Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 26 z 30 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 26 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Feb 16, 2016 10:13 pm

Aririki Rick Ginken

Ušklíbl jsem se a nadhodil: Můžeme jít kamkoliv. Akorát přemýšlím, že bych možná měl ukázat naší nové člence, co se kde nachází... v jídelně jsme již byli, tak další by mohla být buď sklepení s mučírnami, obytné prostory, nebo vězení. Na co se cítíš? podíval jsem se na dívku a čekal, co z ní vypadne.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu Feb 18, 2016 9:43 am

Amagasa Yamu

Ama se též ušklíbla. "Nejsem nováček, kterého je potřeba varovat před takovými věcmi. Čekám, až se konečně někam vydáme." Ama si uvědomila, že sice byla v jídelně, ale ještě si ji pořádně neprohlédla. Rozhlédla se kolem sebe. Pak se trochu sebekriticky zasmála. Znovu se otočila ke Rickovi "Asi můžeme jít." řekla jistě nakonec.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Feb 18, 2016 12:41 pm

Aririki Rick Ginken

Jo tak ty nejsi nováček? Nebo jsi nováček, ale jenom nepotřebuješ varovat? Tak to jo. usmál jsem se na ni. V tom případě tě vezmu nejdřív do obytné části divize. A s vězením a mučírnou si ještě rozmyslím, jestli tě tam vezmu. Nejspíš na to nejsi připravená. pak jsem si povzdech. A dodal: I když... do mučírny tě vezmu. Musíš poznat náš nejlepší mučící nástroj...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sat Feb 20, 2016 12:00 pm

Amagasa Yami

Obytná část divize? To neznělo špatně a Ama jen tak souhlasně přikývla. Rick zde byl určitě mnohem delší dobu, takže skoro určitě věděl, tak zacházet s nováčky. I když jeho způsoby byly zvláštní. Na druhou stranu Ama se znala a dokonce i podivnějšími lidmi, když byla člověkem, než byl Rick. Byla ochotná vidět vše, co bylo za potřebí. Byla zde chvilku, ještě se neúčastnila žádné mise, boje, či obrany divize, nebo dokonce celého Seireitei. Prohlídka její vlastní divize by nemusel být špatný začátek.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Feb 21, 2016 5:30 pm

Aririki Rick Ginken

Dovedl jsem Amu do příslušné části naší divize. Pokoje jsou v této části  a jsou klasicky číslovány. Můj pokoj má třeba číslo 42. Máš už klíčky od svého pokoje? nadhodil jsem jí a prováděl po chodbách, aby se v nich trochu zorientovala... nebo ztratila. Aspoň by pro příště věděla, že si má dávat pozor kam jdeme.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Feb 22, 2016 7:57 am

Amagasa Yami

Modrovláska sledovala Punkáče, nechtěla se hned na poprvé ztratit ve vlastní divizi. Když přišla řeč na klíče a její vlastní pokoj, trochu se zamyslela "Ehm.. Nemám." přiznala. "Kde si je mám sehnat?" zeptala se Říčka.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Feb 22, 2016 2:36 pm

Aririki Rick Ginken

Pokrčil jsem rameny: Hele... mezi důstojníky a kancelářskými krysami... ale jistej si nejsem. No- to každopádně znamená, že ti jako další musím ukázat kanceláře naší divize. Tudy prosím. usmál jsem se a vydal se do té části divize, kde mají kanceláře kapitánka, důstojníci a ty ženský, co se Kitsune starají o administrativu.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Fri Feb 26, 2016 11:41 am

Amagasa Yami

Ama přikývla. Potřebovala se v divizi zorientovat co nejrychleji. Rick očividně byl ten, kdo jí s tím mohl pomoci. Nechala se vést. Snažila zapamatovat si cesty a odbočky, nechtěla začít svůj život v Seireitei tím, že se ztratí ve vlastní divizi. Měla by si sehnat klíče, zajistit si svůj vlastní pokoj a strávit nějaký čas v kasárnách
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Feb 26, 2016 12:39 pm

Aririki Rick Ginken

Došel jsem ke dveřím, za kterými byla kancelář těch milých žen, které mě ošetřovaly po mém nepodařeném duelu s Tenmou. Nevzpomněl jsem si na jména, ale našel jsem dveře a to bylo to podstatné. Zaklepal jsem a čekal, jestli příjde odpověď. Úřednice vyřizují dost administrativy za kapitánku a důstojníky. Nejspíše budou mít i tvůj klíček, nebo alespoň budou vědět, kde se k němu dostaneme...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Feb 26, 2016 12:53 pm

Rick, Ama-> Zpoza dveří se ozvalo jen "Dále." Když jste vešli, uviděli jste tam dva stoly s kancelářským vybavením a hromadami papírů. Za jedním seděla malá brýlatá blondýnka za druhým modrovláska se znuděným výrazem.(Obě je najdete v NPC 2. divize)
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Feb 29, 2016 4:22 pm

Aririki Rick Ginken

Vešel jsem a pozdravil: Ohayou, Nami. usmál jsem se. Ohledně brýlaté blondýny jsem si nebyl jistý jménem, tak jsem se na ni jen usmál a zamával. Mám tady nováčka v divizi. Ještě nemá klíčky od svého pokoje, tak jsem ji dovedl za vámi. pronesl jsem a pokynul hlavou směrem k Amy. Byl to její problém, tak ať si zbytek projednají s ní.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Feb 29, 2016 9:49 pm

Amagasa Yami

Ama opatrně vstoupila a usmála se na přítomné. Jen tak letmo odkývala Rocková slova a čekala na nějakou reakci. "Jak řekl Rick, jsem zde nová a on mě zavedl za vámi, že si zde mám vyzvednout klíčky od pokoje." přeříkala ještě jednou.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Feb 29, 2016 9:59 pm

Rick, Ama-> Nami se na vás podívala...pak se probrala pár papíry, než jeden vytáhla, něco si tam odškrtla, vytáhla něco ze šuplíku a vstala ze židle. "Pojďte za mnou." řekla a vedla vás ke kanceláři kapitánky. Odemkla si, vešla a pár minut bylo ticho, než se zase vrátila a podávala Amě párek klíčů s takovým tím kolečkem jakožto označením. Bylo na něm číslo 41. "Tady máte klíče. Máte pokoj hned vedle tady pana Ginkena. On už vám ukáže, kde to je. Ještě něco potřebujete?" zeptala se vás. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Feb 29, 2016 10:06 pm

Amagasa Yami

Ama se usmála "Děkuji. Ode mě je to vše. " počkala zda-li něco nepotřebuje Rick a pokud ne, vyšla ven z kanceláře." Kam teď?" zeptala se. Rick měl zajisté plány, chtěl ji ukázat divizi. 'Nebo jsem již viděla vše zásadní a mám si jít zařídit pokoj?" dodala lehce s nadsázkou.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Mar 02, 2016 3:28 am

Aririki Rick Ginken

Zatím se mějte a pokud se tu objeví kapitánka, že jsem se scháněl. Děkuji. pronesl jsem k dámám, lehce se uklonil a odešel společně s novicí. Když se začala ptát, jen jsem zakroutil hlavou: Je to na tobě děvče. Buď tě půjdeme ubytovat, nebo se půjdeme kouknout na věznici a na mučírnu. Možná ti ukážu dokonce i Sadie-chan. zasmál jsem se.
Pak jsem se opřel o stěnu a začal přemýšlet, jestli je vlk v doupěti. Pokud Artemis není v divizi, tak bych si mohl dát cigaretu i uvnitř divize. Pokud v divizi je, příjdu o... Kam tedy půjdeme? vytrhl jsem se z představ co všechno by mi Artemis mohla udělat. Nebyly to příjemné představy.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Mar 02, 2016 12:24 pm

Rick, Ama-> Nami zase zamkla kancelář kapitánky. "V tom případě...přeji pěkný den." pronesla a vydala se zpět do Sekretariátu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Mar 05, 2016 12:14 am

"Neo" Neopolitan

Dívka neztrácela čas a šla přímím směrem do divize kam byla zařazena. Doufajíc, že bude alespoň z poloviny tak dobrá jak ji popisovala se skryla ve stínu svého slunečníku. A i když se ji její vlastní oblek líbil více, alespoň pro zatím změnila svůj oděv na ten který nosil každý okolo ni. Černá jako noc se nyní rozhlížela před hlavní budou divize zda se nenajde něco zajímavého co pozorovat. Nebo třeba nějaká scénka do které by se mohla zapojit a ověřit si jací zdejší shinigami opravdu jsou, bez nějakých vylepšení které sloužily jen k vylepšení jejich představ.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 292
Datum registrace : 07. 03. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 05, 2016 11:43 am

Neo->Když jsi přišla do divize, uviděla jsi na nádvoří jakýsi hlouček lidí. Nad něčím se tam rozplývali. Převážně se jednalo o shinigami ženského pohlaví, ale našlo se tam i pár mužů. Někteří se k tomu něčemu skláněli a jiní zase klečeli či seděli na zemi.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Mar 05, 2016 2:27 pm

"Neo" Neopolitan

Divize rozhodně nebyla mrtvá, hned několik osob stálo na nádvoří a zdálo se jakoby něco obdivovali. Nebo alespoň něco podobného... chtělo to zjistit o co se jednalo. A jen tak si k nim přijít a podívat se z blízka by nebylo úplně ono. Po menším rozhlédnutí si složila svůj slunečník, na obličeji se ji objevil uličnický úsměv a hbitě vyskočila na nejbližší vysokou zeď nebo střechu aby měla výhled hezky z vrchu, kde by měla vidět do středu toho menšího seskupení.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 05, 2016 2:38 pm

Neo-> Vyskočila jsi na zeď a uprostřed hloučku uviděla....kozu...teda spíš kůzle. Většina lidí z toho hloučku ho hladila. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sat Mar 05, 2016 2:43 pm

Amagasa Yami

Modrovláska chvíli přemýšlela. "Řekla bych, že bych se radši zabydlela, než začala navštěvovat perly 2. divize." řekla z vesela. Ama měla dobrou náladu, měla klíče od svého pokoje, nějakou část divize již viděla, takže se už začínala orientovat. Pak zamířila ke svému pokoji v obytné části kasáren. Byla si jistá tím, že jde správně, protože když ji tudy prováděl Rick dávala bedlivý pozor. Čekala, že jí bude Rick následovat, tak ho nijak nepobízela.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Mar 05, 2016 2:55 pm

"Neo" Neopolitan

Oh, jaká nádherná šance toto byla. Dokonce snad i přímo slyšel hlas své vlastní zanpakuto, která měla ráda vtípky více než kdokoliv jiný. A tak si Neo zacouvala a pokusila se co nejlépe skrýt za onou zdí předtím než svůj slunečník namířila na kůzle a Verdilian začala dělat svou práci. Vyvolala okolo toho kůzlete svou schopnost a to nádherné stvoření se najednou začalo měnit na potvoru z pekel. Chlupy začaly opadat, oči nabraly na krvavé barvě a ďábelské symboly se začaly objevovat všude na jeho těle. Poměrně zajímavý pohled... snad z toho davu dostane pořádnou reakci.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 05, 2016 4:29 pm

Neo->Většina vyjekla a dala se na útěk. Ale zůstali tam dva. Jeden se nejprve zhrozil a pak se rozesmál. Ten druhý na to koukal s povytaženým obočím. Ten, co se smál vypadal jako ninja a měl zelené vlasy. Ten druhý vypadal jako assassin a měl na hlavě kápi. No a kůzle se jen velmi nechápavě dívalo kolem, co se děje.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Mar 05, 2016 4:49 pm

"Neo" Neopolitan

Kdyby mohla tak se pořádně rozesmála. Přesně takovou reakci chtěla a jako bonus, nikdo to kůzle z hrůzou nezapíchl. I když to by možná na všem přidalo. Pouze dva zůstali a alespoň jeden, ten který se smál, vypadal jako někdo kdo si nejspíše uvědomil, že se jednalo o nějaký trik. A teď když byla všechna ta děvčata pryč tak si Neo seskočila ze své zdi a iluzi zrušila takže se kůzle rychle vrátilo do své původní podoby. Mezitím si vycházkovým krokem došla až k těm dvoum, točíc si slunečníkem nad hlavou a schovaná v jeho stínu. Zajímalo ji jestli to opravdu prokoukli nebo jen z malého ďáblíka nebyli vystrašeni.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 05, 2016 11:55 pm

Neo->I když se koza změnila zase zpátky, tak se ten ninja ještě chvilku smál a držel se při tom za břicho. Assassin se podíval tvým směrem, když ses k nim vydala, ale tvářil se neutrálně...  No a kůzle furt nechápalo, co se děje a jen se nechápavě dívalo na toho ninju. Ten se k němu sklonil a hladil ho po hlavě, při čemž se mu omlouval, i když se ještě furt trochu chechtal. "Nováček?" zeptal se tě ten assassin.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down