a pousmál se. po chvilce sezení si lehnu a ledoval oblohu nad sebou, asi po 5 minutách zavřel oči a jen poslouchal šimrající vánek ve vlasech. Při tom všem měl lehký úsměv v obličeji, vypadal opravdu spokojeně a zcela bezstarostně
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Jun 27, 2015 1:38 pm

Akkaku Naito

Chvíli jsem ještě seděl v pomocné kanceláři a pak jen na dveře dal papírek, kde bylo napsáno, kde se nachází kýbl, kde je lékárnička a pár dalších maličkostí. Pak jsem opět vyšel ven a rozhodl jsem se projít... No nemáme my na sebe štěstí, důstojníku? usmál jsem se, když jsem okus dál znovu narazil na Reiza...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Mon Jun 29, 2015 8:28 am

Reizo Kami

Ve svojí chvilce nejoblíbenější čísti dne si opravdu užíval, bylo to jedno z mála věcí co ho baví, už skoro usínal když v tom ho vyrušil nějaký podivín který se přiřítil bůhví odkud. Otevřel oči a podíval se na něj, byla na něm znát ospalost, neuviděl nikoho jiného než našeho "milého" Akkakua. Podíval se na něj, jeho pohled vypadal opravdu chladně, pochvilce se však usmál a v klidu odpověděl.
"Ahh... Akkaku, co vy tu?"
pousmál se, hledící už jeho klasickým pohledem.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jun 29, 2015 10:21 pm

Akkaku Naito

Usmál jsem se na Reiza a pronesl: Řekněme, že se rád procházím po celé divizi a Vy očividně rád hledáte po celé divizi místo, kde si odpočinout. Doufám, že jsem Vás nevyrušil. usmál jsem se, ale už podle toho přehnaně zdvořilého tónu bylo očividné, že si z něj dělám srandu: Také mě napadá... že jistě velmi rád a často trénujete, že? Z něčeho přeci tak unavený být musíte. dodal jsem ještě s úsměvem.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down