Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

10. divize

+7
Akkaku Naito
Solas
Yuki-onna
soronus
Amaru
Nawaki
Aki
11 posters

Strana 6 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

10. divize - Stránka 6 Empty Re: 10. divize

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Apr 29, 2015 4:39 pm

Akkaku Naito

Vyřadil jsem prasátka... tedy tři z nich. Okolo byla ještě obrovská spousta dalších. Rozhlédl jsem se okolo a zavrčel. Tohle už bylo přinejmenším otravné. Byl jsem neviditelný, neslyšitelný, nebylo cítit mé reiatsu, ale ten muž měl očividně ještě nějaké jiné prostředky, jak alespoň vytušit přibližnou polohu. To mě štvalo ještě víc.
Niju Eisho: Bakudo #12: Fushibi... pronesl jsem a najednou všechny prasátka i supersvini spoutala obrovská kido síť. Věděl jsem, že se tím prozradím a že když ne prasátka, tak přinejmenším on bude schopný se prodírat zkrz kido síť. ...Bakudo #30: Shitotsu Sansen. a proto hned za kido sítí vyletělo třicítkové kido, které by ho mohlo alespoň zpomalit.
Já jsem pak pouze přivolal své čepele, aby se každá dotkla sítě na jiném místě: Silové pole: Náboj. čepele se obklopily elektromagnetickým štítem, který pak změnily v obrovský elektrický náboj, který mně neublíží... ale s trochou štěstí přinejmenším usmaží prasátka.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri May 01, 2015 11:40 am

Akachi Naito

A tak tedy využil momentu, kdy se ona holka pouze bránila a pomocí shunpa se dostal nad toho prase-eunucha. Chytil svůj meč oběma rukama a bleskovou rychlostí se dal dolů směrem na to prase. V poslední moment vypustil ještě slušnou dávku reiatsu, aby to celý stálo za to. Meč mu chtěl zarazit přímo mezi lopatky a poté silně škubnout do strany. Akachi měl stále aktivovaný shikai, takže i kdyby ho měl pouze lehce zasáhnout, tak to mohlo být bolestivé a uvlonit spousty krve.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun May 03, 2015 11:34 pm

Akkaku začal prasátka skutečně škvařit, jen jeho síla kida nebyla dostatečná, aby dokázal zpomalit toho hollowa v jeho dokonalé podobě. A jelikož se odhalil, nevypadalo to pro tebe zrovna dobře. Vždyť i jeho reiatsu bylo větší jak tvoje, že tě málem odfukovalo z cesty. A rostlo s každým zabitým prasetem. A že jsi jích zřejmě pokosil dost. Tvojí záchranou byl konečně tvůj bratr, který možná pochopil ducha spolupráce a zaútočil na supersvini, kterou... pocuchal, fakt hodně. Ten týpek padl hubou k zemi a v tu chvíli zařvala i ta ženská.
"Ty zrůůůdo! Co jsi to udělal mému bratrovi?!" vejskala hlubokým hlasem, když se Sonidem objevila u něj. Hned jak se ho dotkla, otevřela se za nimi garganta, kterou utekli pryč. I Hollow si asi dokázali zachránit zadky. A vy jste mohli začít vyrábět klobásky z mrtvol prasátek... těch tam bylo plno.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon May 04, 2015 6:44 pm

Akachi Naito

Podíval se na ženskou.
S jeho ksichtem mu prospěje každá změna..
Zasmál se. Ani se je nesnažil pronásledovat, proč taky. Dali se na útěk a z Akachiho už určitě měli aspoň trošku větší respekt. Podíval se na svého bratra.
V pohodě smrade?
Zasmál se a mrkl. Poté si setřel pot z čela a rozhlédl se okolo. Bylo tu spousty krve, spousty mrtvých a hodně ruin.
Utvoř skupiny a porozhlédněte se po přeživších..já se nejspíš vydám rychle najít nějaké kapitány a poptám se na celou situaci..
Pravil a pomocí shunpa zmizel.

Směr ---> 12 divize
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 04, 2015 9:34 pm

Akkaku Naito

Podíval jsem se na bratra chtěl nadhodit, že nebýt toho, že jsem usmažil všechna prasata, tak by do nepřítele mohl klidně sekat půl dne a s jeho nesmrtelností by to s ním ani nehlo. Ale rozhodl jsem se mu už nic neříkat, protože než bych mu to vysvětlil, tak by nám jiní hollow mohli začít říkat Pane. Jistě, ó všemocný kapitáne. nadhodil jsem a než zmizel, tak jsem si ho jen prohlédl kritickým pohledem. Byl jsem to já, kdo během celé invaze nebyl ani jednou raněn.
Vyrazil jsem po kasárnách a hledal přeživší členy: Všem členům divize! ozývalo se ode mne i z čepelí, které se držely tak, aby byly v zóně plného dosahu (Pythagorova věta- 212 metrů): Hlavní nápor hollow na naši divizi byl odražen. Začněte tvořit skupiny a snažte se najít přeživší hollow, které bude potřeba eliminovat, hledejte raněné, které je třeba transportovat do čtvrté divize. Hledejte mrtvé, které budeme skladovat a identifikovat na velkém nádvoří. Toto je příkaz samotného kapitána! ohlásil jsem.
Celá divize mě již (k mé nelibosti) znala, jako bratra kapitána a ačkoliv jsem lhal, protože toto všechno bratr neřekl, tak jsem věděl, že po konzultaci s ním by nakonec souhlasil. Bylo potřeba se postarat nejen o zbytky hollow, ale i o raněné a mrtvé... objevil jsem se na nádvoří a rozhodl se, co budu dělat. Budu hlídat na nádvoří, protože myšlenka toho, že sem budou odnášena těla dost možná přiláká nějaké poslední hollow.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed May 06, 2015 10:21 pm

Další hollow se již neobjevovali, protože většina členů tvé divize už přemohla ten póvl, který tu byl s těmi dvěma a tím předtím. Mrtvol však bylo vcelku dost, nemluvě o raněných. Jakmile ti byli shromážděni, zajiskřilo se kolem nich a zmizeli. Cítil jsi však reiatsu kapitána 8. divize.
A nyní si rob čo chceš.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 06, 2015 10:33 pm

Akkaku Naito

Byl jsem spokojen, že se někdo postaral o přepravu. Nevím, kdo a jak dal vědět kapitánovi osmé divize, ale snažil jsem se zapamatovat, že mám říct bratrovi, ať mu pak formálně poděkuje za celou divizi. Já sám jsem pak začal korigovat opravné práce, aby mohla divize a hlavně knihovna dále fungovat. Navíc jsem zapsal speciální taxu na vypůjčení knih a záznamů o stavebních materiálech a postupech využitých při stavbě kasáren. Všichni to teď budou potřebovat, ale... nějak jsme si na opravy vydělat museli...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri May 15, 2015 2:04 pm

Status po timeskipu

10. divize měla docela práci s odklízením mrtvol a podobně, které se nacházely v mnoha stavbách, které navštívil Kerberos - gigantický hafík ve službách Hollow. Díky bohu byla zachráněna knihovna a kapitánské velitelství. Nejvíc dostaly tudíž zabrat právě obytné budovy a sklady, takže spousta Shinigami teď stanuje venku.
Díky rychlým reakcím se však již daří shromažďovat dostatek materiálu za dobrou cenu na opravy. Možná by šlo na spaní využívat nepoužívané budovy. Stačí to jen dobře zkorigovat.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat May 16, 2015 12:47 am

Akachi Naito

No a tak lehce organizoval pár věcí. Brzy si však uvědomil, že na tyto věci moc není a hlavně ho to šíleně moc nebaví. A tak jednoduše zanechal dopis s úlohami na dveřích pokoje svého mladšího brášky. Následně se rozhodl, že bude velice moudré, začít trénovat, aby se snadněji předešlo situacím, mezi které patřil i útok hollow. No a tak se vydal směrem z kasáren 10. divize. Ale u východu se zastavil a začal přemýšlet, kam že to vlastně chce jít trénovat.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat May 16, 2015 1:11 am

Cana Alberona

To si to takhle, naprosto zlitá, šinula přes nějakou náhodnou divizi. Ano, byla zlitá od toho boje, protože v něm zařvalo několik jejích kamarádek, kamarádů, nápadníků, milenců... jo a taky zmizela Lus, komu si teď bude stěžovat?! Takže naprosto nevnímala v jaké divizi byla. Ale stále byla sexy a tak, dokonce ani po chlastu nesmrděla, jen se trochu motala. Vždyť taky měla alkohol místo krve. Co víc, jako vždycky, avšak nyní na vodítku, za sebou táhla sud s chlastem. Jakým? To nikdo netušil, někdo ho zapomněl označit. A jak si to tak šinula, narazila do nějakého chlapa. "Heheee..." zasmála se na něj a poplácala ho po tváři. "Tenhle sloup tu minule nebyl..." namítla a snažila se zjistit, co to vlastně bylo... mělo to vlasy... to asi nebude sloup... nebo jo?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 16, 2015 9:14 am

Akkaku Naito

Procházel jsem kasárny a organizoval práci místo mého bratra. Ano, mohl to nechat na zástupkyni, nebo nějakém důstojníkovi, ale on to sprostě hodil na mě. Ale tak co jsem mohl dělat jiného, než uposlechnout jeho rozkazy, tím spíš, že už opustil svou kancelář a... vůbec. Nikde jsem ho neviděl, tak jsem čekal, že už bude mimo divizi a nebo aspoň na cestě. A čočku může dostat i až se vrátí.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat May 16, 2015 10:59 am

Akachi Naito

A během rozjímaní do něj narazila nějaká žena. Opilá a poměrně sexy žena. Každý jiný chlap by automaticky nejspíš zkusil ze situace vytěžit co nejvíc, ale Akachi takový nebyl. Věřil přece v pravou lásku!! A tak se na ženu pouze podíval.
Zdravím slečno, nepila jste tak náhodou maličko? Nejste ztracená?
Zeptal se opravdu milým tónem. Mezitím po očku koukal na ten sud s alkoholem. Slečna měla asi slušnou výdrž.
Tohle by zabilo i túra..
Poznamenal směrem k sudu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat May 16, 2015 11:40 am

Cana Alberona

Ten sloup mluvil! A tak divně mluvil.. ona přeci nikdy nebyla ztracená, nikdy! "Jo, pila, máš s tím snad nějaký problém?!" zavrčela na něj a stále se o něj opírala. Pak však zmínil nějaký soudek... myslel snad její soudek? Zase se tak tak opilecky usmála a otočila se. "Jo, tohle... to je ... snídaně!" zaculila se a více se ke kapitánovi přitulila. Trochu toho tělesného tepla se k chlastu vždycky hodilo.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat May 16, 2015 4:14 pm

Akachi Naito

Byl trošku v rozpacích. Ta žena ho totiž pěkně seřvala. Trošku vykulil oči.
Ale vůbec ne, však to je vaše věc co děláte..
Pravil a nesměle se podrbal za uchem. Poté následovalo tulení oné ženy.
..ale, tohle bych radši nedělal..
Pravil a o krok ustoupil. Akachi nikdy nevěřil, že se bude kvůli ženě stydět, většinou byl on ten frajer, kvůli kterému se holky skoro až mlátily. A to se vždy s nimi pouze kamarádsky seznamoval.
Ještě mě tady rozptýlíte před tréninkem slečno..
Pravil ve vší slušnosti, tuhle holku totiž nechtěl naštvat. Tuhle holku totiž NIKDO nechtěl NIKDY naštvat.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 16, 2015 8:25 pm

Akkaku Naito

Zrovna jsem šel náhodou kus od brány a zarazil se. To co jsem viděl bylo... podezřelé. Můj brácha? A žens... pak jsem si všiml, že je opilá. Chvíli jsem přemýšlel co s tím, ale pak jsem zmizel a začal vše ze skrytu pozorovat. Tohle by mohlo být ještě zajímavé. blesklo mi hlavou. Vzhledem k tomu, že jsem v Onmitsukido vycvičen ke skrývání a byl jsem jedním z nejlepších... tak jsem měl solidní šanci, že si mě nevšimne opilá žena a roztržitý kapitán.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun May 17, 2015 3:40 pm

Cana Alberona

"Já a rozptýlit? Hehe... ten byl dobrej!" zasmála se Cana a pak trochu zbystřila i když se stále motala. "Trénink? A co trénuješ? Jógu?" ptala se zvědavě a usadila se na svůj soudek. No... usadila... napůl uložila. Ladným pohledem se pak sehnula a stáhla si z nohy sandál. Odfoukla si ofinu z čela a pak její ruka ve velké rychlosti vystřelila směrem k... bylo jí jedno kdo to byl. "Nešmíruj!" Akkaka trefila botka do hlavy. Caně se v očích zajiskřilo. Akachi měl pravdu, nikdo jí nechtěl nikdy naštvat.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun May 17, 2015 3:45 pm

Akachi Naito

Akachi byl rád, že se žena tak maličko vzdálila z jeho osobního prostoru. Na jógu se pouze uchechtl.
Zrovna takovým věcem moc neholduju..
Pravil s velkým úsměvem na tváři. To, že žena zahodila sandál ho docela překvapilo. Nevěděl, jestli z důvodu opilosti myslela, že někoho cítí, nebo jestli tam vážně někdo byl.
Mám v plánu zaměřit se na takovou věc, kterou by měl každý kapitán zvládat, aby mohl lépe ochránit svoji divizi..
Schválně se vyhejbal slovu bankai, nechtěl totiž přiznat, že něco takového jakožto kapitán nesvede. I když ta holka byla asi tolik na šrot, že si to zítra bude stěží pamatovat.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Tue May 19, 2015 2:41 pm

Reizo Kami

Po dobře vydařeném dni si to důstojník desáté divize štrádoval s milým úsměvem ve tváři po chodbách desáté kasárny. Pozdravil každého a každý pozdravil i jeho kolem lidí u kterých procházel, když v tom se jeden shinigami zastavil a povídal že se děje jakýsi hluk u brány divize. Reizo jen jen protočil oči a pověděl tomu mladému shinigamimu. 
"Dobře, dobře, děkuji za informaci, podívám se tam a ty se pusť zase do své práce."
Pousmál se, nevěděl jestli vůbec nějakou má a bylo mu to právě docela jedno. Jediné co ho teď zajímalo že nějací výtržníci právě dělají jakousi neplechu v jeho divizi. Vyrazil přímým směrem k bráně. V povzdálí uviděl jakousi skupinku pár lidí, zdálky je nepoznával až když se trošku přiblížil uviděl Akachiho a nějakou ženskou, v ten moment se zastavil a jen je sledoval. "Vážně... kapitán by sem měl trochu krotit, takhle na veřejnosti a ještě k tomu s nějakou ženskou, ještě co si o nás pomyslí ostatní divize. To už nebudeme na nejlepší a nejúžasnější divize ze všech." V tu chvíli znovu protočil oči
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue May 19, 2015 4:30 pm

Akkaku Naito

Botce jsem se jen tak tak vyhnul. Sakra! blesklo mi hlavou a objevil jsem se o kus dál. Co je to za ženskou? pomyslel jsem si a vyrazil se tam podívat normálně. A srazil jsem se s naším podkapitánem: Ah... Reizo-san. Zdravím. usmál jsem se na něj zdvořile a pak se otočil k ženě: Nevíte kdo to je? optal jsem se. Žena s mým bratrem... to nebylo normální.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed May 20, 2015 2:37 pm

Akkaku se možná vyhl té první botě, ale jakmile uhnul, střelila ho do xichtu druhá, která letěla ve stínu té první. A co víc, takhle byla posilněná reiatsu, takže ho odpálila o kus do zadu. Cana totiž byla jeho senpai z Omnitsukido, odkud jí znal i Raiden.

Cana Alberona

"Tak to bude asi balet, že? Hehe..." zaculila se na Akachiho zasmála se a zase se na něj nalepila. V očích měla docela zajímavou jiskru a její poprsí bylo příjemné měkké. Byla pěkně přítulná, dokud nezmínil, proč chtěl trénovat. "Jéééé, tak ty jsi kapitán?!" zeptala se vysmátě, ale pak se její veselý úsměv změnil spíše v děsivý škleb. A i její pohled se změnil. "Tak to je teda smutný," zavrčela, chytila ho za lem jeho shinigami-pyžama a prudce ho přehodila na záda na zem. "Tak to jsi ty, co nezvládl ochránit mé přátele z desáté divize, jo?" zeptala se ho. Jedna věc byla divná... nebyla předchvílí úplně namol? A nevypadalo to, že by to hrála. Jedna věc se změnila, z jejího těla začala stoupat jakási rudá pára smíchaná s reiatsu. A dost voněla po víně. K tomu si tě přišlápla k zemi špičkou bosé nohy. Stále však byla sexy.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed May 20, 2015 9:25 pm

Akachi Naito

A tak tedy ležel na zemi. Chvíli na ni zíral s vykulenýma očima, ale nakonec zvážněl.
Snažil jsem se, jednoho jsem možná i dostal..
Pravil a nahodil poněkud psí očka.
..proto právě chci jít trénovat, abych příště ochránil více lidí. Ale zase musíte brát v potaz, že jsme shinigami. Umíráme v bojích proti hollow..
Pravil a tak nenápadně jí zkoušel sundat její bosou ťapku ze  své hrudi.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed May 20, 2015 9:32 pm

Cana Alberona

Cana se ušklíbla a dupla na něj ještě silněji. "Ty by si neporazil ani mě," řekla odhodlaně a vinný opar, který se z ní vznášel se změnil na obrovskou lebku rudé barvy. Docela děsivé. A ještě chvilku bude takto stát, tak mu produpne hrudník.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Wed May 20, 2015 9:51 pm

Reizo Kami

Podíval se na Akkakua a jen se uchechtl nad tím jak kolem něco proletěla bota, a ještě více když ho poté trefila ta druhá po které odletěl. 
"Ohh... zdravím akkaku-san. Nejsem si jist ale vypadá to na Canu Al-něco, myslím že je z 8 divize. Zatím sem o ní jen něco málo zaslechl ale ještě jsem ji nepotkal."
Poté se podíval na kapitána a jen tak tak zadržoval sůj záchvat smíchu, takové situaci kapitána ještě neviděl a přišel mu dost vtipný. V situaci jaké byl kapitán se mu docela zamlouvala a nechtěl je nijak vyrušovat, tak si sedl na zem a v klidu je sledoval, v jeho obličeji bylo znát že zadržuje svůj záchvat smíchu, prišlo mu vtipný že kapitána porazila jakási ženská z jiné divize a ještě k tomu to nebyla ani kapitánka.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 20, 2015 11:25 pm

Akkaku Naito

Po chvilce jsem se posadil vedle Reiza a vše mi to došlo... To je... to byla moje cvičitelka v Onmitsukido... Cana Alberona... pak jsem houkl na bratra: Brácho? Bojuj nebo uteč! Tahle není ten typ, co by jen planně kecal! zavolal jsem a v duchu jsem si musel dodat: Narozdíl od tebe. Ale... nahlas jsem si to přeci jen nedovolil. Nebudu přeci schazovat jeho autoritu před důstojníkem.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu May 21, 2015 11:21 am

Akachi Naito

Už byl docela bezradný, ta holka totálně ignorovala cokoliv řekl.
Slečno, mohla by jste prosím už sundat tu nohu? Nebo budete muset zjistit, jak na tím se silou opravdu jsem. Nemůžete mě tady přeci takhle ponižovat před mojí divizí, bez jediného důvodu..
Snažil se z toho vyjít tak trochu diplomaticky, uvnitř sebe však na tu ženskou pořádně nadával, vůbec se mu nelíbilo, jak ho bezdůvodně napadla a postává si tu na ním. I Akachi měl svojí hranici trpělivosti.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down